פורום בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    יולי
    25/04/2009

שלום שמי יעל ושם בעלי הוא דני ושם המשפחה הוא אזריאל. ילדתי בת ב 21.4.09 ההתלבטות שלנו היא בין גילי, רוני או זיו. אודה על תשובתכם המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יולי

ליאת יוגב
    25/04/2009

מאחר ומספר הגורל של ביתכם הינו 9 מספר המייצג יכולת הבנה , זרימה חברותיות פתיחות , הזדקקות למרחבים , רצון לבגדול ועוד . מבין השמות שהצעתם , השם גילי הוא השם המועדף .
    השמות , רוני וזיו מקבלים את אותה מפה קונפליקטית , בין מספרי 1 ל-2 שיוצר קונפליקט בין הרצונות , עם מה ללכת עצמאות ? שיתוף ?
    השם גילי , יוצר מפה מאד הרמונית , מספרי 9 גורל מול 5 , כמספרים שיש בהם צורך בחופש ריגושים ענין סקרנות חברה תקשורת , מה גם שנולדה ביום לידה 3 , ואם כך הרמוניה מוחלטת עם כל מספרי המפה . מספרים 3 5 9 הינם מספרים חברותיים במיוחד , זרימה רבה ופשוט נפלא .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לתינוקת
    אורית ושי
    25/04/2009

הי,
    בשעה טובה נולדה לנו תינוקת מתוקה בתאריך ה- 20/04/09 בשעה 21:01 , נשמח לקבל את עצתך ועזרתך בבחירת שם לתינוקת. השמות שחשבנו הם: אילי ( עם חיריק וחיריק ) , רומי, נטע, עלמה, ניצן, עדיפות שניה : שירה אריאל, עידן, תמרה.

שם המשפחה: בהרב
    שמות ההורים : אורית ושי ( אורית- 20/08/74 , שי- 22/04/73 )
    שמות הילדים: מיקה ( 02/12/02 ) עומרי ( 22/12/03)

תודה רבה,
    אורית

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

• לאורית ושי

ליאת יוגב
    25/04/2009

ראשית מספר הגורל של ביתכם הינו 8 מספר המייצג כוח סמכות , גישה פרקטית מעשית במיוחד , תכליתיות , שאפתנות ועוד . כאשר מבין כל השמות שהצעתם , השם נטע יכול להיות נפלא וכן בעדיפות שניה השם עלמה ,
    השם נטע מקבל מפה עם יכול סתגלנות , יכולת תקשורתית נפלאה במיוחד , זרימה , חברה , אנרגטיות רבה , אקשן ועניין רב שיאפיין אותה . ספורט או ריקוד כאפשרות נפלאה בעבורה .
    השם עלמה קצת יותר בעייתי כי מראה לשלא תמיד תאהב את צורת החשיבה שלה , חשיבה יחודית עצמאית ,אז למה חשוב יהיה לה להראות כלפי חוץ את הצדדים היותר שקטים ביישניים משהו .
    כמו לומר לא אוהבת להראות לעולם את איך אני חושבת , ויתרה מזו לא אוהבת את להראות לעולם את הצדדים היותר פעלתניים זורמים שקיימים בי ,כאשר חשוב יהיה לה להיראות כלפי חוץ צדדים שקטים בישניים , כמו לומר פחות קבלה עצמית .
    ואם כך , למרות האפשרויות הרבות שניתנו , אלה שני השמות היחידים עליהם אני ממליצה , כל שאר השמות יוצרים בעייתיות , או מספרים קרמטיים , או מספרים גבריים מדי ,
    ואם כך ,בהצלחה , כי הרי צריך לבחור שם אחד בלבד .....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לתינוקת

אורית ושי
    25/04/2009

תודה רבה על התשובה המהירה והמפורטת. מה לגבי השם הילי עם ה ולא א?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית ושי

ליאת יוגב
    25/04/2009

השם הילי יכול להיות נפלא , כאשר מספר הגורל 8 מספר שיש בו כוח חוזק ואילו המספר האחר המאד דומיננטי במפה הינו 3 , ואם כך מפה הרמונית מספרי 8 ו-3 מדגישים צדדים פעלתניים במיוחד , צדדדים יצירתיים מבטאים כאשר ה-3 מרכך את ה-8 כמספר חזק יותר , ב-3 קיימים צדדים פשרניים ורכים ואם כך יכול להיות נ פ ל א .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה על עזרתך

אורית ושי
    26/04/2009

ברצוננו להודות לך על עצותייך והמלצותייך, עזרת לנו מאוד , וסוף סוף נבחר השם הילי.

שוב תודה,
    שי ואורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לבת
    נורית לוי
    25/04/2009

היי הייתי אצלך יחד עם ביתי עינת ואני מבקשת את עזרתך לבחירת כמה שמות לנכדה שנולדה ביום 23.4.09 בשעה 8.04 בבוקר שם המשפחה של התינוקת עמוס השם שאמא בחרה בנתיים בר או מאי נשמח לשמוע על המלצתך לעוד שמות בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לבת

הוספת תגובה

• נורית

ליאת יוגב
    25/04/2009

בודאי שזוכרת אתכן , הרבה מזל טוב ..
    מבין השמות מאי או בר , השם בר עדיף בהחלט , זאת מאחר ומספר הגורל הינו 2 , מספר המייצג צורך בשיתוף הרמוניה , מספר המדגיש צדדים בישניים ורגישים , הזדקקות להרבה תמיכה והבנה , המפה המתקבלת בעקבות השם בר , הינה מפה רכה נשית ורגשית , ונפלאה ,
    המספרים האחרים הינם מספרי הבנה , נתינה , רגש הרמוניה רבה שנוצרת בעקבות המפה כולה - אוהבת , ואם כך , כנראה זהו השם , השם מאי פחות מומלץ , מאחר ומתקבלת מפה של פחד מאיבוד שליטה , ולא אפרט ...
    אז בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השם "אורי" לתינוק
    אני
    24/04/2009

שלום רב,
    אני מאוד אוהבת את השם "אורי" ומאוד הייתי רוצה לקורא בשם זה לבני שבעזרת השם עתיד להיוולד בין סוף יוני ליולי. מחיפושים באינטרנט הבנתי כי לפי אתר אחד- שם בו יש את המילה אור לא מתאים לכל אחד בגלל שהוא נושא עמו המון עוצמה הגדולה על הילד. באתר אחר (של נומרולוגיה קבלית) הבנתי כי מספר המזל צריך להיות גבוה ממספר הגורל, ויצא מצב שאורי- מספר 1 לעולם לא יהיה גבוה ממספר גורל (במקרה הטוב הוא יהיה זהה..). שאלתי היא מהי דעתך על השם הזה? מה אני יכולה לעשות בשביל לקרוא לבני כך? (אולי להוסיף עוד שם?) האם זה גם קשור לשמות שלי ושל בעלי ואז זה ישנה את פני כל התמונה? תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    השם "אורי" לתינוק

הוספת תגובה

• דנה

ליאת יוגב
    24/04/2009

הדרך שלי לענות האם שם מתאים , או פחות מכך , זה לבחון את השם המלא כולו , ביחס לתאריך הלידה , לי אישיית לא ידוע לי שמספר השם הפרטי צריך להיות גבוה מזה של מספר הגורל , לכן לא אוכל להתייחסת לשאלתך זו , כמו כן לא מכירה את הבעייתיות בנושא השם אורי ,
    יתכן שזהו השם , צריך רק לבחון אותו ביחס לנתונים שציינתי , ואם כך היי איתי בקשר לאחר הלידה ואומר לך מה מתקבל ,
    לא פעם קורה שאני מוצאת עצמי מבקשת מהורים לנסות להתחבר לעוד שמות , לא נראה לי שזה במקרה שלך , מאחר ואני רואה שאת מאד נעולה על השם , וגם אם יהיו קשיים , כנראה זהו השם ,
    שימי לב גם לתשובה שנתתי רגע קודם לכן , ביקשתי לנסות להתחבר לעוד שמות , מאחר והיו שם יותר מהצעה אחת , ואם כך נראה על פניו שלא נעולים על שם כזה או אחר , מה שמרגיש לגבייך , שאת מאד נעולה על השם ...
    להשתמע לאחר הלידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אני
    24/04/2009

תודה רבה! אכן אצור איתך קשר בעזרת השם לאחר הלידה. אני לא נעולה על השם פשוט זה שם מקסים בעיני. אני עדין מנסה למצוא שמות אחרים הבעיה שרובם תפוסים אצלי במשפחה... בכל מקרה תודה על המענה. נשתמע בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לתינוק
    אורית
    24/04/2009

בננו נולד ב-10.4.09 (בשעה 13:24)
    ואנו מתלבטים לגבי השמות הבאים - רון, רונן או רביב
    שם המשפחה - אכסלרוד
    שם ההורים - סבטלנה אורית ורוני
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוק

הוספת תגובה

• אורית

ליאת יוגב
    24/04/2009

מאד קשה לי להמליץ על מי מהשמות שהצעתם , כאשר על פי השם רון מתקבל צירוף מספרים קרמטי , 13-4 ו-19-1 קרמה משמעותה , תיקון על חיים קודמים וקשיים בחיים אלה .
    13- מצבים של חוסר שביעות רצון הרגשה של תקיעות 19- בעיות תקשורתיות , עליונות נחיתות ותמיד מגיע ממקום של הרגשת קורבנות . רונן וכן רביב מקבל מפה שיש בה את המספר 13 כקרמה , ממש לא מומלץ אף לא אחד מהשמות . מצטערת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לתינוקת
    מה לבחור?
    24/04/2009

שלום רב
    ב- 20.4.09 בשעה 1:09 לפנות בוקר נולדה ביתנו הבכורה. שם האב - אודי ושם האם - ורד.
    אנחנו מתלבטים מאוד בין השם ליבי לשם אלה ואולי אולי נוגה.
    מה המלצתך?

אודה לתגובתך המהירה...
    שבת שלום וכל טוב

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

• אודי וורד

ליאת יוגב
    24/04/2009

מהו שם המשפחה של התינוקת ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה...

מה לבחור?
    24/04/2009

שם משפחה אלגרסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד ואודי

ליאת יוגב
    24/04/2009

מספר הגורל של התינוקת הינו 8 , מספר המייצג חוזק כוח חוסן , שאפתנות הצבת מטרות , צדדים שליטה וסמכות תוך גישה פרקטית מעשית , כשאפשר לומר שהמספר 8 הינו מספר גברי יותר , כאשר כל אחת מההצעות שנתתם כאן בעייתית משהו ,,,, זאת מאחר והשם ליבי - יוצר מפה קונפליקטית בין בין מספר 4 לבין ה-5 שאם כך יכולה להיווצר בעייה לימים ברצונות בכישורים , אם מה ללכת ? האם עם צדדים מסגרתיים או עם הצד של החופש ריגושים תנועה ? מה באמת רוצה , בעיקר בהיבט המקצועי , לימים ...
    השם נוגה יוצר מפה נוקשה , מאד הרמונית מצד אחד , אך גם מאד עצורה רגשית , פרקטיות מעשיות , אלה צדדים טובים במפה , כאשר הבעייה הקיימת בכל זאת , זו העובדה , שנוצר מספר קרמה 13-4 מה שאומר , נעילות מחשבתית , חוסר שביעות רצון , והרגשה של תקיעות ....מעבר לכך שמדובר במפה גברית והרי מדובר בבת ... מפה גברית לבת יוצרת בעייתיות באינטימיות , ולא פעם , בלבול בזהות המינית .... השם אלה יוצר מפה נוקשה אובססיבית ולא מתאימה , גברית
    אז אנא , הציעו שמות אחרים ואלווה אתכם בבחירת השם המועדף .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם-דחוף
    כרמית שידלנצי
    23/04/2009

בננו נולד ב-19.4.09 (בשעה 7:25) ואנו מתלבטים לגבי השמות הבאים - עידו ואייל.
    שם המשפחה - שידלנציק
    שם ההורים - כרמית ורן
    נודה מקרב לב לתשובה מהירה - הברית ביום א'.

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם-דחוף

הוספת תגובה

• כרמית

ליאת יוגב
    24/04/2009

מספר הגורל של בינכם הינו 7 , מספר המדגיש עומק איכות ,דרישה לשלמות , רצינות רבה , צורך בלבדיות , מה גם שנולד ביום לידה 1 , המפה על פי השם עידו , הינה מפה הרמונית במיוחד , מספרים 7 -9 הם המספרים המודגשים מה שמדגיש צדדים מנטליים תובנה חכמה , גם כי ה-9 יותר חברותי יותר פתוח וזורם , משום כך אוהבת הצירוף , חשוב לכבד אותו בצורך הגדול שיהיה בו לכיוון פרטי במיוחד , גם אם ילמד מאד כיצד להיות חברותי ופתוח ....
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מעומק הלב על המענה המפורט

כרמית שידלנצי
    24/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות לבנים
    מאיה
    23/04/2009

יש לי שני בנים רציתי לדעת האם האינטואיציה שלי היתה נכונה לגבי שמם.
    הבכור: עומר מלמד נולד ב- 18.3.03
    השני : יהב מלמד נולד ב18.1.06

אודה לך על תשובתך
    מאיה

לקביעת תור
    סגירה
    שמות לבנים

הוספת תגובה

• משפחת מלמד

ליאת יוגב
    24/04/2009

כמה מילים על כל אחד מילדייך , עומר , מספר הגורל 8 מספר המייצג צדדים פרקטיים מעשיים , שאפתנות השגיות כדבר חשוב ,כשרוצה משהו ישיגו ויהי מה . הפנים מאד זקוק לשייכות החוצה יותר נראה מרוחק , מי שיכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים .
    יהב ,ילד טוב במיוחד , חשוב לא להתווכח איתו , כדי להשיג ממנו דברים חשוב לפנות לצד של התובנה , יכול הבנה רבה , זקוק לחופש ריגושים אך גם צדדים מאד משפחתיים, ואחראיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לתינוקת
    שרון
    23/04/2009

בתי נולדה התאריך 10.4.09 בשעה 20:35 ואנו מתקשים למצוא לה שם מתאים.
    אפשרויות לשם שמצאנו: עפרי, ליאל,לינור,ירדן ועדי
    שם המשפחה : חיים

לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

• שרון

ליאת יוגב
    23/04/2009

אתחיל ממשמעות מספר הגורל של התינוקת , שהינו 7 - מספר המציין צדדים של עומק איכות , דרישה לשלמות צורך בפרטיות , מה גם שנולדה ביום לידה 10-1 1ו-7 מספרים מאד פרטיים ,
    מול זה אין ספק שקיימת בעייתיות בלהמליץ על אחד השמות שהצעת , לא יכולה לומר שהמפה המתקבלת מתוך הצעותייך היא הראויה ...
    ואתחיל עם השם שיוצר קונפליקט בעייתי במיוחד , בין מספר 5 שם מלא לגורל 7 - בעייתי במיוחד , בבלבול .... ועוד . אין סוף קשייים ,
    הצעה שעלתה לי , היא דוקא לבחור בשם עופרי כאופציה נהדרת , שימי לב ,ע ו פ ר י , ואם כך מה שמתקבל - מפה יותר הרמונית , מספרים שיש בהם צדדים פרטיים מול יכולת שיתוף , בזכות השם המלא הנוצר , בשם עופרי חיים , כלומר צדדים מנטליים מול צדדים שיתופיים , כמו לראות , שמי שיכירה מבפנים לא יכירה מבחוץ , החוצה תיראה יותר רגשית שותפה הרמונית , מבפנים יותר מנטלית וזקוקה מאד לפרטיות ובכל זאת קיימים גם דברים טובים במפה בהיבט , שיהיו בה ללא ספק כישורים נפלאים יכולות נהדרת , (פסיכולוגית)
    כל שם אחר בעייתי , ליאל = מקבל מפת חנק , לינור , נוקשות , בעייתי , ירדן ועדי שמות תואים , שניהם מקבלים 3 ואם כך המפה המתקבלת תואמת , מה שאומר מפה נוקשה אובססיבית , מול עד כמה לא אוהבת לראות עצמה ככזו , מפת פחד מאיבוד שליטה , ועד כמה אוהבת ומקבלת עצמי , כשרוצה להיראות כלפי חוץ יותר סתגלנית קלילה , מול מי שאני באמת , כמו לומר לא רוצה שהעולם יכיר אותי כפי שאני ....
    ואם כך ההצעה לשם עופרי נראית הטובה ביותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לבת
    ענבל הלימי
    23/04/2009

אבקש לדעת עם השם " אושר" מתאים לבתי שנולדה בתאריך 14/04/2009 בשעה 08:43 ערב חג שני של פסח יום שלישי

לקביעת תור
    סגירה
    שם לבת

הוספת תגובה

• ענבל

ליאת יוגב
    23/04/2009

השם אושר לביתך יכול להיות מתאים , כאשר מספר הגורל הינו 11-2 ה - 2 משמעותו - צורך בשיתוף זוגיות אינטימיות , אלא שמדובר ב-11 ועל ה-11 נאמר יכולת השראה דמיון יצירתיות , צירוף כל מספרי המפה מוכיח על צדדים מאד דינמיים , מול החלק הפנימי הכל כך זקוק לשלווה והרמוניה , קצב איטי יותר , אלא שמציאות החיים , ויתכן שאתם כהוריה , מאד דורשים , מה שנקרא קצב , דינמיות פעלתנות , האם מי מכם הוא טיפוס כזה??
    מול זה , צדדים מאד הרמוניים בין הגורל 2 לבין השם המלא 8 , שמקבל מספרים זוגיים ואם כך הצורך בשיתוף קיים , מול זה קיימת סקרנות רבה במיוחד , עניין וצורך בגיוון מתמיד ,
    קיימת במפה אף יכולת להצלחה ,,,, לימים , כמובן , אוהבת ...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם של בן
    מריה
    22/04/2009

ליאת, שלום
    תודה על עזרתך
    יש לי שאלה לגבי שם של בני, קוראים לו לב פלדמן 24.07.2003
    אני מאד אוהבת את השם, אבל קראתי ששם בלי אותיות תנועה זה לא טוב בכלל.
    מה אני יכולה לעשות בלי להחליף שם לילד?
    תודה
    מריה

לקביעת תור
    סגירה
    שם של בן

הוספת תגובה

• מריה

ליאת יוגב
    22/04/2009

כמובן שאין סיבה לשנות את השם לבנך , אלא להבין מה המשמעות בבחירת השם לב פלדמן . ובכן- מספר הגורל של בנך הינו 9 , מספר המראה על רצון לבגדול , יכולת הבנה אך גם צדדים לוחמניים , וכחנות , מצד שני , קיים הצד של האידיאליסטיות שנראית במפה , יכולת הבנה ,נתינה , צדדים רכים ורגשיים , כאשר בחרת לו בשם לב - שם פרטי 5 והוא יקלוט שאת כאימו רוצה אותו ילד תקשורתי פתוח , אין ספק שזה מה שיאמץ לדרכו , כצורת חשיבה , הפתיחות הקלילות זרימה חברה , מול זה קיימת האפשרות לימים להתחבר גם לצדדים רוחניים , בהמשך הדרך בחיים , מאחר וקיימות תובנות מיוחדות להגיע אליו תמיד דרך טוב הלב שבו ולא דרך מלחמות ...
    בסה"כ אין ספק שמדובר בילד רגיש ונעים במיוחד ...
    בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לבת
    מריה
    22/04/2009

ליאת, שלום!
    עדיין לא החלתנו איך לקרוא לבתנו.

ת.לידה 12.04.2009 10:15 בבוקר שם משפחה פלדמן

מתוך הרשימה שלי הצעת שם דריה. אבל קרובי משפחה מסרבים לקרוא לבתינו בשם הזה.הם טוענים שהשם לא מוקר בישראל והילדה תצטער בעתיד שקוראים לה כך. אני לא יודעת מה לעשות.

עוד כמה שמות שמצאתי: אניטה יאנה אלזה דאשה מרינה ליקה לרה לארה
    האם את יכולה להציע משהו ?

תודה מראש
    מריה

לקביעת תור
    סגירה
    שם לבת

הוספת תגובה

• מריה

ליאת יוגב
    22/04/2009

מבין ההצעות שנתת ,השמות אניטה או יאנה , הם השמות האפשריים , מאחר ומתקבלת מפה הרמונית , ראשית מספר הגורל הוא 9 וכן השם המלא , מה שמדגיש יכולת הבנה נתינה , רצון לבגדול , מספרים הרמוניים גם עם יום הלידה 3 , המפה כולה הולכת בכיוון מאד מנטלי , חכמה , תובנה רבה .וצדדים מאד פרטיים , גם כי המספר 9 יותר חברותי ובכל זאת צדדים אינדבדואליים , מול זה כלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות יותר זוגית , שותפה , מה שאמר , שלא תמיד תקבל את הצדדים הפרטיים הקיימים בה , כמו לומר למה חשוב לי להראות החוצה משהו אחר ממי שאני , כמו לומר פחות קבלה עצמית.... ובכל זאת זוהי התבנית הכי פחות בעייתית ... משום כך אלה השמות המועדפים , מפה של יכולת הדרכה .....
    השמות האחרים ללא ספק, לא מומלצים , כל אחד מסיבותיו ....
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לבן
    טל
    22/04/2009

שלום רב,

בני נולד ב- 16.4.09 בשעה 18:35.
    אנו מתלבטים בין שני שמות: מיתר ואיתי
    אשמח אם תסייעו לנו בבחירה.
    תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לבן

הוספת תגובה

• טל

ליאת יוגב
    22/04/2009

מהו שם המשפחה של התינוק ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

טל
    22/04/2009

שם המשפחה: הלפרין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טל

ליאת יוגב
    22/04/2009

מספר הגורל של התינוק הינו 4 , מספר המציין צורך בבטחון מסגרת יציבות , מידה רבה של אחריות ,הצורך לדעת מה ילד יום , תוך דגש לפרטים קטנות , מספר שיש בו צדדים ביקורתיים שיפוטיים , מה גם שנולד ביום לידה 7-16 המדגיש גם את השיפוטיות וגם את הסגירות הרבה , השם מיתר מראה על מפה מאד סגורה ועצורה רגשית , כאשר קיימים צדדים הרמוניים על הציר החשוב ביותר , גורל מול שם מלא , הגורל 4 השם המלא =8 ,מספרים הרמוניים , מה שמדגיש גישה מעשית פרקטית , יכולת אירגונית טובה .
    השם איתי מקבל מספר שם מלא קרמטי 13-4 משום כך ברור שלא הייתי ממליצה על שם זה , קרמה 13 משמעותה , הרגשה של חוסר שביעות רצון , מצבים של תקיעות ,
    ואם כך מבין השמות השם מיתר הוא המועדף , גם כי חייבת לציין את הצדדים הבעייתיים הנוצרים , סגירות , עצירות רגשית , נוקשות ....
    במידה וקיימות אופציות נוספות , הציעו ואעזור לכם לבחור ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לבני הרך
    יניב קישלס
    21/04/2009

היי ליאת ,

בני היקר נולד ב 19.4.09 ב תה"ש בשעה 17:17 בערב

אנחנו הורי התינוק סימה ויניב קישלס בדילמה בין השמות רועי ל גיא

אשמח לקבל את עצתך בנושא

בהנחה וניתן ליצור עמך קשר טלפוני נשמח

תודה ולילה טוב יניב

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לבני הרך

הוספת תגובה

• יניב

ליאת יוגב
    22/04/2009

אז ראשית בודאי שניתן ליצור איתי קשר , 052-3431920
    כאשר ,מספר הגורל של התינוק הינו 7 , מספר המדגיש צדדים פרטיים , רציניים איכותיים , מה שנקרא עומק ודרישה לאיכות . מול זה השם גיא מקבל מפה , שלפיה המספרים הרמוניים , גם כי מספרים המייצגים צדדים של יתר פרטיות , מספרי 1 ו - 7 דומיננטיים , מה שאומר טוב לי בפרטיות בלבדיות שלי , מול צורת חשיבה המדגישה , מה פתאום? חשובה מאד החברה , ביטוי וכו.
    ובכל זאת זוהי מפה הרמונית , ללא ספק יותר מהמפה במקרה של רועי ,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לבן
    רונית
    21/04/2009

יש לי בעיה, יש לי שם אחד מיועד לבן שיוולד בעזרת השם באוגוסט והשים קצת לבת
    אודה על המלצה לדם "לבי" - הלב שלי.
    אשמח לרעיונות נוספים (יש לי כבר שלושה ילדים: עדי (בן), אורי (בת) ועילאי (בן)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שם לבן

הוספת תגובה

• הצעה

חסוי
    22/04/2009

מה עם השם לביא? שם של בן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונית

ליאת יוגב
    22/04/2009

האם קיימים היום שמות לבנים ? בנות ?
    וההוכחה , השמות ניר , טל עדי רותם רז ,נועם , עומר , הכל שייך לבנים בנות לא כך ,
    אני לא מייעצת איזה שם לבחור , חשוב להתחבר לשם כזה או אחר , אלא שחשוב שתהיה יותר מאפשרות אחת , כדי שאפשר יהיה לתמרן , וליצור מפה יותר הרמונית ...
    להשתמע לאחר הלידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה