סדין אדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סדין אדום
    איל בן דוד
    14/04/2008

הבת שלנו סובלת מהרטבה לילית אני שואל , האם ידוע למישהו, האם ה'סדין האדום' או ' פעמונית' שמשימים מתחת לסדינו של הילד ניתן לרכישה ומה מחירו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סדין אדום

הוספת תגובה

• מכשיר הרטבה

ד``ר ברוך קושניר
    14/04/2008

המכשיר היעיל ביותר לטיפול בהרטבת לילה הוא הזמזם האלקטרוני המוצמד לבגד. מומלץ לקבל אותו בהשאלה במסגרת מרפאה מקצועית מסודרת עם הדרכה ומעקב מקצועי צמודים. באופן כזה ההצלחה בטיפול היא כמעט 100%. קשה מאד להצליח בטיפול זה ללא הדרכה ומעקב מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלבת הכספים מההורים

מסקנתי אחרי שעברתי "טיפול" (במקרה במרפאות קושניר אבל ההערה שלי תקפה לכל המרפאות) כזה עם הבת שלי: אין צורך ללכת למרפאה קונים את הזמזם אפילו ב EBAY מפעילים אותו על פי ההוראות ולאחר תקופה הילד בעזרת הפעמון מחזק את אינסטיקט אחזקת השתן גם בלילה. אני הייתי בטיפול כזה ולמעט הסבר של חצי שעה שכבר קראתי אותו באינטרנט לא קיבלתי שום יעוץ רק גיהצתי כ"א ב 1500 ש"ח כולל פיקדון על המכשיר ובזה נגמר "הטיפול". אפשר לקבל זיכיון לסניף כזה? עוד לא ראיתי כסף קל כזה? בארה"ב מוכרים רק את המכשיר למה בארץ צריך לגהץ את ההורים שוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו