תחליף למולסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחליף למולסה
    טליה
    23/02/2010

עוד שאלה בעניין הלחם- איזה עוד תוספת יכולה לתרום לצבע הכהה, ואיננה מכילה סוכר. המרשם הבסיסי,שלא כולל סוכר, נראה לי טעים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחליף למולסה

הוספת תגובה

• צבע טבעי ללחם, לטליה

שושי שטיינוביץ
    23/02/2010

האמת היא שאני לא ממש מכירה תוספות ללחם שמעניקות לו צבע כהה מלבד מולסה, סילאן ואולי רוטב חרובים (שאת השתמשת) וכמובן סוכר חום או קרמל מסוכר חום. עולה לי בראש שתנסי כפית נס קפה. לא יודעת אם הלחם יקבל טעם של קפה, אבל צבע הוא יקבל.

אם הרעיון נראה לך, אז כמובן שכדאי להמיס את הקפה במים ורק אז להוסיף אותו ללחם. מעניין איך זה ייצא.

רעיון נוסף שעולה לי, הוא לקלות חלק מהקמח עד שיקבל צבע ממש עמוק. הוסיפי את החלק הקלוי לבצק הכללי. אני מאמינה שגם זה יוסיף צבע עמוק ללחם.

יש ממרח שנקרא מרמולייט, שהוא בצבע כהה מאד ולא מתוק. אולי את יכולה להוסיף כף או שתיים ממנו.

אלה רעיונות שעלו לי ככה סתם תוך כדי מחשבה. אולי יש לך או לקוראים שלנו רעיונות אחרים. הכל יתקבל בשמחה.

שתפי אותנו בנסיונותייך ונשמח ללמוד מימך,

בברכה,

שושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו