מידע רפואי
פורומים
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- רפואת מטיילים
- בישול בריאות, מתכוני בריאות
- ברית מילה
- בדיקות גנטיות, מחלות מטבוליות, יעוץ גנטי
- רשלנות רפואית
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- הפלות חוזרות
- אפילפסיה - תמיכה
- ויטמינים תוספי מזון
- יוגה, מדיטציה
- סרטן (אונקולוגיה)
- פרידות, גירושין, בגידות
- אורולוגיה, סרטן הערמונית, סרטן האשכים, סרטן שלפוחית השתן
- שימור פוריות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר איתמר בוצר
אורטופד ספורט ומנתח תחומי טיפול: פגיעות סחוס, פריקת כתף, קרע במיניסקוס, קרעים של הלברום, קרע ברצועה הצולבת, קרעים בגידי השרוול המסובב ועודאבישי ברטל
שיקום אורתופדי, שיקום פציעות ספורט, שיקום בעיות פה ולסת שיקום וסטיבולרי שיקום גריאטרי. בעל הכשרות של טיפול בכאב כרוני, דיקור מערבי וטיפול בסימפטומים של ראש-צוואר-פנים. פיזיותרפיסט מוסמך מטעם משנת 2010, ניסיון עבודה עשיר בשיקום מניתוחים, טיפול בכאב, ושיקום נוירולוגי. יועץ לפעילות גופנית ומדריך קבוצות התעמלות בריאותית לאוכלוסיות מגוונות. ניסיון בקליניקה פרטית המתמחה בטיפול בכאב וספורט.
מנהל הפורום

ד"ר ברוך קושניר
- טיפול פעמון להרטבות של ילדה בת 11נירית05/11/2017
שלום
אני בודקת אפשרויות טיפול לבת שלי בת 11 בשל הרטבה.
פעמון נראה לי הכי נכון בגלל שזה לא תרופות.
עם זאת קראתי קצת כאן בפורום וראיתי שגם אחרי הצלחה של פעמון יש 20 ! אחוז סיכון שזה יחזור??
האם זה אומר שגם אם הבת שלי תעבור תהליך מוצלח ותגמל ונניח תפסיק להרטיב אז יש 20 אחוז סיכוי שיום אחד היא תחזור חס וחלילה וחס להרטיב למשל כשהיא בצבא או כבר תור אישה בוגרת?
האם זה כך??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הישנות הרטבת לילה
ד''ר ברוך קושניר05/11/2017ככל שהשנים עוברות הסיכוי להישנות הבעיה הולך ופוחת. מכל מקום אחוז ההישנות של הרטבת לילה בעקבות טיפול מוצלח בזמזם הוא הנמוך ביותר מכל יתר הטיפולים האפשריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פורומים בתחום
ערוץ הבריאות

בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד