מידע רפואי
פורומים
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- הומאופתיה
- שומנים בדם, מחלות לב
- אפילפסיה ילדים
- דיכאון אחרי לידה
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- אנמיה
- פוריות הגבר והאישה, אמבריולוגיה,IVF
- סקס ויחסים
- ספינינג
- הרטבת לילה
- ברית מילה
- צליאק
- שיקום לב
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
מנהל הפורום

ד"ר ברוך קושניר
- איך מונעים הרטבה בלילה מבוגריםעינב04/01/2017
היי, אני בת 22 והתעוררתי בבוקר וגיליתי שהרטבתי את המיטה. היה לי בחלום חלק די נכבד על כך שאני עושה פיפי, רציתי לדעת למה זה קרה. ואיך אפשר למנוע לעתיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרטבה חד פעמית
ד''ר ברוך קושניר04/01/2017שלום עינב. נראה כי מדובר באירוע חד פעמי. אין צורך לעסוק בנושא. זוהי תופעה מוכרת העלולה להתרחש אצל כל אחד. במידה והתופעה תחזור על עצמה בתוך החודש הקרוב נא כיתבי אלי שוב. בברכה, ד"ר ברוך קושניר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פורומים בתחום
ערוץ הבריאות

בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
מומחה לנוירולוגיית ילדים
דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון
ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים.
מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של... קרא עוד