מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הייאורי04/07/2011
מה שלומכן?
תהליך הלידה המשוער של בנינו השני הוא 16.10.2011
אנו מתלבטים (כן כבר מעכשיו...) בין השמות מעיין וכליל
שם המשפחה הוא קלגרד
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורי
ליאת יוגב04/07/2011שני השמות שהצעתם עשויים להתאים , נסו להתחבר לשמות נוספים , עד הלידה
וחיזרו להיוועץ לאחריה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתציפי04/07/2011
שלום רב לצוות היעוץ.
ביתנו השלישית אמורה להיוולד בע"ה ב-19.07.11 (תאריך משוער) ואנו מאוד מתלבטים לגבי שמות.
ברור לי מאוד כי מרכיב התאריך הסופי הינו חשוב מאוד ומאחר וטרם נולדה, התשובה הינה חלקית, אך ברצוננו לפחות לקבל כיוון.
שמות הילדים ה"גדולים" שלנו הם שיר- בת , ירין-בן וחשוב לנו מאוד להמשיך את הקונטקסט המוסיקלי בין הילדים.
השמות אשר ביניהם אנו מתלבטים הינם: נעמה, רוני, לירן, לירי וגילית.
אודה לעצתכם ולו רק על מנת לכוון את עצמנו בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציפי
ליאת יוגב04/07/2011צייני את שם המשפחה של התינוקת שאמורה להיוולד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה שם משפחה
ציפי04/07/2011זינגר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ציפי
ליאת יוגב04/07/2011נכון לעכשיו השמות כולם אפשריים ,מלבד השם לירי , שמקבל שם מלא 16-7 שהינו מספר קרמטי ,
נשתמע לאחר הלידה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לתגובתך - מצרפת שמות נוספיםנועה02/07/2011
הי ליאת,
אני מצרפת שמות נוספים-
1. רון
2. מעיין
3. מאיה
4. לירי
5. רומי
6. לירון
7. אגם
תודה שאת עונה במהירות- זה ממש חשוב לנו...הילדה ללא שם
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נועה
ליאת יוגב02/07/2011מבין השמות הנוספים שהצעת, השמות המתאימים ביותר הם לירי או לירון .
יוצרים מפות הרמוניות !
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
נועה02/07/2011תודה רבה,עזרת לי מאוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נועה
ליאת יוגב02/07/2011מקווה שתחזרי לראות תשובתי באשר לבחירת השם לתינוקת .
השם דניאל - גם הוא מאד מומלץ , מתקבלת מפה הרמונית נפלאה ,
דינמיות , קצב , עניין , תוך גישה פרקטית במיוחד .
לשיקולכם !
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם- התלבטות בביתנועה02/07/2011
שלום רב!
בתנו נולדה בתאריך 29.6.11 כ"ז בסיוון. יש לה שני אחים- עדן(בת) ומתן (בן).
אנחנו מתלבטים לגבי השמות הבאים:
1. גלי
2. סיון
3. שני
4. ענבל
5. מיקה
שם משפחה: יוסף
תודה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נועה
ליאת יוגב02/07/2011מספר הגורל של התינוקת הינו 3 , מספר המוכיח על צורך בביטוי , מילולי או יצירתי , כמו גם צדדים ילדיים , קלילות חברותיות , זרימה ועוד .
מול זה , על פי כל אחד מהשמות שהצעתם (לא מעט ובכל זאת..) נוצרת בעייתיות כזו או אחרת ,
השם גלי - מפה שיש בה מצב של פחות קבלה עצמית .
השם סיון , עלולה להיווצר בעייה חברתית , תקשורתית, השם שני , מפת פחד מאיבוד שליטה , כמו גם פחות קבלה עצמית . השם ענבל , מפה של פחות קבלה עצמית כמו גם פחד מאיבוד שליטה , כמו המפה של שני .
השם מיקה , יוצר צירוף קרמט 13-4 היוצר נעילות מחשבתית , תחושת תקיעות ועוד .
מכאן , שלמרות השמות הרבים שהצעתם , עדיין לא אוכל להמליץ על מי מהשמות בפה מלא ! פחות אוהבת לתת המלצה על שמות כשהמפה המתקבלת אינה הרמונית !
אם כך , מציעה לנסות להתחבר לשמות נוספים ..
להשתמע !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתיקי02/07/2011
שלום,
מבקשים להתייעץ לגבי שם לתינוקת שנולדה ב-29.06.11, שעה 18:49.
שם משפחה: אוליאל.
מתלבטים בין השמות: דניאל, הילי, יהלי, בר.
נשמח לקבל התייחסות לשמות הנ"ל והמלצה בהקדם האפשרי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יקי
ליאת יוגב02/07/2011ראשית , מספר הגורל של התינוקת הינו 3 , מספר המוכיח על צורך בביטוי , יצירתי או מילולי , צדדים ילדיים שחשוב שתתחבר אליהם , חברותיות זרימה ועוד ,
מבין השמות שהצעתם , השמות הילי ויהלי יוצרים מפה זהה , אך לא מומלצים .
השם בר יוצר מפה הרמונית במרביתה , צדדים יחודיים , זורמים , קצב דינמיות , יכולת תיפקוד עצמאית במיוחד ועוד .
השם דניאל , מפה רגשית , חברותית , נשית ומושפעת .
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת - שאלת המשך
יקי02/07/2011ליאת שלום,
ראשית, תודה על התגובה המהירה.
מבין בר ודניאל, אנו נוטים יותר לדניאל, אך לא כ"כ הבנו את הניתוח. התחושה שלנו היא שלדעתך השם בר מומלץ יותר - האם כך?
תוכלי בבקשה לחדד את ההבדל במפות בין שני השמות?
תודה רבה.
נ.ב. - חייב לציין לזכותך שבפעם הקודמת שהתייעצנו תיארת מפה אשר במבחן המציאות, עד כה תואמת להפליא את האופי של הקטנה (היום בת כשנתיים וחצי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יקי
ליאת יוגב02/07/2011ראשית , תודה על הפירגון , אין ספק שהשיטה שאותה למדתי - מדוייקת ...
באשר לבחירת השם דניאל , ציינתי מה המשמעות שמתקבלת מתוך בחירת השם ,
אכן , המפה המתקבל היא מפה רגשית , נשית , חברותית ומושפעת . אלה עיקרי ניתוח המפה , מציגה תמיד את התכונות העיקריות , (כשללא ספק ניתן לנתח באין סוף מילים, כמו גם צדדים זוגיים , מקצועיים , חברותיים ועוד ) , אך הפורום נועד לבחירת השם היותר מומלץ , כשבהחלט עשיתי זאת , נתתי שתי המלצות והסברתי מה מתקבל על פי כל אחד מהשמות , דניאל או בר , מכאן - שיקול הדעת הוא שלכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יקי02/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת בבקשה.עידית01/07/2011
ההיי התינוקת שלי נולדת בתאריך 30/6/11 בשעה 6:58. רציתי לדעת איזה שם מתאים לה.
יש לנו הרבה שמות כגון שרי( כמו דובדבן) הילה ,זוהר, ענבר, נופר, אגם, נוף, מיתר .
שם משפחתנו הוא עמר.
תוווודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוקת בבקשה. - תגובה
חנה עטיה01/07/2011לעידית שלום,
ילדתכם הגיע לעולם עם יעוד מספר 13/4 - יעודה להיות מסגרתית, משפחתית, אוהבת שגרה, בטחון, סדר, מעשיות, פרקטיות וכו'.
הקארמטי 13 - עד שבבגרותה תתגבר על השלילי של המספר, עלול לגרום לתחושה שהכל הולך לאט, מן תסכול שכזה, תתכן עקשנות וחוסר שביעות רצון.
השם זוהר יוצר מפה הרמונית - כאשר כל המפה היא מסגרת, בית, משפחה, זוגיות, נתינה, יכולת טיפולית, טוב לב. היעוד הגברי מוקף במספרים נשיים ורכים - מומלץ ביותר.
כל שאר השמות יוצרים מפות דיס הרמוניות בצורה זו או אחרת.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה אך יש לי עוד שאל
עידית01/07/2011מב את אומרת על השמות אדווה אורין מורין טופז ליאל שיראל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה אך יש לי עוד שאל - תגובה
חנה עטיה01/07/2011לעידית שלום,
השם זוהר יוצר מפה הרמונית במיוחד וזה לא מובן מאליו.
לגבי השמות הנוספים:
בדקתי את כולם ונוצרות מפות דיס הרמוניות.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםענבל01/07/2011
אני בודקת שם לתינוקת שתיוולד בטווח שבין 29/9-10/10 מהפרייה.
השמות שמעניינים אותי הם זהר (עם או בלי ו) או זיו או נועם. שם המשפחה שלנו בן דור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם - תגובה
חנה עטיה01/07/2011לענבל שלום,
תאריך הלידה חשוב וקריטי בהמלצה על שם מתאים לתינוקת שתיוולד.
השמות שהצעת:
זהר - מאוד מתאים בשלב זה.
זוהר - אפשרי בשלב זה.
נועם - פחות טוב.
זיו - לא מומלץ.
בכל מקרה רק לאחר הלידה ניתן יהיה לבדוק לעומק איזו מפה נוצרת.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ענבל01/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת-דחוף!איטל01/07/2011
שלום! התינוקת שלנו בת 3 שבועות ואנחנו לא מצליחים למצוא לה שם
היא נולדה ב10.6.2011 בשעה 00:05, תאריך החתונה שלנו אם צריך זה 25.7.2005
2 השמות שאנחנו מאוד אוהבים ומתלבטים מה מתאים לה יותר זה רוני וירדן
שמות נוספים: נועם, אריאל, ענבר, אלה, מעיין, נעמה
השם משפחה שלנו הוא מזרחי
זקוקים בדחיפות להכוונה ועזרה, תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוקת-דחוף! - תגובה
חנה עטיה01/07/2011לאיטל שלום,
יעודה של ילדתכם הינו 11/2 - יעודה להיות רגישה ועדינה, אימפטית, זוגית, מתחשבת, מאפשרת לאחרים להתקדם, נשית. מספר המאסטר 11 יוכל לבוא לידי ביטוי בבגרותה.
ניתן לומר שמרבית השמות שהצעתם יוצרים מפות דיס הרמוניות, לצערי כמובן.
השמות שאולי באים בחשבון הם רוני ונועם וגם הם הרמונים למחצה.
רוני - היעוד הרגיש והעדין מוקף במספרים עוצמתיים ומנהיגותיים. לכן היעוד יהיה חנוק וסגור עם עוצמה, מעשיות וכריזמה.
היא תציג תדמית של מנהיגה ואינדיבידואליסטית. זה אומר שלא תמיד תאמר מה היא באמת מרגישה, אלא תציג את עצמה כפחות רגישה, עדינה ומשתפת פעולה ויותר עם דעה עצמאית משלה. לשיקולכם.
נועם - כאן בולט שכלפי חוץ היא תראה כמנהיגה, מובילה, דינאמית ובחיים הפרטיים תהא מאוד רגישה ועדינה. זה נקרא 2 פנים לאישיות - תנהג שונה בעבודה ובחיים הפרטיים.
שוב לשיקולכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקליאור30/06/2011
התינוק נולד 27/06/2011 ,שם משפחה :מלכה
חשבנו על שמות :ינאי , דביר, מאור,נריה
אשמח לתגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם
ליאור30/06/2011אפשרי שם נוסף: הראל
נשמח לתגובה
ליאור ורונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ליאור
ליאת יוגב30/06/2011מספר הגורל של התינוק הינו 1 - מספר המוכיח על הצורך בעצמאות יחודיות , אינדבדואליות , הליכה על פי דרכו המיוחדת והמקורית במיוחד , מאחר ומספר הגורל בנוי ממספר קרמטי 19- יש ללמדו שיעור בתקשורת ישירה , איך לראות אנשים בגובה העיניים , לא בתחושת עליונות , או לחילופין - נחיתות ומסכנות . כמו לומר שילמד שלא להשוות עצמו לאחרים ....
מעבר לכך , השם ינאי , מוכיח על מפה שיש בה חלקים עצורים רגשית מול חלק אחר - שזהו מספר הרושם המוכיח על צדדים פתוחים תקשורתיים קלילים וכו, אם כך, כאשר הרושם שונה משאר חלקי המפה - השאלה הנשאלת - עד כמה יאהב להראות לעולם החלקים העצורים רגשית והנוקשים שקיימים בו , מה שנקרא- פחות קבלה עצמית !
אפשר לראות המפה גם בהיבט , דינמיות רבה , מול צדדים הדורשים קצב אחר , אם כך - רצוי מול מצוי , כשלא פעם חווית תסכול .
למרות כל זאת , השם ינאי אופציה קיימת .
השם דביר , מספרים המוכיחים על פחד מאיבוד שליטה , פחד מללכת עם הצדדים המאד דינמיים הקיימים בו , מפת פחד מאיבוד שליטה עלולה ליצור אירועים שיש בהם הפתעות לדרך החיים !!
השם מאור - פחות קבלה עצמית ! צדדים דינמיים יחודיים פרטיים מול הצורך להראות לעולם צדדים יותר משפחתיים , אחראיים , חלק מ.. אפשר לראות שדרישות ההורים שונות ממי שהוא , כמו לשאול האם מי מכם כהוריו מקבל הצדדים הקיימים בו - יחודיות פרטיות הליכה על פי דרכו .
השמות האחרים הראל או נריה יוצרים צירופים קונפליקטים על ציר הזוגיות - לכן , ממש לא באים בחשבון .
במידה וקיימים שמות נוספים ,הציעו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
ליאור30/06/2011מה לגבי השם : אושר,אשרי, איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
ליאור30/06/2011מה לגבי: רואי ,יאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
ליאור30/06/2011אשמח אם תציע שמות שיתאימו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ליאור
ליאת יוגב01/07/2011מבין השמות הנוספים שהצעתם , השם המתאים ביותר הוא אושר , המפה המתקבלת מאד מאד הרמונית , מפה המוכיחה על צדדים דינמיים במיוחד , קצב עניין , חשיבה נפלאה , זרימה מול יכולת פרקטית , נפלא !!
לא נוהגת להציע שמות לכן לא אעשה זאת ..
השמות האחרים נבחנו אף הם , אך לא מתאימים ...
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקאורית30/06/2011
שלום,
אני אמורה ללדת בע"ה בשבוע הקרוב ורצינו לדעת לגבי כמה שמות ללידה בתחילת יולי.
אנחנו בהתלבטות קשה -מקווה שתוכלי לכוון אותנו קצת ולתת עדיפות לשמות הטובים ביותר.
יאיר, רואי, יובל , יניר , יהלי, הראל
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם המשפחה
אורית30/06/2011שם המשפחה : גולן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורית
ליאת יוגב30/06/2011חשוב לציין שתאריך הלידה הינו מרכיב של 50% מערך המפה , אם כך , תשובתי לא סופית ,אך ברור שהשמות יאיר , יובל יהלי והראל בחירתם לא מתאימה , בשל העובדה שנוצרים כאן צירופים קרמטיים ,
קרמה= חוב מגלגולים קודמים דבר היוצר קשיים בחיים אלה !!!!
השמות , רואי ויניר אפשריים , אך היי איתי בקשר לאחר הלידה ,
נסי להתחבר לשמות נוספים !
להשתמע !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם נוסף ששכחנו
אורית30/06/2011תודה!
אודה לך רק אם תבדקי לגבי שם אחד ששכחנו :
עילאי
אני גם אהיה בקשר אחרי הלידה בע"ה - כל יום זה אמור לקרות ..
אורית
ליאת יוגב30/06/2011השם עילאי - אפשרי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקאפרת29/06/2011
שלום רב,
ילדתי את בני בתאריך 14/06/11 בשעה 04:35 . השם היחיד שאני מתחברת אליו הוא איתי.
רציתי לדעת האם השם מתאים.
כמו כן, הברית נדחתה אולם אני ובעלי רוצים כבר להחליט על שם.
אשמח לתשובה בהקדם והמון תודה מראש.
אפרת וערן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת שם משפחה
אפרת29/06/2011שם המשפחה שלנו ושדי אפרת וערן
אפרת
ליאת יוגב29/06/2011מספר הגורל של התינוק הינו 6 , מספר המוכיח על הצורך בהרמוניה , אהבה , משפחה , רגישות מאד גדולה קיימת בו , כאשר השם איתי מוכיח על צדדים רגשיים במיוחד , מול חלק האומר - מה פתאום , כמו לראות הפחד מאיבוד שליטה ,דבר העלול ליצור מצבים של הפתעות לדרך החיים !!
המפה מוכיחה על כך , שבחוויה שלו לא תמיד ירגיש שקיימים שם בשבילו ,
היבט אחר , מספרים יותר מדי רגשיים , כאשר מפה שיש בה אלמנטים נשיים עלולה ליצור לימים קושי באינטימיות .
כמו גם ציר החברה מעיד על קונפליקט , דבר המוכיח על משברים בתחום .
אם כך השם איתי - לא מומלץ , לאחר כל ההסברים הנ"ל תוכלו להבין הסיבות לכך .
נסו להתחבר לשמות נוספים כדי להיטיב את דרכו של התינוק !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
אפרת30/06/2011היי ליאת,
תודה רבה על התשובה אבל מה שמדהים אותי הוא ששאלתי עוד שתי נומורולוגיות והן אמרו לי שהשם ממש מתאים עם התאריך לידה ואני כרגע ממש אובדת עצות.
תודה,אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפרת
ליאת יוגב30/06/2011כל שנשאר הוא להחליט על מי את סומכת , יכולה לבחון התשובות שלי בפורום זה , לאורך השנים ... אין לי ספק שלא טועה , כמו גם לא מטעה ,
לכן כל שנשאר לך , זה להחליט בדרכך ולימים לבדוק עד כמה צדקתי...
בהצלחה !
אם תרצי לשוחח ,מוזמנת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקאיציק28/06/2011
שלום,
לי קוראים איציק ואשתי קארין
שם המשפחה אורטסי
יש לנו 2 בנות אגם בת 3.5 ולינוי בת שנה
נולד לנו תינוק ב 24.6 יום שישי בשעה 9:40
אנחנו מתלבטים בין 6 שמות הייתי רוצה לשמוע את דעתכן:
אביב - (אשתי אוהבת , אני גם די מחבב )
אדיר - (חשבתי עליו שהסתכלתי על הילד אבל אני כבר לא סגור על זה )
עידן - אני ואשתי די אוהבים וגם חמתי שאומרת שזה מזכיר לה שם עדין כמו הילד.
יובל - הבת שלי אגם העדיפה את השם הזה ששאלנו אותה לגבי ששת השמות אני קצת לא מתחבר אליו
ליאור - קצת דומה ללינוי (ליאור - לינוי ) אז גם בעדיפות נמוכה
עמית - קצת מאוס אבל בכל זאת ברשימה
נועם - קצת מאוס אבל בכל זאת ברשימה
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איציק
ליאת יוגב28/06/2011מספר הגורל של התינוק הינו 7 , מספר המוכיח על צורך בידע למידה , עומק , דרישה לשלמות כמו גם לפרטיות רבה ,
מבין השמות שהצעתם , השם הראוי ביותר הוא עידן , זאת מאחר ויוצר מידה של הרמוניה ביחס למספר הגורל , כאשר הצירופים המתקבלים הם מספרים רכים יותר , מול ה-7 הנוקשה , צדדים המעידים על מידה של יכולת הבנה רבה נתינה , מול צדדים פרטיים שאליהם זקוק ,
כל אחד מהשמות האחרים שהצעתם , נבחנו אף הם , אך ממש לא מתאימים !!!
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לקראת בריתmichal27/06/2011
שלום רב, תינוקי נולד ב 25.6.2011 , בשעה 10:33 בבוקר יום שבת. מזל סרטן
הברית מתוכננת ליום שבת הקרוב. שמות ההורים: מיכל ויואב ויצמן
(אם צריך: האחים: שביט ויהונתן).
השמות שחשבנו עליהם הם, מהיותר עדיפים לפחות: אופיר, ארז, דניאל, אריאל , ניר,
אוריון (אני אוהבת את הצליל, בעלי טרם התחבר),
השמות שאני פחות מתחברת אליהם ושבעלי מחבב: עידו, נועם
איזה שם יותר יתאים לו?
המון תודה, אשמח לשמוע את חוות דעתכן,
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיכל
ליאת יוגב27/06/2011מספר הגורל של התינוק הינו 8 - מספר המוכיח על גישה פרקטית מעשית , שאפתנות השגיות , כאשר אפשר היה לחשוב שמבין השמות שהצעת , השם המתאים ביותר הוא דניאל , אלא שבשל העובדה שמספר הגורל הינו 8 כמו כן גם מספר הפצע הגלגולי הינו 8 , פצע גלגולי = פצע שהאדם הגיע איתו מגלגולים קודמים , כאשר מספר הפצע הגלגולי תואם למספר הגורל מוכיח על כך , שיהיה לאדם קושי להתחבר ליעוד שלו !
משום כך , לא אוכל להמליץ בפה מלא על השם דניאל .
השם ארז מראה על מפה שכולה 8 , כמו לראות המון לחץ השגיות דינמיות , נוקשות רבה , כי לא יוותר לעצמו , עצירות רגשית .אך כלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות יותר רך חברותי פתוח ומוחצן , כמו לראות שלא ממש יקבל את מי שהוא ,
למרות זאת המפה על פי השם ארז - מפת מנהיגות , אך קיים כאן יתר של מספר 8 , יתר מספר מוכיח על צד שלילי של אותו מספר - יתכן שיביא למציאות של לחץ רב ! נוקשות , השגיות , לא יהנה מההשגיות , כי יהיה צורך לעבור למטרה הבאה .
השם אריאל - מוכיח על מפת רצוי מול מצוי , הרצוי בכיוון קצב דינמיות עניין היסחפות , מול חלק האומר - חייב ללכת עם קצב איטי יותר ! לא פעם חווית תסכול בדרך החיים ,
אך קיים צד לא רע במפה , על פי השם אריאל .
השמות האחרים נבחנו אף הם , אך ממש לא מתאימים !
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה! ועוד...
michal27/06/2011תודה רבה על תשובתך הזריזה והברורה. מעניין ששני בניי כבר הצהירו לפני מס' ימים שהם אוהבים את השם דניאל. גם אנחנו אוהבים אותו אבל אני נרתעתי מהרכות יתר של השם. מה תוכלי לומר מבחינה נורמרולוגית בעניין כישורי תקשורת ושפה (זאת בשל קשיים שפתיים שחווינו עם שני בננו בתחילת דרכם) וכן יכולת ואוריינציה חברתית (ביישנות/ מנהיגות/ חבריות/מבודדות),
תודה,מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיכל
ליאת יוגב28/06/2011במקרה של בחירת השם דניאל , אפשר לראות יכולות ביטויית נפלאות , כמו גם צדדים חברותיים , רכות זרימה , למרות הצד היותר נוקשה ועצור רגשית שאליו נולד , יום לידה 7 גורל 8 , אלה מספרים נוקשים יותר ועצורים רגשית לעומת הבחירה בשם דניאל היוצר מידה של כל התכונות שציינתי ..
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקמירה26/06/2011
שלום, ב 26.06.2011, נולד בן. מתלבטים בין שתי שמות: ליאון פלדגנדלר או לאון פלדגנדלר. מה המלצתכם, תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מירה
ליאת יוגב26/06/2011מבין שתי האפשרויות , השם המומלץ יותר הוא ליאון ,
כאשר מספר הגורל של התינוק הוא 9 , מיום לידה 8 (26) הוכחה למספרים מנהיגותיים במהות שלו .
מול זה , קיים צד האומר שיש בו חלקים מאד חברותיים , רכים נשיים , מול החלק האחר האומר - חייב להיות בשליטה , להיות יותר פרקטי , מעשי , מה פתאום ללכת עם היתר רכות , נשיות חברותיות , מה שנקרא- פחד מאיבוד שליטה , דבר העלול ליצור מצבים של הפתעות לדרך החיים !!
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- של לבתמילי25/06/2011
שלום,
שם המשפחה : אליאב.
השם לבת: עלמה.
תאריך הלידה המשוער: 1.8.11
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מילי
ליאת יוגב25/06/2011מאחר ותאריך הלידה הינו מרכיב של 50% מערך המפה , משום כך ,
לא אוכל לענות בפה מלא שאכן השם עלמה מתאים ,
על פניו נראה צירוף טוב , אך לשם בדיקה מעמיקה ומדוייקת חיזרי אלי לאחר הלידה,
הכיני שמות נוספים , כדי שאפשר להיטיב עם התינוקת , להשתמע !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)