קמח כוסמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קמח כוסמין
    טליה
    18/02/2010

זה זמן רב אני אופה לבד לחם בבית בשיטה שהתפרסמה בשנים האחרונות- לחם ללא לישה. התוצאה הכי טעימה מתקבלת מקמח-לחם של שטיבל, אלא שזה למעשה קמח לבן, ורציתי להימנע ממנו, אם כבר אני מייצרת לבד את הלחם, כדי לחסוך את כל החומרים התעשייתיים, אלא שהקמח המלא, גם זה שנמכר בסופר וגם מחנויות טבע, מניב לחם הרבה פחות טעים. אני מנסה עכשיו שילובים שונים, ובחיפושים אחר סוגי קמח מלא שיתנו תוצאות טובות, קראתי, שטעמו של קמח הכוסמין עדין יותר וגם מרקמו קל יותר (פחות גלוטן), והשאלה שלי- האם ערכו התזונתי של קמח כוסמין מלא דומה או זהה לזה של קמח החיטה המלא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קמח כוסמין

הוספת תגובה

• לטליה, קמח כוסמין

שושי שטיינוביץ
    18/02/2010

אני מניחה שליה שלנו תוכל לתת לך תשובה לגבי הערך התזונתי המדוייק של קמח הכוסמין.

אני יכולה לומר לך שזהו קמח בעל ערך תזונתי רב ומאד מומלץ לשלב אותו באפיית לחמים. שילוב של קמח מלא עם קמח כוסמין הוא מצויין. נסי שליש קמח מלא, שליש קמח כוסמין ושליש קמח שיפון.

כמוך, אני חושבת שאפייה אישית של לחם היא גם חווייה טעימה וריחנית וגם עם אפשרות של שליטה במרכיבים ואיכות הלחם.

נסי וספרי לנו.

לילה טוב, שושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו