מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזה עוף(:05/04/2010
חג שמח!
רציתי הצעות להכנת חזה עוף מבושל
די נמאס מכל המרינדות שבדר"כ אני עושה במחבת
הייתי שמחה לשמוע ממישהי כמוך שמבינה (והרבה) בבישול על מתכון של חזה עוף (שניצל) בשיטה של בישול
תודה מראש מחכה לתושבתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה עוף טעים ומעניין, משושי
שושי שטיינוביץ05/04/2010
להלן המתכון לחזה עוף בשום, לימון ועשבי תיבול טריים. אם הילדים לא אוהבים עשבי תיבול (הבת שלי קוראת להם "לכלוכים", אז אפשר את המנות שלהם להכין בלי העלים הירוקים, ואחר כך להוסיף לכם). ניתן להכין את הרוטב גם מיין לבן או ציר עוף.
בתיאבון.
חזה עוף בשום, לימון ועשבי תיבול טריים: כ- 220 קלוריות למנה
מצרכים: ל - 4 מנות
4 מנות חזה עוף כל אחת 180 גר'.
כף עשבי תיבול טריים: בזיל, אורגנו, פטרוזיליה, רוזמרין
2 כפיות קמח מלא
כפית שמן זית
כפית שום טרי, כתוש דק.
מעט מים.
הוראות הכנה:
מנקים ומסדרים חזה עוף לשניצלים לא שטוחים מדי.
לזרות על כל חזה מעט מלח פלפל. לזרות על כל חזה חצי כפית קמח מלא.
למרוח כפית שמן עם מברשת סיליקון במחבת טפלון מחומם.
ל"טגן" כל מנה שתי דקות מכל צד. להוציא מהמחבת.
לטגן שום עד תחילת השחמה. אין צורך להוסיף עוד שמן. יש להקפיד לא לחרוך את השום, למניעת מרירות.
להוסיף מיץ לימון ולדלל במים עד לקבלת טעם מדוייק. (טעם אישי).
להוסיף עשבי תיבול טריים, קצוצים גס, מלח פלפל לפי הטעם.
לטבול כל חזה ברוטב לעוד דקה מכל צד. להקפיד לא לבשל יותר מדי.
להגיש כל מנה עם כף רוטב ומעט עשבי תיבול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלה בקשר לנושא
(:06/04/2010היי
יש אפשרות להכין את המנה ללא הטיגון קודם ובלי קמח?
אני פשוט לא אוהבת לקמח את הבשר לפני וגם אינני אוהבת שימוש בטיגון מטרתי היא להכין את החזה עוף ישירות בבישול
אשמח לפרטים,תודה לך
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזה עוף
שושי שטיינוביץ06/04/2010הטיגון הוא עם כפית שמן אחת בלבד אותה מורחים על המחבת עם מברשת סיליקון. כנ"ל הקמח. רק כפית אחת למנה. הקימוח, למרות שהוא בכמות קטנה מאד, מוסיף המון לטעם ולנימוחות של המנה. יש הבדל עצום בין הכנתה בצורה זו לבין בישולה ישירות ברוטב.
איני אומרת שבישול קצר ברוטב, עם הקפדה על דרגת הבישול לא יהיה טעים. אך ההבדל עצום.
נסי את שתי הדרכים ובחרי.
בהצלחה.
שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי,תודה
(:06/04/2010(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזה עוף
שושי שטיינוביץ06/04/2010נסי וספרי לי איך יצא לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)