לחם דל קלוריות וללא גלוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחם דל קלוריות וללא גלוטן
    נירית
    13/12/2009

הייתי מבקשת אם יש מתכון ללחם דל קלוריות לדיאטה וללא גלוטן וסוכר ,איזה קמחים מתאימים שהם דלי קלוריות וכיצד אפשר להכין שיהיה קל דומה ללחם קל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחם דל קלוריות וללא גלוטן

הוספת תגובה

• לחם דל קלוריות וללא גלוטן - תגובה

שושי שטיינוביץ
    06/10/2011

גם לי אין מתכון ללחם דל קלוריות ללא גלוטן. אומר יותר מזה, הכנת לחם ללא גלוטן דורשת מיומנות מסויימת. יש להשתמש בקמח ללא גלוטן ו(שניתן לרכישה בחנויות מתאימות).

אין קמח דל קלוריות. לקמח יש קלוריות. כדי לעמוד בתנאים של תזונה דלת קלוריות, יש להגביל את כמות הלחם הנצרכת ביום ולהתאים אותה לתוכנית הדיאטה. ועל כך כדאי להתייעץ עם דיאטנית או תזונאית שתתאים לך תוכנית תזונה שתעזור לך לרדת במשקל.

בתפריט התזונה היומי שאני נותנת למשתתפי הקבוצות שלי, יש 2 פרוסות לחם בבוקר ו-2 פרוסות לחם בערב. ועם הכמות הזו של לחם יורדים גם במשקל.

לסיכום, אני מציעה לקבל תוכנית תזונה ממישהו מוסמך, תוכנית שתעזור לך לרדת במשקל וכך תוכלי לאכול לחם רגיל (ללא גלוטן או עם גלוטן) בכמות שתהיה לך נכונה.

גמר חתימה טובה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי יפה

ליה שומרון פינדר
    13/12/2009

לצערי אין לי מתכון של לחם קל ללא גלוטן, אולי לשושי או למישהו אחר מהגולשים יש מתכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפה, לחם ללא גלוטן

שושי שטיינוביץ
    13/12/2009

יפה היי,

יש קמח מיוחד לחולי צליאק, ללא גלוטן. זה קמח לבן, דומה במרקמו לקורלנפלור וניתן להכין ממנו לחם. אפשר לשלב עם הקמח גם קמח תירס, שלא מכיל גלוטן ולהכין אותו כמו שמכינים עוגה בחושה, כלומר עם ביצים ושמן. אין לי מתכון מדוייק, אך זה לא ממש דיאטטי.

אינני יודעת איך אפשר להכין לחם קל כזה. ללחם קל יש להוסיף סיבים כגון סובין ואני לא מכירה סיבים שלא מכילים גלוטן.

עם יד על הלב, זו משימה בכלל לא פשוטה. להכין לחם ללא גלוטן ועוד לרצות שיהיה דיאטטי וגם שיהיה אכיל וטעים, זה לא פשוט.

אולי אציע לך בכל זאת לחפש בחנויות המתמחות במוצרים ללא גלוטן. אני יודעת שיש לחמים וגם פיתות (לאוו דווקא לחם קל) באיכות לא רעה בכלל. למה לך להסתבך?

אם הצורך לוותר על גלוטן נובע ממניעים בריאותיים, אני יכולה להבין, אם לא, אז יש מקום לערוך חשיבה נוספת, כי אני לא בעד להקשות על החיים.

אם יש לך עוד שאלות, אנא אל תהססי, ואני מקווה שקצת עזרנו לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לחם קל ללא גלוטן

תומר
    06/10/2011

לחברת בר-אל שמייצרת מוצרים ללא גלוטן יצא לפני מספר חודשים לחם קל, ללא גלוטן, ללא תוספת סוכר ועשיר מאוד באומגה 3. ניתן לדעתי למצוא אותו ברוב בתי הטבע.
    ללחם יש 185 קק"ל ל- 100 גרם לעומת כ- 280-300 קק"ל בלחמים ללא גלוטן אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו