מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 3.5-מרטיב כל לילה אחרי שכבר נגמלהילי27/10/2012
היי,
בני בן 3.5 בשבועיים האחרונים מרטיב כל לילה ואף כמה פעמים בלילה - הוא לא
שם לב בכלל שרטוב וממשיך לישון- רק אם אנחנו רואים- מחליפים הכל.
אחרי שכבר היתה תקופה שהיה קם אפילו לבד והולך לעשות פיפי בשירותים
ייחסתי את זה לכניסה לגן חדש (גן עיריה) , אף על פי שממש אוהב את הגן והגננת ואני יודעת שטוב לו שם..
(ביום יודע להתאפק, אף על פי שעד לא מזמן גם היה בורח לו לפעמים
וגם עכשיו כשפתאום נגיד מגיע פעם ראשונה לבית של ילד, חבר- כל כך עסוק שיכול לברוח לו)
לא יודעת מה לעשות לגבי הלילה, אנחנו בנתיים לא שמים לו שוב חיתול/חיתול תחתון כי נראה לי ממש לא לעניין ומוזר לחזור לחיתולים אחרי שכבר תקופה ארוכה לא היה..
מצד שני- זה להחליף בגדים ומצעים כל לילה ולפעמים פעמים שלוש בלילה.. וגם עוד מעט חורף..
כמו כן, בעלי ואני עוד שבוע נוסעים לחול ל-4 ימים והוא יישאר עם הסבתא- ולה בטוח יהיה קשה לעשות ההחלפות
אשמח לתגובתכם ועצתכם,
תודה,
הילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 3.5-מרטיב כל לילה אחרי שכבר נגמל - תגובה
ד``ר ברוך קושניר28/10/2012א. החזירו את החיתול לשימוש מלא בלילה.
ב. ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה,ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)