מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחליף למולסהטליה23/02/2010
עוד שאלה בעניין הלחם- איזה עוד תוספת יכולה לתרום לצבע הכהה, ואיננה מכילה סוכר. המרשם הבסיסי,שלא כולל סוכר, נראה לי טעים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע טבעי ללחם, לטליה
שושי שטיינוביץ23/02/2010האמת היא שאני לא ממש מכירה תוספות ללחם שמעניקות לו צבע כהה מלבד מולסה, סילאן ואולי רוטב חרובים (שאת השתמשת) וכמובן סוכר חום או קרמל מסוכר חום. עולה לי בראש שתנסי כפית נס קפה. לא יודעת אם הלחם יקבל טעם של קפה, אבל צבע הוא יקבל.
אם הרעיון נראה לך, אז כמובן שכדאי להמיס את הקפה במים ורק אז להוסיף אותו ללחם. מעניין איך זה ייצא.
רעיון נוסף שעולה לי, הוא לקלות חלק מהקמח עד שיקבל צבע ממש עמוק. הוסיפי את החלק הקלוי לבצק הכללי. אני מאמינה שגם זה יוסיף צבע עמוק ללחם.
יש ממרח שנקרא מרמולייט, שהוא בצבע כהה מאד ולא מתוק. אולי את יכולה להוסיף כף או שתיים ממנו.
אלה רעיונות שעלו לי ככה סתם תוך כדי מחשבה. אולי יש לך או לקוראים שלנו רעיונות אחרים. הכל יתקבל בשמחה.
שתפי אותנו בנסיונותייך ונשמח ללמוד מימך,
בברכה,
שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)