שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    (:
    03/06/2010

היי
    קניתי כבד עוף להכנה מחר
    והקצב אמר לי שיש להכשיר את הכבד קודם גם מטעמי כשרות וגם מטעמי בריאות במיוחד
    הוא אמר לי להכניס את הכבדים לתנור למשך 10 דקות ב-200 מעלות חום ואז אחר"כ לעשות אותם במחבת

האם ידועה לכן שיטה זו? האם זה בסדר וכך באמת צריך לעשות?
    מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כבד

ליה שומרון פינדר
    03/06/2010

מטעמי כשרות אסור שיהיה בכלל דם במנה ולכן הם נוהגים להכשיר את הבשר, במיוחד את הכבדים.
    אני לא מומחית גדולה בתחום כיוון שכבדים לא נחשבים אצלי אוכל בריאות, אבל אכן צריך להקפיד שיהיו עשויים לגמריי, אפשר להשיג את התוצאה הזו גם על המחבת. מה שכן צריך לשים לב לא לייבש אותם ולעשות אותם יותר מדי, אולי שושי תוכל לתת לך את ההמלצה הטובה ביותר כיצד לעשות זאת.
    באופן כללי, מבחינה בריאותית, מומלץ להמעיט בצריכת כבר ואם בכל זאת, אז מומלץ כבד אורגני או של טבע-עוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבד

ששש
    04/06/2010

צליה על המחבת אינה נכונה רק מעל אש גלויה , כדי שהדם יצא כשמים על המחבת הדם נשמר בפנים וזה אסור וגם לא בריא . דברים אלו למי שאכפת מהכשרות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ששש - תודה על התגובה

ליה שומרון פינדר
    07/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו