הרטבת לילה - תקופה ארוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרטבת לילה - תקופה ארוכה
    לולי
    30/01/2012

הבן שלי כמעט בן 4, וגמול כ-שנתיים, במהלך השנה התחילו הרטבות בלילה לסירוגין, ובזמן האחרון המצב רק מחמיר בין פעם לפעמיים בלילה.
    העניין שלפני השינה הוא שותה כוס חלב.. ולאחר כמה שעות אני לוקחת אותו לשירותים כשהוא ישן.. ועדיין לקראת הבוקר הוא מרטיב במיטה.. לאחרונה נאמר לי שלא מומלץ לקחת אותו ישן לשירותים. מה עושים?
    לפעמים כל הלילה הוא לא מרטיב ורק לקראת 6 בבוקר כן..
    למה הוא מרטיב אם הוא גמול שנתיים?
    אין משהו טראומטי שעבר, בתחילת השנה היו כמה פספוסים ביום כי התחיל גן חדש אך זה פסק, ביום הוא מתאפק הרבה כדי לא "לפספס" אמצע של משחק, תכנית.. ואני מזכירה כל הזמן ומשכנעת לגשת לשירותים.
    מחכה לתגובתך, תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרטבת לילה - תקופה ארוכה

הוספת תגובה

• הרטבת לילה - תקופה ארוכה - תגובה

ד``ר ברוך קושניר
    31/01/2012

הילד סובל מבעיה שיגרתית של הרטבת לילה . מומלץ לטפל בו באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית. זאת על מנת שיוכל לשתות כאוות נפשו ויהיה תמיד יבש בלילה באופן עצמאי מבלי שיהיה צורך להעיר אותו לשירותים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו