מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שמות לתאומיםאורן21/04/2009
היי
נולדו לנו תאומים, בן ובת,שלשום -19.4
יש לנו בן גדול יותר בשם בן שנולד בתאריך- 20.10.06.
שמי אורן לנדאו ,ונולדתי ב-6.7.74
אשתי, שמה שקמה והיא נולדה ב-3.7.76
אנחנו מתלבטים בין איתי תומר- לבן
אריאל חן - לבת.
אשמח אם תעזרו לנו להחליט.
אורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורן
ליאת יוגב21/04/2009מספר הגורל של התאומים הינו 7 , מספר המציין צדדים מאד רצינים נוקשים , דורשי שלמות , עומק ידע חכמה , זהו היעוד שלהם . ה-7 המאד זקוק לפרטיות ,, מה גם שהגיעו מיום לידה 1 ,19 ואם כך מבין השמות שהצעתם , שם איתי , מקבל מפה מאד נוקשה , האומרת דרישות , צדדים מאד אובססיביות לא מוותרים , צדדים מאד פרטיים מול היכולות כישורים להיות יותר זוגי , אלא שזוהי מפה של רצוי מול מצוי , הצרכים האומרים פרטיות , מציאות החיים הדורשת להיות בכל זאת בשיתוף מסויים , ואם כך לא פעם תחושת תסכול ,,, ותחושה של אם היה לי ....
ובכל זאת בין איתי לתומר אין ספק שעדיף איתי , תומר בעייתי יותר ..כי מתקבלת מפה קרמטית , מפת חנק ובעיות שכאלה .
לבת , השם אריאל הוא השם היותר מועדף , מאחר ומתקבלת מפה פרטיית , לגיטימציה ללכת בדרכה , צדדים של תובנה , מה שנקרא צדדים מנטליים במיוחד , פרטיים , גם אם כלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות יותר זוגית משהו .... ובכל זאת השם מתאים .
גם כי נותן מספרים שבמרביתם נוקשים ...
השם חן - ר ע , כי יוצר קונפליקט הכי בעייתי שקיים ...
לא לבחור בו .
אז אם קיימות אופציות נוספות , היו בקשר . ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך לידה
אורן21/04/2009תאריך הלידה שלהם הוא 19.4
יתכן שהיתה טעות בהקלדה
תודה, ליאת
אורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורן
ליאת יוגב22/04/2009הניתוח הוא על פי התאריך ה-19.4
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורן25/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לילדהא.א.21/04/2009
שלום שמי אתי ואני ילדתי במזל טוב ילדה ביום 12.4.09 בשעה 1:18 לפנות בוקר. עבר כבר יותר משבוע והילדה ללא שם, אני ובעלי מאוד מתלבטים לגבי שם יש לנו כמה שמות שגם אותם לקח לנו זמן למצוא אבקש את עזרתך הדחופה (ובמידה ויש לך שם להציע נשמח לקבל את הצעתך) השמות הם:
תהל, ליאם, ליאל, ליאן, ולירן
מודים לך מאוד מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א.א.
ליאת יוגב21/04/2009חשוב לי לדעת את שם המשפחה של התינוק , מאחר וזהו מרכיב מאד חשוב בניתוח המפה ...
במידה ולא רוצה לחשוף , יכולה להתקשר 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקאיילת21/04/2009
שלום רב,
רציתי להתייעץ בנושא בחירת שם לתינוק שנולד בתאריך 19.4.2009
שמות: גבע, קורן
שם האם: אודליה פרנס
תאריך לידה שלה: 26.9.1980
שם האב: מנשה פרנס
תאריך לידה שלו: 8.4.1980.
תודה מראש
איילת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת
ליאת יוגב21/04/2009מספר הגורל של התינוק הינו 7 , מספר המייצג צדדים שיש בהם עומק חקר למידה , דרישה לשלמות , צדדים נוקשים , רציניים דורשי איכות , צורך בלבדיות ,
בין השמות גבע או קורן , השם גבע הוא היותר מומלץ ,כאשר מצד אחד צדדים שלפיהם קיים הצד הרציני , הגורל , השם המלא המתקבל הינו 6 מספר המראה יותר להיבט המשפחתי הנעים משהו ...
גם כי אפשר לשאול על המפה , מה רוצה ? מה הכיון ? ואולי יקלוט שחשוב להיות מאד קליל זורם , כאשר השם הפרטי המתקבל הינו 3 .
השם קורן מקבל מפת חנק , מה שאומר , בעייתיות הקשורה לבריאות , כאפשרות , ובכלל בעייתיות כי לא נותנים לי להיות את מי שנועדתי במיוחד כאשר , יום הלידה הינו 1 והגורל 7 , מה שמאפיין מספרים אלה , הצדדים המאד פרטייים אינדבדואליים , ואז פתאום מגיעים מספרים הסוגרים על הצורך המאד פנימי שבו . מה שנקרא ח נ ק .
האם קיימות אופציות נוספות ?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת שם ?שרונה21/04/2009
שלום האם למי ששמו גיא והמספר הנומרולוגי של תאריך הלידה שלו הוא 8 תוספת שם תשפר את מזלו (שהוא רצוף קשיים ומכשולים בכל התחומים ?) אני חשבתי על השם שגב שגם המשמעות שלו היא הפוכה מגיא לכיוון למעלה ?
תודה רבה מראש על העצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרונה
ליאת יוגב21/04/2009חייבת לראות את כל הנתונים ולא פרטים מצומצמים שאת מספקת ..
כדי לבחון למה קורה שדברים קשים בדרכו , חייבים לראות את השם המלא .... ותאריך הלידה , לא רק העובדה שצמצום תאריך הלידה הינו 8 ,
ושוב מאחר והאתר הינו אתר לבחירת שם לתינוק , מזמינה גם אותך לפגישת יעוץ....
מעניין שאת האדם השלישי ברצף , שפונה אלי בשאלה כזו או אחרת ,
אין ספק שאפשר יהיה להשיב ולא על מעט פרטים ,
עוסקת בנומרולוגיה אסטרולוגיה , כף יד וקלפים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתליאת20/04/2009
ליאת שלום,
מתלבטים בבחירת שם לתינוקת החדשה שלנו...
תאריך לידה: 13.4.09 ב- 00:03
אופציות (עד כה...): עמית, מעין, עומר, נגה
הורים: ליאת ואלי וולפו
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד אחד...
ליאת21/04/2009נועם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
ליאת יוגב21/04/2009מתוך כל השמות שהצעת , השם היחידי שאוכל להמליץ עליו הינו ע ו מ ר , זאת מאחר וזוהי המפה היחידה המתקבלת כמפה הרמונית , במידה רבה , התינוקת נולדה למספר גורל 1 מספר המייצג יחודיות אינדבדואליות , המקום שחשוב לחבר אותה לאני שלה , לפרטיות , מול זה , השם המלא המתקבל הינו 3 שהוא מספר מאד הרמוני עם ה-1 בגורל , ואם כך , כבר עושה את המפה נפלאה , כי אז 1 - 3 מספרים זורמים מבטאים , כאן ועכשיו , פרטיים , נכון שצורת החשיבה הינה 6 המייצגת את הצורך בהרמוניה משפחתיות , אהבה אך בכל אופן המספרים הם מספרים רכים מול ה-1 מיום לידה 13-4 , כמו לומר מחבר אותה לצדדים רכים , נעימים , הרמוניים מבטאים , ונשיים משהו ...
כל שם אחר לא מתאים , גם אם אפשר היה לחשוב שהשם עמית , יכול להיות לא רע , אך בשל העובדה שנוסף כאן מספר קרמטי 19-1 עדיף לא לבחור בו , מאחר והמספר 19 מייצג תחושת עליונות או נחיתות , מצבים קורבניים , או מצבים של תלות , לכן או לכאן . בכל אופן יוצר עוד אלמנט של קושי בחיים ולמה לבחור בשם עם מספר קרמטי , לכן לא אעדיף אותו , גם אם המפה המתקבלת יכולה להיות מנהיגותית והרמונית , בהיבט החזק במיוחד ..... מה שנקרא אפשרות לראות את העולם מגבוה , אך בעייה תקשורתית , השם מעיין נותן כל כולו את המספר 1 בעייתי , וגם קרמה 19- 1 עוד יותר בעייתי , השם נועם , יוצר מפת חנק .
בקיצור השם הנראה כמועדף , הוא עומר ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם משפחהיהודית20/04/2009
התחתנתי עם אדם שעשה רע לי ולילדי. לפני 20 שנה לאחר גירושים קשים חזרתי ?לשם נעורי, דיין, חיי מאז לא טו?בים לא מצאתי בן זוג טוב בשבילי?, היחסים שלי עם משפחת הורי לא ?טובים. ניתקתי את הקשר איתם. אנ?י רוצה להחליף את שם משפחתי לשם? שיעשה לי שינוי טוב בחיים ונית?וק רשמי מהמשפחה. רציתי לדעת הא?ם החלטתי נכונה ולאיזה שם כדאי ?להחליף. נולדתי ב-30.9.51
בתודה מראש,
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודית
ליאת יוגב21/04/2009מאחר והאתר נועד לבחירת שם לתינוק , אוכל להציע לך לקבוע פגישת יעוץ ,או איתי או עם נומרולוג אחר .
במידה ותרצי 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתרינת מלכה20/04/2009
הבנתי מתשובתך כי השמות לירון ,רונלי אינם מומלצים תאריך לידה 1.04.09
מה לגבי השמות: רון
לירי
ניצן
ליאור
נועם
עדי
תודה תודה על כל ההתיחסות רינת מלכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי שם משפחה
רינת מלכה21/04/2009בעלי רוצה לשנות בימים אלו את שם המשפחה למלכא ב-א' במקום מלכה שהיה עד כה
כיצד זה ישפיע על שם התינוקת לירון (הצעה ראשונית שחשבנו ) או מה יתאים מיתר השמות שנתנו? לירי ניצן ליאור עדי מאיה נועם?
ואיך זה ישפיע על בני המשפחה:: ההורים רינת וניסים ?
יתר האחים: עומר, מאור ,גילעד.?
תודה מראש
רינת מלכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת
ליאת יוגב21/04/2009מסובך , לא אומר טוב או רע , צריך לבחון כל אחד לגופו , הרבה יותר מורכב ואם כך מוזמנת לפגישת יעוץ , לבחון את העניין , מאחר והתינוקת נולדה לשם משפחה מלכה , ההתיחסות היא כרגע לזה השם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סליחה מראש...אורי (אורנה)20/04/2009
ליאת שלום. מה שלומך?
לאחר ששוחחנו טלפונית בשבוע שעבר ולאחר שמצאתי (סוף סוף...) ובחרתי שם לתינוקת המהממת שלנו, שנולדה ביום 29.3.2009 נאלצתי להתמודד עם סירובו של בעלי לשם הנבחר, "אילונה". לטענתו השם לא מוכר, לא ידוע ולילדה תהיה בעיה בעתיד להסביר עצמה ואת שמה בפני אחרים.
מכיוון שבעלי לא מתחבר לשם וחשוב לי שיאהב וכן יתחבר, חוזרת אני אלייך. לא רציתי להטריד אותך טלפונית ולכן אני פונה אלייך בפורום בבקשה לבחון עד כמה השם "טליה" לא טוב עבורה והאם המפה "קשה" מדי, שכן זהו שם ששנינו מתחברים אליו אך מספרית (9) לא מומלץ.
תודה מראש ושוב סליחה...
אוחיון אורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורי
ליאת יוגב21/04/2009ראשית , קיבלתי את מכתבך - תודה .
מעבר לכך , על השם טליה , מספר הגורל הינו 7 ואם כך מספר המייצג צדדים פרטיים מאד אינדבדואליות , מול זה השם המלא הינו 9 , ואם כך הרמוני במיוחד למספר הגורל , מה שאומר - נפלא , אלא ששימי לב לבעייתיות , קיים מספר 2 במפה האומר , שקיים אידיאל לשיתוף זוגיות , גם אם כל חלקי המפה האחרים מעידים על צדדים מאד פרטיים , מנטליים , אך מאחר שה-2 מייצג את הצורך המאד גדול בשיתוף זוגיות אינטימיות , זה כמו לומר , פחד מלראות עצמי בלבד , ה7-9 כמספרים פרטיים , מול זה ה-2 האומר מה פתאום איך אהיה לבד , חיייבת זוגיות , אז מה רוצה אם מה הולכת ?, עד כדי שקוראים לזה מפת פחד מאיבוד שליטה , המביאה לתוך החיים מצבים של איבוד שליטה , עד כדי כך, מה שאני הכי צריכה ,יכול להוות כבעיה ואם כך תחושה של תסכול בתחום הזוגי , עד כמה פשוט ?? גם אם מאד זקוקה לכך ....
המפה הופכת להיות מפה מאד רוחנית , מנטלית חשיבה נפלאה , אך חשוב היה לי לציין את הצדדים הבעייתיים הקיימים , ואם בכל זאת זו הבחירה , כנראה , שזהו השם ....
בהצלחה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת שםאבי יואל20/04/2009
שלום,
תינוקנו (בן) נולד ב09/04/09 בשעה 21:05 וקראנו לו עומר. (ערב לפני א' לעומר). האם השם מתאים?
שם המשפחה הוא יואל.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי יואל
ליאת יוגב20/04/2009השם עומר לבינכם בהחלט לא רע , כאשר מספר הגורל הינו 6 מספר המציין צדדים מאד רגישים צורך באהבה ביתיות משפחתיות , מול זה השם המלא הינו 3 ואם כך הרמוני עם מספרים 9 יום הלידה 6 מספר הגורל וה-3 הולך נפלא עם צירוף המספרים הנ"ל , המפה כולה היא מפה רגשית מול חלקים שחשוב יהיה לו להיראות כלפי חוץ צדדים יותר נוקשים , רציניים מעמיקים , כמו לומר למה לא אוהב להראות לעולם את הצדדים היותר רגשיים , רכים , הקיימים בי , כמו לומר פחות מקבל עצמו ...ובכל זאת מכל התבניות הקיימות , בניתוח מפות , זהו הצירוף המועדף , יתכן שיהיו גם צדדים של בעייה תקשורתית , לא בהכרח ,א ך נוכחתי לראות שבהרבה מצבים כאשר צורת החשיבה הינה 5 , המוכיחה על סקרנות צורך בעניין רב , מול זה הרושם הוא 7 מספר המייצג ריחוק , עומק רצינות כובד ועוד , ואם כך התנגשות היכולה להביא גם בעייתיות תקשורתית , לא בהכרח , מה שנקרא - לא תמיד ובכל זאת הצירוף קיים ...
אז טוב או רע ??
על כל פנים לא לוותר על המקום , שהוא לעטוף אותו ב א ה ב ה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בבחירת שם לתינוקתגלית אלדר19/04/2009
שלום רב,
התינוקת שלי בת כמעט שבועיים ועדין חסרת שם..
אודה מאוד על המלצה מכמה שמות שחזבנו עליהם.
תאריך לידה: 6.4.09
שעת לידה: 00:50
שם האם: גלית
השמות: הילה, אלה, מאיה, רותם
תודה רבה רבה מראש,
גלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם משפחה: אלדר שם האב: עמית
גלית אלדר19/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
ליאת יוגב19/04/2009ראשית , מספר הגורל של ביתכם הינו 3 , מיום לידה 6 כמו לומר מספרים מאד הרמוניים , רגישים ,
ה-3 שנועד לביטוי , יצירתיות , חברותיות , זרימה , ועוד , ואם כך מבין השמות שהצעת , השם המועדף בעיני הינו הילה , גם כי גם כאן קיימת בעייתיות , המפה המתקבלת הינה מפה הרמונית , מספרים נשיים רגשיים , נפלא , אלא שקיים מה שנקרא מספר פצע גלגולי , שמשמעו , פצע מחיים קודמים , שהינו 3 , כמו לומר , מה הכי נועדתי להיות כאן ואיזה שהוא פצע , מחיים קודמים , שגם בחיים האלה קושי מסויים , כמו לומר האם יהיה לי קל לבטא עצמי , להיות ילדה , כשה-3 נועדה להיות ילדה , ואופטימית , האם יהיה פשוט לי לעשות זאת , מה גם שזהו מספר שנקרא גם מספר מתח , שוב מה שנקרא קושי , מה הכי נועדתי להיות ובעייתי עד כמה אפשר להתחבר למקום הזה ??
ובכל זאת מבין כל השמות האחרים זהו השם המועדף ,,,, השם אלה בעייתי כי בעייה תקשורתית , יוצר גם בעייה מבחינת , הצד הפנימי כל כך חברותי מול זה , צדדים שיש בהם לבדיות , הפרדה וריחוק מהעולם , מהמקום שכנראה יפגע , ומשום כך הכי נכון לשמור מרחק .... וחיץ .
וכך גם השמות מאיה ורותם , נוצרת בעייתיות בכל אחד מהשמות ....ולא אפרט
אז לשיקולכם .... האם לבחור בהילה , או קיימת אופציה אחרת , דברו איתי טלפונית במידה ובוער , מאחר ולא אהיה בבית ביומים הקרובים ....
להשתמע 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שמות..
גלית אלדר20/04/2009הי ליאת,
תודה על התשובה.. הילדה כבר בת שבועיים, מקסימום נחכה עוד עוד יום יומיים אם לא תספיקי לענות היום. אז הבנתי שגם הילה לא מושלם.
עוד אופציות: שירה, הילי (היאלי), ליהי (ליהיא), נוגה (נגה), נועם, זוהר וכמובן נשארנו עם הילה..
אודה מאוד מאוד לתשובתך,
גלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
ליאת יוגב21/04/2009מבין כל ההצעות , נראה לי שהשם נוגה הוא המומלץ , מאחר ומתקבלת מפה רגשית נשית , מול חלק אחר האומר , חייבת להראות לעולם את הצדדים היותר חזקים שבי , כמו לומר שלא יקלטו עד כמה אני רגישה ... ויחד עם זאת , זוהי התבנית הכי פחות בעייתית , בניתוח המפות , כך שבסה"כ נראה לי כשם המועדף ....ליהיא =היאלי , אותן אותיות ואם כך אותה מפה , ועל כך נאמר מפה מאד הרמונית , ביטויית יצירתית , זורמת חברותית , ואם נודה על האמת , יתכן שאף עדיפה על השם נוגה .
כך שיתכן מאד שהשם הוא ליהיא - היאלי , לשיקולך ....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק להיות בטוחה
גלית אלדר22/04/2009
תודה, ליאת.
נוגה - עם וו'
היאלי - עם א
ליהיא - עם א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
ליאת יוגב22/04/2009אכן כן , ההתיחסות היא להיאלי ליהיא , נוגה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות אחרי לידת תינוקתלילך19/04/2009
בשעה טובה ומוצלחת ילדתי בת בתאריך ה- 16.4.09 היא נולדה בשעה 22:05 . אנחנו מתלבטים בין שתי שמות שי-לי או לירי. אשמח אם אקבל עזרה בבחירת השם. לפני מספר חודשים התייעצתי פה בפורום ונכתב לי לחכות ללידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
ליאת יוגב19/04/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
לילך20/04/2009שם המשפחה מנטל. רציתי לציין שהתאריך שהיא נולדה הוא התאריך העברי למותה של אחותי הבכורה מסרטן לפני תשע שנים שמה של אחותי ז"ל ורדה שם משפחה שריר והאם אפשר לצרף את שמה של אחותי כשם שני .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
ליאת יוגב20/04/2009מבין השמות , אין ספק שהשם שי-לי הוא השם המועדף , כאשר מספר הגורל של ביתך הינו 4 , מספר המציין צורך בבטחון מסגרת יציבות , מידה רבה של אחריות , דגש לפרטים , צדדים יותר סגורים , השם שי לי נותן צירוף מספרים שלפיו השם המלא הינו 2 ,11 מספרי המייצג רכות רבה יותר , מאשר החלק שאליו נולדה יום לידה 16-7 גורל 4 מספרים נוקשים ה-2 לעומת זאת מרכך , יותר הרמוני נעים , ולכן הצירוף יכול להיות טוב , כאשר קיימים כאן צדדים הרמוניים מספרי 2 ו-4 מספרים הרמוניים , כמובן שגם כאן קיימת בעייתיות , אם תרצי לשמוע מה הבעיה , דברי איתי ,
השם לירי לא מתאים , מאחר ומתקבלת מפה קונפליקטית ובעייתית .
האם להוסיף השם ורדה ? נראה לי פחות טוב בשל העובדה שיכול ליצור , צירוף כל השם , בעיות בריאות , כאפשרות .... לכן הייתי מעדיפה שם אחר להוספה , במידה וחושבת על דרך להזכיר את אחותך ...
מספרי 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבה-נטלי19/04/2009
אני מקווה שהשם הזה יהיה טוב ומתאים
ולגבי הבעיות נקווה שזה הרע במיעוטו
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי
ליאת יוגב19/04/2009אין לי מושג על מה מדובר , אם תרצי בדיקה חוזרת , הציגי הנתונים שוב ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתרינת מלכה19/04/2009
נולדה לנו תינוקת ב1.4.09 האם יתאים לה השם לירון,רונלי,לירוני
שמות ההורים: רינת וניסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרינת
ליאת יוגב19/04/2009מתוך הבנה, ששם המשפחה של התינוקת הינו מלכה ,השמות לירון ורונלי , נותנים את אותו מספר 8 , כשם פרטי , כאשר המפה המתקבלת מתוך השם לירון או רונלי , מספרים מאד נוקשים רציניים , ועד כמה אוהבת לראות עצמה ככזו ?? כאשר המספרים במרביתם מספרים המייצגים צדדים בוגרים רציניים , מספרי 1 4 7 מול זה המספר 3 האומר מה פתאום ? לא אוהבת לראות עצמי כל כך כבדה ורצינית ? מה שנקרא - פחות לאהוב לראות עצמי כל כך נוקשה .,
מפת פחד מאיבוד שליטה , המביאה לחיים מצבים של הפתעות , איבו ד שליטה .
השם לירוני , בעייתי בשל הקונפליקט בין מספרי ה-7 כמספר הגורל , כמספר המייצג רצינות איכות דרישה לשלמות מול השם המלא =5 מספר קליל זורם תקשורתי פתוח , ואם כך בלבול , מה שמביא לכעסים עצורים , רגשות קשים ומצבים של איבוד שליטה . או פחד מאיבוד שליטה .
שוב , מפה פחות מומלצת .
ואם כך אין לי כאן המלצה מפורשת לשם ... בשל הבעייתיות שנוצרת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה לשמות אחרים לתינוקת
רינת מלכה20/04/2009הבנו מתשובתך כי השמות לירון ורונל אינם מתאימים
מה לגבי השמות: רון
לירי
ניצן
ליאור
נועם
עדי
תודה תודה על כל ההתיחסות רינת מלכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת
ליאת יוגב21/04/2009אז ראשית במידה והתכוונת לשם רונל , ולא רונלי , יכול להיות שהשם לא רע , כי קיים צד מאד נוקשה , ה-7 מיום לידה 1 אלא שהמספרים האחרים המתקבלים , הם מספרי 2 ו-3 המרככים משהו את ה-7 הנוקשה ואם כך אפשרות , במידה ולכך התכוונת .
השם רון ונועם מקבלים את אותה מפה , שאם תוכלי להעיף מבט בכל שנכתב כתשובה ל א ורי , תשובה אחת לפנייך , יהיה לך הסבר מפורט לגבי השם . גם כי קיים סוג של הבדל מסויים כי כאן ה-2 הוא 11 שיכול להיות יותר הרמוני עם מספרים ה-7 9 המתקבלים במפה , ואם כך יכול להיות לא רע , נועם או רון ...
השם עדי יוצר מפת חנק , לא לבחור , השם לירי בעייתי , השם ניצן בעייתי ואם כך , השם רונל , במידה והוא השם , ולא רונלי , השמות נועם או רון כאפשרות נוספת , לשיקולך .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהההה
אורי (אורנה)22/04/2009ליאת שלום,
המון תודה, בחירת השם היתה משמעותית עבורי ואני שמחה על חלקך בתהליך ועל הליווי המקצועי והמסור שלך.
למרות שהדבר לקח זמן, בעזרתך הצלחנו להתחבר ולהרגיש שלמים עם בחירתנו ועל כך נהיה תמיד אסירי תודה לך.
שוב תודה גדולה ונשתמע בשמחות...
אורי ויוסי אוחיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקאמאלה18/04/2009
הי,
נשמח לקבל ניתוח לשם לתינוק שנולד ב-18/4/09 בשעה 3:00 (בלילה)
שם משפחה: שלו
שם האב: אורי (ORI)
שם האם: ג'ני
אנחנו אוהבים את השם "דן", אבל לא פוסלים גם את "רום" אבל בעדיפות נמוכה יותר.
האם השם "דן שלו" מתאים?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורישש
ליאת יוגב18/04/2009מספר הגורל של התינוק הינו 6 מספר המציין צדדים הזקוקים למשפחתיות ו א ה ב ה באופן מיוחד , מספר הדורש שלמות רגשית , צדדים של נועם הרמוניה , כדבר כל כך הכרחי לו . מול זה המפה על פי השם דן שלו , מפה מאד הרמונית , אך רגשית ונשית , גם ביעוץ הקודם , למשפחת קורן עניתי את אותה תשובה , שלפיה מפה רגשית אצל בנים יכולה ליצור בעייתיות בהיבט האינטימי , לימים , כאשר בנים מקבלים מספרים נשיים , קיים א. בלבול בזהות המינית ב. קושי באינטימיות .
כלומר , קיימת סוג של בעייתיות , שאני מבחינתי חייבת לידע , ובכל זאת כאשר בוחנים האם זוהי בחירת השם , מאחר והמפה המתקבלת מאד הרמונית , נהדר . אז אולי בכל זאת , זוהי בחירת השם . גם המפה על פי ההשם רום היא בחירה של מפה נשית רגשית , מה עדיף? מה שאוהבים .
בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אמאלה19/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקדלית18/04/2009
שלום לך,
אני אמורה ללדת ב"ה בן בתאריך 30.04.09 בניתוח קיסרי מתוכנן.
רציתי לשאול מס' שאלות:
1. את תאריך הלידה יכלתי לבחור בין ה- 30.04.09 או 4.5.09 מה מהתאריכים הבאים טוב יותר )
2. אנחנו מתלבטים בין שלושה שמות: נועם, איתי, או גיא.
מה מהשמות הללו הוא הטוב ביותר (כמובן לפי התאריך שלדעתך הוא הטוב ביותר) ?
שמי הוא דלית. שם האב : עופר שם המשפחה : קורן.
אנ ייודעת שבד"כ עדיף לחכות ללידה עצמה לקבלת החלטות על השם לתינוק, אולם אשמח אם בכל זאת תייעצי לי לפני הלידה .
מודה מראש
דלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלית
ליאת יוגב18/04/2009מה יקרה אם התאריך ישתנה , צריך יהיה לבדוק שוב את בחירת השמות , לא כן ??
על כל פנים התאריך ה-30.4.2009 יכול להיות נפלא , מספר גורל 9 , כאשר תכונות המספר 9 - הבנה נתינה , רצון לתקן את העולם , צדדים מנהיגותיים , רצון לבגדול , צורך במרחבים , ועוד .
כאשר מבין השמות שהצעת , אפשר לראות שכל השמות נפלאים , אלא שהשמות נועם ואיתי מקבלים מפות מאד רכות רגשיות נשיות , מדובר בבן , מול זה השם גיא מקבל מפה יותר גברית , אך קיימת בעייתיות מסויימת מאחר ומספר השם המלא המתקבל גיא קורן = 19-1 מספר קרמטי , מספר המדגיש הרגשת עליונות או נחיתות , קושי תקשורתי מסויים , ומשום כך , בעייתי ,
המפה של איתי ונועם מפות הרמוניות במיוחד , נפלאות , אך בכל זאת נשיות ורגשיות
אז מה להחליט ??
עדכני אותי על תאריך הלידה המדוייק בהמשך , ונשקול שוב ... אולי צריך לחשוב על עוד שמות ????
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
דלית19/04/2009ליאת יקרה,
לא כל כך הבנתי את תשובתך לגבי הבעיתיות בשמות שהצעתי :
מה הכוונה מפות נשיות - האם הכוונה לעודף רגישות או שהכוונה לנטיות מסוימות (הומו)
לגבי השם גיא - האם הכוונה שהשם בעייתי ביצירת קשרים חברתיים
לגבי תאריך הלידה - מנסיוני (זהו ילד שלישי) אלד בזמן.
מאוד מבקשת אם תוכלי להציע רשימה של מספר שמות שלדעתך מתאימים לתאריך לידה זה, וכן לחילופין לתת לי קריטריונים שעימם אוכל להגיע לבחירת השם האידיאלי ביותר.
חשוב לי לעשות את תהליך בחירת השם לפני הלידה עצמה מכוון שלאחר הלידה הזמן להחליט החלטה כל כך גורלית יהיה מצומצם בעיקבות הברית.
מודה מראש
דלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלית
ליאת יוגב19/04/2009עד כמה אנחנו יכולים להיות בטוחים שהתאריך הוא התאריך , עדיין מתעקשת שלא בהכרח סופי .
הבנת נכון את אמירותי , בלבול בזהות המינית ,כאשר בן נולד והמספרים במפתו הם מספרים נשיים , קיימת בעייתיות בנושא המיני , הזהות המינית , ולכן זהו בדיוק הפרוש , ראיתי אין סוף אנשים עם מספרים נשיים שעדיין לא זה מה שהיה קיים בהם , (הומו) ובכל זאת יכול להביא למצב שכזה , בכל מקרה מפה נשית לגבר מביאה למצבים של קושי באינטימיות , גם אם מתחתנים .... ובכל זאת קיים . מצד שני כאשר המפה היא מפה הרמונית היכולת להתמודד עם המציאות הרבה יותר פשוט , תמיד נכון לבחור מפה הרמונית
וכאן את שואלת איזה שם אחר עליו אני ממליצה , ובכן , לא נוהגת להמליץ ... נסי להתחבר לשמות ואעזור לך להחליט .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)