איזה בלנדר לקנות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה בלנדר לקנות?
    lir86
    28/07/2010

לא משנה אם ידני (הבנתי שבראון טובים) או שולחני,
    כן חשוב שיתמודד טוב עם נוזלים וקרח ושהסכינים נשלפות לניקוי כי הוא ישמש בעיקר לשייקים וקוקטיילים.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה בלנדר לקנות?

הוספת תגובה

• איזה בלנדר?

שושי שטיינוביץ
    29/07/2010

יקירתי, את מבינה שאני לא יכולה להמליץ לך על מוצר מסויים. בדקי בחנות שהמוצר עונה על הדרישות שאת מבקשת. תמיד כדאי לקנות את המוצר עם העוצמה והמהירות הגדולים יותר וכושר עמידות גבוה יותר. אני בטוחה שאם תבקשי מהמוכר מכשיר לפי ההנחיות שאת מבקשת יציעו לך כמה וכמה מוצרים.

סופש נעים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעות פרקטיות

ליה שומרון פינדר
    31/07/2010

כמו ששושי אמרה אנחנו לא יכולים להמליץ במסגרת הפורום על של מותג.
    אבל אני כן יכולה להמליץ לך לשים לב לדברים הבאים:
    1. שהוא כותש גם קרח וגם אגוזים.
    2. תחשבי מה את מעדיפה: כלי בלנדר מפלסטיק או מזכוכית. אני העדפתי זכוכית. בנוסף גם גודל הכלי הוא שיקול שיש להתייחס אליו.
    3. שיש כמה רמות עצמה וגם אפשרות של PULSE
    4. שהוא חזק מבחינה חשמלית (יש כאלה שאחרי דקה של שימוש רציף מעלים ריחות של פלסטיק שרוף)
    5. נקודה אחרונה אך חשובה לא פחות - שהחלק התחתון של הסכין מתברג החוצה ומאפשר ניקוי יסודי וקל.
    *** אני קניתי את שלי במחיר של 400 פחות או יותר, אז שתדעי שכדי לקבל מוצר מצוין לא חייבים ללכת לאלה שעולים מעל ל-1000. אבל במוצר שעולה 100 שקל הייתי מפקפקת...
    - לפני כשנה בערך היה סקר שנערך במוסף כלשהו של ידיעות אחרונות על סוגים שונים של בלנדרים לפי קטגוריות איכות שונות. אולי תוכלי למצוא את המחקר הזה באינטרנט...
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. אז מצאתי את זה:

lir86
    01/08/2010

בלנדר בעל הספק של 700 וואט עם מיכל זכוכית 1.5 ליטר הניתן לחימום במיקרוגל ולהקפאה
    גוף המכשיר עשוי פלסטיק
    ווסת מהירות, שעל פי חוות הדעת בזאפ יעיל בעיקר כשמכוון למקסימום + פולס
    מתואר כמרסק קרח ומתאים לשייקים ומיצי פירות
    סכין אל חלק מתפרקת לניקוי
    פקק נשלף במכסה
    נראה שגם יש לו רגליות ואקום

האם חסר משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלד*, אגב המחיר עומד על כ 300

lir86
    01/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו