מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש איפה שהוא רישום סטטיסטי שלאלונה07/04/2009
שכיחות שמות לתינוקות, מדי שנה? אשמח לראות כזה רישום.
יוצא לי שכל פעם כשאני הוגה שם מקורי ונפלא ממוחי... מסתבר שהוא בשיא הפופולאריות שלו אותו שנתון וזה די מאכזב... :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלונה
ליאת יוגב07/04/2009אין לי מושג איך לענות לך , לא מכירה את הסטטיסטיקה , אבל אולי צריך להיות יותר יצירתית ?
ואולי , צריך פשוט להתחבר לשם כזה או אחר בלי להתייחס לשמות נפוצים , כן או לא ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם אלונה הוא לא בין חמשת השמות הכי
חסוי20/04/2009פופלריים, אינו שם נפוץ!
אז אין בעיה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתשמעון07/04/2009
שלום,
שמי הוא שמעון אליהו ולאישתי קוראים אודליה.
בעוד כמה ימים אישתי אמורה ללדת בת, והיא ממש רוצה לתת את השם אבישג.
אני לא ממש מתחבר לשם הזה אבל לא חשבתי על שום אופציה אחרת כי ממש לא בא לי לאכזב את אישתי.
רציתי לציין שיש לנו בן בכור ושמו ראם, הוא נולד בתאריך 24/03/2006, האם השם טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמעון
ליאת יוגב07/04/2009א. בחירת שם נעשית ע"י אמא . כך שלא אוכל להציע לך אלא לנסות להתחבר לבחירת השם שבוחרת אשתך ...
ב. מהו שם המשפחה של ראם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראם
שמעון07/04/2009שם המשפחה הוא אליהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעון
ליאת יוגב08/04/2009כדי לענות על השם אבישג , חשוב לראות גם את תאריך הלידה, כך שהיו איתי בעניין השם לאחר הלידה .
על הילד ראם . מתקבלת מפה נפלאה , שקיימים בה חלקים של עניין סקרנות רבה , ילד מאד דינמי פעלתן , חשוב להפנות אותו לכיוון ספורטיבי .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שמעון08/04/2009תודה על התגובה המהירה, אני אהיה בקשר לאחר הלידה.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת.
שמעון25/04/2009שלום,
נולדה לנו בת אתמול 24/04 בשעה 12:10.
אנחנו מתלבטים בין שני שמות:
אבישג ואלה.
מה עדיף למיטב הבנתך?
אשמח לתשובה מהירה.
שמעון ואודליה אליהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעון
ליאת יוגב25/04/2009ראשית , מספר הגורל של התינוקת הינו 3 , מספר המיצג צדדים חברותיים , זרימה , יכולת ביטויית , והמון רגש , ואם כך השם אבישג עדיף על השם אלה , כאשר המפה המתקבלת, מספרים רכים רגשיים , ונשיים במרבית המפה , אך חייבת לציין גם את הצדדים האחרים , השם אבישג מקבל מפה רגשית נשית , עולם צרכים שהולך מאד לכיוון זה , אלא ,מאחר ומספר השם המלא הינו 8 - מוכיח על יכולות בכיוון החוזק כוח , ואם כך השאלה שנשאלת - מדוע מקבלת מספר שם מלא , המוכיח על כישורים יכולות בכיוון של התמודדות מול מצבים , כאשר ה-8 מדגיש צדדים שיש בהם כוחות רבים . אני בפנים שלי כל כך רגישה ,אלא ,שמציאות החיים דורשת יתר כוח והתמודדות מה שנקרא - רצוי מול מצוי . הרצוי רגש רכות המציאות דורשת כוח והתמודדות .
מול זה אפשר לראות שעל הציר החשוב ביותר , ציר גיבוש האישיות מספרים 3 כמספר הגורל ו-8 כמספר השם המלא , מוכיח על מספרים הרמוניים , המדגישים יכולת ביטויית ויצירתיות שימושית ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתקרן פז07/04/2009
שלום
בתינו נולדה בתאריך 5.4.09 בשעה 2:22 לפנות בוקר.
אנו מתלבטים בין מספר שמות: אביב, עלמה, מיקה
שם משפחה הוא פז, שם האב ניר ושם האם קרן
אלו איזה מבין השמות היית ממליצה לנו? אני חייבת לציין שיש עדיפות גבוהה לשם אביב
אולי תוכלי להציע שם אחר/או את המספר המתאים ביותר לשם הפרטי לתאריך הלידה עם משמעות טובה.
תודה מראש
משפחת פז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד אופציה שחשבנו היא שקד...
קרן פז07/04/2009אשמח מאוד לתגובתך המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן
ליאת יוגב07/04/2009מספר הגורל של ביתך הינו 2 , מספר המייצג צדדים רגשיים במיוחד , צורך בהרמוניה , שיתוף , עידוד ותמיכה , המספרים במפה , על פי השם אביב נראים כצירוף , באמת הטוב ביותר , מכל ההצעות שהצעתם , הצירוף הוא הוכחה למפה מאד נשית רגשית ,
כשקיימת בעייתיות , בעובדה שמספר הרושם , הדרך שיהיה חשוב לה להציג ולהראות עצמה כלפי העולם החיצון יהיה לכיוון של חוזק , עצמאות יחודיות וחד משמעיות , מה שלא קיים בתוכה ,, כמו לומר , למה כלפי חוץ חשוב יהיה לה להיראות יותר עצמאית יחודית , כמו לראות שפחות מקבלת עצמה .
ובכל זאת מכל השמות וההצעות שהצעת , בכל זאת גם אם קיימת בעייתיות כזו או אחרת , זהו השם המועדף .
השמות האחרים כל אחד מסיבותיו הוא בעייתי משהו .
אלא אם כן קיימת הצעה אחרת ... אוכל לנסות לבחון אותה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה, יש לך הצעות לשמות
קרן פז07/04/2009יש לך הצעות לשמות ? אני מבינה שהתאריך בעייתי ולכן חשוב לי להעניק לה שם חזק
תודה מראש,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
ליאת יוגב08/04/2009תאריך הלידה של התינוקת לא בעייתי, כי אין אמירה כזו , כאשר מספר הגורל הינו 2 כל שצויין קודם לכן , זו משמעות המספר .
חשוב להתאים את השם ביחס לתאריך הלידה , כאשר לא הייתי פוסלת את השם אביב , בהחלט יכול להתקבל.
אלא אם כן קיימות אופציות נוספות , במידה ולא זה גם בסדר ,
שם נקבע ע"י אמא , כך שחשוב שאת תתחברי לשם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קראנו לתינוקת שירהסיגל06/04/2009
שלום רב, ביתי נולדה בתאריך 24.03.09 בשעה 16:08 . קראנו לה שירה ובעלי עלה לתורה ביום שבת והכריזו על שמה. אנחנו מאד אוהבים את השם, אך האירו את עיני שמשום שמספר השם הוא 2 וסיכום תאריך הלידה הוא 2 השם כנראה אינו טוב בשבילה. הדבר מדיר שינה מעיני בלילה. לא הייתי רוצה ששמה לא יתאים לה ויצור קונפליקטים רגשיים ובעיות אחרות בחיים כפי שאמרו לי. מה דעתך? אני מאד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל
ליאת יוגב06/04/2009לי לא ידוע שקיימת בעייתיות , כאשר מספר הגורל של הילד תואם למספר השם הפרטי
על כל פנים , לא כך אני בוחנת את מפתו של האדם , אלא בהתייחסות לשם המלא .
כלומר , צייני מהו שם המשפחה של התינוקת ואענה לך על שאלתך , בהתייחס לכל הנתונים ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת, תודה על התיחסותך המהירה! שם מ
סיגל07/04/2009משפחתנו הוא בר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
ליאת יוגב07/04/2009צירוף המספרים במפה של ביתך שירה - נפלא .
מדובר במפה מאד נשית רגשית עם יכולת הבנה נפלאה , צדדים רגישים במיוחד בזכות מספרי 2 ו-6 צורך באהבה זוגיות והרמוניה , כחלק בלתי נפרד מדרכה .
היי שלמה ובטוחה בבחירה הנפלאה של השם .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת, תודה רבה מקרב לב!
סיגל07/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםאורי (אורנה)06/04/2009
שלום ליאת,
אנו חוזרים אלייך שוב (לאחר שלא המלצת על השמות הקודמים) עם שמות חדשים שחשבנו עבור בתנו, שנולדה ביום 29.3.2009, למשפחת אוחיון. להלן השמות הנבחרים:
אלונה, שרונה, שיר, שירי, שלי
נשמח לעזרתך בבחירת השם הטוב ביותר עבורה.
תודה מראש,
אורי ויוסי אוחיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורי
ליאת יוגב06/04/2009נסו לדבר איתי במהלך הבוקר , ואנסה לעזור לכם ....
052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתאיריס06/04/2009
בתנו,עלמה נולדה ב 23.3.09 ב 08:15. שם משפחתינו אדמון ורציתי לדעת האם בעייתי שהערך הנומרולוגי של תאריך הלידה והשם זהה: מספר 1 או שמא שם המשפחה מאזן את השם באיזשהו אופן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איריס
ליאת יוגב06/04/2009לא ידוע לי שקיימת בעייתיות , כאשר מספר הגורל תואם למספר השם הפרטי ,המפה של ביתך עלמה הינה מפה הרמונית ונפלאה , כאשר מספר הגורל הינו 1 והמספרים האחרים הם 5 (יום הלידה) 3 ן-9 כמו לומר מספרים מאד חברותיים זורמים מבטאים , פתוחים
אני יודעת שקיימות שיטות (אני לא עובד'ת לפיהן , שההתייחסות היא לשם הפרטי ביחד למספר הגורל ) ההתייחסות שלי היא שונה .. ועובדת , ללא ספק , לאורך דרך ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על שם של ילדמלודי05/04/2009
שלום רב,
בני נולד ב 02/02/09 ביום שני בשעה 23:58 קראנו לו נועם
שם משפחה לידני
שמי מלודי ושם בעלי שרון
מבחינת נומרולוגיה האם השם מתאים לילד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלודי
ליאת יוגב06/04/2009מתוך נתוני המפה של בנכם נועם , מתקבלת מפה , שמראה על מספר גורל 6 מיום לידה 2 ,מה שאומר ילד רגש , עדינות נפש רבה , קיימים צדדים המוכיחים , שהחברה סביבה הורים מורים ,מאד ידרשו ממנו להשגיות , הצלחה , מי מכם כהוריו , אדם מאד שאפתן מנהיג ???
אין ספק , שיקלוט זאת , גם כי הפנים שלו זקוק מאד להרמוניה משפחתיות ו א ה ב ה .
שימו דגש מיוחד לצורך זה ובהצלחה רבה , אוהבת את מפתו ,
הרבה טוב לב שקיים בו , יכולת הבנה רבה . מול שאפנות מירבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שם לילדה- אגםענבל05/04/2009
שלום. בתי בת שנתיים, נולדה ב- 16.04.07. קראנו לה אגם, וקיבלנו ממספר אנשים דעה שהשם הזה ממש לא טוב. ברצוננו להחליף את שמה למספר אפשרויות והיינו רוצים לשמוע דעתך
מעיין, תהילה, אוריין.
שם המשפחה לביא ושמנו- יניב וענבל.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבל
ליאת יוגב06/04/2009אין ספק , שאין כל סיבה לגעת בשם של ביתכם , לא מוצאת סיבה לכך ,
קיימת התייחסות מאד רבה לשם הראשון שנבחר , ואם כך גם אם יהיה שינוי , דבר שלא הייתי ממליצה לעשות , המפה הראשונה שאליה נולדה , היא המפה המשמעותית , קיימת מפה נפלאה לביתך אגם , כאשר מספר הגורל הינו 2 מספר המראה על צדדים רגשיים , אולי גם ביישנות מסויימת , יחד עם זאת המפה מאד הרמונית , צדדים מאד רכים נשיים רגשיים , בקיצור נפלא , לכן גם לא בחנתי אף אופציה אחרת , שהצעת , כי ממש אוהבת את המפה של ביתך ,
ותוכלי לראות , שלא תמיד עונה כך ....כלומר , בהרבה מצבים יכולה לראות גם מפות פחות הרמוניות , מה שלא נמצא במפה של ביתך .
בקיצור נפלא , והיי שלמה עם הבחירה .
אם תרצי לקבל על כך עוד חיזוק , יכולה בהחלט לדבר איתי
052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקאלונה05/04/2009
שלום
בנינו נולד בתאריך 22.03.09 בשעה 3:38 לפנות בוקר.
אנו מתלבטים בין מספר שמות: ליאם, אליעם, דניאל.
שם משפחה הוא דנציג.
אל איזה מבין השמות היית ממליצה לנו?
אולי תוכלי להציע שם אחר יותר מתאים לתאריך הלידה עם משמעות טובה.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלונה
ליאת יוגב06/04/2009מבין השמות שהצעת , השם המומלץ הינו דניאל .
כאשר מספר הגורל של בנך הינו 9 צורך במרחבים , רצון לבגדול , הבנה נתינה , אך גם ויכוחים לא פעם .... מתוך רצון להגיע לאמת והצורך לתקן העולם ...
כאשר המפה של דניאל היא המפה ההרמונית ביותר , מפסרים שיש בהם רצון לבגדול להגיע , תוך צורך בביטוי , יצירתיות ועוד , אוהבת המפה .
ואם כך , אין סיבה להיכנס לפירוש השמות האחרים שהצעת , מאחר ופחות מומלצים .
בהצלחה , חשוב לדעת לתת לו מרחבי מחיה ....
לאפשר ולא לצמצם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתנעמה05/04/2009
ליאת,
ברצוני לדעת האם אחד מהשמות פז, שיר, בר, עמית או אריאל יכול להתאים לביתנו.
שם המשפחה הוא רזניק, נולדה ב- 29.3.09 בשעה 6:22 בבוקר.
תודה רבה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמה
ליאת יוגב05/04/2009קיימת בעייתיות לכל אחד מהשמות שהצעת , כאשר השמות אריאל ושיר יוצרים מפות חנק , אשר לימים יצור בעייתיות ברעיון של אפשרות לניתוץ דרכים בחיים , בעייתיות בנושא שקשור בבריאות , חלילה . עמית יוצר מפה קונפליקטית , פז יוצר מפה של פחות קבלה עצמית , ודימוי עצמי בעייתי במיוחד . בר יוצר מפה קונפליקטית גם כן , ואם כך מחזירה אותך לשם דניאל , שנראה הטוב ביותר . כזכור לי , השם דניאל , עמד על הפרק ... לא כך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
נעמה05/04/2009
ליאת,
האם השם תמר יכול להתאים?
אנו מחפשים שם עם התאמה טובה לפרטים שמסרתי לך לכן אנו לא רוצים להתפשר על דניאל..
תודה רבה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם נוסף
נעמה05/04/2009
חשבנו גם על השם כרמל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמה
ליאת יוגב06/04/2009מספר הגורל של ביתכם הינו 7 , כאשר , כפי שציינתי קיימים ב-7 צדדים מאד פרטיים , יחודיים , לא סטנדרטיים , צורך בעומק חכמה , ידע ולמידה , לכך לפחות נועדה , צדדים מאד רציניים בוגרים ומידה של מופנמות .
כאשר השם כרמל יוצר , מפה שלפיה בילדות אולי מידה רבה של סגירות , בהמשך יכולת להיפתח ,
צדדים שי בהם יכולת הבנה רבה בגרות , תובנה מיוחדת .
הציר החשוב , שהוא ציר גיבוש האישיות מספר 7 גורל 9 שם מלא - יוצר הרמוניה נפלאה לכיוון תובנה .
אפשר לקחת המפה לכיוון שלפיו ה-7 צריך את העולם בצדדים המאד פרטיים , קצב איטי , מול זה החיים , או נכון יותר , תקלוט מתוך החברה סביבה הורים מורים , שחייבים להגיע להצלחה , לשאיפות ,האם מי מכם כהורה , דמות מאד מנהיגה ?? דומיננטית ?ושאפתנית במיוחד ....
אוהבת מאד את השם כרמל במקרה של ביתכם . אופציה טובה .
האם יש מפות מושלמות ? לדעתי כמעט ולא ובכל זאת יש משהו נפלא במפה שמתקבלת על פי השם כרמל ....
בהצלחה
המפה על פי השם תמר , מפה מאד נוקשה ופחות מומלצת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינו שם לתינוקתיעל04/04/2009
שלום רב ,
ב 5.8 נולדה לנו תינוקת מקסימה ובחרנו לקרוא לה " נורית " ....בזמן האחרון אני מרגישה צורך לשנות לה את השם ( מכמה סיבות)וחשבתי על הדר
מה את אומרת ??
תודה
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין
ליאת יוגב05/04/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
יעל05/04/2009היי ...
שם המשפחה הוא
לויה
תודה
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין
ליאת יוגב06/04/2009לאורך הדרך , בהתייעצות איתי על שינוי שם , לא אוכל שזוכרת שהמלצתי למי מההורים לשנות השם לילדם , וזאת א. מהסיבה שהשם הראשון הוא המשמעותי , 80% מערך המפה זוהי המפה הראשונה שאליה האדם נולד . כמו לומר זוהי מפתה , כך שגם אם נשנה לה , לא נוכל לוותר על ניתוח המפה הראשונה שאליה נולדה .
ואם כך , מפתה של ביתך , מפה שלפיה קיים בה צורך בענין סקרנות רבה , ריגושים , צדדים מאד שובבים , חשוב לנתב לכיוון ספורטיבי , יום הלידה 5 גורל =5 -14 מה שמדגיש את הצדדים האלה ,
יחד עם זאת , אין ספק שתלמד כיצד לקחת אחריות רבה לאורך הדרך ,
לסיכום , אני לא מוצאת כל סיבה לשנות לה השם .... ואולי לא פנית לכתובת הנכונה ...
אם תרצי , דברי איתי
052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק בן 5 ימיםטל04/04/2009
שלום
בני נולד ביום שלישי האחרון בשעה 21.15
תאריך 31.3.09
בלידה רגילה
השם שהחלטנו עליו אני ובעלי הוא
אלון
שם המשפחה אביטל
והוא הבן השני במשפחתינו אחרי בני הבכור איתי בן ה 4
מה דעתך על השם ביחס לתאריךהלידה
אשמח לדעת איזה טמפרמנט צפוי להיות לילד זה ביחס למספרים
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדנה
ליאת יוגב05/04/2009מספר הגורל(צמצום תאריך הלידה) של בנך הינו 9 , מספר המדגיש צורך במרחבים עשיה בגדול , יכולת הבנה נתינה , מספר המדגיש צדדים אוניברסליים , למען האחרים, נכון שנולד ביום לידה 4 -31 מה שאומר שקיימים צדדים של צורך בבטוח ויציב , מול ה-9 הבגדול , ה-4 כיום לידה הנותן דגש לפרטים , גם אם ל- 9 אין סבלנות לקטנות בכל זאת עד שילמד להתיחס לבגדול לא פעם יתעסק מאד בפרטים , מה גם שהשם אלון אביטל נותן שם מלא 22-4 שמשמעות הדבר , כישורים ויכולות בכיוון הפרטים ... מול זה מדובר בכל זאת במספר 22 שלימים יכול להוכיח על כריזמה ועשיה בגדול . 9 ו-22 מספרים מנהיגותיים , בתקוה שלשם יגיע . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
טל05/04/2009קודם כל תודה רבה על התשובה המפורטת
שאלה נוספת-
מה לגבי טמפרמנט הילד
האם ביישן, שקט, מופנם או תזזיתי, פעיל,אנרגטי??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדנה
ליאת יוגב06/04/2009לשאלתך , קיימים צדדים שלפיהם מאד פעלתן צדדים יותר ממותנים אחראיים ,
ההגדרה המדוייקת על מפתו של בנך , מ צ פו ן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקתנעמה03/04/2009
שלום,
אודה אם תוכלי לומר לי אם השם דניאל מתאים לתינוקת שנולדה ב- 29.3.09 בשעה 6:22 בבוקר.
שם המשפחה הוא רזניק.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
ליאת יוגב03/04/2009השם דניאל רזניק , מדגיש שמספר הגורל הינו 7 מול המספר האחר שהינו 3 , כלומר 3 מול 7 מראה צדדדים ההולכים בכיוון לימודי , ה-7 כמספר הגורל , צמצום תאריך הלידה , המראה על רצינות איכות דרישה לשלמות , ה-3 כמספר קליל זורם חברותי , כמו לומר לפעמים לא פעם הדחקה לעולם האמת , כי יקלוט מהחברה סביבה הורים מורים , שחייב להיות תמיד שמח ,מול זה ה-7 , שקיימים בו צדדים מאד כבדים רציניים , ולא תמיד שמחה , ובכל זאת המפה לא רעה , אז בהצלחה , כי בעצם השם נבחר .
הרשו לו לגעת גם בצדדים המאד פרטיים מיוחדים שבו . בצדדים היותר כבדים ועוד .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים שאולי כן יתאימו
נעמה03/04/2009ליאת,
האם אחד משהמות הבאים יכול להתאים לביתנו?
פז, שיר, בר, עמית, אריאל (רזניק).
תודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדיין מחכה לתשובהימית02/04/2009
מה29 בקשר לאחותי בחדר לידה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימית
ליאת יוגב02/04/2009צייני את הפרטים , פעם נוספת , כדי שאוכל להתייחס לבקשתך ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הפרטים הם כאלה
ימית06/04/2009נולדה ב 29.3 בשעה 20:11 הורים מורן וזוהר שמש,השם כבר ניתן - מיה אשמח לשמוע דעתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימית
ליאת יוגב06/04/2009על פי השם מיה שמש , מתקבלת מפה , שלפיה מספר הגורל הינו 7 מספר המציין צדדים מאד פרטיים אינדבדואלים , ה- שיש בו צורך לחקור ללמוד לדעת , 7 נחשב כמספר פחות סטנדרטי , אי זוגי מיוחד בדרכו . מול זה בצירוף עם השם המלא מיה שמש , המספרים האחרים הינם 2 ו-6 , ואם כך , תקלוט מהחברה סביבה הורים מורים , שעליה להיות ילדה מאד נורמטיבית , ללכת בתלם , חשיבות לזוגיות למשפחתיות להרמוניה , ומה פתאום להיות שונה אחרת נבדלת ??
כמו לומר לא נותנים לה ללכת אם מה שנועדה ..... אם כל המשתמע מכך , כשללא ספק קיימים צדדים חיוביים ברצון לרכך את הצד של ה-7 , כאשר ה-7 יותר נוקשה , והמספרים האחרים 2 ו-6 הינם מספרים מאד הרמוניים ,
זיכרו לכבד אותה בצרכים שלה ללכת עם העולם הפרטי שלה ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם אופיר לתינוקתהילה בן דוד02/04/2009
שלום רב!
בתי נולדה בתאריך 10.03.2009 יד' באדר בחג פורים, קראנו לה אופיר ורציתי לדעת האם השם מתאים לה ואם יש צורך להוסיף עוד שם בנוסף.
תודה מראש הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
ליאת יוגב02/04/2009מתוך הבנה ששם המשפחה של אופיר הינו -בן דוד ,
מספר הגורל של התינוקת הינו 6 מספר המייצג , צורך באהבה הרמוניה משפחתיות , מול זה מתקבלת מפה שיש בה חלקים מאד הרמוניים , והמאפיין את מרבית המפה זו העובדה שהמספרים הינם מספרים רכים נשיים , אלא , שכלפי חוץ חשוב יהיה להיראות יותר רצינית איכותית , מה שנקרא מספר הרושם מנוגד באופן כזה או אחר לחלקי המפה האחרים , ואם אני רוצה להראות משהו אחר ממי שאני , זה כמו לומר , תלמד שהעולם פחות יקבל אותה בחלקים הכל כך רכים רגשים
חשיבה מאד סקרנית , רצון לריגושים עניין , שינויים , ושוב כלפי חוץ תרצה להראות משהו אחר , יותר עומק איכות , כמו לומר לא תמיד לקבל את צורת החשיבה הקיימת בי ...
אין סיבה להוסיף שם .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)