מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יעוץ לשם לתינוקעמירם קריספיל11/04/2009
שלום,
בשעה טובה נולדה לנו בן בתאריך 8.4.09 בשעה 00:55. אנו מתלבטים בין השמות:
שחר.אמיתי.עומר. שם משפחתנו קריספיל.
דעתך חשובה לנו
תודה אושרת ועמירם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמירם
ליאת יוגב12/04/2009ראשית , מספר הגורל של התינוק הינו 5 ,מספר המייצג , צורך בריגושים עניין סקרנות , חברה תקשורת , ותנועה ... ואם כך מבין כל השמות שהצעתם , השם שחר , בעייתי , מאחר ומתקבלת מפת חנק , מספרים 2 4 6 8 הם המספרים הקיימים , מנוגדים למספר הגורל , ואם כך מי נותן לי את מה שנועדתי להיות , בריגושים בחופש? דורשים כביכול , ללכת בתלם , להיות סטנדרטי ועל פי מה שמקובל...
השם עומר יכול להיות בהחלט לא רע , כאשר מספר 5 הינו המספר המתקבל בעקבות השם המלא , ואם כך 5 מאד דומיננטי , מול ה צדדים של יכולת הצלחה רבה, צירוף 5 עם 8 (כאשר גם יום הלידה הינו 8 ) ואם כך צירוף נפלא , שאפתנות הצבת מטרות קדימה , תוך גישה פרקטית ,
גם כאן קיימת בעייתיות מסויימת , של פחד מאיבוד שליטה , כאשר החשיבה מציינת שצריך להציב מטרות ושאיפות מול הפנים הכל כך זקוק לריגושים ואם כך מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה , עד כמה מרשה לעצמי ללכת עם הצדדים המרגשים והחופש , כי הרי חייביים לשים מטרות ..
ובכל זאת , כל הצירוף מוצלח .\השם אמיתי , יוצר מפה שלפיה קיים צד רצוי , לאינדבדואליות מול מצוי , המחייב לקחת אחריות , להיות יותר ביתי משפחתי .
נראה לי בסיכומו של דבר שמבין השמות שהוצעו ,, השם ע ו מ ר , הוא המומלץ ביותר ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ נוסף
אושרת13/04/2009שוב שלום,
מה בנוגע לשם איתי קריספיל?
(תאריך לידה - 08/04/2009. שעה - 00:55)
תודה מראש,
עמירם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושרת
ליאת יוגב13/04/2009השם איתי מקבל מפה מאד רכה , תלותית , לא בדיוק מתאים מאחר ומדובר בבן , מספרים רכים אצל בנים מביאים למצבים שלפיהם קושי באינטימיות , או לחילופין יכול ליצור בלבול בזהות המינית . ואם כך השם עומר נראה מתאים יותר , מבין כל ההצעות ...
אלא אם כן קיימות הצעות אחרות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי קובע את השם??ענת11/04/2009
שלום,
אני קוראת את תשובותייך בעיון ומתפעלת מיכולתך לעזור לאנשים להחליט בנוגע לשם...זו החלטה חשובה לכל הדיעות. אני עומדת בפני לידה אחרי שנים של ציפיה והריון לא פשוט. מתחילת ההריון היה לי שם שהתחברתי אליו מאד, בעלי שולל את השם השה מכל וכל...הוא לאחרונה חשב על שם אחר יפה גם הוא שאני יכולה אולי להתרגל אליו אבל הוא עושה לי שטיפת מוח, קורא לעובר בשם, ולא מוכן לשמוע על השם שלי. כמובן שלא הייתי רוצה לכפות עליו את השם שאני רוצה...
קראתי באחת מתשובותיך שהאם מחליטה, האם את יכולה להרחיב קצת בנושא??
והאם את השם ניתן לקבוע באמת רק אחרי הלידה?
תודה וחג שמח!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
ליאת יוגב12/04/2009את צודקת באשר לאמירה , שאת השם חשוב שאמא תבחר , זאת מאחר ובמידה ואמא לא מתחברת לשם , קיימת דאגנות יתר , וכן רגשות אשמה לאורך הדרך .
נכון שלאורך הדרך , באתר , לא פעם אני היא זו שמייעצת בבחירת שם כזה או אחר , אבל זאת כאשר מציגים בפני יותר מאשר שם אחד .
לעומת זאת כאשר מציעים לי רק שם אחד , ההתיחסות שלי היא לניתוח השם מבלי להעיר , כי אין כאן מקום להתלבטות , גם כאשר השם בעייתי ואולי זה השיעור של הילד לעבור משהו בדרך , גם אם לא פשוט, מפות קונפליקטיות יוצרות בעייתיות , מפות עם שיעורים קרמטיים יוצרות קשיים , ועוד .
לכן אני מעדיפה שההורים בבחירת השם ינסו להתחבר ליותר מאשר שם אחד , כדי שאפשר יהיה לתמרן בין השמות וליצור את המפה ההרמונית ביותר ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...בעה"ש ניצור קשר
ענת12/04/2009להתייעצות איתך אחרי הלידה...
חג שמח,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתחוה11/04/2009
שלום,
בשעה טובה נולדה לנו בת בתאריך 6.4.09 בשעה 1638. אנו מתלבטים בין השמות:
נועה, גלי, נויה, שירה. שם משפחתנו רובין.
מה דעתך?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השם אפריל
לילך12/04/2009היי,
תודה רבה על העזרה והסיוע, אכן נקבל המלצתך ונקרא לביתנו אגם....
ענית לי בהרחבה ובפירוט רב תוך התייחסות לכל יתר השמות פרט לשם : אפריל
מאוד רצינו דווקא שם זה, אני מזכירה כי היא נולדה ב: 01.04.09... מה דעתך על השם הזה?
להישאר עם אגם או שגם אפריל חיובי?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם אפריל
לילך12/04/2009אני מזכירה כי היא נולדה ב :01.04.09 בשעה: 21:25 ושם משפחתנו אלמגור....
ממתינה להתייחסותך הסופית האם אגם טוב יותר מאפריל.
תודה וחג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
ליאת יוגב12/04/2009האמת שלא אוכל לומר שהשם אפריל לא מתאים ,
מספר הגורל הינו 7 ועל פי השם אפריל אלמגור מתקבלת מפה שלפיה גם השם המלא הינו 7 , מה שאומר 70% מערך המפה =7 ואם כך , צדדים מאד רצינים בוגרים , נוקשים , אינדבדואליים , פרטיות הכרחית , מה גם שיום הלידה 1 מדגיש את הצדדים הללו ,ה-7 המאד דומיננטי , מביא לכל התכונות האלה , וחשוב לדעת לתת לה את הפרטיות שלה באופן מודגש,
צורת החשיבה הינה 9 מה שאומר שלפעמים פחות תאהב לראות עצמה כל כך אינדבדואלית , ה-9 מספר יותר אוניברסלי , למען האחרים , מה גם שהשם אפריל נותן 6 ואם כך דגש להבנה נתינה ,
ובכל זאת המפה המתקבלת הינה מפה הרמונית , מספרים שבמרביתם אי זוגיים , המעידים על צורך בלמידה תובנה החכמה ופרטיות רבה .
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתענת11/04/2009
הי ליאת,
אף ששיגעתי אותך בטלפון מס' פעמים, עוד לא קיבלתי החלטה בענין השם של בתי ומאחר שלא נעים לי להטרידך במהלך החג, אודה אם תוכלי להשיב לי בכתב. כאשר שוחחנו, המלצת, מבין השנות שהצעתי, על השם דניאלה אך איני סגורה עליו.
לאחר התלבטויוחת קשות (מאוד) השם שנראה לי הוא רעות.
בתי נולדה ביום 21.3.2009 ושמותינו הם ענת ושי לוי.
תודה וחג שמח,
ענת
נ.ב.
סליחה על ההטרדה החוזרת אך אין ספק שזו ההחלטה הקשה ביותר שקיבלתי מימיי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
ליאת יוגב11/04/2009אין שום בעיה מבחינתי לענות לך ... והרי התשובה , רעות לוי ממש לא מתקבל כשם מומלץ מ-2 טעמים , א. מתקבלת מפת חנק , מספר הגורל כידוע הינו 7 , פרטי יחודי , צדדים מאד אינדבדואליים ,צורך להיות אחרת מיוחדת , מה שנקרא לא סטנדרטית , מול זה המספרים האחרים המתקבלים בעקבות השם רעות , הינם מספרים זוגיים 4 2 ואם כך נוצרת מפת חנק , מה שיכול ליצור לימים בעיות בריאות , או לכיוון של צורך לנתץ באיזה שהוא שלב , משהו בחיים ....
כמו ללמוד שצריך ללכת בתלם אבל בכל זאת אני אחרת , אז האם הולכת עם האמת שלי או עם מה שקולטת שרוצים ממני , ואז לימים אפשרות לערוך ניתוץ , במגמה להתחבר לאמת שלי ....
ב. מה שנקרא סיבה נוספת לעובדה שהשם לא מתאים , נוצר מספר קרמטי 13-4 מה שיוצר הרגשת חוסר שביעות רצון , נעילות מחשבתית , הרגשה של תקיעות ,
ג. המספרים כולם הם מספרי חרדות ....
חישבי על שמות נוספים והציעי , אהיה בשבילך ...
להשתמע . אפשר לנסות לדבר איתי מחר ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ענת11/04/2009הי ליאת,
בשיחותינו, אמרת שמספר הגורל שלה הוא 8 ולא 7. האם זה משנה (כי השם די נראה לי)?
תודה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
ליאת יוגב11/04/2009את צודקת לגמרי , טעות שלי .. ואם כך אין בעייתיות מבחינת מה שנקרא "מפת חנק" מאחר ונוצרים במפה מספרי 8 2 4 , והם מספרים הרמוניים לגמרי , הבעייתיות היחידה , אם כך היא העובדה , שצורת החשיבה היא 13-4 מה שמוכיח על נעילות מחשבתית , ללכת עם הראש בקיר ...
חוסר שביעות רצון , 13-4 הינו מספר קרמטי , ומשום כך לא ממליצה על מספרים קרמטיים ,
ושוב סליחה על אי תשומת הלב , לגבי מספר הגורל ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מתחברת לשםענבל11/04/2009
שלום,
ביתי נולדה ב- 5.3.09 בניתוח קיסרי שנקבע מראש. התייעצתי איתך לגבי השם , טרם הלידה, ובחנו את השמות: נועה, ליה, נויה, יעל ועוד כמה.. (שם משפחה - גבע)
את המלצת בחום על השם ליה, וכך קראנו לה. היום, בערך חודש אחר כך, איני מתחברת לשם, למרות ששאר בני המשפחה כן. אני עדיין חושבת על השם נועה, וקצת מתחרטת שלא קראתי לה בשם הזה.
אנא חזקי אותי, ותאמרי לי מה יותר חשוב שהשם יתאים לילדה מבחינה נומורולוגית או שהאמא תתחבר לשם...
מה לעשות?
תודה,
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבל
ליאת יוגב11/04/2009אין ספק שמאד חשוב להתחבר לבחירת השם של התינוק (ת) את ההצעה לשם ליה נתת את . ומבין השמות שהצעת , היה זה השם המועדף .
כאשר המפה המתקבלת על פי השם ליה , מפה שיש בה צדדים מאד הרמוניים על הציר החשוב ביותר , הגורל מול השם המלא , גורל 1 שם מלא 3 ואם כך , מוכיח על צדדים זורמים במיוחד , יכולת ביטויית , צדדים רכים ונעימים ,
השם נועה מאחר והתקבלה מפת חנק , מה שאומר , מספר גורל 1 מול יום לידה 5 מספרים אי זוגיים והרמוניים בפני עצמם , מול זה בעקבות השם נועה גבע מתקבלים מספרים 2 6 8 שאלה מספרים זוגיים החונקים את מי שנועדה להיות , כמו לומר אירועים בתוך החיים היוצרים חנק , אפשרות מצד אחד לבעיות בריאות , מצד שני למצבים שלפיהם תחפש באיזה שהוא שלב לנתץ מציאות כזו או אחרת , השם נועה יוצר קונפליקט בין צורת החשיבה = 11-2 לבין מספר הגורל 1 ואם כך קונפליקט על ציר עולם הצרכים , אז מה רוצה ? עצמאות ? שיתוף ? והרי נועדה ללכת עם הצדדים המיוחדים שבה .... לימים אף קושי בלבחור בן זוג , כי מה תרצה מישהו שיהיה רך רגיש ? או מישהו שיהיה עצמאי חזק ???
היי שלמה בבחירת השם ליה , נסי להתחבר ואם אכן לא תתחברי , ננסה לשקול אופציה נוספת , אחרת ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ענבל11/04/2009תודה רבה על התגובה המהירה, חיזקת אותי מאוד.
הדברים שציינת חשובים בעיני, ואכן אנסה להתחבר לשם..
חשוב לי להיות בטוחה (דרכך) שחוסר החיבור שלי (בינתיים) לשם לא יצור בעיות, מאחר ואני יודעת שיש חשיבות רבה לבחירת השם ע"י האמא.
תודה,
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהענת10/04/2009
שלום,
ילדתי את ביתי ב31/7/07 וקראנו לה נועה. שם משפחתנו הוא פז היא נולדה בשעה 11:20 בבוקר.... רציתי לשאול האם השם הזה אכן מתאים לה? ואם לא, אז לאיזה שם היית ממליצה להחליף או אולי להוסיף שם נוסף..
תודה, וחג שמח.
ההורים: איציק וענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
ליאת יוגב10/04/2009לא הייתי ממליצה לשנות השם , כי אין מצב שאמליץ על דרך שכזו , כי כאשר השם נבחר , כנראה זהו השיעור של האדם בחיים ואת זה באה , אם כך ביתך ללמוד .... מה גם ש-80% מערך המפה הינו המפה הראשונה שאותו בחרנו .
הדבר המעניין במפתה של ביתך נועה , הוא העובדה שכל מספרי המפה , או לפחות 90% מערך מפתה =2 , מספר המראה על רגישות אדירה , יכולת הבנה נפלאה , שיתוף , וצורך בהרבה תמיכה בהיותה ילדה ,
צדדים אחרים הם העובדה שקיים כאן גם מספר 11-2 השם המלא ובעוד מקום במפתה , מול מספר גורל 2 , ואם כך בהמשך הדרך יכולת להנחות להורות , ללכת להיבט רוחני כזה או אחר . צדדים של תובנה רבה , נתינה , למען האחרים , מול צדדים יותר חרדתיים מבפנים , ה-2 מיום לידה 4 ,
בקיצור היו קשובים לצורך שלה בהמון תמיכה , וכך נהגו איתה ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןענת10/04/2009
שלום!
ילדתי בן בשעה טובה ב10/4/09 (היום) בשעה 11:30 .... אני מתלבטת לגבי השם רוני , האם זה מתאים לו? שם משפחה ארונוב.. אשמח לקבל הצעות נוספות.
בתודה , האם המאושרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
ליאת יוגב10/04/2009בעצם נראה שאת לא מתלבטת אלא השם נבחר , לא הצעת כאן יותר מאשר שם אחד ועל כך מה יש
לומר ? אנתח את המפה על פי השם רוני ארונוב ,
מספר הגורל של ביתך הינו 7 , מספר המציין צדדים של עומק איכות ידע למידה , צדדים מאד פרטיים מול זה השם המלא מקבל 9 כמו לומר מספרים מאד הרמוניים ה-7 בגורל מול ה-9 בשם המלא ואם כך אוהבת , צדדים המראים על תובנה רבה , אך יחד עם זאת קיים כאן מספר 2 , המראה על צורת חשיבה , הצורך בשיתוף זוגיות , ה-2 מנוגד למספרים האחרים , כמו לומר יתכן אף קושי בהיבט הזוגי השותפי אך ידיעה מאד גדולה לצורך בכך , עד כדי תחושה של תסכול בעניין, מודעת שהדבר שהכי זקוקה לו זוהי זוגיות שיתוף הרמוניה , אך למה זוהי נקודת קושי , עד כדי להבין שלא תמיד פשוט שם .
קיימת כאן מפה שלפיה , פחד מאיבוד שליטה , כמו לומר גם אם אני מאד צריכה הפרטיות שלי בכל זאת חוששת להישאר בלבדיות , כאשר צורת החשיבה מראה על הצורך הכל כך חזק בשיתוף .
מפת פחד מאיבוד שליטה מביאה לחיים מצבים של איבוד שליטה , מה שנקרא - ה פ ת ע ו ת , ואיך הן קורות ????
אז לשיקול דעתך ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גאיה- גילי- שישירה10/04/2009
ליאת שלום רב!
התייעצתי אתך לפני זמן מה באשר להחלפת שמה של בתי הבכורה שנולדה ב3/10/08.
השם שהענקתי לה לאחר התלבטות הוא גאיה שי. שם המשפחה רוגצ'בסקי. השם המועדף לאין ערוך הוא גילי. עד היום איני מוצאת מרגוע ואיני מתחברת לשם גאיה. והחלטתי לשנות לגילי. את מציינת כי לשם הראשון 80% חשיבות, כוונתך לבחירה הראשונה או לשם הראשון בת. הזהות? כך או כך, מה את ממליצה לעשות עם השם שי? האם רצוי להשאיר את גאיה כשם שני? או שמא לרשום גילי שי בת.הזהות?
תודות חמות
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה
ליאת יוגב10/04/2009היי , ברור שהשם גאיה רוגצבסקי יוצר בעייתיות , מאחר וקיימת כאן מפה קונפליקטית , בין מספר הגורל 5 לבין השם המלא =4 מה שאומר קונפליקט על ציר גיבוש האישיות , שיוצר בעייה במיקוד בלבול כזה או אחר , ועדיין במידה וביום מן הימים תגיע אלי , לדוגמא , ביתך ליעוץ מאד אתייחס בניתוח המפה לשמה הראשון , בשל החשיבות הרבה הקיימת בבחירת שם ראשון , כשאני מבינה שהשם שי , הינו שם שני בלבד .
הערה נוספת , במידה ולא מתחברת לשם גאיה , חשוב היה לשנות , והצירוף גילי רוגצבסקי מקבל מפה שיש בה חלקים רכים הרמוניים יותר , צדדים של צורך בחופש ריגוש , מאד חשוב לכבד אותה בעולם הצרכים הזה , ריגושים עניין סקרנות , ת נ ו ע ה , ועוד , מול חלקים יותר שקולים , משתפי פעולה , בזכות השם המלא - היוצר את מספר 2 , ואם כך השם גילי מתאים כאן ,
בת.ז נכון לרשום גילי שי רוגצבסקי
לאחר החלטתך לשנות , היי שלמה בבחירה , ואין סיבה לדאגה נוספת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחי הוא גיל ובתי גילי
שירה11/04/2009תודה חמה לך ליאת על תשובתך המקצועית והמהירה.
בני משפחתי אינם מרוצים מהבחירה של גילי מהסיבה הפשוטה שלאחי קוראים גיל ואנו קוראים לו לעתים גילי. האם אכן העניין בעייתי? העובדה שאחי נושא שם זה, מנעה ממני להעניק לבתי את השם גילי כשנולדה וזו היתה בחירתי הראשונה.
ושוב תודה תודה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה
ליאת יוגב11/04/2009אני שוקלת איך לענות לך בעניין ??? אולי מן הראוי שתערכי שיחה עם בני משפחתך על החיבור שלך לשם גילי , ושינסו להשלים ולכבד אותך בבחירת השם לביתך ....
כיום קורים לא מעט מצבים שלפיהם שני בני זוג נקראים באותו שם , רז הבן רז הבת , רותם ועוד ואיך אז מסתדרים? זוהי דוגמא קטנה , לעניין של שם שחוזר על עצמו ולימים נראה יותר ויותר בני משפחה עם שמות תואמים ... ויתרה מכך בני זוג ...
בהצלחה במשימתך זו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב שלמי תודה
שירה12/04/2009רוב תודות לך ליאת על הענותך המקצועית והרגישה.
אין ספק שאת מיטיבה להבין חשיבותם של השמות.
ברשותך, אם אפשר, אחותי אינה מניחה לי ומציעה שאם לא נקרא לבתי גאיה,
מדוע שלא אבחר שם אחר לחלוטין? בחירתי כאמור היא גילי.
האם אפשר להציע שם נכון? או שמא את כנומורולוגית ממליצה על השם הנכון ביותר לאדם
מתוך מס' שמות עליהם חושבים ההורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה
ליאת יוגב12/04/2009ראשית , תודה על המחמאות .
מעבר לכך , אכן חשוב שאת היא זו שתתחברי לאי אלו שמות , הציעי אותם ונבחן אותם ביחד , כך שנתאים לביתך השם הנכון ביותר ... גם כי לא נוכל להתעלם מהשם הראשון שנבחר , גאיה .
אולי כדאי לדבר טלפונית 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתמיכל09/04/2009
שלום,
שמי מיכל לבעלי קוראים משה ושם המשפחה חן
בתנו נולדה ב-25 לדצמבר וקראנו לה דניאל האם השם חיובי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת חן
ליאת יוגב10/04/2009דניאל , מספר הגורל שלה הינו 2 -11 מספר המוכיח על צדדים מאד רגישים בתור ילדה , מידה של ביישנות , צורך בהרבה תמיכה ועידוד , כאשר ציר עולם הצרכים שלה הוא יותר להיבט השקט המופנם משהו , מול צדדים שלפיהם תלמד אם השנים להיפתח יותר ולהיות יותר אוניברסלית , זוהי מפה מאד רוחנית , (גם אם מזל גדי) ובכל זאת צדדים של תובנה חכמה , לפעמים גם צדדים חרדתיים .
צד אחר הוא הצדדים המאד אידיאליסטיים הקיימים בה ... צורך לתקן העולם .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתמאיה09/04/2009
שלום.
שמי מאיה נעמי, ושם בעלי יואב, שם משפחתנו כהן.
אמנם עוד מוקדם, כי ביתנו אמורה להיוולד ב-24 בספטרמבר. אנחנו מאוד אוהבים את השם אמלי- ameli, אבל אנחנו לא מצליחים למצוא את משמעותו ומאוד חשוב לנו לדעת מה משמעות השם והאם מבחינת האותיות והנומרולוגיה השם יתאים לה.
תודה וחג שמח
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה
ליאת יוגב10/04/2009השם אמלי , יוצר סוג של בעייתיות ,גם אם עדיין לא קיימת ידיעה לתאריך הלידה , ובכל זאת הבעייה שצורת החשיבה מאד רצינית בוגרת מעמיקה , מול צדדים שלפיהם יהיה חשוב לה להיראות מאד קלילה זורמת תקשורתית , זאת באופן בו יהיה חשוב לה להיראות כלפי חוץ , כמו לראות עד כמה היא לא תאהב את הצדדים הכבדים שבחשיבתה , השאלה למה ?
ואם כך יוצר קושי תקשורתי מסויים לדרך החיים ,
הכינו שמות נוספים , כדי שאפשר יהיה לתמרן בין כמה שמות .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאת
מאיה12/04/2009תודה רבה על תגובתך, אנחנו כמובן ניקח אותה ברצינות.
את האמת שעוד טרם נכנסתי להריון הייתי נעולה על השם, אבל לפני שבועיים (אחרי הסקירה כשנודע לנו סופית שאנו ממתינים לבת) עלה השם אמה.
גם עליו אני לא מוצאת מידע, וחשוב לי לדעת באמת יותר על משמעות השם לפני שאני נותנת אותו עוד טרם התיחסות לתאריך הלידה. אשמח לשמוע עליו, ובכל מקרה כמובן אהייה בקשר לאחר הלידה.
אני נהנית מאוד לקרוא את תשובותיך המעמיקות פה בפורום.
שוב המון תודה וחג שמח.
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתלילך09/04/2009
חג שמח
אשמח לקבל המלצתך לבחירת שם לביתנו שנולדה בשעה טובה ב: 01.04.2009
שם משפחתנו הינו: אלמגור
ההתלבטות בין השמות: אפריל, ים, אגם, זיו, אמה, אמילי, שי
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משפחת אלמגור
ליאת יוגב10/04/2009מספר הגורל של ביתך הינו 7 , מספר המציין יחודיות פרטיות , עומק ידע למידה , צדדים מאד לא סטנדרטיים ואם כך צריך לתת לה את המיוחדות שבה והפרטיות , כמובן , מול זה השמות ים ואמה מקבלים מפה שלפיה נוצרת - מפת חנק , הסוגרת על הצדדים היחודיים שבה , הוכחה שדורשים ממנה ללכת בתלם , אך לימים תלך על ניתוץ דרך ....לא לבחור
השמות שי וזיו יוצרים מפות קונפליקטיות בין מספרי 5 ל - 7 ה-7 הכבד ה-5 הקליל , מה שלימים , יוצר בלבול רב , כעסים עצורים ועוד .ל א לבחור באלה השמות .
השם אמילי יוצר קונפליקט בין מספרי 2 ל-1 בעייתי
ואם כך מה שנשאר באופן הכי ברור זהו השם א ג ם . שיוצר מפה מאד שאפתנית מצד אחד , מפה שיש בה צדדים של חכמה תובנה ללכת עם האמת שלה ... נפלא . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם אפריל (בחירת שם לתינוקת)
לילך11/04/2009תודה רבה על המלצתך,
בהחלט נאמץ אותה.
כמעט שבחרנו בשם אפריל... אבל תגובתך המקצועית שינתה דעתנו.
תודה וחג שמח.
אגב לא התייחסת לשם: אפריל ...גם הוא אינו מומלץ? למרות שנולדה ב: 01.04
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקאיגור09/04/2009
שלום
בנינו נולד ביום שלישי בתאריך 7.4.09 בשעה 11:15
אנו מתלבטים בין השמות עידן, יובל ורוני. שם המשפחה שלנו הוא מוגילבסקי.
נשמח אם אם תעזרי לנו בבחירת השם המתאים ביותר.
תודה מראש.
חג שמח וכשר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איגור
ליאת יוגב10/04/2009מבין השמות שהצעתם , אין ספק שהשם עידן הוא המומלץ , כאשר מספר הגורל של בינכם הינו 22-4 צמצום תאריך הלידה שמשמעות , צורך בבטחון מסגרת יציבות , צדדים רציניים בוגרים בהיותו ילד , מאחר ונולד ביום לידה 7 , ואם כך דגש לשלמות שיפוטיות, רצינות , מול זה ה-22 יכולת להגיע ובגדול בהמשך הדרך , כריזמה , יכולת שיקול של שני צידי המטבע ...
כאשר השם עידן הוא שם הרמוני למספרים האחרים . כמו לומר מספר השם המלא =8 שיוצר הרמוניה מול הצדדים הקיימים , גם אם מידה של סגירות שאפשרית ,אך כל המפה הולכת בכיוון מנהיגותי ,
גם השם יובל יכול להתאים , כאשר המספרים האחרים שבמפה 3 ו-6 הם מספרים המרככים במידה רבה את הצדדים הנוקשים הקיימים בתאריך הלידה יום 7 גורל 22-4 . ואם כך במחשבה שניה , אפשר לבחור גם בשם זה , שהצד הביטויי יהיה יותר קל , בזכות השם יובל , לעומת עידן , שיוצר מפה סגורה יותר.
השם רוני , יוצר מפה קונפליקטית ומשום כך לא לבחור בו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשפחת מוגילבסקי
איגור10/04/2009תודה רבה לך וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם ...איתן08/04/2009
שלום רב
שם משפחה שלי הוא : זוילי וביתי נולדה בתאריך 23.3.09 אנחנו מתלבטים בין
מאיה מעיין מעין נשמח מאוד אם תחזרי ותאמרי לנו מה את חושבת הכי יתאים
בברכה ותודה מראש איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתן
ליאת יוגב08/04/2009ראשית ,מספר הגורל של ביתכם הינו 1 מספר המיצג צדדים מאד יחודיים , עצמאיים , חשוב לתת לה ללכת בדרכה המיוחדת , כאשר מבין השמות שהצעת , השם מאיה לא מתאים מאחר ויוצר קונפליקט בין מספר גורל 1 לבין שם המלא = 2 בעייתיות בכל מישורי החיים ,
השם מיה יכול להתאים , מ י ה ללא א . ואז לראות צדדים מאד יחודיים , צורך בגיוון ריגוש עניין סקרנות חברה פה זורמת במיוחד
השם מעין יוצר מפה לפיה קיימים צדדים מאד מנהיגותיים ,תוך גישה מעשית במיוחד ,
השם מעיין יש בו משהו יותר נכון , בבחירה , כאשר חלק מאד עוצמתי , לבחור ללכת בדרכה , על פי ישק דבר ...
בעצם ההבדל בין מעין למעיין לא מאד גדול , אלא שמעין עם י אחת יוצר מפה שלפיה השם השם הפרטי 8 יוצר מצב לפיו צריך יותר להתאמץ בדרך החיים .
וכן קיימת תחושת תסכול מסויימת .
אז לשיקולכם - השם מיה , מעיין .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפששש תודה רבה על התגובה המהירה
איתן08/04/2009שיהיה לך חג שמח ושוב תודה רבה על העזרה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מאפייני השםקלרה07/04/2009
שלום
שם בתי הוא שירה נולדה 18.2.09 בשעה 14.50 ,האם השם מתאיים? ומה תוכנותיו
ואלון נולד15.4.03 בשעה 16.50
האם הבחירה נכונה, ?
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלרה
ליאת יוגב08/04/2009שירה , מספר הגורל שלה הינו 22-4 המדגיש צורך רב בבטחון יציבות , המפה של שירה מראה על צדדים הזקוקים מאד לבטחון מסגרת יציבות ואת זה אמורים להקנות לה , צדדים של ילדה טובה במיוחד , מספרי 4 6 8 דומיננטיים , מול צורת חשיבה האומרת , עד כמה רוצה להיות יותר יחודית ושונה , מה שנקרא פחות סטנדרטית .
צדדים אחרים הם הצדדים היותר נוקשים , מול יכולות בכיוון היותר הרמוני משפחתי , נעים שתלמד , לימים ללכת איתם .
אלון - מפתו היא מפה שיש בה חלקים רגשיים במיוחד יום לידה 6 גורל =6 כמו לומר הצורך הפנימי הוא מאד בהרמוניה , אהבה משפחה , מול זה החיים ידרשו ממנו ללכת בכיוון עצמאות חוזק , כמו לומר יקלוט שחייבים להיות יותר מעשיים עצמאיים חזקים , עד כדי לסגור את עולם הרגשות , שאליו ,באופן מיוחד , נולד . ואם כך לא לשכוח את הצדדים הרגישים הקיימים בו . היי שם בעבורו - אמא .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם
קלרה08/04/2009שלום
אבקש את עזרתך האם השם שירה מתאיים????
ומה כווניתיך לתכונות.ץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלרה
ליאת יוגב10/04/2009כאשר פונים אלי בשאלה על תאריך לידה 18.2 , והיום אנחנו כמעט חודשיים מאז ילדת , השאלה היא לא האם השם מתאים ,אלא מה מאפיין את התינוקת ? ועל כך ניסיתי לענות ....
ולכן זהו הסברי , כפי שנכתב למעלה ....
רוצה לומר , השם נבחר ואני רק מסבירה את משמעות השם . לא עונה טוב או רע ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליאת שלוםאיריס07/04/2009
האם תעני לשאלות הגולשים בפורום במהלך חג הפסח ?
אני אמורה ללדת בן ממש כל יום, ובמידה והברית יחול במהלך החג, חשוב לנו לקבל חוות דעתך לשמות אפשריים.
חג שמח, איריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איריס
ליאת יוגב08/04/2009בהחלט, אהיה כאן גם בשבילך ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)