מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרטבה בלילה חיילsmars13/12/2015
הבן שלי סובל מהרטבת לילה מאז שהיה קטן , הבעיה הצטמצמה בערבות השנים .
כיום הוא משרת בצבא...הבעיה צצה מחדש כתוצאה מהקור באחרונה .
הבן שלי מתוסכל מאוד מהעניין הוא חייל מצטיין ונוטה להסתיר את הנושא ביתר שאת ומפחד להיחשף. המליצו לנו על כדור MINIRIN MELT 120 קנינו אותו מיכיוון שיש מעטה סודיות אין לי את מי לשאול על אופן השימוש בו . הרוקחת אמרה שצריך לשים מתחת ללשון לפי הרישום בעלון גם מתחת ללשון, באתר פה אני רואה שצריך לבלוע את זה ...מה אני צריך לומר לו לעשות איך להשתמש... ומה אחוז ההצלחה שלו ? זה דחוף לי אודה לתשובה בהקדם. הילד בריא בד"כ. תודה על כל עזרה שתינתן אני נואש והילד מאוד מתוסכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרטבה בלילה חייל - תגובה
ד``ר ברוך קושניר14/12/2015א. יש לקבל את ההנחיות מהרופא שרשם את התרופה. אני מספר לכם כאן מה שנהוג לגבי תרופה זו ולא נותן לכם הנחיות ספצפיות לגבי מטופל כלשהו. ב. נהוג לקחת על ידי מציצה מתחת ללשון ממש לפני השינה. ג. יש לצמצם מאד את כמויות השתיה בשעה וחצי האחרונות לפני שהולכים לישון. ד. התרופה הזאת משפיעה רק ב 60% מהמקרים. ה. יש את התרופה גם בגירסה לבליעה מינירין 0.2. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)