הרטבה עד גיל מאוחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרטבה עד גיל מאוחר
    ליהי
    14/03/2010

ברצוני לשאול הרטבתי תמיד עד גיל מאוחר זה אומר מעל גיל 20. זה היה נורא סדינים ושמיכות רטובים וגם בפיזמה בלילות קרים! ולא יכולתי להפסיק. בערך אחרי גיל 22 הפסקתי להרטיב. לבד ללא שום טיפול.
    היום כשאני בגיל 45 קרה לי בערך 3 הרטבות או התעוררתי כשזה התחיל. (במציאות- ישנתי שינה עמוקה ובחלום חיפשתי שירותים מתאימים אך לא מצאתי. ואז במציאות קמתי כשהרגשתי שאני מתחילה להרטיב)
    ברצוני לדעת איך פתאום הבעיה הופסקה אחרי גיל 22 ?
    ויש לי כעת צניחה קלה של שלפוחית השתן . הרופא המליץ לי על פיזותרפיה האם יש קשר בין ההרטבה לצניחה?
    ועוד דבר יש לי שני ילדים בת-4 ובן -6 היתה להם תקופה קצרה של גמילה מהרטבת לילה. וכעת הם לא מפסיקים להרטיב גם פעמיים בלילה. האם אני צריכה לדאוג? (הם בקרוב יתחילו טיפול הומהופאתי לפתרון הבעיה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרטבה עד גיל מאוחר

הוספת תגובה

• הרטבה בגיל מאוחר

ד''ר יונתן קושניר
    14/03/2010

שלום,
    בקשר לילדייך, אין מה לדאוג אבל בהחלט כדאי לשקול לטפל. אני לא מכיר ספרות מחקרית שמדברת על יעילות של טיפול הומאופטי לבעיה.
    גם בגיל מאוחר ישם אנשים שעוד מרטיבים, מדוע זה נגמר דווקא בגיל 22, אין לי לכך תשובה.
    מתוך מה שכתבת לא ברור לי האם 3 ההרטבות היו לאחרונה או שהתפרסו על משך מספר שנים/חודשים. האם היו סמוך לצניחת השלפוחית. האם ישנן גם בריחות במשך היום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו