מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בשרלינוי10/05/2010
שלום,
רציתי לדעת האם יש לשטוף בשר טחון שנקנה בסופר לפני הטיגון?
והאם יש דרך קיצור להפשרת בשר קפוא? (הדרך הנכונה היא דרך המקרר במשך יום-יומיים, או ישירות לבחוץ למשך יום...)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשר טחון
ליה שומרון פינדר15/05/2010אני לא שוטפת בשר טחון, אם אני קונה, אני מבקשת שיטחנו אותו מולי.
לגבי הפשרה - אני מפשירה באותה הדרך... יש כמובן גם אפשרות הפשרה מזורזת במיקרוגל - אבל אני לא אהיה זו שאמליץ עליה...
אולי לשושי יש רעיונות אחרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשר טחון
שושי שטיינוביץ22/05/2010בוודאי שלא שוטפים בשר טחון. יש להקפיד שישטפו אותו לנגד עינייך בחנות הקצב או בסופר.
הפשרה מהירה של בשר טחון. כמובן שעדיף להפשיר מהלילה לבוקר במקרר או על השיש.
אם אין זמן: אני מניחה את הבשר הטחון על השיש לכמה דקות ואז חותכת בסכין כבדה וגדולה לכמה חתיכות, כך הוא מפשיר יותר מהר. ככל שהחתיכות מתרככות אני חותכת לעוד חתיכות.
אפשרות נוספת: לשים בקערה חסינת אש מעל סיר עם מים חמים ו"לעזור" לבשר להפשיר.
מסכימה עם ליה שהפשרה במיקרו היא לא ההפשרה האידיאלית, אך אם את חייבת, הפשירי במיקרו רק לשתי דקות והמשיכי כמו קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)