בן 12

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 12
    בר
    10/06/2010

בני בן 12 מרטיב קבוע אף שאנו מגבילים אותו בשתייה ומזכירים לו להכנס לשירותים לפני השינה, אךכל זה ללא הועיל. אני לא מאמינה ששיטת הפעמון תועיל משום שהוא יישן מאוד חזק וכל רעש שלא יהיה לא יצליח להעיר אותו. רציתי לדעת האם אוכל לתת לו מינרין, ומאיפה אוכל להשיג מרשם למינרין אשמח לקבלתשובה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 12

הוספת תגובה

• הרטבת לילה

ד``ר ברוך קושניר
    10/06/2010

ניתן לקבל מרשם למינירין מרופא המשפחה. המינירין יעל ב 60% מהמקרים. כאשר הוא יעיל היעילות שלו קיימת כל עוד לוקחים אותו. כאשר מפסיקים ההרטבה חוזרת. רוב הילדים המרטיבים ישנים עמוק. הטיפול היעיל ביותר הוא באמצעות זמזם הרטבה במסגרת הדרכה ,ליווי ומעקב . במרפאות המקצועיות ידעו להדריך אתכם כיצד להתגבר על השינה העמוקה. מומלץ לפנות אל מרפאה כזאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיתרון לבעיית ההרטבה

דנה
    05/08/2010

אני גם אמא לילד בן 12 שמרטיב זה פשוט חוסר שליטה בסוגרים אין מה לעשות הרבה ותרופות זה לא טוב בני יושן עם דריי נייט תחתון סופג או טיטול אני מעדיפה לשים לו טיטול כי זה הרבה יותר בטוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו