איפה ניתן למצוא סומסומיה חב' פרג ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפה ניתן למצוא סומסומיה חב' פרג ?
    אפי
    14/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איפה ניתן למצוא סומסומיה חב' פרג ? - תגובה

שושי שטיינוביץ
    14/04/2011

לא מכירה. מה זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שומשומיה

אפי
    14/04/2011

זה מכיל טחינה גולמית, אגוזי לוז, שומשום ממש טעים

קניתי לפני כחודשיים ונגמר לי (היה במגה) רק שם ועכשיו אני לא מוצאת את זה באף סופר

זה טוב בעיקר לנשים מניקות

משהו טוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שומשומיה - תגובה

שושי שטיינוביץ
    14/04/2011

אין לי מושג איפה אפשר להשיג את החטיף הזה, אבל אני יכולה להציע לך להכין אותו לבד.

ערבבי כמות שווה של שומשום ואגוזי לוז, שימי בקערה. הכיני תבנית מרובעת או מלבנית, קטנה.

חממי דבש עד שיהיה נוזלי לגמרי. ערבבי בו טחינה גולמית ושפכי מיד על התערובת לפני שהרוטב יתקשה. ערבבי מהר, היטב ושטחי בתבנית. חתכי לרצועות בגודל שאת רוצה. הניחי לצינון ויש לך חטיפים משגעים. לא יותר טוב להכין לבד? ככה לפחות את יודעת מה את מכניסה. במיוחד אם את מניקה.

טיפים: כדאי לשים למטה נייר כסף כדי שתוכלי לשלוף אותם בקלות.

בהצלחה וחג שמח,

שושי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו