מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתיקי27/04/2009
נולדנ לנו ילדה מקסימה שאנו מתלבטים איזה שם לתת לה. היא נולדה ב 25-04-09 בשעה 15:02 יום שבת, א' באייר תשס"ט. אנו מתלבטים בין נשמות הבאים: עומר, טליה, רז, דורון. אשמח לקבל תשובה. יקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקי
ליאת יוגב28/04/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
יקי28/04/2009שם המשפחה רומנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקי
ליאת יוגב29/04/2009מבין השמות שהצעת ,השם המועדף ללא ספק , הינו עומר , זאת מאחר ומתקבלת מפה הרמונית , ראשית בין מספר הגורל שהינו 22-4 מספר הזקוק לבטחון מסגרת יציבות , מול זה השם המלא הינו 6 המראה על צדדים שיש בהם יכולת הבנה רבה , כאשר על הציר החשוב ביותר הגורל והשם המלא מתקבלים מספרים הרמוניים 4 ו-6 מספרים זוגיים סטנדרטיים , מה שנקרא ילדה טובה ...
מול זה המפה כולה מוכיחה על צדדים שיש בהם יכולת הבנה , כמצויין , נתינה רבה טוב לב , ובקיצור , מפה נפלאה .
השמות האחרים יוצרים מפות קונפליקטיות ולכן לא הייתי ממליצה על אף אחד מהם ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםאיל27/04/2009
שלום,
אנו מתלבטים לגבי שם לבננו...,
המס' של תאריך הלידה בחישוב כל הספרות 9.
שם המשפחה - 7, שם שני שנבחר לילד - 5 (שם משפחה + שם שני: 3 - ולזה נרצה לצרף שם ראשון עד מחר).
השם שלי הפרטי כאבא - 5 (וביחד עם שם המשפחה (7) יוצא 3)
שם אישתי הפרטי 7 (ובצירוף שמות המשפחה: אישתי- פרטי(7) +משפחה ישן שישמר (7) +משפחה חדש שלי (7) יוצא: 3)
שלושת השמות שאנו מתלבטים - שניים מהם 8 עם שתי הברות, ואחד 4 עם הברה אחת (כך שסיכום שם ראשון אחד מבינהם + שם המשפחה והשם השני יוצא 2 או 7)
האם עדיף 4 (כך שיצא 7 ) על פני 8 (שיוצא 2) או להיפך במקרה הנ"ל?
או אולי לדעתכם כדאי לשקול - אחר יותר מתאים ברגע האחרון לפני הברית? (חשוב לנו שיהיה שם נחמד שיתחבב עליו ויתחבר אליו ויצלצל נעים לו ולנו...)
תודה,
איל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ונולד בשעה
איל27/04/2009נולד אגב בשעה 11:27 (האם מוסיפים זאת למספר הגורל?)
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיל
ליאת יוגב27/04/2009כדי שאוכל לעזור לכם בבחירת השם , חייבת לראות את כל הנתונים , כמו לומר מהו שם המשפחה של התינוק , מהו תאריך הלידה , אם אתה מנסה להימנע מלציין פרטים , אפשר בהחלט ליצור קשר -052-3431920 , כך שאוכל לעזור רק אם יהיו לי הנתונים כולם ...
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבינתיים רק מילה טובה...ליאת27/04/2009
ליאת שלום,
שמי ליאת, אני צפויה ללדת בע"ה בעוד כחודש (משוער 29.05.09) - בת.
אני נרגשת ומתרגשת.
נושא השם עולה לי לראש המון ואני לא רוצה להתחבר לשם עד לאחר הלידה וכמובן עד לשמיעת חוות דעת - כשלך.
יש לי כ-20 שמות שאהבתי (חלקם יותר חלקם פחות) ואספתי תוך שיטוט בפורום. רשמתי אותם לפניי.
כעקרון - אני די סקרנית - את עונה בצורה כל כך מפורטת, סבלנית, נעימה וחביבה ולי זה פשוט תענוג לקרוא את תשובותייך המקצועיות והחשוב מכל - הנעימות. את משדרת סבלנות ורוגע אין קץ וזה פשוט גרם לי רק לרצות להגיד לך.
שמתי לב שאנשים גם מגיעים אלייך? יוצרים איתך קשר טלפוני?
במה זה כרוך?
בע"ה כשאלד ארצה לפנות אלייך (נראה לי שמתוך החדר לידה עוד אעשה את זה...) - כיצד לעשות זאת? בפורום? להתקשר? במכתב?
אני יודעת שההחלטה תהיה שלי, אבל יהיה לי חשוב שהמשפחה המקסימה שלי תביע את דעתה...
בעלי וילדיי כמובן...אבל דווקא בקטע הזה אני מקווה שלא ניקלע לחילוקי דעות...
אני בטוחה שנשתמע עד אז. בינתיים פשוט לומר לך שאת ממש ממש מקסימה. תענוג לקרוא את תגובותייך. נהדר לדעת שיש אנשים שמעניקים את שירותם בצורה שאת עושה את זה...
אשמח אם תתני לי פרטים שאוכל לדעת מה עליי לעשות כשאצטרך אותך.
תודה, ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ליאת יוגב27/04/2009תודה תודה על הפירגון הרב .
בתשובותי באתר , עושה זאת מתוך אהבה רבה לתחום זה , בכלל כל עיסוקי בתחום הוא מתוך הנאה ואהבה מרובה וללא ספק זוהי גם הזכות שלי להיות זו ,שיכולה מבחינה מקצועית לספק תשובות ולייעץ בבחירת שם , שברור ששם הוא גורל ואם כך האחריות שאני רואה בעשיה הזו היא מירבית .
אפשר בהחלט להתייעץ איתי דרך האתר , ואם תבחרי להתקשר - עלות יעוץ היא 50 ש"ח יעוץ , שבו אני מלווה ומסבירה כל שם וכל בחירה באופן מפורט .
להשתמע - 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן שנולד ב 26/02אורית27/04/2009
שלום ליאת
בן שלי נולד ב26/02/08 קוראים לו עידן שם משפחה חאגג.העם שם שלו מתאים לו?
וגם תאריך משואר שלי 26/9/09 ויש לי בן. איזה שמות אפשר לראות כאופציות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
ליאת יוגב27/04/2009חשוב שאת היא שתתחברי לשמות ,ומבין השמות שתציעי , נוכל לחשוב על השם הטוב מבינהם ....
באשר לעידן , מספר הגורל שלו הינו 11-2 מספר המדגיש צדדים רגישים במיוחד , יכולת הבנה מיוחדת , בילדות אף צדדים ביישניים , מול זה בהמשך ילמד מאד לתקשר ולזרום להיות יותר פתוח . כאשר , חשוב לתת לו המון עידוד ותמיכה לה הוא זקוק .
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורית28/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבניסווטה26/04/2009
שלום רב
בן שלי נולד ב 19/07/08 קראנו לו לירון .האמת שזה השם היחיד שרציתי עוד מתחילת ההריון .
האם הבחירה היתה נכונה?
שם האמא:סווטלנה קנדיל 5/6/78
שם האבא:אהרון קנדיל 3/4/66
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סווטה
ליאת יוגב27/04/2009מספר הגורל של בנך הינו 9 , תואם למספר הגורל שלך , כמו לומר , מתנה עבורך ... מעבר לכך - ה-9 משמעותו , יכולת הבנה נתינה , רצון לבגדול , צורך במרחבים , ואם כך אפשרו לו מידה רבה של מרחבים , נראה שיקלוט מתוך החברה סביבה הורים מורים , שחייבים להיות מאד פרקטי מעשי , לשים מטרות לדרכו , וחשוב שתאפשרו לו גם את מידת המרחבים שזקוק לה , המפה כולה היא מפת מנהיגות , לימים , כמובן מפה נפלאה במידה ולא מצמצמים לו את "מרחבי המחיה "
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צדקנו בבחירת השם ?ענת26/04/2009
שלום.
ביתי היקרה נולדה ב- 31/12/08 בשעה 1627 .
קראנו לה מיכל לאחר התייעצות משפחתית למרות שאני רציתי את השמות רוני או לירון
ובעלי רצה הילה. האם ההחלטה היתה נכונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת
ליאת יוגב27/04/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה++
ענת27/04/2009מזרחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה
ליאת יוגב27/04/2009אתייחס לשם מיכל בלבד , כי הוא השם הנבחר , ואם כך המפה מראה שמספר הגורל הינו 8 מספר המראה צדדים פרקטיים מעשיים שאפתנות מטרות , גם כי לא פעם יהיה צורך לתת פושים , מול זה המפה כולה מוכיחה על צדדים מצד אחד מאד פרקטיים מצד שני אקשן עניין היסחפות פעלתנות רבה , גם כי צורת החשיבה מראה על הרצון לשיקול דעת כמו "שימי לב שלא יותר מדי להיות באקשן "
האם מי מכם כהוריה אדם שיש בו צדדים מאד פעלתניים ואם כך , תראה זאת שקיים מחיר מסויים ליתר אקשן ודינמיות ולכן צריך לנהוג בשיקול דעת מסויים ....
המפה בסה"כ נפלאה , קיימים צדדים של חוזק אך גם ריכוך מסויים ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ענת28/04/2009אז לא הבנתי מתשובתך האם השם שנבחר מתאים או שמא החלופות שהצעתי בהתחלה
מתאימות יותר?
יש לציין שעדיין לא רשמנו אותה במשרד הפנים כך שהשם ניתן לשינוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה
ליאת יוגב28/04/2009היי שלמה בבחירת השם לביתך , מיכל , כל שאלה על שמות אחרים שחשבת עליהם לא רלוונטית ,
עברו 4 חדשים מאז הלידה .... יכולה לרשום אותה ללא ספק , ולא לחשוב על שינוי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לאחר מתן שםטליה26/04/2009
ליאת שלום וברכה
דיברנו בעבר ועדיין יש איזה ספק שמכנן בליבי לגבי שמו של בני שנולד ב 08 .9 .12 אני גם יודעת שאינך אוהבת לשנות שמות שכבר ניתנו, אולם אני רוצה להיות באוחה שמו אכן טוב לו ולכן חשוב לי להיעזר בך. שם משפחתו סונק מבין השמות בן, הראל או כפיר , מה יתאים לו יותר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
ליאת יוגב27/04/2009השם נבחר , כלומר ,כל שאלה בעניין לא רלוונטית ,כשבהחלט חשוב במיוחד שתתחברי לבחירה .... אני מניחה ,שמבין השמות, השם שהמלצתי עליו היה הראל , מתקבלת מפה מרככת לצדדים היותר נוקשים שקיימים במספר הגורל 13-4 ,כאשר צורת החשיבה הינה 3 , מדגישה פתיחות מחשבתית , צד אחר יכולת להיות הרמוני ונעים יותר .
ושוב , נסי להתחבר לשם שנבחר לפני למעלה מחצי שנה ..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם שכבר ניתן
טליה27/04/2009ליאת שלום
לא הכרתי אותך לפני כחצי שנה ולכן לא יכולתי להיתלבט איתך השם שאנו בחרנו לו הוא כפיר ואני חשבתי שהראל יהיה טוב יותר מסתבר שלצערי צדקתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
ליאת יוגב27/04/2009בעצם אין לי איך לענות לך , את יודעת כשבוחרים במי מהיועצים , כדי שימליץ על שם כזה או אחר , חשוב לקבל הסבר , מדוע זהו השם המועדף ? מה נאמר לך על השם ?
אם תרצי לשוחח איתי טלפונית , ברצון 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם שכבר ניתן
טליה27/04/2009ליאת, לצערי לא נועצנו באף אחד. השם שנבחר כפיר נשמע לי חזק מידי ואילו הראל מצלצל יותר הרמוני. לא בחרנו בו כי לאחיו קוראים דניאל ודניאל והראל נישמע קצת קרוב. עכשיו ניראה שהשם מתאים לו כפיר, אבל ליבי עדיין חושש ששלחתי אותו לדרכו לא מצויד כ"כ טוב, ואת אוששת לי את הפחד הזה
מה ניתן לעשות כעת? לשנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
ליאת יוגב27/04/2009את מוזמנת להתקשר לשוחח על בחירת השם לבנך , זה ממש בסדר ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקjuliett26/04/2009
האם השם מישאל מתאים לתינוק שתאריך הלידה המתוכנן שלו - 14/5/09?
שם האם - יוליה
שם האב - אלכסנדר
שם משפחה - גונצ'ר
בתודה מראש,
יוליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוליה
ליאת יוגב26/04/2009עד שלא יולדים אי אפשר לדעת בודאות את תאריך הלידה המדוייק , ובכל זאת במידה ואכן זה יהיה תאריך הלידה של התינוק , השם לא מתאים בשל העובדה שנוצר צירוף קונפליקטי מאד משמעותי , בין מספר הגורל -2-11 לבין השם המלא 1 - ואם כך , בעייתי במיוחד , עם מה הולכים עצמאות ?.. שיתוף ?. מה רוצה , קונפליקט על הציר החשוב ביותר במפה , כך שממש לא לבחור בשם מישאל , שוב , במידה וזהו אכן תאריך הלידה ...
חישבו על שמות נוספים וננסה להתאים לאחר הלידה את השם המועדף ... להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןאורית26/04/2009
לבן שלי קוראים עידן ,נולד 26/02/08 העם שם מתאים לו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
אורית26/04/2009- שם משפחה חאגג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתפלוזקית26/04/2009
השם שנבחר :
יהלי
או
יה-לי
(כיצד כדאי לכתוב אותו?) .
שם המשפחה: הילדסהימר
שם האם : דורין
שם האב : מומו (שלמה) .
האם השם טוב ? אם רלוונטי, הלידה צפויה בתחילת יולי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השם יהלי
ליאת יוגב26/04/2009אין משמעות איך לכתוב השם , לא כך אני בוחנת המפה הנומרולוגיות , ובכל זאת לשאלתך על השם , מתקבלת מפה שלפיה נוצר מספר קרמטי 19-1 שמשמעות הדבר - קושי תקשורתי , הרגשה של עליונות או לחילופין נחיתות תלות , ומשום כך הייתי מציעה לך לשקול ולבחון שמות נוספים עד ללידה .
להשתמע לאחריה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד יומיים ברית ואין שם-דחוףףףףףףףףרונית לוי26/04/2009
שלום
בשעה טובה נולד לנו בן ב-21.4.09
לא יודעים איך לקרוא לו, בדקנו כמה שמות ולא המליצו לנו עליהם (נתיב, אושרי וזוהר )
אנחנו זקוקים לעזרה דחופה.
בעלי נעול על השם נתיב.. אולי חוות דעת נוספת מקצועית ?! רעיונות נוספים ?????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
ליאת יוגב26/04/2009מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוק הינו לוי - ראשית , מספר הגורל שלו הינו 9 , מספר המייצג צדדים הזקוקים למרחבים , צדדים שיש בהם יכולת הבנה נתינה , רצון לבגדול , ועוד מול זה בכל אחד מהשמות קיימת סוג של בעייתיות , השמות שהצעתם , כמובן .
השם אושרי נותן מפה שיש בה על הציר החשוב ביותר צדדים הרמוניים , צדדים הזקוקים לחופש , יכולת זרימה רבה , תקשורתיות נפלאה , מול זה צורת חשיבה המראה על כך , שחייבים ללכת עם הצד המשפחתי , ההרמוני הביתי ומה פתאום חופש ? כמו לראות - מפת - פחד מאיבוד שליטה , שמביא לחיים מצבים של איבוד שליטה , מה שנקרא הפתעות ...
המפה על פי השם נתיב קיים בה מה שנקרא רצוי מול מצוי ,רצוי בהיבט של העניין אקשן היסחפות קצב , מול מציאות חיים שתדרש ממנו לקצב אחר , לקיחת אחריות רבה , ואם כך מצבים שלפיהם צדדים של תסכול , למה אין לי מה שרוצה ??
המפה על פי השם זוהר , זוהי מפה נשית רגשית והרי מדובר בבן ....
לשיקולכם , או שתציעו שמות נוספים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןענבל26/04/2009
ליאת שלום, אשמח לקבל עזרתך בבחירת שם לבני
תאריך לידה: 21/4/09
שם משפחה: קטן
שמות מועדפים: אוריאן, קורן, מתן והשם המועדף ירין
שמות בעדיפות שניה: יהב, יהלי, שגיא
בתודה מראש ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבל
ליאת יוגב26/04/2009ראשית ,מספר הגורל של בנך הינו 9 מיום לידה 3 -21 מספרים מאד הרמוניים , זורמים חברותיים קלילים , מול זה מבין השמות שהצעת , השם המועדף הינו אוריאן , מאחר ומתקבלת מפה הרמונית , כאשר הגורל הינו 9 מול שם מלא 22 - שמראה על יכולות בכיוון המנהיגותי , גם כי ה-22 יכול לשמש כ-מספר 4 ואם כך תחושה של הגבלה , חשוב לציין , שילדים לא יודעים להשתמש ב-22 שיש בו מהכריזה והעשיה בגדול , ואם כך בילדות , יכולה להיות תחושה של הגבלה , דגש לפרטים , גם אם נועד ללכת עם ה-9 להסתכל בגדול ,ללכת ללא תחושת הגבלה , מה שנקרא מרחבים , ומצד שני לשחרר ולהתעלות ... ואם כך לימים , השם אוריאן יכול להיטיב , בעשיה בגדול , ובמיומנויות הנפלאות , שללא ספק יבואו לידי ביטוי .
השמות האחרים פחות מומלצים , מפות רכות נשיות , או קרמטיות , מדובר בבן , מפה נשית לבן יוצרת לימים בעייתיות בכיוון האינטימי , וכן בלבול בזהות המינית , כאפשרות .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות שם שכבר נבחררעות25/04/2009
הי, כשנולדה בתי לפני שנתיים וחצי ידענו מראש ששמה יהיה שחר (זו היתה האופציה היחידה)
רציתי לקבל מידע על משמעות השם שלה מבחינה נומרולוגית
שם משפחה- מגור
תאריך לידה 6.2.2007
שמה המלא הוא שחר אסתר
אמא- רעות אבא-יוסי.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות
ליאת יוגב26/04/2009המפה של רעות מראה על כך שקיימים במספר הגורל שלה , צמצום תאריך הלידה =8 ואם כך צדדים של חוזק כוח רב , קיימים גם צדדים מאד הרמוניים , לכך היא מאד שואפת , הרצון שלה בהרמוניה משפחתיות ואולי גם צורת חשיבה המנוגדת משהו לכל המפה היותר חזקה ונוקשה , ואם כך עד כמה האידיאל שלי הוא בלראות עצמי יותר רכה , משפחתית ..מול מי שאני באמת ..
צדדים אחרים הם בעובדה , שציר עולם הצרכים בכיוון זוגי סטנדרטי , חשיבות רבה ללכת בתלם על פי נורמות , וצורך מאד גדול בשייכות בטחון מסגרת אהבה משפחתיות אלא , שאפשר יהיה לראות שמציאות החיים תדרוש ממנה לא פעם להתמודד בעצמאות , מה שנקרא בזכות עצמה , ואם כך קיים רצוי מול מצוי , שיוצר לא פעם תחושת תסכול מסויימת , בין מה שצריכה ורוצה לבין מה החיים יביאו אותה להתמודדות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן שנולד ב- 15.4.09מרב25/04/2009
נולד לי בן ב- 15.4.09 שזה החג השני של פסח
אנו שוקלים לקרוא לו עומר לוי בגלל ספירת העומר
קיימת אפשרות פחות מןעדפת מבינתנו גם לעומרי - העומר שלי
אודה לך אם תוכלי לחוות את דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרב
ליאת יוגב25/04/2009מאחר ומספר הגורל של התינוק הינו 3 מספר המייצג צדדים רכים רגשיים וכך גם השם המלא מראה על צד מאד רך ורגשי מול זה קיימת כאן מפה של פחד מאיבוד שליטה , על פי השם עומר , כמו לומר עד כמה לא מוכן ללכת עם הצד היתר רגשי הקיים בו , כמו לומר ילמד מהחיים שמישהו מההורים כשהיה יותר מדי רגיש , שילם על כך מחיר כזה או אחר ואם כך עדיף שלא ללכת עם יתר הרגישות הקיימת בי , מפת פחד מאיבוד שליטה מביאה למצבים של איבוד שליטה בתוך דרך החיים , כמו לומר הפתעות , לכן לא אוכל להמליץ על השם עומר ,
השם עומרי עדיף , אלא שגם כאן קיימת בעייתיות , ואוכל לפרט בשיחת טלפון
ואם כך התקשרי 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטותהדר25/04/2009
שלום,
אנחנו מאוד מתלבטים בין השם נועם לנעם.
בנינו נולד ב- 22.4.09 בשעה 20:10.
אנו זקוקים לעצה, מה יתאים לו יותר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה
הדר25/04/2009שם המשפחה שלנו הוא שוורץ
אם תוכלי לענות לנו עוד היום, נשמח.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשפחת שוורץ
ליאת יוגב25/04/2009אין ספק שהשם נ ו ע ם , הוא השם המועדף , זאת מאחר ומספר הגורל הינו 1 ושאר מספרי המפה , בעקבות נועם , מאד הרמוניים - מפה שקיימים בה חלקים אינדבדואליים , עצמאות , רצון לבגדול , צדדים מנהיגותיים וכן יכולת ביטויית נפלאה . ואם כך בשל ההרמוניה במספרי המפה , השם נועם בכתיב הזה הוא הנכון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)