נולד אח והרטבת לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נולד אח והרטבת לילה
    מיכל
    05/01/2014

שלום, בני בן השלוש התחיל להרטיב בלילה באופן קבוע כבר שבוע וחצי. הוא לא מתעורר אבל אני מנקה אותו ומחליפה מצעים אך לא דיברתי איתו על זה . נולד לו אח לפני שלושה שבועות ואין לי ספק שזה תגובה רגשית. איך עוזרים לו להפסיק עם הרטבת הלילה? האם לקחת אותו לפני שאני הולכת לישון לשרותים? האם לדבר איתו על זה בבוקר או לפני השינה ? יש לציין שהילד גמול בלילה כבר הרבה זמן כמעת ללא פיספוסים . תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נולד אח והרטבת לילה

הוספת תגובה

• כמעט .. לא כמעת

מיכל
    05/01/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..שאלה

מיכל
    09/01/2014

תודה רבה, הטיפול עזר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נולד אח והרטבת לילה - תגובה

ד``ר ברוך קושניר
    10/01/2014

במידה ועבר יותר מחודש מאז שהחל להרטיב מחדש והבעיה עדיין לא נעלמה מעצמה - מומלץ לפנות לקבלת עזרה במרפאת הרטבה מקצועית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו