ספר בישול - מבקשת המלצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספר בישול - מבקשת המלצה
    סיגל
    23/10/2010

ברצוני לרכוש ספר בישול שיעזור לי לאמץ את התזונה הבריאה ודלת הקלוריות גם במטבח שלי.
    אשמח להמלצה כזאת.(מתכונים לקטניות, סלטים, דגים, חזה עוף)
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספר בישול - מבקשת המלצה

הוספת תגובה

• ספר בישול - מבקשת המלצה - תגובה

שושי שטיינוביץ
    24/10/2010

סיגל היי,

לצערי, אני ממש לא טובה בזה. אולי ליה יודעת על ספר טוב.

בהצלחה, שושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספר בישול - מבקשת המלצה - תגובה

ליה שומרון פינדר
    24/10/2010

הי סיגל,
    יש הרבה ספרים טובים בתחום... אני לא ממש יכולה להמליץ במסגרת הפורום אבל הכי טוב שתלכי לחנות גדולה שיש בה מבחר ותוכלי לראות איזה ספר הכי מדבר אלייך מבין עשרות הספרים הבריאים.
    חלקם של שמות מוכרים יותר וחלקם של פחות, אבל הכי חשוב שתמצאי את הספר שיהיה לך נחמד לעבוד איתו ושהמתכונים מדברים אליך!
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספר בישול - מבקשת המלצה - עודתגובה

שושי שטיינוביץ
    02/11/2010

לעניין ספרי בישול:

אני חייבת להודות שראיתי הרבה ספרי בישול אשר קוראים לעצמם בישול בריא. לצערי, לא כך הוא הדבר. הרבה ספרי בישול בריא ממליצים על בישול עם אבקות מרק, עם חומרים מעובדים ועם חומרי גלם עתירי שומן.

יש לשים לב שבישול בריא צריך להכיל רק חומרים טריים וטבעיים (גם ירקות קפואים), לא כימיקלים, לא חומרים משמרים, לא אבקות ולא "לבן". לא קמח לבן, אורז לבן, סוכר לבן וכו'.

כמו כן יש להקפיד על חומרים דלי שומן בעיקר בשר ועוף ומוצרי חלב.

אם שומרים על הכללים האלה, סביר להניח שהאוכל שנבשל יהיה בריא. ואם את נתקלת במתכון בספר כלשהוא שאיננו עונה לקריטריונים האלה, אז הפעילי שיקול דעת.

בברכה,

שושי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו