מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזה הודו(:23/01/2010
היי
האם אפשר לקבל בבקשה מתכון לחזה הודו?
האמת ץשאף פעם לא אכלתי חזה הודו ואין לי מושג מה הטעם (אני בדר"כ אוכלת הודו אדום טחון בקציצות) אשמח למתכון טוב וקליל אפשרי בתנור (הבנתי שזאת דרך טבוה להכין אותו)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה הודו, משושי
שושי שטיינוביץ24/01/2010האמת היא שלהכין חזה הודו צריך ממש לדעת, כי אפשר לייבש אותו ואז לא משנה מה תעשי, הוא לא ייצא טעים. הסוד בחזה הודו הוא דרגת הבישול. לכן, את צריכה לנסות עד שתצליחי.
הדרך הטובה ביותר להכינו הוא כרולדה, שכאשר היא מוכנה, אפשר לחתוך אותה לפרוסות.
הכיני משרה טוב משום, פלפל שחור, פפריקה, כף שמן זית, חופן עשבי תיבול טריים וקצוצים דק: רוזמרין, טימין ומרווה, הוסיפי 2-3 כפות מים. אם יש לך התלבטויות לגבי כמויות התבלינים אז: ראש שום ומכל תבלין כף.
מרחי את הנתח עם המשרה והניחי במקרר, מכוסה ללפחות לילה.
חממי תנור לחום גבוה - 230 מעלות. הכניסי את הנתח ואפי בחום זה כ-10 דקות.
הנמיכי את החום והמשיכי לצלות עוד כ-20 דקות.
הוציאי מהתנור והניחי לקירור. לאחר הצינון, יש לחתוך לפרוסות.
אני אישית נוהגת לצלות קודם על משטח של מולטי שף ולשלוט ברמת הבישול. אם יש צורך אני מכניסה לתנור לעוד דקות אחדות. אני מודה ששיטה זו דורשת השקעה וזמן, ורק אם יש לך אותם את מוזמנת לנסות.
אופציה אחרת: אפשר לקשור לרולדה ולהכין כנ"ל.
אופציה אחרת, לקשור ולבשל בתוך רוטב טעים. לקרר ולחתוך כנ"ל.
מקווה שעזרתי.
ונשמח לשמוע איך יצא לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה,אבל...
(:24/01/2010מה שיש לי זה חתיכות "שניצל" של חזה הודו כמו שניצל חזה עוף ולא רולדה...
אז אם יש משהו פשוט להכין מכזה דבר אשמח לשמוע
בכל מקרה תודה על תשובתך,כל הכבוד על ההשקעה שלך בפורום ובתשובות לאנשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזה הודו, משושי
שושי שטיינוביץ25/01/2010וואאוו.....אז אם מותר לי וידוי קטן......
ממש ממש קשה להכין דברים טעימים מנתחים של חזה הודו. אני אישית הייתי פשוט טוחנת אותם ומכינה קציצות. לדעתי, זו הדרך הטובה ביותר.
אם את מעוניינת לטחון אז: להוסיף: בצל טחון, כוס פטרוזילה ועם יש אפשר גם כוסברה קצוצה דק, 1 ביצה, 1/2 כוס קוואקר או פירורי לחם, מלח, פלפל ואם יש לך בהרת אז להוסיף כף שטוחה. לערבב וליצור קציצות.
להכיןבסיר רוטב עגבניות: בצל מטוגן עם כפית שמן, להוסיף כף פפריקה ו200 גר' רסק עגבניות, להוסיף מים ולבשל עד קבלת רוטב. כאשר הרוטב רותח, להכניס את הקציצות ולסדר בשכבה אחת. לכסות ולבשל דקות אחדות עד שהקציצות מקבלות צבע בהיר. לכסות במים ולבשל עוד 40 דקות. אפשר לזרות למעלה קינמון.
אם את לא רוצה קציצות, אפשר להשרות את הנתחים במשרה לפחות לילה שלם, להקפיץ במחבת חמה. לא מבטיחה תוצאות מדהימות.
ותודה על המשוב שלך לגבי האתר. אני אד נהנית מזה.
לילה טוב,
שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
(:25/01/2010בעיקרון אני מכינה קציצות מהודו אדום טחון פחות או יותר לפי הרוטב שכתבת
סתם פשוט חשבתי לגוון הבנתי שיכול להיות חזה הודו עם משרה של חרדל וכל מיני אפשרויות באמת יש הרבה שחושבים שהוא יבש ולא טעים,חשבתי לעצמי לנסות בכל זאת ולראות איך ייצא.
בכל מקרה אני אמציא כבר איזושהי מרינדה ונראה איך ייצא (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזה הודו.
שושי שטיינוביץ25/01/2010המרינדה עם החרדל, שום, דבש וכו' מתאימה לנתח שלם ממנו עושים מעין פסטרמה. לנתחים, אמרתי לך מה אני חושבת. נסי וראי, אולי לך זה יצא יותר טוב. שתפי אותנו בתוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)