מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצלת עדשיםנועם02/05/2011
הכנתי עדשים ירוקות עם בצל, שמן זית, פטרוזיליה, קצת לימון ותבלינים (מלח, פלפל, קצת כורכום).
יצא מאד משעמם ויש לי כמות גדולה שאף אחד לא רוצה.
איך ניתן לשפר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להוסיף או לשפוך מעל מעט טחינה..
אוסי03/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצלת עדשים - תגובה
שושי שטיינוביץ03/05/2011לפי איך שאת מתארת זה דווקא אמור להיות מאד טעים.
אפשר להשתמש בעדשים כתוספת לכל מיני תבשילים. למשל: כתוספת לאורז. אפשר לבשל אורז ולהוסיף.
ניתן להוסיף עדשים לתבשיל קדירה עם ירקות, עשבי תיבול ותבלינים.
אפשר בהחלט להוסיף עליהם טחינה.
אפשר לטחון, לתבל היטב ולהכין מהם סלט שדומה לסלט חומוס.
אפשר להכין מהן מרק. לטגן בצל, להוסיף ירקות חתוכים, להוסיף מים לבשל ולהוסיף את העדשים המבושלות לקראת הסוף.
אפשר להכין נזיד עדשים. דומה למרק, רק הרבה יותר סמיך.
מקווה שעזרתי ואם לא, חזרי ונחשוב עוד ביחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה את מדהימה!
נועם05/05/2011הלכתי על עניין הטחינה בסוף. בהחלט השתפר.
אני גם מסכימה איתך שזה אמור היה להיות טעים, בגלל זה בחרתי במתכון, אבל זה היה משעמם נורא לבד משום מה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה את מדהימה! - תגובה
שושי שטיינוביץ05/05/2011את מקסימה. תודה על המשוב. שמחה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן.
אוסי07/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוגיות בוקר
אורה11/05/2011שלום רב,
בבוקר ,אני חייבת לשתות את הנס קפה שלי עם עוגיה/פרוסת עוגה.
ניסיתי להחליף בלחם וריבה אך זה לא עזר..
מעוניינת במתכון לעוגיות בריאות ולא משמינות-בעלות ערך קלורי נמוך!!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוגיות בוקר - תגובה
שושי שטיינוביץ11/05/2011שלום אורה,
ההצעה הטובה ביותר שאני יכולה להציע לך היא לשנות את הרגלי הבוקר שלך. זה אפשרי. אם תנסי דברים אחרים במשך כמה ימים, ותביני שזה לטובתך ולטובת הבריאות שלך, אני מאמינה שתצליחי.
אין עוגיות שהן "דלות קלוריות". כדי שעוגיה תהיה טעימה, צריך להוסיף לה שומן וסוכר. לא משנה איזה שומן ואיזה ממתיק (לא מלאכותי, כמובן), זה עדיין שומן וסוכר.
אם את מתעקשת, אני יכולה להציע לך לאפות עוגת שמרים עם מעט סוכר. זה יהיה דומה קצת ללחם, אבל יותר מתוק. אפשר למרוח כפית ריבה, וזה הכי דומה למה שאת מבקשת.
אם מעניין אותך, אתן לך מתכון.
אבל הנה ההצעה שלי אלייך לבוקר כיפי, בריא מאין כמוהו ומשביע:
אני מציעה לך להכין שייק בריאות שמכיל: חצי בננה, חצי תפוז מקולף (כל התפוז, לא רק המיץ), חצי עגבניה או 3 עגבניות שרי, חופן של עלים ירוקים, את יכולה גם להוסיף כף אבוקדו או רבע כפית שמן זית, רבע סלק טרי. שימי הכל בבלנדר, הוסיפי חצי כוס מים. טחני, מזגי ושתי לרווייה. הגוף שלך ייטען בהמון ויטמינים, מינרלים וסיבים. אני התרגלתי ולחם ועוגיות כבר לא חסרים לי על הבוקר. את הפרוסה (אפילו שתיים) שאני כל כך אוהבת, אני אוכלת בסביבות 10 או 11 כארוחת ביניים. נסי וראי אם זה עובד לך. אני עבדתי על עצמי, ואני שמחה בהרגל הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)