מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתאומים בן ובתמיכל28/01/2009
שלום אני אמורה לעבור ניתוח קיסרי ב12.2.09 על מנת ללדת תאומים בן ובת מקסימים אנחנו מאוד מתלבטים לגבי שמות לבן:קורן, כרמי, ליעם, יינון לבת: אבישג, זהר, שי, שקד שם המשפחה הוא ברטימור מודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
ליאת יוגב28/01/2009נכון לעכשיו גם אם לא ילדת , אני משיבה ל ך בהתאם לתאריך הלידה , 12.2.2009 משמעות הדבר שהתינוקות אמורים להיוולד למספר גורל 7 , מספר המייצג עומק איכות חכמה למידה , כאשר מבין השמות שהצעת , לבן השם יינון , עם שני י , הוא המועדף , מקבל מפה שיש בה חלקים מאד מנטליים מצד אחד , ומצד שני פרקטיים מעשיים במיוחד . מידה של השגיות שקיימת גם אם הפנים מאד זקוק לזמנים עם עצמו , כאילו , קיים כאן מצב שאחד מההורים הוא יותר שאפתן ודוחף קדימה , האם קיים מצב כזה, מי מכם , או את או בעלך , מאד שאפתניים מנהיגותיים ...? עבור בת מבין השמות , השם המועדף הוא אבישג , מאחר והמפה מאד הרמונית , גם כי קיימת בעייתיות , המתייחסת לקושי באינטימיות , המספרים הקיימים בשם אבישג , הם 1 7 9 יום 3 , מה שאומר יחודיות אינדבדואליות , פרטיות , צדדים מאד של תובנה חכמה , אבל לא בהכרח קל בשיתוף .. אם כל המשתמע מכך , ובכל זאת השמות האחרים , ממש לא מומלצים , אלא אם כן תציעו שמות אחרים . חשוב לי לדעת שזהו אכן תאריך הלידה , במידה וקיים שינוי , עדכנו אותי ....ונבחן שוב את השמות . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נולד לי בן השני 28.01.2009מקסים28/01/2009
נולד לי בן תעריך 28.01.2009 אמא לודמילה (10.08.1978) ואבא מקסים טיטייבסקי (23.10.1976) תעזרו לי בבקשה לבחור שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקסים
ליאת יוגב28/01/2009בחירת השם לתינוק נעשית ע"י אמא , ואם כך הציעו אתם שמות , חשוב שאמא תאהב את השמות , ואעזור לכם לבחור השם המועדף מבין מספר שמות שאוהבים ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבייביקרן27/01/2009
היי,שמי קרן סוקולובסקי וכרגע אני בשבוע 32, ואלד בן בשבוע 38(זירוז עקב סכרת בשבוע של ה- 15/3/09). התייעצתי איתך בעבר לגבי השם אילון סוקולובסקי ואמרת שזהו שם טוב אבל בכל זאת שאכין שמות נוספים כי אין תאריך ושעה מדויקים. אבקש לדעת האם השם איתי הוא אופציה. ובנוסף אבקש לברר אופציה לגבי השם עדי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
ליאת יוגב27/01/2009השם עדי לא מומלץ , בשל הקונפליקט בין מספרי 1 ל-2 במפה , ועדיף לא לבחור בו ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןר27/01/2009
שלום בתאריך 18.1.09 נולד לנו בן וקראנו לו פלג. שם האם רונה תאריך לידה 12.6.76 והאב גיא 19.10.72. שם המשפחה רייבנבך. בחירה טובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברצוני לברר גם על השם עדי
קרן27/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהר
ליאת יוגב27/01/2009מספר הגורל של בינכם הינו 2 , מספר המייצג צדדים רגשיים במיוחד , צורך בעידוד ותמיכה , עדינות נפש , משהו שזקוק באופן מיוחד להרמוניה , שלווה , הדבר המעניין שכל מפתו של בינכם פלג הינה 2 - דבר המדגיש את הצד המאד מאד רגיש שבו . צד שיכול להיות גם בהיבט הדיפלומטי , לימים , טקטיות , יכולת הבנה רבה , כלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות יותר פתוח , מסתדר ופחות להראות לעולם את ההיבט הרגשי שבו . כמו לומר , פחות לקבל את עצמו בצדדים הרגשיים שבו ה-2 מדגיש גם צד של דקויות וכניסה לפרטים .ואילו מה שיהיה חשוב לו להראות לעולם , כרושם חיצוני ,זה שאינו מתעסק בקטנות , כמו מי שהולך על בגדול .... בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבייביקרן27/01/2009
היי,שמי קרן סוקולובסקי וכרגע אני בשבוע 32, ואלד בשבוע 38(זירוז עקב סכרת בשבוע של ה- 15/3/09). התייעצתי איתך בעבר לגבי השם אילון סוקולובסקי ואמרת שזהו שם טוב אבל בכל זאת שאכין שמות נוספים כי אין תאריך ושעה מדויקים. אבקש לדעת האם השם איתי הוא אופציה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
ליאת יוגב27/01/2009השם איתי יכול להתאים , שוב חשוב לבדוק זאת ביחס לתאריך הלידה .. להשתמע לאחר הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת בדיקת שמותאור26/01/2009
יש לי ילד אחד ואני 4 שנים בניסיונות להביא את השני. מבקשת לבדוק לגבי השם שלו האם נבחר נכונה שחר 2.11.2004 בשעה 8:30 בבוקר. אני אשמח לבדוק אם יש קשר בין הקושי להיכנס להריון לשם שלי אשמח לקבל תשובה שמי אורלי נולדתי ב- 4/8/1971 בשעה 06:00 בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
ליאת יוגב27/01/2009ראשית , צרפי את שם המשפחה של בנך . מעבר לכך , אני מאמינה שאפשר לבדוק את נושא ההריון , אלא ,שלא אעשה זאת דרך האתר הזה . אם בכל זאת תבחרי להיוועץ , 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אור28/01/2009תודה על השיחה. לגבי בני... שם המשפחה הוא לולו לינג האם עלי להוריד את הלינג או שניתן להשאיר את שני השמות משפחה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אור
ליאת יוגב28/01/2009המפה של בנך שחר מראה על ילד בוגר ורציני במיוחד , מספרים המדגישים חלקים מאד אינדבדואליים פרטיים , יחודיים מול זה מאד חשוב הבטחון מסגרות , כלומר צד של יחודיות פרטיות , ומה פתאום חייב הבטחון מסגרת יציבות , ואם כך פעם הולך עם החלק היחודי שבו ופעם עם הצד המאד מובנה, מסגרתי מה שנקרא , הליכה בתלם . האם להשאיר את השם שחר לולו בלבד ? זו שאלה מעניינת , והייתי חושבת שיש בזה משהו נכון אך לא באופן החד משמעי , מאחר ויש משמעות מאד גדולה לשם הנבחר , כך שזוהי בעצם מפתו ,המפה אליה נולד ואםכך זוהי האנרגיה שמכיר , למה חשבת על האפשרות להוריד את שם המשפחה לינג ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אור28/01/2009נתחיל בזה שהוספתי את שם משפחתיהקודם לבני ולי מאחר ואבי נפטר בטרם התחתנתי ורציתי ששם המשפחה שלו ישאר לדור נוסף מאחר ואנחנו רק בנות וכל אחת שינתה לשם משפחה אחר. חשבתי להוריד לאחר מספר שנים מאחר ואולי זה באמת כבד מידי עבור ילד במיוחד המשמעות שנתתי לשם המשפחה . עלי לציין כי בעלי לא שינה את שם משפחתו. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שדלגת עלי..עניתי על שאלתך..
אור01/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
ליאת יוגב01/02/2009במידה ואכן שחר נולד לשמות המשפחה לולו לינג , הדגשתי את תכונותיו הבוגרות והמפה המאד רצינית שלו ... כאשר לשאלתך האם להוריד את השם לינג , בהחלט אפשרי , גם כי חשוב לציין ש-80% מערך המפה של האדם זוהי המפה הראשונה אליה נולד . ובכל זאת האפשרות להיקרא שחר לולו , יכולה בהחלט להיות טובה . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתאילנית26/01/2009
ילדתי בת ביום חמישי 22.01.09 בשעה 03:21 אנחנו מתלבטים בין שני שמות : לירי או גאיה. מה דעתך יותר נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנית
ליאת יוגב26/01/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה בטיש
אילנית27/01/2009אנחנו מתלבטים בין גאיה למיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלם שלי הוא 25.2מורן26/01/2009
חשבנו על השם שני, האם זה שם טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם המשפחה של הילדה הוא...
מורן26/01/2009בן-דור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן
ליאת יוגב26/01/2009מבלי להתייחס לתאריך הלידה , מתקבלת מפה , על פי השם שני בן דור . שקיימים בה מספרים פרטיים , ואולי גם תחושה של לבדיות , חייבת לבחון , כאמור , ביחס לתאריך הלידה ... ןאם כך , נשתמע לאחר הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שם פרטישיראל26/01/2009
שלום ליאת :) מישהי שאני לומדת אצלה שאלה עליי אצל רבנית והיא אמרה שהשם שלי לא מתאים לי, יותר נכון שהאותיות א' ול' לא מתאימות לי ולהוסיף במקומם תאות ה' - שירה. שאלתי רב והוא אמר שהוא לא רואה שום בעיה בשם שלי אלא שאני צריכה לקרוא תהילים לשמור מצוות וגם את זה אמרה הרבנית למרות שהפורום (לפי מה שכתוב) הוא לתינוקות חח ואני לא תינוקת אשמח לקבל תדעה שלך.. שיראל מרודי - 04/11/1992
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיראל
ליאת יוגב26/01/2009מתוך נתוני המפה שלך , מתברר שכל מספרי המפה הינם 9 , שם מלא מספר גורל , מה שמדגיש שקיימת כאן מפת מנהיגות , מקווה שיודעת להתחבר למקום הזה , מפה שיש בה צורך לתקן את העולם . חשוב שאף תיפני לכיוון התנדבותי , בצבא ללא ספק אפשר לקחת אותך להדרכה , יהיה לך נהדר לטעמי . יש משהו מדהים במפתך , לא הייתי מוסיפה שום דבר , דעי להשתמש ב-9 המדהים הקיים במפתך , עשייה בגדול , למען אחרים , ועוד לא ללכת למקום המלחמתי ,כאשר רוצה את האמת ולתקן את העולם ביתר .... לא ניתן עד הסוף לתקנו , מנסיון אישי (גם לי קיים מספר גורל 9 ) אז צאי לדרך והצליחי , אפשר בהחלט להצדיע לך .... נפלאה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה :)
שיראל26/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאריך משוערלילך25/01/2009
שמי לילך ובעלי גיל אני יולדת בתאריך ה -15 או 13 למרץ חשבנו על השם עדן לבן שלנו באנגלית זה יהיה עיידן... (אנחנו גרים בארה"ב) רציתי רק לדעת מה דעתך על השם, והאם יהיה כאן הרמוניה ושותפות עם השמות שלנו ואם השם לא מתאים, איזה שם את ממליצה? דרך אגב, שם המשפחה זה יערי המון תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
ליאת יוגב26/01/2009מאחר ואתם חיים בחו"ל , סביר להניח שאתם חושבים אנגלית , ומשום כך , כדי לבחון בצורה מדוייקת את הבחירה של השם , חשוב שתכתבי את השם בצירוף שם המשפחה באנגלית , וכך אוכל להתייחס לצירופי המספרים . כרגע , לא באופן המושלם , כאשר עדיין אין ידיעה סופית לגבי תאריך הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתינוקשמות לתינוק25/01/2009
שלום , אמי בחודש התשיעי להריונה , היא אמורה ללדת כל יום בעזרת ה' . אנו מתלבטים איך לקרוא לתינוק התאריך המשוער ללידת אימי :5.2.09 שם האם מירי(מרים) , שם האב דודי (דוד) , ושם המשפחה הוא לוי . הנה כמה אופציות: אורי , זיו, איתי , היליי ,קורן ,נדב ,שי ,דביר מהו השם הממולץ ביותר ? אשמח לקבל תשובה בקדם האפשרי תודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת לוי
ליאת יוגב26/01/2009מאחר ולא ידוע בודאות תאריך הלידה של התינוק , תשובתי היא באופן החד משמעי , לא סופית , כאשר מבין השמות המוצעים , ואוהבת שקיימות אפשרויות רבות . השמות הטובים יותר הם שי , דביר איתי וזיו . כאשר בכל אחד מהשמות האחרים נוצרת בעייתיות כזו או אחרת , אז אנא , היו איתי בקשר לאחר הלידה ואוכל בהחלט לעזור לכם לבחור ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. עשית לי את היום.
עמר26/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתאומים- בן ובתאלה25/01/2009
אתמול 24.1 נולדו לי ולבן זוגי האהוב תאומים מקסימים- בן ובת עדיין לא חשבנו עם שמות אז אשמח לדעת מה דעתך לבת חשבנו על- אוריאן, אוריין, אלין, שיר, אביגיל (או אביגייל) לבן חשבנו על- ליאם, איתן, אלון, עומר (או עמר) או אדם לי קוראים אלה ולבעלי מאיר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם המשפחה הוא תורן
אלה25/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה
ליאת יוגב26/01/2009ראשית , מספר הגורל של התאומים , הינו 9 מספר המדגיש צדדים של הבנה נתינה , צורך לתקן את העולם , מספר שיש בו הרבה דרמות , צורך בהן .... רצון לבגדול ועוד ... כאשר מבין השמות , אתייחס ראשית לשל הבת - השמות אוריאן או אוריין , מבחינה נומרולוגית זהים , מקבל מפה מאד הרמונית , הבנה נתינה רבה , לכך תהיה מיועדת . בהחלט יכול להתאים . השם אלין , גם הוא אפשרי , מאחר , ומתקבלת מפה מאד חזקה , שאפתנית מטרתית , יכולת מנהיגותית ובהחלט הרמונית , אוהבת . לשיקולכם בין שני השמות הללו , השמות האחרים בעייתיים , כל אחד מסיבותיו הוא .... באשר לבן - השמות עומר או עמר מקבלים מפה מדי נשית , ולכן לא הייתי בוחרת בהם , כאשר מדובר בבן , איתן , שם המקבל קרמה 19-1 מצבים קורבניים , בעיות תקשורת , לא לבחור . השם ליאם הוא המומלץ ,ללא ספק, יוצר מפה מנהיגותית , חזקה , צדדים מאד פרקטיים , שאפתניים , בסה"כ המפה הרמונית ולכן הייתי בהחלט ממליצה על זה השם ואם כך השמות המועדפים , הם אוריין , אוריאן , אלין , לבן - השם ליאם . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתעמר25/01/2009
שלום רב, הייתי רוצה להתייעץ אם כדאי לקרוא לבתי - ירדן. היא נולדה ב- 15.1.09 ב- 12:10 בצהריים. שם המשפחה- יעקבי. שמי עמר ושם האם יעל. תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמר
ליאת יוגב26/01/2009השם ירדן יעקבי , נפלא , בהחלט אפשר לבחור בזה השם , כאשר מספר הגורל של ביתכם הינו 9 - מספר המייצג , יכולת הבנה נתינה , רצון לבגדול , המפה כולה הינה מפה הרמונית, מספרי 3 6 9 הם המספרים הקיימים במפה , אוהבת במיוחד נועדה לעזור לאחרים , כדי להצליח לעזור לעצמה , יתכן שהכיוון מאד יצירתי , או אהבה וחיבור לילדים . בהצלחה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שם לילד בן 7 חודשיםאור25/01/2009
שלום רב, בתאריך 9.6.2008 בשעה 3:40 לפנות בוקר (ערב שבועות) נולד לנו בן מקסים. קראנו אל- יה. הוא ילד מקסים בריא ומלא אהבה. אך, אנו חשים שטעינו בשם (במיוחד האבא) חשבנו על השמות שלם ולביא כאופציות. אשמח לדעת האם השמות טובים? האם אפשר להחליף בגיל כזה. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
ליאת יוגב25/01/2009ומהו שם המשפחה של התינוק ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשאלה
אור25/01/2009שם משפחת הילד בן השבעה חודשים כץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
ליאת יוגב26/01/2009במידה ואינכם מתחברים לבחירת השם , שנבחר לבינכם , אולי באמת מן הראוי לשנותו, לשם שאכן תאהבו יותר , אבל כן הייתי בוחנת וחושבת מה היה קורה אם בכל זאת תנסו תקופה לבחון עצמכם , ואולי כן להצליח להתחבר לשם הנבחר . מספר הגורל של בינכם הינו 7 - מספר המדגיש עומק חכמה ידע למידה , צדדים מאד אינדבדואלים פרטיים , מה גם שכל המפה היא בכיוון שכזה , מספרי 3 5 7 9 ו-1 השם הפרטי , כלומר מספרים המייצגים יחודיות אינדבדואליות , מאד זקוק לפרטיות , אלא שכלפי חוץ יראה משהו אחר לגמרי , יראה צדדים הרבה יותר פתוחים תקשורתיים , כמו לומר , מי שיכירו מבחוץ , לא בהכרח , יכירו מבפנים , קוראים לזה מספרים פרטיים מול מספרים ציבוריים , עד כדי כך , שבחוויה שלו ירגיש את הוריו , במסרים כפולים . כמו לומר כל אחד מושך לכיוון אחר .... זהו הסיפור של המפה של בינכם , גם אם תשנו שם , עדיין בעובדה , שזהו השם הנבחר , ולו גם לשבועיים ראשונים מחייו , אלה התכונות והדברים המיוחדים במפתו של אליה , מול זה אם והיה ועדיין אחרי נסיון להתחבר בכל זאת , לשם ולא עלה בידיכם , השם המומלץ , מבין שתי הההצעות שהצעתם , הוא שלם , מקבל שם מלא 3 כפי שהשם אליה , כמו לומר , לפחות 80%מהמפה תואמת לזו המולדת . אז בהצלחה בדרך , עדכנו אותי מה עשיתם ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לליאת יוגב
אור27/01/2009שלום רב קודם כל תודה על ההתייחסות המהירה. חשוב לי לציין כי אני (האמא) בחרתי את השם אך עתה החשש שלי הוא שאל-יה הוא שם של בת(לא חשתי כך שנתתי את השם אך הסביבה מאד משפיעה) מעבר לכך אבי הילד מראש לא התחבר לשם ועשה וויתור גדול לפני הברית. התחושה שלי היא כבמהות (ואין לי ידע בנומרולוגיה או אסטרולוגיה אלא, רק תחושת בטן אמיתית) אל-יה פותח לבבות- כל מי שנתקל בו הלב מתרחב.. לכן האופציה הייתה (לביא- להשאחר חלק מאותיות השם ולהכניס את השילוב לב- לצערי את השם אור- שמאד מתאים לו - לקחתי לו..)אנחנו פתוחים לשמות נוספים.. תודה שנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
ליאת יוגב27/01/2009השם לביא , פחות מומלץ , מאחר ומקבל מפה של פחד מאיבוד שליטה , מה שמביא למצבים בתוך החיים של איבוד שליטה , משום כך פחות ממליצה , חשוב שאתם תתחברו לשמות והציעו , וכך אוכל לנסות לעזור לכם לבחור השם המועדף ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לליאת יוגב
אור28/01/2009טוב, מה לגבי אוהד?
ליאת יוגב28/01/2009השם אוהד , יכול בהחלט להתאים , מהסיבה שנוצרת כאן מפה מרככת את מספר ה-7 שאליו נועד , פשרנות רבה , פתיחות מחשבתית , תובנה נפלאה ועוד . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אור29/01/2009שלום רב, שוב תודה רבה על היחס המהיר ותשומת הלב. אני עדין בספקות וערעורים- האם יש מקור ידע (ספר, אתר) שיכול לכוון אותי איזה שמות כדאילבחור (בגימטריה/ נומרולוגיה של ספרות מסויימות)?. כל כך חשוב לי שלשם תיהיה משמעות. שוב תודה
ליאת יוגב30/01/2009אין לי מושג , נסי לבדוק באינטרנט , פחות יודעת להמליץ לך באיזה אתר .... על כל פנים אם תרצי לשוחח , דברי איתי ל-052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה רבה
אור30/01/2009טוב אחרי הרבה התלבטות ומחשבה ואחרי שייעצת לנו הרבה החלטנו להשאיר את השם אל-יה כשם רשמי וככינוי שבו יקראו לו יהלי (בכל מקרה תמיד קראתי לו אליהלי) ואבא שלו הסכים לעניין כך שאנחנו לא מרעידים עולמות. האם זה בסדר??? שוב תודה רבה על כל העזרה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מקרב לב
מיכל28/01/2009אם יהייה שינוי בתאריך הלידה אעדכן תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתאורלי24/01/2009
בתנו נולדה ב-20.1.09 בשעה 11:50 . האם: אורלי האב: אביעד משפחת ישראלי. אנו מתלבטים בין השמות: סיוון, מעיין ( י אחת או שתיים), מורן, נועה. נשמח לעצתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי
ליאת יוגב25/01/2009מספר הגורל של ביתכם הינו 14-5 מספר המדגיש צורך בעניין סקרנות , פעלתנות , ריגושים , חופש , ותנועה . מבין כל השמות שהצעת , השם המועדף הינו מעיין , עם שני י. כאשר השם סיוון מקבל קרמה נוספת על מספר הגורל (קרמה= תיקון על חיים קודמים ) 16 מצבים של ניתוקים הפתעות , ושיעור במערכות יחסים . משום כך לא לבחור בשם זה . השם סיון - מקבל קונפליקט בין מספרי 1 ל-2 ואם כך בעייתי , מה רוצה עצמאות ? שיתוף ? השם מעין יוצר שוב מפה קונפליקטית , לא טוב . השם מורן יוצר מספר שם מלא קרמטי 19-1 ואם כך אירועים קורבניים בתוך החיים .... לא מומלץ השם נועה גם הוא בעייתי , מקבל קונפליקט בין הה -5 בגורל "צמצום תאריך הלידה , לבין השם המלא 7 , בעייה של בלבול , כעסים עצורים ,רגשות קשים . לא טוב . ועל השם מעיין , מתקבלת מפה רכה נשית , כאשר קיים צד מאד סקרן, צורך בחופש ריגושים עניין , מול חלקים שיש בהם צדדים זוגיים , שם מלא 2 וכן יום לידה 20=2 ואם כך צדדים לא פעם תלותיים , שותפיים , זוגיים , מי שיכירה מבחוץ לא תמיד יכירה מבפנים , הפנים מאד סוער , רוגש , סקרן , שובב , החוצה תיראה מאד נעימה רגשית , הרמונית ונעימה . יתכן שבחוויה שלה , תראה את כל אחד מכם , כהוריה כטיפוס שונה , מה שנקרא מסרים כפולים .... ובכל זאת מבין כל האפשרויות , זהו השם המועדף . בהצלחה . אלא אם כן קיימות אופציות נוספות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)