גמילה מחיתול בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתול בלילה
    מ.כ
    05/08/2008

שלום רב, בני בן השנתיים וחודש גמול מחיתול ביום מגיל שנה ו-9 חודשיים (נעשה תוך שבוע ימים בלבד ) הוא מאוד מפותח ובוגר לגילו .לפני כמה ימים החלטתי כי להתחיל לגמול אותו מהחיתול גם בלילה , בעלי חולק על דעתי בטענה כי אני מקדימה את הזמן ולא נותנת לילד להנות עוד המחיתול של הלילה (תחתוני ספיגה ) . חייבת לציין כי בלילה הוא עשה 3 פעמים פיפי במיטה ,בלילה השני והשלישי פעם אחת וזאת רק בתחילת הלילה בסביבות 23:00 , ואח"כ ממשיך לישון עד שש בבוקר במיטה שלו . האם בעלי צודק ? האם יש גיל מסויים שמתחילים עם הגמילה ? אני מתעקשת כי אין לחזור לאחור ברגע שהתחלנו את הגמילה בכדי לא לבלבל את הילד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחיתול בלילה

הוספת תגובה

• הסרת חיתול

ד``ר ברוך קושניר
    07/08/2008

א. חשוב ביותר שיהיה תאום עמדות ביניכם וכל צעד בגמילת הילד יעשה מתוך הסכמה בין שניכם.

ב. אני מציע את הפעולה הבאה:

א. הסירו את החיתול בלילה למשך שלשה שבועות.
    ב. במידה ומספר הלילות היבשים הולך וגדל -- הילד נמצא בהליך גמילה טבעי והוא צועד לקראת יובש.

ג. במידה והוא ממשיך להרטיב בתדירות קבועה במשך זמן זה -- השיבו את הטיטול לשימוש ונסו שוב בעוד מספר חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו