תזונה ללא חיטה למניקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה ללא חיטה למניקה
    עינבל
    08/03/2011

אני כרגע מניקה, והתינוקת שלי סובלת מגזים...אני חושבת שמוצרי חיטה למינהם לא עושים לי טוב ועושה ניסיון של כמה ימים ללא חיטה כדי לראות האם זה ישפיע על הגזים...שאלותיי הן: אילו דגנים אחרים ממולצים? האם רגישות לחיטה היא בהכרח רגישות לגלוטן? ואם כן האם בקמח כוסמין ושיפון יש גלוטן או פחות גלוטן? מכיוון שאני מניקה אני רעבה ולא יכולה בלי לחם, אילו לחמים מומלצים לי ואשמח אם תוכלו להפנות אותי למתכונים מתאימים כי אני אופה....
    תודה מראש על תשובתכן!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה ללא חיטה למניקה

הוספת תגובה

• תזונה ללא חיטה למניקה - תגובה

שושי שטיינוביץ
    08/03/2011

היי עינבל. קודם כל מזל טוב להולדת התינוקת. איזה כיף לך!
    אני מציעה לך בחום להתייעץ עם מישהו מקצועי (תזונאי, נטורופת, רופא) כדי לבדוק האם הגזים הם תגובה לגלוטן. כי יכול להיות שהסיבה היא אחרת ואז חבל על מאמצי ההימנעות ממשהו שאת אוהבת.

קמח כוסמין וקמח שיפון מכילים גלוטן אך בכמות יותר קטנה.

בינתיים, לעזרה ראשונה, אני מציעה לך לאכול גרגרי קימל. את יכולה להוסיף לכל דבר: לסלט, לתבשיל, לפרוסות לחם, לחלוט ולשתות את המים. גם זרעי שומר וכמון מרגיעים את הבטן. כדאי לך לאכול אותם ואולי אפילו לעשות חליטה סטרילית ולתת מעט לתינוקת.

בררי עם איש מקצוע וחזרי אלינו. אשמח לייעץ לך לאחר קבלת המידע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו