מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתכון לקצפתתות14/03/2010
תוכלו בבקשה להמליץ לי על מתכון עבור קצפת ללא סוכר (עבור חולי סכרת) וללא ממתיקים מלאכותיים? הרעיון הסופי הוא מנה של תותים וקצפת.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תותים עם קצפת, משושי
שושי שטיינוביץ14/03/2010קצפת לא נחשבת למאכל בריא, לכן מומלץ לצמצם את האכילה שלה ואולי לוותר בכלל.
אבל אם כבר רוצים, אפשר להכין קצפת, לטחון כמה תותים ולהקציף ביחד. התותים אולי ימתיקו קצת את הקצפת ויעניקו לה צבע ורדרד. אפשר להוסיף כמה טיפות רום או ברנדי וזה ישפר את הטעם.
לא מכירה משהו מתוק שאין בו סוכר ואין בו ממתיק אחר. יש ממתיקים טבעיים כמו אגבה או סטיביה. נסו להשיג בחנויות טבע.
ואם כבר חוטאים בקצפת שיש בה אחוז שומן גבוה וכולסטרול, אז רצוי להשתמש בקצפת אמיתית, ולא בקצפת צמחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשושי
תות15/03/2010ראשית, תודה על תשובה מהירה.
שנית, האם ניתן להכין מתכון רגיל לקצפת ובמקום סוכר פשוט להוסיף אגבה או סטיביה? זה בא כנוזל או בתור אבקה?
שלישית, האם תוכלי להמליץ על מתכון לקינוח שמכיל תותים ואמור לשמש בארוחה זוגית רומנטית (לא בצורת מאפה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי סטיביה באבקה
ענת15/03/2010שלום!
סטיביה אפשר למצוא גם כנוזל וגם כאבקה.
כנוזל לא ראיתי, אבל כןן נתקלתי בעבר בסטיביה באבקה. אני מניחה שיהייה יותר פשוט למצוא את זה בחנויות הטבע מאשר במרכולים ובמכולות...
בכל אופן, הסטיביה הוא שתיל שאת יכולה לגדל לבד בגינה ולהפיק ממנו את האבקה (מצטרעת, אבל אני לא יודעת איך בדיוק).
אני מקווה שאני לא מטעה אותך, אבל למיטב ידיעתי הסטיביה יותר מתוק מסוכר לכן כדאי להפחית את הכמות הרשומה במתכון (עד כמה- זה כבר עניין של טעם. עד כמה אוהבים מתוק).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
תות15/03/2010תודה על העצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת סטיביה
שושי שטיינוביץ17/03/2010כל מה שכתבת נכון. לגבי המתיקות, זה אישי וכדאי לנסות. ואת צודקת, את הסטיביה ניתן למצוא בחנויות טבע ולא כל כך במרכולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)