היכן אני יכולה לרכוש פעמונית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היכן אני יכולה לרכוש פעמונית?
    אורין
    09/05/2008

שלום,

בני בן 5 ו-חודשיים, הוא גמול ביום מגיל שנתיים ו-4 חודשים. הגמילה ביום נעשתה מהר מאוד ובקלות.
    בלילה הוא מרטיב, כמה פעמים בלילה, נסיתי: טבלאות עם חיוכים, שיחות, להעיר ב-00:00 לעשות פיפי, הפתעות קטנות - כלום לא עוזר ואפילו מתסכל את בני ובזמן האחרון הוא מאוד מובך ולא מרוצה מזה אך לא מצליח להפסיק. בדקתי והבנתי מקריאה בכל מיני מקומות שהפעמונית יכולה מאוד לעזור. הייתי מעוניינת לרכוש או להשכיר את המכשיר (אני לא יודעת באיזה צורה בדיוק אני יכולה).

תודה על העזרה,
    אורין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בה רטבת לילה

ד``ר ברוך קושניר
    18/05/2008

הדרך היעילה ביותר לטיפול בהרטבת לילה היא אכן באמצעות זמזם הרטבה. ניתן להשאיל בי שרה. מומלץ לפנות למרפאה מקצועית ולקבל שם גם את המכשיר ( כיום ישנם בארץ מכשירים אלחוטיים המתקדמים ביותר בעולם ) וגם הדרכה ותמיכה מקצועית לכל אורך הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באמצעות זמזם הרטבה

ד''ר יונתן קושניר
    18/06/2008

הטיפול היעיל ביותר באמצעות זמזם הרבה ניתן במסגרת הדרכה ומעקב מקצועי מסודר.
    נסי להתקשר 035115933 לקבלת פרטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו