מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השם עלמהאורלי02/06/2011
שלום ב 5/6/11 אני צפויה ללדת בניתוח.
השם שחשבתי עליו הוא עלמה-אסתר (אסתר על שם סבתא) שם משפחה שלמה.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורלי
ליאת יוגב02/06/2011מתוך הבנה שהשם אסתר אמור להיות השם השני ,
כלומר השם עלמה שלמה , לתאריך שציינת - לא מתאים ,
זאת מאחר ומספר הגורל של התינוקת - (צמצום כל תאריך הלידה)=6 , מספר המוכיח על הצורך הרב במשפחה א ה ב ה, שייכות , אך לא זוהי התחושה שתחוש , זאת בעקבות בחירת השם עלמה , תהיה לה הרגשה , שאף אחד חיצוני לה , לא באמת מבין לליבה ולצרכיה . מה שנקרא - מפת חנק , כשלא פעם תשים המון הגנות וחיץ , גם אם יהיה בה המון רגש , אך תשמור מרחק מאנשים והגנות ,
בקיצור - לא מומלץ , נסי להתחבר לשמות נוספים , אלא אם כן , יהיה שינוי בתאריך ....
כי אז , יהיה צורך לבדוק מחדש המפה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתשרון01/06/2011
שלום רב,
אני חוזרת לשאלתי על השם "דריה" עכשיו כשיש לי תאריך לידה
והוא 08.05.2011 ושם המשפחה מליניאק.
מה דעתך על השם בהתחשב בפרטים אילו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה02/06/2011לשרון,
איני זוכרת את פנייתך, אך:
יעודה של ילדתך מספר 8 - יעודה להיות חזקה, מנהיגה, מובילה, דינאמית, מצליחה, השגית, השרדותית, מעשית, פחות רגישה - מספר גברי.
גם יום הלידה הוא 8 - ז"א 50% מספר 8 - היא תהיה דעתנית, נוקשה, מובילה.
השם דריה - יוצר מפת מנהיגות עוצמתית - כאשר ביכולות יושב מספר 1 - המנהיג, המוביל, עם יכולת לעסק עצמאי, עם רעיונות, אינדיבידואליסט - שוב מספר גברי.
ה 1 בא מתוך 19 הקארמטי - ז"א תחושה של פגיעות, מסכנות וקורבנות בעשיה שלה.
בחשיבה יושב לו מספר 9 - הרך, הרגיש, רחב אופקים, טוב הלב - שיפחד להסתכל פנימה ולראות את המנהיגות, העוצמה וההובלה הזו - זה נקרא "פחד מאיבוד שליטה".
באופן כללי זו מפת מנהיגות, גברית לבת - ובבגרותה יכול ליצור בעיות באינטימיות.
זה בקיצור, כי אני מבינה שהשם כבר ניתן.
אני לרשותכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין שמות לתינוק- דחוףנעמה א01/06/2011
שלום,
תינוק אשר נולד בתאריך 27.5.11 יום שישי בשעה 5:44.
שם האם נעמה
שם האב צדיק בכור (ביום יום נקרא צדיק)
שם משפחה אוסלו
מתלבטת בנוגע לשמות:
אושר
איליי
עילאי
בנוסף מתלבטת האם להוסיף שם שני- יעקוב
תוד רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות בין שמות לתינוק- דחוף - תגובה
חנה עטיה01/06/2011לנעמה שלום,
לגבי שם שני - הוא משמעותי במפה - רק אם הוא בשימוש יום יומי. ז"א אם ביום יום תשתמשי בשני השמות - לשיקולך. אם כן אני צריכה לבדוק את המפה עם 2 השמות.
יעודו של ילדך מספר 9 - הוא הגיע לעולם להיות מנהיג טוב לב, צנוע ועניו, רחב אופקים, חכם, רגיש, כריזמטי, אינדיבידואליסט, כולו נתינה, וכו'.
גם יום הלידה הוא 9 - ז"א יש כאן עוצמה, מנהיגות, הובלה, דינאמיות, העברת ידע והמון כישורים.
עם השם עילאי - יוצא מספר קארמטי בחשיבה ודברים נוספים ממש לא מומלץ.
עם השם איליי - נוצרת מפה נשית לבן ודברים נוספים - ממש לא מומלץ - מצטערת.
עם השם אושר - צרוף מספרים מאוד לא מוצלח.
מציעה לחשוב על שמות נוספים - אולי מספר 1 או 6 יתאים.
אני לרשותכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה תודה רבה. שאלה נוספת
נעמה א01/06/2011אם אני משתמשת בשם יעקוב פעם ביום האם אחד השמות האחרים בכל זאת יתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה תודה רבה. שאלה נוספת - תגובה
חנה עטיה01/06/2011לנעמה,
השם של הילד - אלה הציפיות שלך ממנו (בתת מודע). כאשר ילד שומע את שמו מידי יום - הוא מתחיל לצפות מעצמו להיות המספר הזה.
רק בגיל 7-8 - ילד מתחיל להבין את השם הפרטי שלו.
לכן - אם תקראי לו רק פעם ביום בשני השמות - מה הוא יפנים מזה ? - אני פשוט לא יודעת.
ממליצה לחשוב על שמות נוספים - אם את מעוניינת כמובן.
אני לרשותך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות -שם לתינוקת .מבולבלת01/06/2011
שלום . בשעה טובה נולדה לנו תינוקת והלכנו לאיבוד בנושא בחירת השם. נשמח אם תעזרו . המתוקה נולדה בתאריך 25.05.11 . שעה 23:18 בלילה. שם משפחה : בר-לב .
השמות על הפרק: אורין ,אליאן, שירה ,ירדן, שקד, מאי\ה (אפשרי מיה) , אלה ,עופרי ,לוטם ,אוריה ,ליה ,עדיה ,רומי, יהל .
זה השמות בגדול עם נטייה יותר לשלושת הראשונים. אשמח לעזרה . כבר עבר שבוע ואין ממש גיבוש בעניין ...ואשמח גם לדעת מבחינה נומורולוגית מה הולם ועדיף.
תודה רבה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני ילדתי בתאריך שלך רק ב- 10:45
קרן01/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אמא מבולבלת
ליאת יוגב01/06/2011מעניין אך עברתי על כל אחד מהשמות שהצעת , לא הולכת להקל עלייך
מהסיבה , שלא אוכל להמליץ על מי מהשמות שהצעת , זאת כאשר אפשר היה לחשוב שהשמות מתאימים , ליה אלה או יהל , (השמות מאד תואמים- אותיות זהות
אך בעצם בשל העובדה , שמספר הגורל של התינוקת הינו 7 , מתקבל במקרה של מי מהשמות הללו פצע גלגולי התואם למספר הגורל , אם כך , קושי לממש היעוד .
כאשר פצע גלגולי תואם למספר הגורל , גורם לאדם להיות מרוחק יותר ליעודו .
אם כך , בעייתי (הערה , פצע גלגולי = פצע שהגענו אליו מגלגולים קודמים ויוצר קשיים גם בחיים הללו ).
השמות האחרים , יוצרים או מפת חנק , מפות שלא מאפשרות לממש היעוד . או מפות גבריות מדי ,
אם כך ,למרות רשימת השמות הלא קצרה שנתת , אין ברירה אלא לנסות להציע שמות נוספים , נסי לבחון שמות פרטיים 9 , חיזרי אלי , מאחר וחייבים לבחון פרמטרים נוספים מעבר לשם הפרטי 9 .
להשתמע !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
מבולבלת03/06/2011ראשית כל תודה רבה על תשובתך. האמת שדי מלחיץ ..פצע וכל זה . מה זה אומר , שהיא תהיה מאוד רגישה ?
השמות הנוספים: בערך 9 : אור , ליאם , תהילה , עפרי (בלי הו') וראיתי גם שליה =9.
מה לגבי ערך 8? -משי , ליאל , אגם . ו7: לינוי , יעלה...
מחכה לתשובתך, ואם יש לך שמות להציע אשמח .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אמא מבולבלת
ליאת יוגב03/06/2011נראה שמבין השמות שהצעת , השמות היותר מתאימים , הם תהילה ליאם , אפשרות כמובן גם לבחירת השם יהל , ליה או אלה ,
המפה על פי השמות תהילה וליאם , מפה שיש בה חלקים מאד פרטיים מול החלק האומר עד כמה חשובה זוגיות אינטימיות , אם כך , מה שמוכיח על פחד מאיבוד שליטה , פחד מללכת עם הצדדים הפרטיים ביתר.
השם תהילה , אף מוכיח על צדדים רוחניים במיוחד .יכולת הבנה ועוד .
על השמות יהל ליה ואלה , הסברתי .
לכן מבין כל השמות הבחירה היא שלך , כמובן .
השמות שערכם הגימטרי 8 או 7 , לא מתאימים !!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתחזי31/05/2011
התינוקת נולדת בתאריך 29/05/11 יש התלבטות בין השם עדן או עידן שם משפחה ליבוביץ דחוף!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה31/05/2011לחזי שלום,
ילדתך הגיעה לעולם עם יעוד מספר 2 - יעודה להיות רגישה, עדינה, זוגית, משפחתית, אימפטית, מתחשבת, נשית וכו'.
גם יום הלידה הוא 2 (מתוך 11) - ז"א יש כאן המון רגישות, פגיעות יתכנו אפילו פחדים. השם עדן - מצד אחד מחזק אותה ויוצר לה מפה עם מספרים יותר חזקים, גבריים, פחות רגישים - וזה טוב וזה הרמוני. אך מצד שני המספרים הללו סוגרים על הרגישות הרבה שבתוכה. לכן יש ללמדה כמה היא רגישה בתוכה.
כלפי חוץ היא תראה שונה - חברתית, תקשורתית, מקסימה, עושה מה שבא לה - שונה ממי שהיא באמת - אדם של מסגרות, בית ומשפחה. לכן תצטרך ללמוד לאהוב את מי שהיא באמת ובעזרתכם.
השם עידן - מאוד לא מומלץ. דיס הרמוניה בין היכולות ליעוד ודברים נוספים שלא אפרט.
לשיקולכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתקרן31/05/2011
שלום,
ביתי נולדה ב- 25.5 בשעה 22:45.
אנחנו מתלבטים בין מס' שמות בלי החלטה...
רומי, שרון, תמר, מאיה.
תודה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה31/05/2011לקרן שלום,
מה שם המשפחה של הילדה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
קרן31/05/2011קוידין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה - תגובה
ילדתך הגיע לעולם עם יעוד מספר 16/7 - יעודה להיות חכמה ומעמיקה, בוגרת, אינדיבידואליסטית, רצינית, איכותית וכו'. גם יום הלידה הוא 7 - ז"א שכבר יש לנו 50% מספר 7 הבוגר (מספר גברי). דבר נוסף - ה 16 הקארמטי הוא לא פשוט - יש כאן חרדת נטישה מולדת ולכן יש להתיחס ברכות ורגישות לעומק רגשותיה, שיתכן שלא תעלה אותם על פני השטח כי תחוש שגם כך לא יבינו אותה.
חשוב להעניק לה שם שירכך את הנוקשות והדעתנות של ה 7.
השם היחידי שבא בחשבון הוא מאיה והוא מתאים רק חלקית.
אני לרשותכם ולכן ממליצה לחשוב על שם פרטי מספר 3 או 6 ואז אוכל לבדוק איזו מפה נוצרת לילדה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה שם פרטי מס' 3 או 6?
קרן31/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה שם פרטי מס' 3 או 6? - תגובה
חנה עטיה31/05/2011קרן שלום,
לדוגמא:
יערה - 1 + 7 + 2 + 5 = 15 = 1 + 5 = 6.
יובל - 1 + 6 + 2 + 3 = 12 + 1 + 2 = 3.
הכנסי לאתר בשם "שם לי" - שם לכל שם פרטי יש את המספר הנומרולוגי שלו. תוכלי להעזר שם בשמות המוצעים.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..נעבור על שמות ואשלח לך
קרן31/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום- יש בידי מס' שמות
קרן31/05/2011אשמח אם תגידי לי איזה שם הכי מתאים- סופי, גל, עדי, נטע ונעמה.
המון תודה. קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום- יש בידי מס' שמות - תגובה
השמות הלא מתאימים - נעמה, גל, נטע.
השמות שבאים בחשבון הם סופי ועדי.
סופי - היעוד 16/7 - מוקף וסגור במספרים של רגש, יצירה, נתינה, טוב לב, לימודים, אינטלגנציה. עד שתדע להבין ולהכיר את היעוד שלה, את ה 7.
המפה הרמונית למחצה כי ה 16/7 האינדיבידואליסט, הגברי, הנבדל והבוגר מוקף במספרים רכים, רגשיים ונשיים (וזאת הייתה המטרה שלנו).
השם עדי - גם כאן מספרי הרגש והנשיות מקיפים וסוגרים את היעוד הנוקשה. אך כאן בולט גם במיוחד שכלפי חוץ היא תהיה מלאת קסם אישי, ילדותית, חברותית ובחייה הפרטיים תהיה בוגרת, עם תובנות גבוהות וגם יתכנו בעיות באינטימיות.
ז"א תהיה שונה בבית ובעבודה - זה נקרא 2 פנים לאישיות.
בכל מקרה 2 המפות בנסיבות האלו מתאימות כאשר לטעמי השם סופי עדיף.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל המון תודה...
קרן01/06/2011את עוזרת לנו המון...
לגבי השם עדי לא כל-כך הבנתי? הוא טוב למחצה?
תהיה בעיה של" פיצול אישיות" או משהו כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל המון תודה... - תגובה
חנה עטיה01/06/2011לקרן שלום,
אין דבר כזה שם מושלם.
בודאי לא תהיה בעיה של פיצול אישיות.
במקרה שלכם בגלל ה 7 הדומיננטי - הייתם צריכים למצוא שם שירכך את הנוקשות, גבריות, דעתנות של ה 7.
עם השם עדי - זה נקרא "2 פנים לאישיות" - כי האדם מתנהג מחוץ לבית ובבית שונה לחלוטין. כפי שכתבתי היא תהיה בחוץ מקסימה, נחמדה, יצירתית, חברתית.
ובבית הרבה יותר רצינית, כבדה, מעמיקה - אך זה גם צרוף פחות מוצלח בתחום הזוגיות והיחסים הקרובים - כי אלו מספרים מאוד איכותיים, אך גורמים לבעיות באינטימיות. ולכן העדפתי את השם סופי היוצר בזוית הזוגיות והיחסים הקרובים - פרפקציוניזם, אחריות, רצינות, בגרות, איכותית מאוד - וזה עדיף לטעמי.
בהצלחה רבה לכם חנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב..
קרן02/06/2011לצערי אנחנו לא ממש שלמים עם השם סופי כיוון שהוא לא שם ישראלי.
תוכלי לבדוק את השמות הבאים- מה יותר מתאים:
יובל, יערה, קורל,תהל,סיוון,ליעד, יעלי,ירדן, נופר ועינב.
האם יש שם שטוב כמו סופי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב.. - תגובה
חנה עטיה02/06/2011לקרן שלום,
השמות שבאים בחשבון - יובל, סיוון (עם 2 "ו"), ליעד, ירדן (כמו עדי), עינב.
מקוה שתבחרו ותהנו מגידולה.
חשוב להבין את עומק רגשותיה וההרגשה שלה שלא כדאי להעלותם - כי בן כה וכה לא יבינו אותי. כן יש להתיחס לפחדים וחרדות שיתכן ותחווה.
בהצלחה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה פחדים וחרדות מדובר?
קרן03/06/2011את חוזרת על זה בהודעות שלך ואני מפחדת מהמשמעות של זה?
אני מניחה שמדובר על גיל יותר גדול? היא בסה"כ בת שבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה פחדים וחרדות מדובר? - תגובה
חנה עטיה03/06/2011לקרן שלום,
זה קשור ליעוד שלה, לגורל שלה.
הסבר אתן לך לא דרך האתר.
תתקשרי ואסביר.
כי זה חשוב ולא צריך לפחד. הידע הזה יעזור לך בהבנתה.
אעזור לך בשמחה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..בחרנו בסוף את השם סיוון
קרן05/06/2011אני מקווה שהשם הזה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..בחרנו בסוף את השם סיוון - תגובה
חנה עטיה05/06/2011לקרן שלום,
בחרתם נפלא ומאחלת לכם המון הנאה בגידולה.
אני לרשותך אם ברצונך במידע נוסף
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקטלי31/05/2011
שלום!
שמי גל, ושם בעלי ניר.
אני אמורה ללדת בשעה טובה בן בכור בתחילת אוגוסט (תאריך ראשוני) או סוף יולי.
אנו מתלבטים לגבי השם עופרי - או עפרי.
מה עדיף, עם או ללא הו'?
שם משפחתנו דנן.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה31/05/2011לגל שלום,
המלצה כללית - לחשוב על שמות נוספים עד הלידה.
כרגע השם עפרי עדיף - אך בצורה חלקית.
תאריך הלידה חשוב ביותר בהמלצה על השם המתאים ולכן כדאי להמתין עד לאחר הלידה.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם - המשך
לי31/05/2011תודה על תגובתך המהירה! אקח את דבריך לתשומת ליבי.
האם להשאיר את השם עם י' או בלי י'?!
האם לא מומלץ להחליף את השם לאחר שניתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם - המשך - תגובה
חנה עטיה31/05/2011ללי שלום,
כפי שכתבתי - השם שנתת בלידה הוא הקובע.
כעת הורדת ה "י" - אין לה משמעות אמיתית.
אני לא בעד החלפת שם. אני בעד לעזור לילד להתמודד עם חייו, ולך להתמודד עם האתגר של גידולו.
תמיד ניתן להעזר בבעלי מקצוע בתחום גידול ילדים - זה רק לטובה.
מאחלת לך בהצלחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם
לי31/05/2011תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שםלירז30/05/2011
שלום רב,
בני נולד ב- 1/12/2007 ובחרנו את השם עידו, שם שמאוד התחברנו אליו.
הבנתי שכדאי לכתוב את השם כפי שהוא כתוב בתנ"ך בלי י' כלומר עדו.
יתרה מזאת לאחרונה שמעתי דברים שונים אודות השם ורציתי לדעת האם השם מתאים בכלל. הבן שלי הוא ילד מקסים וחכם מאוד יחד עם זאת מאוד מופנם וחסר ביטחון.
אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתך. השם שלי לירז ושל בעלי גיל.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם - תגובה
חנה עטיה30/05/2011ללירז שלום,
האם כתוב בתעודת הזהות עידו או עדו.
כמו כן מה הוא שם המשפחה של ילדך ?
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם - המשך
לי31/05/2011בתעודת הזהות כתוב עידו שם משפחה רחינשטיין(כך כתוב בתעודת זהות), אנו כותבים רחנשטיין)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם - המשך - תגובה
איך האב כותב את שם משפחתו - ולאיזה שם משפחה את רוצה שאתיחס.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם - המשך
לי31/05/2011רחנשטיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם - המשך - תגובה
איני יודעת מה שמעת, אך אני מתיחסת לשם שנתת לבנך בלידה. זה השם היוצר את המפה ההתנהגותית של האדם.
כיוון שהשם ניתן כבר - אומר מעט מילים.
בנך הגיע לעולם עם יעוד מספר 13/4 - ז"א יעודו להיות מסגרתי, מעשי, פרקטי, משפחתי, פחות רגיש. אך כיוון שהיעוד מגיע ממספר 13 הקארמטי - הוא יחוש בחייו שהדברים הולכים לאט, מן תקיעות שכזו עד שיתגבר על השלילי של ה 4.
זה גורלו וכילד יתכן ויהיה ילד טוב, אולי בוגר שפחות בוכה - אך כן נחוץ מאוד להתיחס לרגשותיו וללמדו להביעם.
גם ביכולות יוצא מספר קארמטי 16/7 - שוב קושי במימוש היכולות של עבודה לעומק, לאט, ברצינות, לחקור.
באופן כללי המפה בוגרת, סגורה רגשית, אינדיבידואליסטית, רצינית ולכן יש להכניס שמחה לחייו - לתת לו תחושה של ילדות, שמחה, אופטימיות, לא הכל רציני וחשוב כל כך.
הרבה צחוקים והנאות.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןנעמה30/05/2011
שלום
בני נולד ב-25.5.2011 ואני צריכה דחוף להחליט על שם עבורו - האופציות הן טל , עמית . ועוד שתי אופציות פחות עדיפות - עידן או עידו.
אשמח לאופציות נוספות אם ניתן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לבן-דחוף
נעמה31/05/2011אני ממש מתלבטת לגבי השם וצריך להחליט בדחיפות.
הוא נולד ב- 14:20* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן - תגובה
חנה עטיה31/05/2011לנעמה,
מה שם המשפחה של הילד.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן - תגובה - תגובה
חנה עטיה01/06/2011לנעמה שלום,
האם ציינת את שם המשפחה של הילד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות שם לבתקרן30/05/2011
שלום,
בתי נולדה ביום 20/5/11 בשעה 11:28 בצהריים.
מתלבטת בין השמות הבאים : איה,מאיה,נטע (הילה-לא כ"כ מסכימים עליו).
שם המשפחה שלנו יצחקי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד פרט
קרן30/05/2011התינוקת נולדה בשבוע 33 -פגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרן
ליאת יוגב30/05/2011מספר הגורל של התינוקת הינו 11-2 מספר המוכיח על צדדים רגשיים במיוחד , צורך בשיתוף אינטימיות ועוד . מול זה , אפשר גם לראות את ה-11 כמספר הגורל , בילדות למקום של חוסר שקט מסויים , מול האפשרות בהמשך ללכת עם צדדים מנהיגותיים , יכולת להנחות להורות , להתחבר לצדדים יצירתיים ועוד .
מול זה , השם איה , יוצר מפה שלפיה קייימים צדדים מאד אידיאליסטיים , יחודיים מנהיגותים , אך לימים , אפשר גם לראות הצד האומר , כל כך זקוקה לאינטימיות , אך מי באמת יוכל להבין לעולם הצרכים הקיים בתוכי , כי חייבת להיות למען כולם , משהו אוניברסלי , מפה שיש בה יכולת הבנה רבה .
השם מאיה , בעייתי במיוחד , לא אפרט .
השם נטע , נוצר צירוף המוכיח על חוסר שקט רב , אך מצד שני , המפה כולה הינה מפה רכה , חברותית , , צדדים המוכיחים שמי שיכירה מבחוץ לא תמיד יכיר מבפנים , החוצה תשדר פתיחות מוחצנות , הפנים יותר ביישן ,שקט .
הילה , ממש לא מומלץ .
לשיקולכם , אלא אם כן תציעו שמות נוספים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם נוסף
קרן30/05/2011היי
תודה רבה על התשובה.
אך לא ממש הצלחתי להבין אם השם נטע הוא שם מתאים האם את יכולה להרחיב בנושא.
בכל מקרה חשבנו על שם נוסף - רעות.
מה דעתך על שם זה.
תודה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרן
ליאת יוגב30/05/2011אם תבחני את תשובותי , לא תמיד יכולה לומר על שמות טובים או רעים , במשמעות החד משמעית ,לכן מפרטת הרבה מעבר את משמעות בחירת השם ומשאירה לשיקולכם , באם נראה לכם כן או לא ?
השם רעות , מוכיח על מפה שיש בה צדדים רגשיים , מבטאים מול חלק אחר שלפיו הפחד מלאבד שליטה , מה פתאום ללכת עם הצדדים המדי רגשיים , רכים ונשיים ,
מפת פחד מאיבוד שליטה , מביאה לתוך החיים מצבים של הפתעות .
כמו כן ניתן לראות עד כמה חשוב יהיה לה להיראות כלפי חוץ צדדים פרקטיים מעשיים , כמו לראות שלא תמיד תקבל עצמה ,
אם כך , האם להמליץ על השם , בעייתי , נראה לי שמבין השמות , בכל זאת נטע הוא היותר מומלץ ,
להחלטתכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקמאיה30/05/2011
בשעה טובה נולד לנו בן בתאריך 27.5.2011 בשעה 3:20 בלילה
הייתי רוצה לדעת איזה מהשמות הכי מתאים לו: מאור,עידן עומר
יש לנו בבית ילד ששמו אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי שם משפחה
מאיה30/05/2011שם המשפחה שלנו הוא בר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מאיה
ליאת יוגב30/05/2011מספר הגורל של התינוק הינו 9 , מיום לידה 9 , מספר המוכיח על יכולת הבנה , נתינה , צורך להגיע לבגדול , כמו גם , צורך במרחבים ועוד .
מול זה , המפה המתקבלת על פי השם מאור מפה המוכיחה על צדדים נוקשים , דורשים , יתכן שמי מההורים דמות נוקשה מדי ? האם ? אפשר לראות המפה גם , צדדים דינמיים פעלתניים , מול החלק האומר , חייבים לעשות הכל בקצב איטי יותר , לבדוק להעמיק , להאט הקצב ... מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה .
השם עידן , מפה המוכיחה על צדדים רגשיים רכים מול הצד האומר - מה פתאום ?
חייב להוביל , להיות עצמאי ופחות רך . שוב - פחד מאיבוד שליטה , מפה העלולה ליצור בעייה תקשורתית , חברתית .
השם עומר , מפה רכה , מול החלק האחר שלפיו , כלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות יותר חזק , מרשים , יעיל פרקטי ומעשי , אם כך , מה שנקרא - פחות קבלה עצמית !!
אפשרות אחרת , לראות צדדים דינמיים מול האטת הקצב . שוב - פחד מאיבוד שליטה .
אם כך , יתכן שהשם עומר הוא המועדף , אך אשמח אם תנסו להתחבר לשמות נוספים !
להשתמע !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מאיה
ליאת יוגב31/05/2011השם מאור , יוצר מפה שאפשר לקרוא לה מפת חנק , מספרים נוקשים , מול מספר היעוד אליו נולד , הוכחה לדרישות נוקשות מצד הורים מורים וכו . כמו לומר עד כמה מכבדים את עולם הצרכים הקיים בתוכו ?
הסבר נוסף , מפת פחד מאיבוד שליטה , פחד מללכת עם הצדדים המאד דינמיים הקיימים בתוכו . דבר העלול ליצור אירועים מפתיעים בדרך החיים
אלה מספר סיבות , מדוע השם מאור פחות מומלץ !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה
מאיה01/06/2011מה לגביי השם עמית ?
מאיה
ליאת יוגב01/06/2011השם עמית בעייתי בשל הקונפליקט הנוצר בין המספרים , קונפליקט העלול ליצור משברים בכל הקשור לענייני מקצועיים ,לימים , המון בלבול בתחום . כמו כן , מתקבלת מפת פחד מאיבוד שליטה , צדדים רכים , מול צדדים הפוחדים ללכת עם הרכות הזו .
בקיצור בעייתי במיוחד .
צר לי , אך נסי להתחבר לשמות נוספים ! שמות פרטיים שהערך הגימטרי שלהם 4 5 או 6 יכולים להתאים , חיזרי אלי עם הצעות נוספות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקנועה30/05/2011
תינוק נולד לפני שבוע (פג שבוע 37) 23.05.11 ואנחנו מתלבטים בבחירת שם שתי האופציות שלנו הם תומר או איתמר מודים לך מראש על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נועה
ליאת יוגב30/05/2011מהו שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם גורטל30/05/2011
שלום,
השם המועדף עלינו הוא גור, מהי המלצתך?
שם המשפחה- נוימן
שמות שפחות מועדפים- אדר, דן.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טל
ליאת יוגב30/05/2011מהו תאריך הלידה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם גור
טל30/05/2011טרם ילדתי (תאריך לידה משוער 1 באוקטובר 2011)
טל
ליאת יוגב30/05/2011תאריך הלידה הינו מרכיב של 50% מערך המפה , אם כך , חשוב לראות את הנתונים כולם .
אך ברור שהשם גור נוימן , בעייתי במיוחד, א. בשל הקונפליקט הנוצר , על ציר המקצועיות , דבר העלול ליצור משברים בתחום , ב. נוצר מספר קרמטי 13-4 המוכיח על נוקשות , נעילות מחשבתית , חוסר שביעות רצון ועוד .
השם דן , עלול ליצור בעייה תקשורתית , לכן גם הוא פחות מומלץ .
עד הלידה הכינו שמות נוספים שמתחברים אליהם ...
להשתמע לאחריה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם גור
טל30/05/2011ראשית, תודה על תשובתך. אם כן, האם יש אפשרות להמליץ על מספר שמות נוספים מתאימים כבר בשלב זה? עד כמה משפיע תאריך הלידה על בחירת השם?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טל
ליאת יוגב30/05/2011כפי שציינתי , תאריך הלידה הינו מרכיב של 50% מערך המפה ,
נסי להתחבר לשמות נוספים עד הלידה , אין לי ספק שאפשרי ..
להשתמע לאחריה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם נועהרעות30/05/2011
שלום,
הייתי רוצה לדעת את מידת התאמת השם נועה . תאריך לידה 26.2.2011 בשעה 01:00 תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם משפחה
רעות30/05/2011שם המשפחה הוא בן חמו
רעות
ליאת יוגב30/05/2011צייני מהו שם המשפחה של התינוקת , כמו גם האם התאריך ה-26.2 או 26.5 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
רעות30/05/2011תאריך הלידה הוא ה 26.2.2011 והשם משפחה הוא בן חמו, תודה!
רעות
ליאת יוגב30/05/2011מאחר והשם נבחר אין יותר מדי מה לומר , אלא שיש לאפשר לה ללכת עם הצדדים הקלילים , חברותיים , חופש , ריגוש , ספורט וכו .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתרעות29/05/2011
שלום רב,
ביום חמישי ה-26.5 נולדה ביתנו בשעה 14:45 ואנחנו מתלבטים בין כמה שמות, אשמח אם תענו לנו מה השם העדיף:
יעל
מעין
שיר
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף את שם המשפחה
רעות29/05/2011שם המשפחה הוא אביגדור :-)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רעות
ליאת יוגב29/05/2011מבין השמות שהצעת, אין ספק, שהשם המתאים הוא יעל .
המפה המתקבלת הינה מפה דינמית פעילה , צדדים המדגישים כוח רב ,
מול חלקים רכים חברותיים בשילוב יכולת ביטויית טובה - יופי של מפה !
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)