גרעיני צ'יה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרעיני צ'יה
    אור
    19/06/2010

האם מותר לבשל, לחמם,לאפות?
    האם טחינת הזרעים פוגעת באיכותם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרעיני צ'יה

הוספת תגובה

• גרעיני צ'יה

שושי שטיינוביץ
    20/06/2010

למען האמת אינני מכירה את הגרעינים האלה. חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המידע להלן. אינני חושבת שכדאי לבשל איתם ולשמור על האיכויות התזונתיות.

אבל הנחייה זו היא רק מההגיון הפרטי שלי. כאשר ליה תחזור מהחופשה שלה אני מאמינה שהיא תוכל לשפוך עוד אור על עניין זה. חזרו אלינו בעוד 3 שבועות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זרעי צ'יה

ליה שומרון פינדר
    27/06/2010

הי אור,
    אין כל סיבה לחמם או לאפות זרעי צ'יה, אין בזה שום ייתרון קולינרי ומבחינה בריאותית זה יכול רק לפגום.
    היתרון הכי גדול של זרעי צ'יה זה האומגה - 3, חומצות שומן אלה נהרסות בחימום, ולכן הייתי נמנעת מחימום כלשהו.
    אין כל בעיה בטחינה של הזרעים, למרות שזה לא הכרחי לקבלת הערכים מהצ'יה.
    בברכה,
    ליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זרעי צ'יה

אור
    28/07/2010

ליה שלום,

מה היתרונות והחסרונות של צריכת זרעי צ'יה על פני קפסולות אומגה 3 מדגים?

תודה,
    אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זרעי צ'יה

ליה שומרון פינדר
    31/07/2010

הי אור,
    זרעי צ'יה נחשבים כמזון בעוד קפסולות הן תוסף. אז בעיקרון אם ערכן התזונתי היה זהה הייתי ממליצה לך להסתפק בצ'יה.
    אולם, יש הבדל בין אומגה 3 שמקורו מן הצומח לבין אומגה 3 שמקורו בדגים. אנחנו יכולים להסתפק בצריכה בלעדית של אומגה 3 מדגים בלי אומגה 3 מהצומח כלל, אך לא להיפך... כלומר, אם אוכל דגים מדי פעם וצורך צ'יה או מקורות צמחיים אחרים לאומגה 3 באופן יומיומי, אז אין בעיה, אבל אם אתה כלל לא צורך דגים, הייתי ממליצה לך לשלב גם תוסף של אומגה 3 שמקורו בדגים.
    האם הצלחתי להסביר את עצמי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו