פורום בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין שני שמות
    סנצורי
    17/04/2009

שלום !

בנינו השני נולד אתמול 16.4 בשעה 17:30
    אנחנו מאוד מתלבטים בין שתי שמות יהלי ו גל

השיקול הנומורלוגי יכול להיות מכריע !

בתודה מראש

ע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין שני שמות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין את השמות שלנו..

סנצורי
    17/04/2009

שכחתי לציין

שמי ענת ושם בעלי אלון

ע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סנצורי

ליאת יוגב
    18/04/2009

מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוק הינו סנצורי ,
    ראשית אתחיל ממספר הגורל של התינוק , שהינו 4 (צמצום כל תאריך הלידה), משמעות הדבר - גישה מעשית אחראית , שתי רגלים על הקרקע , מספר שיש בו דגש לפרטים , צורך בבטחון מסגרת ויציבות , מול זה מבין השמות שהצעת , יהלי או גל ,
    השם גל יוצר צדדים הרמוניים עם מספר הגורל , כלומר כאשר השם המלא הינו 8 , נוצרת הרמוניה בהיבט המעשי שמאפיין את שני המספרים , אך חשוב לציין שהמפה המתקבלת היא מפה מאד סגורה עצורה רגשית , מספרים רציניים כבדים , דרישה לשלמות , צדדים שיפוטיים , גם יום לידה 7 וגורל 4 וכן מספר 7 הקיים במקום נוסף במפה ,מדגיש צורת חשיבה הדורשת שלמות ,רצינות ,איכות , ואם כך, אפשר לראות שהשם יוצר צדדים רציניים בוגרים , דורשים -בלי פשרות , אם ניתן לקרוא לזה כך ....
    וסגירות , כמצויין .
    השם יהלי ממש לא מתאים , ראשית בשל הקונפליקט בין ה-5 ל-4 מספרים מנוגדים , היוצרים בלבול בדרך החיים , אז מה רוצה ? חופש ריגוש , או מסגרת ויציבות ???בעייתיות לימים בהקשר הזוגי ...
    מפת חנק , מספרים קלילים מול מה שנועדתי להיות , יותר רציני כבד דורש וכו .
    ואם כך מבין השמות , עדיף השם גל ,
    אלא אם כן קיימות אופציות נוספות .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון בקשר לשם משפחה..

ענת
    18/04/2009

ליאת תודה רבה

אני ידעתי ששם המשפחה גם משנה סנצורי זה הכינוי באינטרנט
    שם המשפחה הוא גונן האם זה משנה את המפה ??

אני מצטערת על הבילבול הניתוח הזה חשוב לי מאוד

בתודה מראש

ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

ליאת יוגב
    18/04/2009

יתכן שנומרולוגים אחרים לא מתייחסים לשם המשפחה , אך הדרך בה אני מנתחת את הנתונים , כמובן , על פי השם המלא , ואם כך חשוב במיוחד לציין את שם המשפחה ....
    על כל פנים ,מבין השמות השם גל מקבל מפה נוקשה רצינית דורשת , שיפוטית , מול צורת חשיבה יותר הרמונית , פחות לאהוב את החלקים הנוקשים שקייימים במרבית המפה ...
    צדדים אחרים , מי שיכירו מבחוץ לא יכירו מבפנים , כלפי חוץ יראה מרוחק , שומר חיץ אינדבדואלי , הפנים מאד זוגי , זקוק לשייכות . כמו שני עולמות שונים , האם להמליץ. על השם ??? לשיקולכם
    השם יהלי , יוצר מצד אחד מפה הרמונית , מאחר ומתקבלים מספרים זוגיים במרבית מספרי המפה מול זה , המספרים נחשבים למספרים חרדתיים , פחדים חרדות עם כל המשתמע , מפה שמקבלת גם מספר קרמטי נוסף , קרמה - תיקון על חיים קודמים , שיוצר קשיים בחיים אלה , קרמה 13- היא המתקבלת בעקבות השם יהלי , שיוצר תחושת חוסר שביעות רצון , נעילות מחשבתית ,הרגשה שדברים תקועים .
    האם להמליץ על זה השם ???
    אין לי מושג במה לבחור ???? לשיקולכם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת - תודה רבה!

ענת
    19/04/2009

אני מאוד מעריכה את הגישה הרצינית שלך לנושא בחירת השם
    תודה על הניתוח וסליחה על אי ההבנה

ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספת שם
    אלונה
    17/04/2009

שמי רויטל ביטון בתעודה בבית ץמיד קראו לי רוית נולדתי ב4 ל4 1980 יח בניסן 2 ו25 בלילה משנות העשרה שליעברתי חולי שעדיין ישנו בעיות כלכליות וקשיים גדולים אני מעונינת להוסיף שם לשמי שאולי יתן לי דרך להתמודד טוב יותר עם שינוי חשבתי על השם בת אור או אריאנה או שביט ניקראתי אגב על שם סבי שביקש זאת מאמי לפני שניפטר ממחלה קשהאני מנסה כל חיי לשנות את פני הדברים להחלים להיות אופטימית אבל תמיד רציתי להוסיף שם ולא ידעתי איזה בתחילה אז מהשמות שהצעתי אם יש משהו מומלץ אשמח רויטל. שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה
    הוספת שם

הוספת תגובה

• רויטל

ליאת יוגב
    17/04/2009

אני מניחה שאוכל לעזור לך , אבל מאחר והאתר הזה מיועד לבחירת שם לתינוק , לא נכון לי לענות כאן ,
    מוזמנת ליצור איתי קשר 052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליאת

אלונה
    18/04/2009

לפחות תוכלי לומר לי אם יש טעם להוספה או שאני סתם חושבת שגוי ומה עלות ייעוץ? תודה ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רויטל

ליאת יוגב
    18/04/2009

דברי איתי ואמסור לך פרטים ,ברצון , 052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

דלית
    19/04/2009

ליאת יקרה,
    לא כל כך הבנתי את תשובתך.לגבי השמות שהצעתי[
    מה הכוונה ששם יוצר הרמוניה נשית , האם הכוונה לעודף רגישות, או חשש שהשם מביא לנטיות נשיות (קרי הומו)
    לגבי השם גיא - האם לדעתך שם זה יביא לבעיות תקשורת עם אנשים או בת זוג בעתיד?
    האם תוכלי לכוון אותי לכוון שמות מסוימים מתאימים (על מה לשים את הדגש בבחירת השם שיתאים לתאריך הלידה - כמו סיכום אותיות, ).
    אני מניחה שהתאריך לא ישתנה ואלד במועד זה לכן הייתי רוצה כבר להיות החלטית עם השם עוד לפנ י הלידה.

תודה
    דלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף ביותר הברית ביום שני
    נטלי
    17/04/2009

נולד לנו בן בשעה טובה ביום 13.04.2009 בשעה 12.55 שם האבא אליעזר שמי נטלי
    יש ילדה בשם נועה בבית שם משפחה מטטוב
    האם השם אביב יתאים לרך הנולד?

לקביעת תור
    סגירה
    דחוף ביותר הברית ביום שני

הוספת תגובה

• נטלי

ליאת יוגב
    17/04/2009

השם אביב לבינכם - נפלא , מתקבלת מפה שלפיה מספר הגורל הינו 1 מספר המייצג יחודיות פרטיות ללכת בדרכו המיוחדת , להוביל , להיות עצמאי , ולדעת להישען על עצמו בזכות עצמו , נכון שהשם אביב הינו 6 מדגיש שיקלוט אותך , אמא , שרוצה אותו ילד של אהבה הרמוני , ואותך יקלוט "כאמא דאגנית " פולניה .... מעבר לכך , הצירוף נפלא , מאחר ומתקבלת מפת מנהיגות , מספרי 1 8 9 , מספרים מובילים , יכולת להנהיג לשאוף קדימה לשים מטרות . נפלא ...
    לא הרבה פעמים יכולה להמליץ בפה מלא על שם , וכאן זוהי זכות שיש לקחתה ....
    האם אין בעיות ?? ברור שכן , ובכל זאת הסה"כ כפי שציינתי , נפלא .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לבת
    מריה
    17/04/2009

שלום, ליאת!
    ב - 12.04.2009 נולדה לנו בת. שם משפחה - פלדמן. עדיין אין לנו שם. מתלבתים בין דריה, עליסה, ליזה, רינה, סופיה... אבל שום דבר לא נראה לי מושלם ו"מתלבש"על ילדה. תודה מראש על עזרתך. אמא מריה.

לקביעת תור
    סגירה
    שם לבת

הוספת תגובה

• שם לבת

מריה
    17/04/2009

שעת לידה 10:15 בבוקר . שם האב - גנאדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מריה

ליאת יוגב
    17/04/2009

מספר הגורל של ביתך הינו 9 , שמשמעו יכולת הבנה נתינה , מספר הזקוק למרחבים , יכולת מנהיגותית , הצירוף ל השם דריה פלדמן - נפלא , מאחר ונוצרת מפה מאד הרמונית , מעבר לעובדה שהשם יותר חדשני ... ואם כך מפה נשית רגשית הרמונית ונפלאה , מספרים שיש בהם זרימה רבה , יכולת ביטויית , הבנה ונתינה לאחרים... ואם כך מבין כל השמות , שהצעת ,אין ספק שזהו השם המועדף , כל אחד מהשמות האחרים , פחות מומלץ , כל אחד וסיבותיו ...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאומים
    מירב
    16/04/2009

היי
    לפני כחודש ילדתי תאומים בנים ואני מתלבטת בין כמה שמות
    וכמו כן איך יודעים איזה שם לקרוא למי???
    תאריך לידה- 23.3.09
    השמות שחשבנו עליהם - לביא, תמיר, שחר, אבירם, אסף,רואי, אריאל, דניאל
    שמות ההורים- יוסי (יוסף) ומירב כהן

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    תאומים

הוספת תגובה

• מוסיפה

מירב
    16/04/2009

כנראה שלאחד מהתאומים יהיה שם שני. שהוא- גברי- ( מהשם גבריאל)
    אז אם אפשר את התייחסותך גם לכך

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב

ליאת יוגב
    16/04/2009

ראשית , כאשר בוחרים שם ההתיחסות קודם כל היא לשם הראשון , כך שהשם גברי גבריאל , כרגע לא משנה , נחשוב על זה בהמשך , כשתקבלו החלטה על השם הראשון ונבדוק , למי מהשניים להוסיף השם .
    מספר הגורל של התאומים הינו 1 מספר המייצג יחודיות עצמאות אינדבדואליות , מה שנקרא אני שלם , לדעת להישען על עצמם בזכות עצמם .... וללכת עם הצדדים המיוחדים הקיימים בהם .
    מול זה השמות האפשריים מתוך רשימת השמות שהצעתם , אסף , אפשרות לא רעה , מאחר ועל ציר גיבוש האישיות , גורל ושם מלא קיימת הרמוניה , 1 מול 9 , מה שנקרא מספרים מנהיגותיים , צדדים יחודיים פרטיים ועוד , נכון שצורת החשיבה תראה שיהיה חשוב לו מאד ללכת עם הצד המשפחתי הרמוני ביתי , מול צדדים מאד מיוחדים ופרטיים ובכל זאת אפשרות טובה ....
    שם נוסף לא רע גם הוא תמיר , למרות שלא מושלם .... כל שאר השמות בעייתיים , כל אחד וסיבותיו , אם תרצו נפרט בשיחת טלפון , 052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות

מירב
    16/04/2009

איזה שמות כן יתאימו לדעתך.
    זאת אומרת איזה ערך נמורולגי השם הפרטי צריך להיות .
    מה אני צריכה לדעת כדי להגיע לבחירה טובה?

לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב

ליאת יוגב
    17/04/2009

לדעתי לא זו הדרך , כי הרבה יותר מורכב ואם כך החשוב הוא להתחבר לשמות שאוהבים אני אעזור בבחירת השם תוך הסברים על משמעות המפה כולה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לתינוקת
    נעמה
    16/04/2009

ליאת שלום,

אני חוזרת ומתייעצת איתך לגבי בחירת שם לביתנו משום שעל אף המלצתך אנו לא בטוחים במלוא האחוזים שהשם מתאים לתינוקת.
    חשבנו על שני שמות נוספים- יהלי ועדן. שם המשפחה רזניק.
    נודה אם תאמרי לנו אם אחד מהשמות מתאימים לתינוקת שנולדה ב- 29.3.09.

בברכה,
    נעמה.

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

• נעמה

ליאת יוגב
    16/04/2009

מאד חשוב לי בתשובותי להיות כנה ואמיתית ולא העיקר לרצות , ואם כך לא אוכל להמליץ על אף אחד מהשמות המוצעים , יהלי יוצר מפת חנק , מפה שלפיה מי נותן לה ללכת עם עולם האמת שלה ???כמו לומר נועדה ל-7 יחודיות פרטיות צדדים לא סטנדרטיים , מול זה הדרישות ממנה תהינה בכיוון מאד סטנדרטי , מה שאומר מפת חנק , המביאה מצבים של בעיות בריאות , כאפשרות , מול מצבים שלימים אף ניתוץ דרך .... באיזה שהוא שלב בחיים . כמו כן מדובר בצירוף מספרים מאד אובססיבי , מאד לא מתפשר , מה שנקרא נוקשות וכן סגירות רבה ....
    השם עדן - יוצר מפה קונפליקטית בין מספרי ה-7 הכבד רציני איכותי לעומת ה-5 הקליל זורם , ואם כך בלבול מאד רציני בחיים , מצבים של פחד מאיבוד שליטה ,המביא לא פעם למצבים של איבוד שליטה בתוך החיים .
    מהו השם שהמלצתי בשעתו ?? מהם השמות הנוספים שאפשר שתתחברו אליהם ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לתינוקת

נעמה
    17/04/2009

מצאת את השם דניאל כשם לא רע לתינוקת, אך אף שם אחר מלבד כרמל לא התאים לה.
    לא מצאנו שם שמתחבר עם התינוקת לכן כנראה שנקרא לה דניאל..
    נודה אם תתני לנו חיזוקים, במידה ויש, לגבי השם.

תודה רבה על העזרה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמה

ליאת יוגב
    17/04/2009

מבין כל השמות שהצעת , השם דניאל הוא אכן השם המועדף , זאת מאחר ומתקבלת מפה שהפנים שלה הינו מספרים מופנמים , גורל 7 יום 2 מספרים יותר ביישנים שקטים , מול זה השם דניאל יוצר מידה של פתיחות , יכולת ביטויית ,
    מספר הגורל הינו 7 מספר המייצג צדדים מאד פרטיים , צורך בלבדיות , ה- 3 יוצר צדדים יותר חברותיים , נכון שצריך לאפשר לאדם להתחבר למי שנועד , כלומר מספר ה-7 לצורך בלבדיות , ובכל זאת יש משהו נהדר בצירוף ה-7 עם 3 שיוצר יכולת למידה טובה , אולי אף התחברות להיבט המוסיקה והיצירתיות בכלל.
    אוהבת השם , גם אם אפשר לראות צדדים של הדחקה לעולם האמת , ה-3 קליל ה-7 רציני בוגר כבד , ובכל זאת , אין ספק שייטיב משהו , ואין ספק שמכל הבחירות הוא השם . ה-3 מספר מרכך משהו את ה-7 גם בהיבט חיבור לצד הנשי , גם בהיבט הפשרני יותר .
    בהצלחה .
    ואולי כמה מילים בכל זאת על השם כרמל , שם שיוצר מספרים הרמוניים במרביתם 1 7 9 מספרים שהמאפיין אותם זו העובדה שכולם מספרי פרט , כמו לומר מאפשר לילדה להתחבר לאמת שלה לאינדבדואליות , פרטיות ללכת בדרכה , שזו אמת שאליה עליה להתחבר , על ה-7 נאמר ,שצריך ללמוד להקשיב לקולות הבטן שלו , כי תמיד יש לו התשובות לכל השאלות , והצירוף עם השם כרמל רזניק מאפשר זאת ובגדול ...
    כך שאוכל לומר שהשם כרמל גם הוא בחירה טובה , אך המספרים במרביתם יותר גבריים , מידה של קצב בחיים לכיוון מנהיגותי , כמו לראות את מי מכם כהוריה , מאד שאפתן מנהיג , שדורש קצב ומהר , ובעצם ה-7 מספר עם קצב איטי יותר , כמו לומר הפנים זקוק לקצב שונה מכפי שהדרישות שישודרו לה .
    כך שלכל שם והסיפור שלו . ובכל זאת אלה שתי אופציות ראויות
    כרמל , דניאל , לשיקולכם , ספרי לי מה החלטתם ....
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לתינוקת

נעמה
    19/04/2009

הי ליאת,

לבסוף בחרנו לקרוא לתינוקת בשם דניאל משום שהתחברנו לשם הזה יותר מכרמל.
    תודה רבה על שעזרת לנו לבחור את השם!

בנוסף, רציתי לדעת האם השם של בננו אפק, שנולד ב- 27/11/05 מתאים לו.

שוב תודה.

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת שם לפעוט :)
    אמא
    16/04/2009

יש לי בן מקסים :) בן שנה.
    נדמה לי כי שמו מתאים לו מאוד :)
    הייתי שמחה לברר האם תחושותיי נכונות?
    שם פרטי: יובל
    שם משפחה: גורן
    תאריך לידה: 22.2 (2008)

לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שם לפעוט :)

הוספת תגובה

• לאמא של יובל

ליאת יוגב
    16/04/2009

מספר הגורל של בנך הינו 7 , מספר המראה על איכות עומק דרישה לשלמות , מול הצורך המאד גדול בפרטיות , מה גם שמספר השם המלא הינו 1 ואם כך צדדים מאד פרטיים להם הוא זקוק , מול זה צורת החשיבה הינה 4 מה שאומר ומראה שיהיה חשוב לו מסגרת בטחון יציבות , ואם כך צדדים מאד פרטיים מול צדדים הדורשים בטחון ומסגרות , מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה , אולי אף להבין שמי מההורים שהולך עם הצדדים המאד פרטיים , "משלם על כך מחיר " ואם כך חייבים ללכת עם הצדדים היותר מסגרתיים ולהיות חלק מ... , המפה מראה על צדדים מאד בוגרים רציניים , מול זה רצון בלראות עצמו כאדם יותר חברותי קליל וזורם , שם פרטי , או לפחות בילדות , כך יקלוט , שאת כאמו רוצה אותו ...
    בקיצור , חשוב לכבד אותו בצורך שלו בפרטיות . כיוון המחשב יהיה מעניין במיוחד בעבורו ...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לתינוק
    איריס
    15/04/2009

שלום,
    ילדתי את בני ביום ב' 13.04.09 בשעה 18:20. השמות האפשריים הם: נועם, איתי, עידו ועידן.
    שמות ההורים: איריס ורוני. לבננו הראשון קוראים רועי אשר נולד ב-20.05.04 (האם מתאים?).
    אשמח לקרוא דעתך על השם המתאים ביותר וגם לאופן כתיבתו, כלמר בכתיב מלא או חסר.
    בתודה מראש, איריס.

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוק

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שם משפחתנו...

איריס
    15/04/2009

שם המשפחה: אליאסי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איריס

ליאת יוגב
    16/04/2009

ראשית , מספר הגורל של התינוק הינו 1 - מספר המציין צדדים יחודיים אינדבדואליים , עצמאות ,ללכת בדרכו ולאפשר לו זאת , כאשר מגיע מיום לידה 4 ,-13 כלומר אפשר יהיה לראות שבתחילת דרכו בחיים תהיה חשיבות לבטחון וליציבות ובכל זאת נועד להיות 1 , עצמאי מיוחד בדרכו , מה שנקרא אחד יחיד ומיוחד....
    כאשר מבין השמות שהצעת השם נועם נראה השם היותר מומלץ , כתיב מלא , כאשר מתקבלת מפה שלפיה צדדים מאד עצמאיים חזקים , יכולת להתחבר למהות שלו עם כל המשתמע מכך, גם צורת חשיבה 1 , כמו לומר , הצורך לאני שלי ליחודיות שבי , לדרכי , יכולות נפלאות , כשקייימים גם צדדים נוקשים משהו , הדרישה לשלמות , שאותה יקלוט מתוך הדרישה של אבא ....
    השמות האחרים לא מתאימים ,כל אחד וסיבותיו הוא .... אפשר היה לחשוב שהשם עידן לא רע , ובכל זאת מפאת הספק על אפשרות של בעיה תקשורתית שיכולה להיווצר , לא יכולה להמליץ עליו , כי ראיתי ולא מעט מצבים שלפיהם , עם הייתם בוחרים בשם עידן , שיכול לימים ליצור בעייתיות מבחינה תקשורתית כאשר צורת החשיבה כאן קלילה זורמת , והחוצה חשוב יהיה להיראות מאד רציני בוגר ולימים יכול ליצור בעייתיות , שלפיה קושי תקשורתי . כפי שציינתי , ואם כך , מבין הצעותיכם השם הוא נועם . אלא אם כן קיימות אופציות נוספות .
    על רועי כמה מילים , מספר הגורל שלו 4-13 מדגיש צורך בבטחון יציבות כדבר הכרחי , לא פעם יכול ללכת עם הראש בקיר , זוהי משמעות ה-13 צריך ללמדו - לדעת לקבל הגבלות ומסגרות ,לזכור שתמיד כשדלת נסגרת , תיפתחנה 2 אחרות .
    צדדים רכים ויכולת הבנה , כך קולט מצד הוריו חברה סביבה וכו . כלומר לא מאפשרים לו הרבה פעמים ללכת עם הצד הנוקשה שבו , כי דורשים ממנו ללכת עם רגש רכות ושיתופיות ..

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !!

איריס
    16/04/2009

ליאת,
    תודה מקרב לב על התשובה המהירה והמעמיקה.
    אני חייבת לציין שהשם נועם היה השם המועדף עלי ביותר.כמובן שנבחר בו...
    שוב המון תודה, איריס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לבתנו
    C1
    14/04/2009

שלום ,
    נולדה לנו תינוקת ב-23/3 וטרם החלטנו על שם. אנו מתלבטים וכרגע בוחנים אחד משלושת השמות הבאים: אדווה, לינוי או אגם. איזה שם עדיף עבורה?

חג שמח

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לבתנו

הוספת תגובה

• לC1

ליאת יוגב
    14/04/2009

ראשית , מספר הגורל של ביתכם הינו 19-1 מספר המדגיש עצמאות , יחודיות אינדבדואליות , פרטיות , לדעת להישען על עצמה בזכות עצמה ....
    מתוך השמות שהצעתם , השם אדווה מקבל מפה שנקראת מפת חנק , מאחר והמספרים האחרים הקיימים הינם 4 ו-6 שהינם מספרים זוגיים , ואם כך תקלוט מהחברה סביבה הורים מורים , שחייבת להיות "ילדה טובה" ומה פתאום ללכת עם הצדדים המיוחדים שבה ? מה שנקרא קושי להתחבר ליעוד שאליו נועדה = 1 , משום כך השם אדווה לא מומלץ , השם אדוה לעומת זאת , (עם ו אחת) יכול להתקבל , כאשר המספרים הינם מספרים יחודיים אינדבדואליים , כמו לתת לה להתחבר ביתר קלות ליעוד שלה , המספרים הינם מספרים 7 9 1 יום לידה 5 , כל המספרים מספרי פרט , כמו לומר צדדים מאד פרטיים באישיותה , והיכולת ללכת על פי מה שנועדה , אלא ש-1 -7 מספרים מאד פרטיים עד כדי צורך להיות בלבדיות , מה שנקרא - לטוב ולרע , צד המחבר אותה לעצמה , צד אחד המבדיל אותה ויוצר פרטיות רבה .
    השם אגם , מקבל מפה מאד נוקשה , עד כדי אובססיביות , דרישות מעצמה .... פחות מומלץ ,
    השם לינוי יוצר קונפליקט בין מספרי 5 ל-7 בין הצד האומר - דרישה לשלמות , מול הצד היוצר קלילות וזרימה .
    ואז מה רוצה ? בלבול ? יוצר כעסים עצורים , רגשות קשים .
    משום כךגם השם לינוי - פחות מומלץ .
    האם קיימות אופציות נוספות ,גם כי אני מבינה שכבר הרבה זמן מתעכבים על בחירת השם ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופציות נוספות

C1
    15/04/2009

חשבנו בהתחלה גם על רייצ'ל ע"ש אמא שלי ששמה רחל או רומי , האם אחד מהשמות הללו מתאימים?

ממתינים לתגובתך

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• C1

ליאת יוגב
    15/04/2009

השם רומי יוצר מפת חנק , כאשר מספר הגורל של התינוקת הינו 1 מול זה המספרים האחרים הקיימים במפה הינם 13-4 ו-22-4 מה שאומר שבעצם לא מאפשרים לה להיות את מה שנועדה להיות ,ואם כך יוצר מצבים של חנק , בעיות בריאות , חלילה אפשריות , מצבים שלפיהם תרצה לנתץ מצבים בשל העובדה שלא נותנים לה ללכת עם מה שהכי נועדה ....
    השם רייצל ,מקבל מפה נוקשה מדי , גברית ולכן לא אוכל להמליץ עליה ,
    אם תרצי לדבר איתי לאחר צאת החג , לפאלפון 052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לתינוקת
    ורד
    14/04/2009

נולדה לנו תינוקת בתאריך 8/4 בשעה 7:50 בערב פסח בברכת החמה . אנו מאד בחיפושים אחר שם שיתאים למאורע (ערב פסח,וברכת החמה - אחת ל 28 שנים)

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

• ורד

ליאת יוגב
    14/04/2009

את בחירת השם- אמא אמורה לעשות , כך של אוכל להציע לך , אלא להתייחס לשמות שאת תבחרי , ובהתאם לכך לענות לך , איזהו השם המועדף .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי הצעות

חסוי
    20/04/2009

אור,יהלה, אוראל, ליאורה, אוריה, סול, פז, אורפז, ליפז, קרן, אליאור, זיו, זוהר, אביבית, יהל, קרני, ניצן, ליאור, קרנית, אורי, זוהרה, זהבית, אביב, הילה, הילית, תהילה, נוגה, יפעה, יפעת, בת חן, פזית, קארין, אוראלה, אורליה, חן, נרקיס,,,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם ושם משפחה לתינוקת חדשה
    איילה
    13/04/2009

ב-07/04/2009 נולדה לאחותי תינוקת, והיא עדיין מתחבטת בבחירת שמה. שם משפחתם הנוכחי הוא סולומון, אך עשוי להשתנות לסלומון בהמשך. אחותי נמשכת יותר לשמות: הילה, רז ושירז. בנוסף, היא שוקלת להעניק לילדה שם נוסף שיתקשר לסבתא שלנו שנפטרה בשיבה טובה (יפית).

האם אחד מהשמות שהזכרתי למעלה יתאימו לתאריך הלידה ולשם המשפחה הנוכחי או העתידי (אולי בכלל עדיף להם לא לשנות)? האם זה בכלל טוב להוסיף לילדה עוד שם לזכרו של נפטר (אישית אני נגד, ואין לי מושג מדוע)?

בתודה מראש ובברכת חג שמח,

דודה איילה.

לקביעת תור
    סגירה
    שם ושם משפחה לתינוקת חדשה

הוספת תגובה

• איילה

ליאת יוגב
    13/04/2009

מבין השמות המוצעים השם רז הוא המומלץ ביותר , זאת מאחר ומתקבלת מפת מנהיגות , מספרים מאד עוצמתיים חזקים , כאשר מספר הגורל הינו 4 -22 , מספר המראה על צורך מאד גדול בבטחון מסגרת יציבות , וזהו הדבר שחשוב להקנות לה .... מול זה ה-4 הוא גם מספר זוגי , כמו לומר , הפנים דורש בטחון , שייכות , מול זה מציאות החיים לא תמיד תאפשר זאת , כאילו הדרישות בבית משפחת סולומון הן לכיוון הבגדול , מי מכם כהוריה הוא דמות כריזמטית מאד , של רצון לבגדול ???
    דרישה גם להבנה נתינה וטוב לב , וכזו היא גם תהיה...
    ה-4 יכול ללכת גם בכיוון ה-22 בהמשך הדרך , (ילדים לא יודעים מה לעשות עם ה-22 , כ ך שבילדות תשתמש ב-4 , היותר פרטים קטנות ) אך לימים אפשרות נפלאה להגדיל לעשות בגדול , ביכולת הבנה למען אחרים , עד כדי עיסוק בתחום יעוצי ,
    השמות האחרים כל אחד וסיבותיו לא מומלץ ,
    הערה חשובהה השם הראשון הוא החשוב כך שההתיחסות היא כרגע ותמיד היא לשם סולומון ,
    כאשר מסתכלים על השם סלומון , גם כאן קיימת מפה הרמונית ולכן אוהבת את בחירת השם רז .
    האם לשנות השם , זו שאלה שצריך לבדוק את כל בני המשפחה , האם כדאי , כך שלא אענה כאן על השאלה הזו , כל אחד מכם , צריך לבחון בפני עצמו , , האם השינוי נכון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי השם הפרטי הנוסף?

איילה
    14/04/2009

ראשית - תודה על המענה המהיר והמפורט.

כאמור אחותי שוקלת לתת לילדה שני שמות, כשהשני הוא 'יפית' (לזכר סבתא שלנו). אישית יש לי נטיה טבעית לא מוסברת נגד העניין הזה, אבל דעתי איננה נחשבת כאן. האם התוספת הזאת משנה את תיעדוף השמות לדעתך?

לשאלותיך: אחותי בעצמה תמיד חשה שכל מיני דברים חוסמים אותה מהתקדמות במישורים שונים, ואם יש משהו שהיא רוצה זה שלילדה החדשה לא תהיה תחושה דומה. מכאן שההמלצה שלך דווקא מיישרת קו עם הרצון שלה, שוב, בהנחה שהשם הנוסף לא ישנה את התמונה.

מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איילה

ליאת יוגב
    14/04/2009

מאחר ומדובר בשם שני ולא כשם ראשון , לא צריכה להיות שום בעייה בהוספת השם יפית .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך, ושיהיה חג שמח!

איילה
    14/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכיוון שבתי בת ה 3.5 נקראת אילה,

אימשל
    15/04/2009

רק רציתי לציין שיש לך ,דודה איילה, את השם הכי יפה בעולם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה (:

איילה
    18/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועדכון לליאת:

איילה
    18/04/2009

רז הוא השם הנבחר, אז שוב - תודה לך על הסיוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לתינוקת
    חופית
    13/04/2009

הי,
    נולדה לי בת ביום 10.4.09 בשעה 20:40
    אני מתלבטת בין שני שמות - זהר ויהלי.
    אשמח לקבל עצתך.
    תודה ויום טוב,
    חופית גלב

לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

• חופית

ליאת יוגב
    13/04/2009

מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוקת הינו גלב , מבין השמות שהצעת , השם המועדף הינו יהלי , כאשר קיימים מספרים מאד פרטיים מספרי 7 גורל 9 שם מלא , צדדים המראים על חכמה תובנה רבה , צדדים מאד אינדבדואליים , מול זה כלפים חוץ יהיה חשוב לה להיראות יותר זוגית הרמונית , מה שאומר , פחות קבלה עצמית , או לחילופין , מספר הרושם יכול להתקבל לא רק כ-2 אלא גם כ-11 מה שאומר , צדדים מאד רוחניים , תובנה המצאתיות , יכולת הבנה נפלאה .
    ובקיצור כל המפה הופכת להיות מאד פרטית , אינדבדואלית ,שממילא קיים במרבית המספרים , יום 1 גורל 7 שם מלא 9 שם פרטי 1 , מספרים אי זוגיים , המראים על יחודיות אינדבדואליות פרטיות , ללכת על פי רחשי ליבי .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

חופית
    13/04/2009

עזרת לי מאוד.
    חופית גלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לתינוק - מאוד דחוף
    רונ י
    13/04/2009

ליאת יקרה,

ילדתי בתאריך 10/4/09 בשעה 11:57 בבוקר.

הברית בעוד 3 ימים ואני במצוקת שם מאחר ולא היה לנו שמץ של מושג לגבי כיוון לשמות כל ההריון, אבל חשבנו שאחרי הלידה כשנראה את הילד השם מיד יצוץ לו...מסתבר שזה לא פשוט כמו שחשבנו והלחץ נותן את אותותיו :-)

אני לא בטוחה אם הפרטים הבאים רלוונטים- אבל ליתר ביטחון:

תאריך הלידה שלי: 5/3/78 ושמי לאחר נישואים הוא איה ניקולא הוד

שם בן זוגי: יניב ניקולא ותאריך לידתו הוא 18/8/75
    אם יש עוד פרטים שאת זקוקה להם אין בעיה.

עלו כל מיני שמות ורעיונות: הכי על הכוונת עכשיו זה: סהר

חשבנו גם על רואי, רועי, עמיר, אמיר....אבל הכי הכי מתסדר זה סהר כשמסתכלים על הילד :-)

אשמח אם תוכלי לכל רעיון אחר/נוסף.

מאוד אעריך את הבדיקה שלך לגבי השם ואני מקווה שזה יקרה לפני הברית (מאחר וגם אני מנהלת כאן פורום ואני מודעת לקושי לענות מהר לכולם ובזמן בייחוד כשאר מדובר במצבים שיש להם דד-ליין - חייבים עד לברית שם :-)) ואחרי הכל אנחנו בחג כרגע )
    אז אלפי תודות מראש על העזרה

איה

לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוק - מאוד דחוף

הוספת תגובה

• איה

ליאת יוגב
    13/04/2009

הנתונים שחשוב לציין , שם המשפחה של התינוק ותאריך הלידה , וכמובן שמות שמתחברת אליהם .
    ואם כך ,מתוך הנחה ששם המשפחה של התינוק הוא ניקולא ,ראשית, מספר הגורל של התינוק הינו 16-7 מספר המדגיש צדדים מאד פרטיים מצד אחד , רצינות עומק חכמה ידע למידה , לכך נועד , צדדים מאד שונים , מה שנקרא לא סטנדרטי , מול זה בחירת השם סהר , בעייתית מאחר ומתקבל מספר קרמטי נוסף על ה-16-7 משמעות ה-16 הינה שיעור במערכות יחסים , המספר הקרמטי ,הנוסף הינו 13-4 מה שמדגיש נעילות מחשבתית , תחושת חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות .... ומשום כך השם סהר לא מומלץ .\השם רועי - יוצר מפת חנק , מה שאומר נועד להיות מאד פרטי אינדבדואליסטי , 7 מיום לידה 1 מה שאומר מספרים אי זוגיים ופרטיים באופן ניכר , מול זה המספר הנוסף המתקבל בעקבות השם רועי הינו 6 מה שיוצר חנק למי שנועדתי להיות מצב המביא לבעיות בריאות , כאפשרות , או צורך לנתץ במהלך הדרך בחיים , כי נחנק....
    השם עמיר יכול להיות לא רע , וזאת מאחר ומתקבלת מפה שיש בה צדדים פרטיים מול יכולות בכיוון המסגרתי אחראי , מי שיכירו מבחוץ לא יכירו מבפנים , החוצה יראה מאד תבניתי ממוסגר , ומבפנים יותר פרטי , אחר שונה ... ובכל זאת המפה יותר מתאימה , לפחות מכל ההצעות האחרות (ושמתי לב גם לשם עמיר ורואי )
    במידה וקיימות אופציות נוספות , הציעי ואלווה אותך ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב היי

רונ י
    14/04/2009

המועד מתקרב ועדיין אין שם...

איך השם נועם מסתדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלה עוד שם...

רונ י
    14/04/2009

עלה עוד רעיון לשם אורן..

תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איה

ליאת יוגב
    14/04/2009

שוב , מספר הגורל של התינוק הינו 16-7 מספר מאד לא סטנדרטי , מול זה השם אורן יוצר מפה שלפיה יקלוט שרוצים אותו ילד ההולך על פי נורמות , חוקים , מספרים 4 ו-6 כמספרים זוגיים מול מספר הגורל המוכיח על היעוד שלו , במיוחד שנולד ביום לידה 10 , 1 ו-7 מספרים מאד פרטיים , מול זה ה-4 ו- 6 מספרים מאד זוגיים סטנדרטיים , ואם כך כמו לא לאפשר לו ללכת עם היעוד אליו הגיע.
    השם נועם מקבל מפה שלפיה קיים קונפליקט בעולם הצרכים , כאשר מספר הגורל הינו 7 מספר המדגיש צדדים מאד רציניים , דורשי שלמות ואיכות , מול זה צורת החשיבה המראה על צדדים מאד קלילים זורמים . ואם כך עם מה ללכת ?? האם בצד הקליל או לחילופין רציני ? שאלה המביאה לבלבול מאד גדול ולמצבים של איבוד שליטה ....
    לא אוכל להמליץ , אם כך לא על נועם ולא על אורן .
    דברו איתי , מחר בערב 052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לתינוקת
    לירון ליבוביץ
    13/04/2009

ילדתי ביום שישי 10.04.09 בשעה 17:23 בערב . מתלבטת בין 4 שמות
    ליה
    רומי
    אמה
    יהלי

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

• למשפחת ליבוביץ

ליאת יוגב
    13/04/2009

במידה ושם המשפחה של התינוקת הינו ליבוביץ , קיימת בעייתיות בכל אחד מהשמות , אמה וליה שמות היוצרים קונפליקט בין מספרי 7 מספר הגורל לביןה-5 , בלבול , מצבים של פחד מאיבוד שליטה , המביאים לחיים מצבים של איבוד שליטה ....
    השם רומי יוצר מספר קרמטי נוסף על ה-16-7 שאליו נולדה , 19 זהו מספר השם המלא , היוצר אירועים קורבניים לתוך החיים ....
    השם יהלי יוצר מפה שלפיה צורת החשיבה הינה -6 צורך במשפחתיות הרמוניה , מול שאר חלקי המפה =7 גם בגורל וכן בשם המלא , ואם כך עד כמה הולכת עם ה-7 או לחילופין עם ה-6 פוחדת ללכת עם היחודיות המאפינת את ה- 7 הלבדיות הפרטיות , הלא סטנדרטית , ואם כך פחד מלהיות מה שנועדה להיות , ואם כך שוב מפת פחד מאיבוד שליטה . שמביאה בחיים מצבים של איבוד שליטה ...
    בעייה ... מה עושים ? נסי לדבר איתי , ונבדוק זאת ,
    052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לתינוקת
    חוה
    12/04/2009

שלום,

בשעה טובה נולדה לנו בת בתאריך 6.4.09 בשעה 1638. אנו מתלבטים בין השמות:
    נועה, גלי, נויה, שירה. שם משפחתנו רובין.

מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

• חוה

ליאת יוגב
    12/04/2009

מבין כל השמות שהצעת , השם המועדף , ללא ספק הינו נ ו ע ה , זאת מאחר ומתקבלת מפה מאד הרמונית , נשית רגשית , ביטויית , ופשוט נפלא ,
    כל אחד מהשמות האחרים , כל אחד וסיבותיו , פחות מתאימים .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה