בשר הודו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בשר הודו
    (:
    03/03/2010

היי
    תמיד שמדברים על בשר הודו מדברים על בשר הודו טחון אדום...רציתי לשאול מה בקשר לחזה הודו למשל? האם הוא גם בריא וכדאי לאכול אותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בשר הודו

הוספת תגובה

• בשר הודו

שושי שטיינוביץ
    03/03/2010

חזה הודו מאד בריא וכדא מאד לאכול אותו. אלא ש.......זהו בשר יבש יחסית ולכן מספר המנות הטעימות שאפשר להכין ממנו די מוגבל.

חזה הודו שלם אפשר לשים במרינדה (כדאי יממה מראש, במקרר) ואחר כך לצלות בתנר, ולחתוך לפרוסות כמו פסטרמה.

אפשר גם לחתוך לפרוסות דקות ולשים על האש עם מעט תבלינים.

אפשר לשים במרינדה, לקשור לצורת גליל, ולבשל בסיר עם מים מתובלים (עלי דפנה, גרגרים של פלפל אנגלי, פלפל שחור, שיני שום שלמות, שני גזרים, בצל שלם, אפשר להוסיף חתיכת ג'ינג'ר באורך ס"מ), להוציא ולהגיש פרוס לאחר קירור.

לקציצות עדיף להשתמש בבשר הודו אדום שהוא פשוט הרבה יותר עסיסי והקציצות יוצאות טעימות יותר.

מכל הנסיונות הרבים שלי להכין הודו טעים, אלה בערך התוצאות הטובות ביותר שהגעתי אליהן.

ואני יודעת שיש עכשיו גולשים שיאמרו שאפשר להכין גולש הודו, והודו ברוטב כזה אחר. הכל נכון. עניין של טעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לבשר המשך

(:
    03/03/2010

האמת שעשיתי השבוע בפעם הראשונה את החזה הודו ובכלל לא יצא לי יבש
    שמתי כפית שמן זית ותבלינים מלח פלפל טימין ופפריקה שמתי במולטי שף ויצא ממש טוב למרות שגם אני חשבתי שיהיה יבש כמו שכולם אומרים אבל אני דווקא אהבתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו