מרק עוף טחון ב"לבוש" חדש.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרק עוף טחון ב"לבוש" חדש.
    ענת
    14/05/2010

שלום!
    פורום נפלא יש לכן.
    הילדה שלי בת 10 חודשים. אוהבת לאכול הכול. רק את מרק העוף שלי היא לא כך כל אוהבת. הכנתי סיר מרק עוף עם דלעת, תפו"א, בטטה, גזר, בצל, קצת בזיליקום ושום. הוצאתי את הנוזלים ומעכתי עם מזלג. חילקתי למנות והקפאתי.
    היא אוכלת שלוש ארבע כפיות ומסרבת להמשיך.
    חבל לי לזרוק את כל הכמות הזו ואין מי שיאכל את זה.
    יש הצעות מה אפשר לעשות עם זה? קציצות? פשטידה? אם כן, איך?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרק עוף טחון ב"לבוש" חדש.

הוספת תגובה

• אודה לרעיונות :--)

ענת
    18/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעיונות

ליה שומרון פינדר
    18/05/2010

קודם כל - אם זה יחזור למצב של מרק - שאר המשפחה לא תרצה לאכול את זה?
    אם לא -- אפשר לנסות לצמצם לזה את הנוזלים עד לכדי פירה, להוסיף ביצים וקמח מלא לפי הצורך ולהכין לביבות או פשטידה.
    מקווה שיצליח לך.
    אם לא - עדיף לזרוק מאשר לאכול בכח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :-)

ענת
    22/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרק עוף לתינוקת שלא אוהבת

שושי שטיינוביץ
    22/05/2010

אפשר להציע לך משהו אחר לגמרי? עדיף להכין מרק טרי, שכל המשפחה יכולה לאכול ממנו, ולילדה לקחת ממש מעט מכל דבר ולמעוך במזלג בצלחתף ולהאכיל אותה עם כפית. ברור שבהתחלה היא תאכל רק טיפות, ויש צורך להרגיל אותה לטעם. כך תימנעי מריסוק של כמות גדולה שתלך לפח. יש לי הרגשה שזה יהיה לה יותר טעים. וגם אם לא בא לה, אז לא קרה כלום.

בינינו, מרק קפוא לא תמיד טעים כמו טרי, ולתינוקת שלך יש טעם טוב.

את יכולה גם להכין קציצות קטנטנות עם חזה עוף, בצל קצוץ דק (ממש טחון) מעט מלח וקורט פלפל ולבשל בתוך המרק. תינוקות מאד אוהבים קציצות וזו דרך טובה להציע לה אוכל טעים בצורה קלה.

מקווה שתצליחי. ספרי לנו.

שבת שלום, שושי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו