מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח שמותאורי (אורנה)24/03/2009
שלום. שמי אורי (אורנה) אוחיון וברצוני לשאול לגביי ילדיי ושמותיהם. בני הבכור, גיא, ילד מדהים וחכם אך מאוד רגיש בפרט לאחרונה (ככל שהוא גדל יותר) קצת השתנה. הוא מנוהל על ידי פחדים מחלומות רעים, ערבים עקב המלחמה האחרונה, עכשיו לקראת פסח יש לו פחד מסיפורי תנ"ך וכל הנושא הנלמד בגן. הייתי מעוניינת לדעת האם השם מתאים לו? בני השני, עמית, מקסים ופיקח אך תמיד בצילו של הגדול, מעריץ שלו ממש ויש לי חשש קל שהוא לא מגבש זהות משלו. יש לציין כי עמית ילד שזורם יותר מגיא "מעביר הלאה" ללא בעיות רגשיות. האם השם מתאים לו? עוד דבר אחד, אני בהיריון שבוע 38, ב"ה עומדת ללדת כל רגע בת. כל ההיריון התלבטנו כיצד לקרוא לה. צימצמתי את אפשרויות הבחירה שלנו, שכן ברצוני שיהיה בשמה את האות ה' וזאת כיוון שאין לנו בבית לאף אחד את האות ה', לבעלי קוראים יוסי (יוסף) מה גם שבעבר הרחוק שלי (לפני 8 שנים) קראו לי "אורנה" ושיניתי את השם ל"אורי" (בת.ז. אני מופיעה "אורי אורנה") וזו מין סגירת מעגל. אני מתלבטת בין השמות: "רונה", "אלה", "אנה", "רננה". אשמח לעזרתך. תדה מראש, אורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורי
ליאת יוגב24/03/2009מהם תאריכי הלידה ושם המשפחה של ילדייך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שמות
אורי (אורנה)24/03/2009אוחיון גיא, 26.10.2003
אוחיון עמית, 3.1.2005
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורי
ליאת יוגב26/03/2009כמה מילים חשובות על ילדייך - ובכן גיא , ילד הזקוק באופן מיוחד לחופש ריגוש עניין סקרנות ותנועה , אך קיים משהו האומר שפוחד לאבד שליטה , הולך לא פעם על ברקסים , אפשרו לו להתנסות להתרגש , וחשוב לשלוח אותו לספורט . או כיוון יצירתי , כדי להוציא הרבה כעסים עצורים הקיימים בו ..
עמית , ילדה מאד רגישה , הכל בעוצמות רגשיות חזקות , ששמה , או נכון יותר לימים , תלמד לשים הרבה הגנות , שלא להיפגע , כיוון רוחני מאד מתאים . גם פסיכולוגיה ....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שמות
אורי (אורנה)26/03/2009ראשית, תודה על המענה.
עמית אוחיון, בני השני, הינו זכר ולא נקבה, האם יש משמעות לכך? בתשובתך התייחסת אליו כבת, האם דברייך תקפים גם לגביו?
שאלתי היתה האם השמות שלהם מתאימים ו"טובים" להם או שמא צריך להוסיף אות או שם נוסף? מתשובתך אני מניחה כי אין בעיה עם השמות. תקני אותי אם אני טועה.
שוב תודה ויום טוב,
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתחן24/03/2009
נולדה בתאריך 23/3 לאחותה קוראים ליאם ואנחנו רוצים לקרוא לתינוקת החדשה לוטם שם המשפחה הוא שלג והשם של ההורים זה חן ויוסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
ליאת יוגב24/03/2009כאשר מציגים בפני אפשרות אחת לבחירת שם ,כל שנשאר לי זה להסביר את המשמעות המתקבלת , מתוך הנתונים , השם ותאריך הלידה , מספר הגורל הינו 19-1 מספר המדגיש צדדים יחודיים אינדבדואליים , מה גם שיום הלידה הינו 5-23 כמו לומר מספרים מאד זורמים , חברותיות תקשורת , צורך בריגושים עניין סקרנות , כאשר השם לוטם שלג מקבל - שם מלא 4 המראה על צדדים של אחריות רבה , יכולות בכיוון פרטים , מעשיות ועוד , כל המפה המתקבלת יוצרת מספרים הסוגרים על ה-1 אליו נועדה , 1 יחודי , 4 ו-6 מספרים זוגיים סטנדרטיים , ואם כך תקלוט , שאין מקום למי שאני , למה שהכי נועדתי להיות , בצדדים המיוחדים הפרטיים , הזורמים , מאחר וצריך לקחת אחריות ולא ללכת על פי עולם הצרכים שלי .... אם כל המשתמע מכך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץאלעד23/03/2009
שלום, בננו נולד ב18 למרץ בשעה 22.17. שמנו יעל ואלעד פוקס. רצינו לדעת לגבי השם רועי אם מתאים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלעד
ליאת יוגב23/03/2009השם רועי פוקס ממש לא מתאים , ראשית מאחר ומספר הגורל הינו 5 מספר המציין צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , חברה תנועה , מול זה צורת החשיבה הינה 13-4 מה שאומר, א. מספר קרמטי שיוצר תחושת תקיעות חוסר שביעות רצון , קונפליקט על עולם הצרכים בין ה-5 ל-4 , על פי השם רועי נוצר גם מספר קרמטי נוסף = 19-1 המוכיח על אירועים קורבניים , ועוד - מפת פחד מאיבוד שליטה היוצרת מצבים של איבוד שליטה בתוך החיים ובשל כל הסיבות שציינתי , לא נכון לבחור בזה השם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ לגבי שם
אלעד23/03/2009ומה לגבי נדב או עדי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלעד
ליאת יוגב24/03/2009השם עדי לא מתאים , מאחר ומתקבלת מפה קונפליקטית בין ה-5 כמספר הגורל , כמספר קליל זורם תקשורתי , מול זה ה-7 כצורת חשיבה המייצג כובד רצינות , דרישה לשלמות , ואם כך קונפליקט בעייתי , שיוצר בחיים בלבול , כעסים עצורים , ועוד ... השם נדב מקבל מפה שלפיה השם המלא =14-5 , דגש רב למספר 5 , מייצג צורך בגיוון שינוי ריגוש , לא פעם יאלץ לאסוף אנרגיות מחודשות כדי לעבור מדבר לדבר .... אך בסה"כ המפה לא רעה , עדיפה ללא ספק מהשמות הקודמים שניתנו . צדדים סתגלניים מול צדדים משפחתיים , במידה וקיימים שמות נוספים , הציעו ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת חדשהאביב23/03/2009
בתאריך 16.3 נולדה לנו תינוקת חדשה בשעה 11:40 . היא אחות לרוני שנולדה 25.5.05 ואנחנו ההורים אביב 13.3.75 ואמיר 28.6.71 . יש לנו מספר אופציות של שמות ואנחנו מתלבטים.. השמות : דניאלה, דניאל, לילך ואריאל. נשמח אם תעזרי לנו להחליט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביב
ליאת יוגב23/03/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת חדשה
אביב24/03/2009שם משפחה: גבאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביב
ליאת יוגב24/03/2009מבין השמות שהצעתם השמות דניאלה או אריאל הם השמות המומלצים , כאשר מספר הגורל הינו 3 מספר המייצג צדדים זורמים חברותיים , יצירתיים ועוד , על י השם דניאלה מתקבלת מפה שיש בה חלקים מאד זורמים , מול גישה מעשית , פרקטית , כוח וחוזק רב שניתן מתוך השם , כאשר השם המלא הינו 8 מדגיש צדדים שבהם יהיה בה כוח התמודדות מול מצבים ואירועים בחיים . השם אריאל , מקבל מפה שיש בה חלקים רכים רגשיים , מחבר מאד לצדדים נשיים , אך כלפי חוץ יהיה חשוב לה להראות יותר עצמאית חזקה , מה שנקרא חד משמעית . ואם כך אפשרות לראות המפה בכיוון של פחות קבלה עצמית , למה החוצה חשוב להראות בהיבט של יחודיות עצמאות מול מי שאני באמת ... ובכל זאת המפה בהחלט טובה . אז לשיקולכם , השם דניאל ממש לא ומלץ וכן לילך , מאחר ומתקבלת מפה קרמטית ולא הייתי ממליצה על כך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת יוגב
אביב25/03/2009תודה. אבל עשיתי טעות קטנה ורשמתי זמן לידה 11:40 וזמן הלידה בעצם הוא: 23:40 . זה משנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביב
ליאת יוגב26/03/2009כאשר אני מייעצת על בחירת השם , אני ממש לא מתייחסת לניתוח המפה האסטרולוגית , כך שהטעות בשעת הלידה , לא משמעותית כאן ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםאורלי22/03/2009
אני בחודש תשיעי אלד אי"ה עד יום חמישי כי מוזמן לי ניתוח. אני מתכוונת לקרוא לילד בשם אבי ז"ל שנפטר לפני שנה . שמו היה רפאל (רפי). הוא היה אדם מיוחד אב לתפארת והוא חסר לי מאוד. יחד עם זאת אני לא מתעלמת מהעובדה שנפטר ממחלה גנטית סופנית ונדירה מה שדי מלחיץ אותי במתן שם לתינוקי. אני מחפשת שם נוסף שיאזן את הנאמר ונזכור ונדע רק את הטוב שבו. השם השני שחשבתי עליו הוא אורי, ליאב, רועי. אשמח לתשובה אם כי תאריך הלידה לא ידוע בדיוק. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת מידע
אורלי22/03/2009לי כאמור קוראים אורלי 5.3.73זאב כמיסה , לבעלי אלי זאב 25.4.73 ,לבתי הבכורה קוראים עינבר 20.5.03 לבני קוראים אסף 7.12.05
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי
ליאת יוגב22/03/2009לא הצלחתי להבין האם השם הראשון הינו רפי ? רפאל ? או זהו השם השני ,אם אביך נפטר בשיבה טובה , אין בעיה לבחור השם לבנך ... ואם נפטר בגיל צעיר עדיף שלא לבחור בשם שיזכיר לך את אביך , וילווה בחרדה , שמא גם לבנך יקרה משהו , חלילה , ואם כך השם רפי רפאל עדיף כשם שני . מה שם המשפחה , והאם השמות אורי ליאב רועי , שם ראשון שני ? הבהירי יותר ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבהירה - סליחה
אורלי23/03/2009אז כך חשבתי לקרוא לבני בשם אבי רפאל שנפטר ולא בשיבה טובה. חשבתי שהשם הראשון יהיה רפאל והשם השני יהיה ליאב אורי או רועי או שאולי עדיף לדבריך שם שני רפאל. שם המשפחה של ילדי ובעלי הוא זאב ושם המשפחה שלי זאב כמיסה (שם המש' בנעורי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי
ליאת יוגב23/03/2009נכון לעכשיו , מבלי לדעת את תאריך הלידה , השם רפאל , מקבל מפה רכה ורגישה מדי , שפחות מתאימה עבור בן .... מאחר ויוצר בעיות באינטימייות לימים , השמות האחרים נראים , כרגע , טובים , ליאב זאב , אורי זאב ורועי זאב . היי איתי בקשר כדי שנוכל להחליט מהו השם המועדף , בהתייחס למפה כולה . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורלי23/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבהדר22/03/2009
היי בתאריך ה17.3.09 בשעה 19.35 בערב נולדה ביתנו אחות לארי שנולד ב17.4.07 אנחנו הדר ונולדתי ב30.5.81 ועידן שנולד 10.12.78 משפחת גרטנר השמות שאנחנו מתלבטים הם אריאל שירז ועוד 2 שמות לועזיים ספרדים אנחנו גרים בספרד והם לאונור LEONOR ופילאר PILAR מחכה לתשובה תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדר
ליאת יוגב22/03/2009השאלה הראשונה הנשאלת ,האם אתם חושבים בשפה הספרדית ? או בעברית ?ההתייחסות בבחירת שם , היא על פי השם שהאדם נולד , בשפה שבה נולדים ?? במידה וההתייחסות היא לשפה העברית , כי כך אתם חושבים ... בחירת השם אריאל , יכולה להיות טובה , כאשר , מספר הגורל הינו 22-4 מספר המציין צדדים מעשיים אחראיים , צורך בבטחון מסגרת יציבות , מול צדדים מאד רציניים פרקטיים וסגורים , אלא שבזכות השם אריאל גרטנר מתקבלת מפה ,שלפיה נראה שיש כאן צדדים מרככים את הצדדים היותר נוקשים , ולכן השם יכול להתאים . שוב במידה ומדובר בשפה העברית , במידה ובספרדית , צריך להעביר כל אחת מהאותיות לבדיקה בספרדית , A=1 B=2 וכו . השם לאונור , בשפה העברית , פחות מומלץ ... השם פילאר , יכול להיות לא רע ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה אני מבינה ששירז לא?
הדר23/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר
ליאת יוגב23/03/2009חוזרת על שאלתי , באיזה שפה חושבים ??? באיזה שפה נבחר השם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
הדר23/03/2009איזה כיפ שהתשובות מהירות תודה רבה קודם לכל אני ובעלי מאוד ישראלים שחיים פה בספרד אנחנו חושבים בעברית וחיים ישראל אבל השמות הלועזיים קצת קרצו לי איך שהם מתגלגלים על הלשון לבעלי ממש לא הוא מעדיפ את העבריים כמו הבן הבכור שלי ששמו ארי הדבר היחיד שעוצר אותי מהשם אריאל שהוא שם של בן בעיקרונו והנהוג עפ הקבלה לא לערבב ובגלל זה דחינו גם את השם שחר שירז קצת מתלבש עליה ופילאר גם מבחינת החזות שלה אבל אני מודה שאריאל הכי רק שזה קרוב עם ארי .... אודה לכל תשובה דיעה שלך בנידון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר
ליאת יוגב23/03/2009הרבה מאד שמות הם שמות גם של בנים וגם של בנות , בהתייחס לעובדה שהשם אריאל הוא המומלץ מכולם מבחינה נומרולוגית , משום כך , עליו הייתי ממליצה ,השמות שירז , לאונור או פילאר פחות מתאימים , אלא אם כן קיימות אופציות נוספות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלף תודות עזרת לנו מאוד
הדר24/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבטים לגבי בחירת שםטליה22/03/2009
שלום נולדה לנו בת בתאריך 21.3.09 בשעה 2:30 . בחרנו שם לקטנה אך אנו מתלבטים לגבי איות השם. בחרנו בשם עפרי , אך אנו מתלבטים לגבי האיות הנכון...... "עפרי" או "עופרי" . שמות ההורים: מיכאל וטליה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת......
טליה22/03/2009לבת הבכורה שלנו קוראים דניאל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטליה
ליאת יוגב22/03/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה הוא.....
טליה22/03/2009קוגנזון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטליה
ליאת יוגב23/03/2009מאד קשה להחליט , אנסה לנתח כל אחת מהאפשרויות וההחלטה היא שלכם ... ראשית , מספר הגורל של ביתכם הינו 8 , מספר המייצג כוח , שאפתנות , גישה פרקטית מעשיות , על פי השם עפרי , מתקבלת מפה שיש בה חלקים הרמוניים , בשל העובדה שהמפה כולה היא זוגית , מספרי 2 4 6 8 , כאשר צורת החשיבה הינה 13-4 המייצגת - נעילות מחשבתית , הרגשת חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות ועוד קיימים צדדים מאד פרקטיים מול צדדים רכים רגשיים , מי שיכיר מבחוץ , יראה אותה מאד הרמונית זוגית ,כאשר הפנים הינו יותר מעשי פרקטי , קיים קושי שיכול להיות בנושא של שיתוף , גם אם כל המפה מאד זוגית השם ע ו פ ר י , מקבל מפה שיש בה צדדים מאד דומיננטיים פעלתניים , אקשן עניין היסחפות , צדדים יצירתיים , מול זה כלפי חוץ יהיה חשוב להראות יותר שקטה , שיראו פחות את הצדדים הפעלתניים שבה , כמו לומר - פחות קבלה עצמית ...למה מראה החוצה משהו אחר ממה שקיים בה ? צורת החשיבה מקבלת מספר קרמטי 19-1 שמשמעותו , לא פעם קושי תקשורתי ,הרגשה של עליונות , או לחילופין נחיתות ... אז לשיקולכם ... לכל מפה והבעייתיות שלה , כמו שלכל מפה והיתרונות שלה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך הודעה בקשר לשם לתינוקא.ש.21/03/2009
שלום, בתאריך 20.3.09 בקשתי לדעת על בני טל שנולד בתאריך 5/10/08 שכחתי לציין את שם המשפחה- שחר תודה על התגובה, מצפה לתשובה א.ש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א.ש.
ליאת יוגב22/03/2009השם טל שחר לבנך , מקבל מפה מאד רצינית ,איכותית , דורשת שלמות ,מאחר וגם מספר השם המלא תואם למספר הגורל = צמצום תאריך הלידה =7 , ואם כך צדדים מאד פרטיים נוקשים רציניים , בוגרים . עומק חכמה , נכון שבחרתם את השם טל , שבעצם יקלוט , שאמא רוצה אותו יותר חברותי קליל זורם ,מול שם פרטי 5 , שגם בו קיימים צדדים קלילים וזורמים , אך בכל זאת 70% מערך המפה בכל זאת =7 כמו שציינתי , חלקים של רצינות , וצורך מאד בפרטיות ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש שם לתינוקאלעד21/03/2009
נולד לנו בן שלישי ביום רביעי ה- 18.3.09 בשעה 22:17 יש לנו בן בשם יובל ובת בשם הדר. מתלבטים בין אלון ועמית. בתודה מראש. אלעד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
אלעד21/03/2009שם האם - יעל פוקס שם האב - אלעד פוקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלעד
ליאת יוגב21/03/2009מצטערת לענות ששני השמות לא מומלצים , לא אלון ולא עמית , ואנסה להסביר מספר הגורל של התינוק הינו 5 שמשמעותו , צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , תנועה , מספר מאד פתוח קליל וזורם מה גם , שהגיע מיום לידה 9-18 כלומר מספרים זורמים הרמוניים , צורך בחופש וריגושים . כאשר השם עמית , מדגיש מפה שלפיה מתקבלת מפה עם מספר קרמטי ,19-1 שמשמעותו , בעיות תקשורת, לא תמיד יקלטו אותו , תחושת עליונות או נחיתות , מצבים קרבניים ועוד ... מול זה גם מספר 7 המתקבל במפה יוצר בעייתיות עם ה-5 כמספר הגורל , 7 מספר כבד , מדגיש את צורת החשיבה , שיש בה צדדים רציניים בוגרים ,כבדים , מול זה הפנים הוא הרי קליל , אז אם מה הולכים ??? בלבול , כעסים עצורים , רגשות קשים , ממש לא מומלץ גם בגלל המספר הקרמטי וכן בגלל הקונפליקט בין ה -5 ל- 7 . השם אלון מקבל מפה שלפיה קיימים צדדים שיש בהם צורך בחופש ריגושים עניין , גם השם המלא על פי השם אלון פוקס , הינו 9 - כיום הלידה , הרמוני מאד , אלא שצורת החשיבה אומרת , מה פתאום ? לא מאבדים שליטה חייבים ללכת על פי נורמות , מסגרות , מה שמביא לתוך החיים מצבים של א י ב ו ד של י ט ה ... הפתעות למיניהם , מעבר לכך מתקבל מספר 13-4 שגם הוא מספר קרמטי , חוב על חיים קודמים , המדגיש צדדים של הינעלות מחשבתית , הרגשת תקיעות , וחוסר שביעות רצון . זו תשובתי , נסו להתחבר לשמות אחרים , אם ממש לא ננעלתם על אלה השמות , יהיה נפלא ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
אלעד21/03/2009ומה עם הראל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
אלעד21/03/2009האם אביב יכול להתאים?
ליאת יוגב22/03/2009השם אביב - נפלא , מאחר ומתקבלת מפה מאד הרמונית ,צדדים הזקוקים לחופש ריגוש עניין , מול חשיבה מאד מעשית פרקטיות , שאפתנות , בכלל מפה מאד פעלתנית , צורך בעשיית ספורט זרימה רבה , יכולת תפקוד עצמאית ופשוט נ ה ד ר . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתשי עקרוני21/03/2009
אשתי צריכה ללדת בשבוע שבועיים הקרובים ורצינו לתת לילדה שם עוד לפני שתצא מבית החולים האים ניתןליצור איתך קשר טלפוני באותו זמן האם זה אפשרי? אם כן אז תמסרי לי מספר שנוכל ליצור קשר תודה מראש שי ואתי . (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
ליאת יוגב21/03/2009בהחלט ניתן ליצור איתי קשר - ל- 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתורדית21/03/2009
שמי ורדית בעלי ראובן הילדים איליי וליאן שם משפחה דהן תאריך לידה 7 באפריל השמות הם רותם או שני מה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורדית
ליאת יוגב21/03/2009מצטערת , לא הצלחתי להבין את שאלתך , האם מדובר בתינוק שנולד ? מהו תאריך הלידה , או שמדובר בתאריך לידה משוער ,מה השאלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת לגבי בחירת שם לתינוקתאושרת20/03/2009
תודה על התגובה המהירה. רציתי שתבדקי גם את השם אדוה או אדווה בבקשה. התינוקת נולדה בתאריך 17.03.09 שמי אושרת דיירי ושם בעלי ניר דיירי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושרת
ליאת יוגב21/03/2009שם אדוה יוצר מפה מאד נוקשה , כאשר מספר הגורל הינו 4-22 מספר שיש בו צדדים רציניים נוקשים , בנוסף לכך , השם המלא הינו 7 ואם כך מספרי 7 ו-4 יוצרים צדדים מאד נוקשים , שפחות הייתי ממליצה על כך . יש גם מה שנקרא צורך בבטוח ויציב , בעולם הצרכים מול זה שמירת חיץ והגנות מפני העולם , וכנראה תהיה סיבה לכך , שצריכה להגן על עצמי , ולהתרחק מהעולם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם מתאיםאפרת20/03/2009
שלום רב, הילדה שלי בת 8 חודשים נולדה ב-8/07/08 השם שלה בר שם המשפחה פרי האם מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת
ליאת יוגב20/03/2009מספר הגורל של ביתך הינו 7 - מספר המציין צורך בפרטיות באופן מיוחד , צדדים מאד אינדבדואליסטיים , יחודיים , לא סטנדרטיים , כאשר מספר השם המלא הינו 6 , מדגיש את היכולות בכיוון המשפחתי ההרמוני , הפנים שלה יותר נוקשה מול החוץ שעל פיו נראית הרבה יותר הרמונית רכה , כך שמי שמכיר מבחוץ לא תמיד יכיר מבפנים, כמו שני עולמות שונים , צריך יהיה לכבד אותה בעולם הפרטי והיחוד שבה . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם- דחוףאושרת20/03/2009
שלום. נולדה לנו תינוקת מקסימה בתאריך 17.03 בשעה 10 בבוקר. שמי אושרת זילברברג דיירי ושם בעלי ניר דיירי. חשבנו על השמות : נועה, חן, לידר, אורין, אוריין. איזה שם הכי מתאים לה מבחינה נומרולוגית? אודה אם תשיבי במהרה כי אנו מקווים להספיק להעניק לה שם עד מחר בבית הכנסת. תודה אושרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושרת
ליאת יוגב20/03/2009מספר הגורל של ביתך הינו 4 -22 , מספר המציין צורך רב בבטחון מסגרת יציבות , צדדים של אחריות רבה , ירידה לפרטים קטנות ואולי גם ביקורתיות , מול זה מבין השמות השם המתאים ביותר , בהנחה ששם המשפחה של התינוקת הינו דיירי , הינו השם אורין , מאחר ומתקבלת מפה מאד הרמונית מספרים זוגייים , גורל 4 שם מלא 4 קיים יום 8 וצורת חשיבה =2 מה שמדגיש באופן מיוחד את הצדדים ההרמוניים הקיימים , צדדים יצירתיים , רעיונות , המצאתיות , גישה שיש בה רכות נועם ועוד . השמות האחרים , כל אחד וסיבותיו , לא מומלצים . בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקמורן20/03/2009
שלום, בני בן 8.5 חודשים,נולד ב-5.7.2008 ,ביום שבת בשעה 12:00 בצהריים.. קראנו לו אורי(=אור שלי),הייתי מעוניינת לדעת האם השם מתאים לו..?. בנוסף יש לי ילדה בת 2.7 שנים ,נולדה ב18.8.2006, יום שישי בשעה 16:00 קראנו לה יובל,האם השם מתאים לה ? שם משפחתנו הוא יעקובי. תודה מראש... (אם לא ניתן לענות על שתי השאלות, חשיבות השאלה לגבי הבן גדולה יותר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן
ליאת יוגב20/03/2009מספר הגורל של בנך הינו 4-13 מספר המציין ומדגיש את הצורך בבטחון מסגרת יציבות , צדדים שלא פעם יש בהם חוסר שביעות רצון , הרגשה של תקיעות בשל המספר 13-4 כמספר קרמטי , מה שאומר - תיקון על חיים קודמים , כאשר יש ללמד אותו איך לקבל הגבלות ומסגרות ולא ללכת עם הראש בקיר בכל מיני סיטואציות . כמו לומר - להניח ולהרוויח .... מול זה המספרים האחרים הינם מספרים שיש בהם צדדים של תחושת הגנה וחיץ שישמור מהעולם , כמו זהירות ולומד את העולם , בחוויה שלו תחושה של אפשר לסמוך רק על עצמי , מה שנקרא , אם אין אני לי מי לי , הקנו לו הרבה בטחון ועוד יותר .... כאשר קיים צד נוקשה ורציני בוגר במיוחד , מול חלק אחר ,שלפיו ירצה להראות כלפי חוץ מה שנקרא רושם חיצוני , את הצד היותר קליל , זורם חברותי , עד כדי שיאמץ זאת כחלק מאישיותו , כמו לומר - פחות קבלה עצמית , עד כמה יאהב להראות לעולם את החלקים הבוגרים , נוקשים הקיימים בו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת ,תודה על תשובתך,אבל..
לימור21/03/2009לאור הבורות שלי בעניינים שכאלו,לא הבנתי האם השם מתאים לו? שיהיה בריא הוא ילד מאוד עקשן, דעתן ומתעצבן בקלות(בסה"כ בן 8.5 חודשים). האם כדי להוסיף לו שם ,להחליף ? תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן
ליאת יוגב21/03/2009אין ספק שאפשר לראות במקרה של אורי את הצדדים המאד עקשניים ולמרות זאת - השם נבחר . כך שגם אם נוסיף שם , או נשנה שם , מה שלא נוהגת להמליץ עליו בשום מקרה , כך שצריך להבין את המפה ובדרך הזו להתמודד מולו , החשוב מכל לתת לו תחושת בטחון ויהיה מה . גם אם לא תמיד יהיה קל מול התכונה העקשנית , איך נאמר , בא ללמוד איך לא ללכת עם הראש בקיר . ואם כך , לומר היום, לאחר שהשם נבחר האם השם טוב, או פחות מכך , אין זה משנה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)