מעוניינת בייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת בייעוץ
    יעלי
    03/12/2009

שלום יש לי בן בן 4 ושמונה חודשים ובן בן שנתיים ושלושה חודשים אני אתחיל עם הגדול
    בן ה4 נגמל בגיל שנתיים וחצי אך לא בלילה עד היום הוא לא מרגיש שהוא מטיל את מימיו במיטה וממשיך בשנתו . ניסיתי בעבר לגרום לו לתקופה לקום ולקחתו לשירותים וזה לווה בבכי מכיוון שהוא עייף מאוד ואז הפסקתי מכייוון שראיתי שאין שיתוף פעולה והוא עצמו לא קם כאשר יש לו פיפי מה ניתן לעשות לאן לפנות כדי לרכוש אם צריך את הפעמון למרות ששנתו חזקה ואינו קם בכלל מרעשים סביבו ולכן עד היום אני מחתלת אותו .

ילדי בן השנתיים ושלושה חודשים נגמל בגיל שנה ושמונה חודשים וכן היה קם כדי להטיל את מימיו בכל לילה הבעיה שזה היה כמעט כל שעה וחצי ואז השינה שלי ושלו לא הייתה רצופה ואז החלטתי שפשוט אני מפסיקה לקום איתו וזה היה מלווה בצרחות עד שהוא הפסיק לקום אך ישנם לילות שהוא קם להתפנות ומעיר אותי אך החיתול עצמו מלא בפיפי אני קמה יחד איתו כדי שיתפנה .
    הבעיה שיש נכונות אך אין לי אפשרות להמשיך לקום כל שעה וחצי בלילה לכן אני מחתלת אותו גם כן.
    מה ניתן לעשות לגביו למרות שאצלו השינה קלה וקם מכל דבר אך ברור שיש פעמים שהוא מפספס וגם בגלל זה שמתי גם לו את החיתול
    לתשובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניינת בייעוץ

הוספת תגובה

• הרטבת לילה

ד``ר ברוך קושניר
    03/12/2009

לגבי שני הילדים
    ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן המרפאה המקצועית

יעלי
    04/12/2009

באזור השרון בעיר כפר סבא ולמי אני פונה והאם צריך הפניה לכך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרפאה

ד''ר יונתן קושניר
    04/12/2009

מיכל שלום,
    המרפאה שלנו הקרובה אלייך היא ברעננה. לגבי מרפאות אחרות שקשורות לגורמים נוספים, אין לי מושג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרטבת לילה

ד``ר ברוך קושניר
    12/12/2009

הבן הגדול

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

הבן הקטן

השאירי אותו בינתיים עם החיתול.

פני אלינו שוב בעוד כחצי שנה במידה והבעיה לא תיפתר מעצמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו