עזרו לי לעזור להם!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרו לי לעזור להם!!!
    חנית
    30/01/2011

יש לי ילד בן 4.7 וילדה בת 3.7 כאשר אני באה לשים לגדול טיטול לפני השינה הוא לא מסכים (הקטנה דווקא כן)ורק שהוא נירדם חזק אני שמה לו טיטול אני מאוד רוצה לגמול את שניהם רק שהטיטולים שלהם בבוקר מלאים מאוד וכבדים מאוד מרוב מפיפי מה עושים ??? אני חוששת לדלקת ריאות מכך שהם יתרטבו מהפיפי יש לציין שהגדול ניגמל ביום בגיל 2.8 והקטנה בגיל 2.6 אנא עיזרו לי האם לחכות לקיץ??? ותודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרו לי לעזור להם!!!

הוספת תגובה

• עזרו לי לעזור להם!!! - תגובה

ד``ר ברוך קושניר
    30/01/2011

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האים לחכות לקיץ???

חנית
    01/02/2011

תודה על תשובתך המהירה אך האם לחכות לקיץ? האים לקחת לרופא ילדים? לגמול את שניהם יחד? שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האים לחכות לקיץ??? - תגובה

ד``ר ברוך קושניר
    02/02/2011

ניתן לטפל כבר עכשיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו