מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה..ענת02/04/2009
שלום, בני נולד ב10.03 בשעה 21:05 , הוא נולד בשבוע 32. אנחנו מתלבטים לגבי השמות: יובל,עמית, נעם, מתן. שם המשפחה דכינגר, שמי ענת ושם בעלי ניר, אודה לעזרתך בבחירת השם המתאים, תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ענו לי...
ענת02/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
ליאת יוגב02/04/2009ראשית מספר הגורל של התינוק שנולד -ב-10.3. הינו 6 , מספר המייצג צדדים רגשיים במיוחד , צורך באהבה משפחתיות הרמוניה , כאשר מבין השמות שהצעת , השם עמית נראה המומלץ ביותר , זאת מאחר ומתקבלת מפה הרמונית , מספרי 2 4 6 מספרים המייצגים צורך בשיתוף אהבה מסגרות בטחון ,
השמות האחרים כל אחד מסיבותיו הוא , לא מומלצים ...
הערה - עושה את עבודתי כאן , באהבה רבה , אך בהתנדבות , לא תמיד פנויה להכנס לאתר , כך שתמיד ניתן לפנות טלפונית 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחר או רוי?גלית01/04/2009
בני נולד ב-23/8/08, נתנו לו את השמות שחר, רויי(אולי צריך להכתב עם י' אחת?), עד עתה אנו עדיין משתמשים בשמות החיבה, באיזה שם להשתמש, באיזה סדר לכתוב בתעודת הזהות?
שם המשפחה - חרמוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית
ליאת יוגב02/04/2009לא הצלחתי להבין מהו השם , שבחרת לילדך ? שחר , שחר רויי ? למה התכוונת כשבחרת לו השם ???? האם רויי הוא השם השני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאת על תשובתך המהירה
שלומי02/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר או רוי?
גלית02/04/2009השם השני הוא רוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
ליאת יוגב02/04/2009בהתחשב בעובדה שבחירת השם היא שחר חרמוני והשם רוי הוא שם שני בלבד .
ואם כך מספר הגורל של התינוק הינו 5 מספר המייצג סקרנות צורך בחברה עניין , ריגושים , תנועה , כאשר על פי השם , חשוב לא להגביל אותו , כי בעצם בחרת לו בשם שחר שנותן 13-4 מספר המראה על כך שרוצה אותו " ילד טוב " כמו לומר לא ממש מאפשרת , לימים " את הריגושים והחופש שזקוק לו .
קיים במפה בלבול מסויים , בין צורת החשיבה המראה על רצינות איכות דרישה לשלמות מול החלק המאד קליל זורם , גם יום הלידה הינו 5 וגם התוצאה =5 , כמו לראות בלבול עם מה הולך ?
הצד הקליל ? הכבד ? חשוב להפנות להיבט יצירתי , כזה או אחר .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר או רוי?
גלית02/04/2009ליאת שלום,
המון תודה על ההתיחסות המהירה.
אני פונה אליך בלווטים שנתנו עם מתן השם שחר, ביום הברית היינו מבולבלים וגם מושפעים מלחץ סביבתי בבחירת השם. כך שהגענו לא שלמים עם השם ולכן עד היום אנו מתקשים לקרוא לו בשמו ומשתמשים בשמות חיבה. השבוע הגיע הטופס ממשרד הפנים מה שאומר שכנראה די להתלבטות ויש צורך להחליט. נשמח לעצתך, גם פתוחים לשנות לו לגמרי ולהשאיר את השם שניתן ביום הברית כשם שני.
תודה - גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמהמאמי01/04/2009
שלום רציתי לדעת לגבי השם שריתה כהן
תאריך לידה: 26.8.78* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמי
ליאת יוגב02/04/2009האתר נועד לבחירת שם לתינוק , ומשום כך כל שאוכל זה להזמינך ליעוץ אישי לגביך .
היעוץ כולל , נומרולוגיה , אסטרולוגיה , כף יד , קלפים .
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאריך לידה משוער ב-11 לאפרילאושרת01/04/2009
שלום רב,
אני אמורה ללדת בשבוע הבא, ואין לי אפילו של מושג באיזה שם לקרוא לתינוק.
האם תוכלי לכוון אותי, אולי אותיות שבהן השם יתחיל, או שמות מומלצים יותר.
שם המשפחה הינו קריספיל.
תודה מראש,
אושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושרת
ליאת יוגב02/04/2009אם תבחני את תשובותי לאורך הדרך , לא תוכלי לראות , שאני מייעצת איזה שם על האמא לבחור , מאחר ובחירת שם נעשית ע"י אמא , נסי להתחבר לשמות והציעי לי אותן , אעזור לך להחליט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיבות התאריך
אושרת02/04/2009האם לתאריך ולשעת הלידה יש חשיבות גבוהה בהתאמת השם לתינוק ?
האם יש אותיות שמומלצות יותר?
מה האותיות הראשונות המומלצות בשם?
תודה מראש,
אושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושרת
ליאת יוגב02/04/2009קיימת חשיבות גדולה בבחירת השם , 50% מערך המפה של האדם זהו התאריך ...
שעת הלידה חשובה לעניין האסטרולוגי , כאשר עוזרת לבחור שם, לא צריכה לדעת את שעת הלידה .
חשוב שתתחברי לשמות כאלה ואחרים וממש לא על פי אותיות טובות או פחות ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבן דחוף! (משתחרר מחר בבוקקמאמיל01/04/2009
שלום.
במזל טוב נולד לנו אתמול ה 31/3/09 בשעה 12:20 בצהרים בן.
רנו מתלבטים בין השמות:
יהונתן, יונתן
אסף
רואי, רועי
מה הכי מתאים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ...
קמאמיל02/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמאמיל
ליאת יוגב02/04/2009מהו שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה הוא אנצ'ל
קמאמיל02/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמאמיל
ליאת יוגב03/04/2009מספר הגורל של התינוק הינו 9 ,מספר המייצג יכולת הבנה נתינה , הרבה טוב , להגיע אליו דרך טוב הלב שלו "ועד חצי המלכות" צדדים הזקוקים לדרמות , מרחבים , להגיע לבגדול .
מול זה מכל השמות שהצעת השמות המועדפים , יונתן או רואי ,
השם רואי יוצר מפת מנהיגות , המציינת צדדים יחודיים אינדבדואליים , מה שנקרא "על פי ישק דבר"כמו לומר מפת מנהיגות .
השם יונתן , יוצר מפה שיש בה צדדים רגשיים מול מה פתאום , כמו לאמר חייבים להיות פרקטיים מעשיים . כמו מצבים של פחד מאיבוד שליטה , ואם כך מבין השמות עדיף ללא ספק השם רואי ,
כל שאר השמות פחות מומלצים , כל אחד מסיבותיו ....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
נריה02/04/2009ב"ה
בחירת שם לתינוק
קיראי לו
נריה=נר השם
מזל טוב
נריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק שלירעות01/04/2009
בני נולד ב - 23.3.2009
אנחנו מתלבטים בין נועם ע"A אבי שנפטר
לבין אברהם
כמו כן בא בחשבון דרור או יובל
אודה על תשובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף שם המשפחה מילר
רעות01/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינב
ליאת יוגב01/04/2009מבין השמות שהצעת השם המועדף הינו יובל , מאחר ומתקבלת מפה מאד הרמונית , צדדים פרקטיים מעשיים , ניהוליים עצמאיים , בעיקרה של המפה . גם כי קיים גם צד שאומר , רוצה עניין ואקשן מול זה מציאות החיים שיוצרת מצבים של בניה אחריות סבלנות . כמו לומר - רצוי מול מצוי .
ובכל זאת מבין השמות זהו השם המועדף ללא ספק . השמות האחרים בעייתיים כל אחד מסיבותיו הוא ....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםאורי (אורנה)01/04/2009
שלום.
ביום 29.3.2009, בשעה 18:16, נולדה לנו בת בשעה טובה. אנו מתלבטים בין מס' שמות ונשמח לעזרתך. השמות המובחרים:
רונה, אלה, בר, טליה.
אני אורי (אורנה) אוחיון, 5.12.78 ובעלי יוסי (יוסף) אוחיון 15.6.74.
התינוקת אחות לשני בנים, גיא אוחיון 26.10.03 ועמית אוחיון 3.1.05.
תודה מראש,
אורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורי
ליאת יוגב01/04/2009מבין השמות שהצעת , השם רונה הוא העדיף מכולם , מאחר ומתקבלת מפה שבמרביתה הרמונית , מספרים 7 9 הם המספרים הדומיננטיים במפה , מספרים המייצגים צדדים מאד מנטליים חשיבתיים בוגרים , סוג של תובנה רבה , כאשר , אפשר להסתכל פנימה ולהעיר גם על כך שקיימת בעייתיות , מאחר וקיים ציר עולם צרכים יותר מופנם , מול חלקים יותר פתוחים אוניברסליים , כמו לומר , רצוי מול מצוי , שיושב על חווית תסכול , ואם היה לי ?? וגם מפה של פחות קבלה עצמית , כאשר כלפי חוץ יהיה חשוב להיראות זוגית אינטימית , כאשר המפה הולכת בעיקרה בכיוון אי זוגי , צדדים יחודיים אינדבדואליים , כמו לומר מאד פרטית והחוצה , כמספר רושם יהיה חשוב להיראות שותפות ....מה שאומר , שתלמד שהעולם לא תמיד יאהב אותה בחלקים הפרטיים שבה .
ובכל זאת מבין כל השמות , השם המועדף , הוא רונה , לא אכנס לשאר השמות והסיבות ללמה לא לבחור בהם ....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
אורי (אורנה)02/04/2009תודה רבה על המענה.
לאחר התלבטויות רבות "ירדנו" מהשמות שנבחרו וענית לנו לגביהם וזאת כאמור בדברייך אף אחד לא מוצלח במיוחד לבת שנולדה לנו ביום 29.3.2009 (18:16).
נשמח באם תעזרי לנו עם השמות החדשים:
מיה, אנה, הגר, הדר.
משפחת אוחיון.
תודה ויום טוב,
אורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורי
ליאת יוגב02/04/2009מספר הגורל של ביתך הינו 7 , כאשר המפה על פי השם הגר מקבלת את הצירוף הטוב ביותר , ובכל זאת קיימת בעייתיות , מאחר ומתקבל מספר קרמטי 19-1 מספר המציין חוב על חיים קודמים , מה שקורה בחיים האלה - הרגשה של עליונות או נחיתות , לא פעם תחושת קורבנות מסכנות ותלות ולכן , למרות שאפשר היה לראות את המפה הזו כהרמונית ביותר ובכל זאת בשל המספר הקרמטי המתקבל לא אמליץ על השם .
כל שאר השמות בעייתיים , בשל מספרים קונפליקטים , בין 1 ל- 2 שיוצר בלבול .בנושאים שונים בחיים , מצטערת , שלא יכולה לאשר שום שם ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם...לעצמי!שירה01/04/2009
היי!
קוראים לי שירה שנהב, נולדתי ב-8.4.88.
מאז ומתמיד הרגשתי שלא בנוח עם השם שלי, ואני לא בטוחה כי הוא המתאים לי ביותר.
אני חשה חיבור גדול יותר לשמות נוגה ויעל.
האם להישאר עם שמי, או שמא להחליף לאחת מהאלטרנטיבות?
מה את חושבת?
איזה מהשמות עדיף לי?
תודה מראש,
שירה. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה
ליאת יוגב01/04/2009מאחר והאתר נועד לבחירת שם לתינוק , אני מוצאת לנכון להזמין אותך אלי ליעוץ , כמובן אם תבחרי בכך .
בהערה קטנה , לא הייתי משנה לך את השם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שירה02/04/2009תודה על העזרה בכל מקרה,
והאמת היא שאני לא מסוגלת להביא את עצמי לכדי שינוי השם.
זה נראה לי קיצוני קצת.
תודה בכל מקרה. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק - דחוףיעל31/03/2009
נולד ב 24.03.09
בשעה 21:05
חשבנו על השם אוהד או שקד , ואם יש אופציה אחרת . אודה לעזרתכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לבננו - שם משפחה - לוי
יעל31/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
ליאת יוגב01/04/2009מבין השמות שקד או אוהד עדיף השם שקד , גם כי קיימת בעייתיות , אך בעצם אלה השמות שמציעה ואם כך מה נאמר ?
מספר הגורל של התינוק הינו 2 מספר המייצג רגישות , צורך באוירה הרמונית נועם , רכות , וצורך גדול בשיתוף .
מול זה על פי השם אוהד קיימת כאן מפת חנק , היוצר צדדים רגישים , מול חלקים האומרים לו , "צא לדרך" תשאף תגיע ואל תעצור ... ובעצם זהו לא היעוד שנועד אליו .
ואז קיימת הדחקה לעולם הרגשות ובעייתיות. מעבר לכך קיימת בעייתיות שלפיה עולם הצרכים מדבר על 1 מול הגורל שהוא 2 - ואם כך בעייתיות במה רוצה בהיבט האינטימי לימים ??
מישהי חזקה עצמאית , או מישהו רגישה ומבינה ?
השם שד , יוצר מפה שיש בה צדדים מאד רגישים מול צדדים האומרים , חייבים ללכת בהיבט המנטי החשיבתי , וקיימת מעין הרגשה ששולחים את הילד להצליח בהיבט המנטלי , חשיבתי , ופחות נותנים מקום לעולם הרגשי , מעבר לכך צדדים רגישים , כנאמר , מול חלקים האומרים לא , מה פתאום חייבים להיות בשליטה על הרגשות ואז קורים בחיים מצבים של איבוד שליטה ...
אז על מה להמליץ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבננושלומי31/03/2009
שלום לך ליאת
נשמח מאוד לעזרתך,
בננו השני נולד ב- 25.03.2009 בשעה 01:40 בלילה
אנחנו שוקלים את השם אורי (Or-i, מלשון אור שלי)
התינוק הגיע אחרי הפלות רבות - ילד שני, אך הריון שמיני.
שמותינו הם:
גלית גרימברג שניידר
שלמה חיים שניידר
אגב, בתעודת הזהות (אך רק שם) שם המשפחה מופיע עם 'י' אחת - שנידר
שמות אחרים עליהם חשבנו - נועם, איתמר, אורי (URI)
תודה על עזרתך המהירה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת שניידר
ליאת יוגב01/04/2009ראשית , קיימת חשיבות לאיך כותבים השם ופחות מכך איך מופיע בתעודת הזהות ..
ואם כך ההתיחסות שלי להצעות השמות תהיה על פי השם שניידר . עם שני י .
ואם כך מבין השמות נראה שהשם אורי הוא המתאים יותר , זאת מאחר ומספר הגורל הינו 3 מספר המייצג צדדים זורמים חברותיים , מבטאים , מול זה השם המלא , שזהו הציר החשוב ביותר בניתוח המפה , גורל - צמצום תאריך לידה , מול שם מלא , כאשר אלה מספרים הרמוניים , ואם כך , מה שאומר מספרים שיש בהם צדדים של כאן ועכשיו אנרגטיות פעלתנות וכו. מול זה בהתייחס לכל המפה , התינוק נולד ליום לידה 7 , בדרך להיות קליל זורם , יהיו ב חלקים מאד רציניים בוגרים ,
כאשר אפשר לראות גם במפה חלקים רציניים , אולי גם מי מכם , כהוריו , נראה ,שאבא , הוא הדורש יותר שלמות , כמו לומר , כך יקלוט שאבא רוצה אותו , "ילד חכם ומושלם "
ואם כך בהתייחסות כל המפה קייים בה חלקים קלילים זורמים , מול חלקים יותר דורשים , ונוקשים , חשוב להשאירו ילד , כי לכך נועד .
השם נועם , יוצר מפה שיש בה חלקים מאד רכים רגשיים מול - מה פתאום ??? כי חייבים להיות רציניים מטרתיים שאפתניים ופרקטיים ומה פתאום ללכת אם החלק הכל כך רגשי הקיים בי , ואם כך מצבים של פחד מאיבוד שליטה המביאים למצבים של איבוד שליטה בתוך החיים .
איתמר , מקבל שם מלא קרמטי = תיקון על חיים קודמים ובחיים אלה מצבים של קורבנות מסכנות ותלות .
ואם כך מבין כל ההצעות , השם אורי הוא המומלץ ביותר ,
ושוב בהתייחס לעובדה שהשם נכתב ביום יום שניידר .
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת, תודה על תשובתך המהירה
שלומי02/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות בנותיאורית31/03/2009
אשמח לשמוע......ביתי הבכורה ליאור 7/10/99
ביתי השנייה רוני 8/9/2003
שם המשפחה פרינטה.
אני בהריון עתידה ללדת ב28/5/09 האם השם נועם / יהלי/ גילי / שרון
יתאימו (נומרולוגית) לבן....... תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים...
אורית02/04/2009למה לא עונים לי .........? נעלבתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית
ליאת יוגב02/04/2009מאחר ואין עדיין תאריך לידה ודאי , אתייחס לשמות שהצעת, עדיין לא סופי ,
ואם כך השם גילי הוא המועדף ,
השם שרון ויהלי מקבלים מספרים קרמטיים , תיקון על חיים קודמים , כמו לומר קשיים בחיים אלה , פחות נכון לבחור באלה השמות ,
נשתמע לאחר הלידה , הכיני שמות נוספים ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורית03/04/2009בשימחה.......תודה רבה ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לנכדתידרורה31/03/2009
בייעוץ עם ילדיי אני מבקשת לבחור שם לנכדתי (השביעית מבין נכדיי)
שנולדה היום 31.3.09 בשעה 2.55 בשעון אחד ובשני ב2.54 לפנות בוקר.
מודה בשם כולנו
דרורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם המשפחה
דרורה31/03/2009שכחתי לציין את שם משפחתה
ר י י ט ר
שוב תודה
דרורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרורה
ליאת יוגב31/03/2009אם תבחני את תשובותי , אני לא נוהגת לבחור שם לתינוק , זהו תפקידה של האם ,
ואם כך חשוב שתציעו שמות , כך שאוכל לבחון ולראות מבין כלל השמות שהאמא מתחברת , איזה הוא השם המועדף .התייחסותי היא למפות הרמוניות עד כמה שאפשר ...
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם מתאים ?קמאמיל31/03/2009
שלום,
בני יוגב אנצל נולד ב 28.06.07, רציתי לדעת אם השם מתאים לו ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ...
קמאמיל02/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קמאמיל
ליאת יוגב02/07/2009מספר הגורל של בנך הוא 16-7 מספר המייצג רצינות , דרישה לאיכות , חכמה ידע למידה , זהו היעוד שלו , כאשר קיימים במפתו צדדים מאד סגורים נוקשים , מול זה ילמד לבטא עצמו ולהיות פשרן , אך קיים צד של רצוי = סגירות נוקשות מול זה, הצד האחר ,שהוא הקלילות זרימה ילדיות . ואם כך - רצוי מול מצוי , שיוצר לא פעם תחושת תסכול ....ואם היה לי ...
חשוב לאפשר לו את המקום היחודי האחר והלא שגרתי שקיים בו ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת שנולדהליאור30/03/2009
חשבנו על מספר שמות שנראים לנו מתאימים : הילה, מאיה, עדן או נעמה.
הבת נראית פקחית וחמודה מאוד.
שם האב : ליאור, שם האם: שרונה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין תאריך הלידה
ליאור30/03/2009הבת נולדה ב- 21 למרץ (יום שבת), בשעה 16:30 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המפשחה הוא שנן
ליאור30/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
ליאת יוגב31/03/2009מבין השמות , נראה שהשם הילה יכול להתאים , גם כי הייתי בוחרת בשם מיה ללא האות א
ואסביר , מספר הגורל של התינוקת הינו 8 מספר המייצג גישה פרקטית מעשית , כוח רושם סטטוס , יכולת אירגונית ,שאפתנות ועוד , כאשר השם הילה שנן יוצר מפה המרככת משהו את ה-8 צדדים רוחניים מאד ,צורך מאד גדול בהרמוניה נועם ,שיתוף זוגיות מול יכולות בכיוון הבנה נתינה
מספרים רכים לצד ה-8 היותר כוחני וחזק .
מיה יוצר מפה שגם בה יש צדדים מאד חזקים מול צורך בהרמוניה , ביתיות משפחתיות ועוד .
צדדים שורדניים , בהיבט החיובי של המילה , סתגלנות ,
אוהבת בעיקר את השם מיה במקרה של ביתך ,
השמות האחרים נעמה מאיה ועדן פחות מומלצים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחותי כרגע בחדר לידהימית29/03/2009
מתלבטת בין כמה שמות-מיה רומי ומלאני 29.3.09 מורן שמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוספו עוד כמה
ימית29/03/2009טומי, אלה ,זואי, אמי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)