שאלה לשושי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לשושי
    (:
    08/04/2010

היי
    אני מאוד אוהבת (כמו שאולי הבנת) להוסיף חריף לבשר מטבוחה\עריסה
    לאחרונה בגלל חג הפסח הוספתי גם מעט חזרת בארוחה שכוללת בשר ופחמימה וזה מאוד טעים
    מדובר על חזרת קנויה (אני יודעת שאת לא בעד) רציתי לשאול אותך שני דברים

1) אולי את יודעת מידע בנוגע לחזרת- (שכוללת סלק שורש חזרת ו63 קל' ל100 גרם) האם היא בריאה ובעלת ערכים תזנותיים טובים?

2) האם ניתן לשלב ממנה במהלך הבישול (ולא רק כמריחה על הבשר לאחר שהוכן) לדוגמא תוספת כפית בהכנת רוטב לקציצות או בתור מרינדה נגיד לחזה (נשמע מגעיל?!)

מעוניינת לדעת אשמח מאוד לתשובות
    שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לשושי

הוספת תגובה

• חזרת

שושי שטיינוביץ
    08/04/2010

חזרת היא מאכל מאד בריא. דלת קלוריות, שומן וכולסטרול ומכילה ערכים תזונתיים רבים. (אני מניחה שליה תוכל לתת לך תשובה יותר מפורטת).

באשר לבישול בחזרת. אני מודה שלמרות שזה עלה על דעתי, מעולם לא בישלתי חזרת, כך שאין לי מה לספר לך בעניין זה.

אני כן יכולה להציע לך להרתיח בסיר קטן חתיכת חזרת קטנה למשך 20 דקות ותראי מה יוצא מזה.

לאוכל חריף אני מוסיפה פפריקה חריפה.

לסלטים טריים או מבושלים חריפים, אפשר להוסיף פלפל טרי, קצוץ דק, או פפריקה חריפה, או פלפל שטה גרוס גס ואת כמובן יכולה לנסות להוסיף חזרת מגוררת.

הלוואי ויכולתי לעזור יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליה-צריכה מידע על חזרת

(:
    08/04/2010

אוקיי שושי תודה על התשובה המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו