מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקמיכל09/02/2009
שלום רב ברצוני להתייעץ איתך בנושא שם לתינוק שעתיד להוולד בסוף יולי 2009. תל"מ 30.07.09 אני מרגישה שהגיע אלי שם בלילה כמו סימן, מכיוון שרק בבוקר אותו היום ביררתי את משמעותו: נשמע לי השם רובי בראש רובי היא כאמור האבן הראשונה שבין אבני החושן ובנוסף מסמלת בין השאר את שמו של ראובן התנכי ושבט ראובן בכך חשבתי הכוונה שאקרא לבני שיוולד רובי (ראובן), כאשר השם ראובן ירשם בת"ז או שני השמות וכנראה שהילד יקרא רובי בחיי היום יום שם משפחתו של בעלי לובל הפרטי נועם, שמי מיכל הכוונה ל: רובי (ראובן) לובל האם תוכל לתת לי חוות דעת אודות צירוף זה ומשמעות שני השמות וכל המכלול? יש לציין עוד נקודה חשובה, נכון לעכשיו בעלי לא מחבב במיוחד את השם הנדון ורוצה לקרוא לבנו איתן, שם שאני אינני מתחברת אלין כרגע מבחינה נפשית איתן לובל - הכוונה לבתנו הבכורה - בת 3.5 קוראים דורין ונוסף לה שם בת"ז שרה לובל - ונולדה ב 16.09.05 האם אתה רואה בעייתיות בשם זה שכן למרות היותה ילדה מלאך מכל הבחינות מבחינה בריאותית היא נוטה לחולי אשמח לעצתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה לשון נקבה, ליאת, ראיתי שטעיתי
מיכל09/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
ליאת יוגב10/02/2009באשר לבחירת השם רובי לובל ,קיימת בעייתיות שהיא קרמה 13-4 , מספר קרמה ,זהו שיעור על חיים קודמים , 13-4= נעילות מחשבתית , חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות ועוד . משום כך לא הייתי ממליצה על השם . כאשר גם בעבור דורין לובל , נוצר מספר קרמה שכזה , מצד אחד קיימים במפתה מספרי 5 , מספרים המציינים צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , חברה ותנועה , מול חלק אחר האומר , מה פתאום ? חייבת ללכת עם הצדדים הבטוחים , אחריות רצינות בגרות .. אז אם הולכת ? פחות ידוע לי סיבת החולי אצל דורין ,כך שלא אנסה להסביר זאת ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתאווה09/02/2009
שלום תאריך הלידה הינו 03/2/2009 (בת). רציתי לדעת האם השמות הבאים מתאימים מבחינה נומרולוגית אריאל , מעיין , שקד , זיו. שאלה נוספת יש לי בת ששמה טל נולדה ב 21/10/2001 האם השם מתאים? חשבתי להוסיף לה יה כלומר טליה. ?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אווה
ליאת יוגב09/02/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אווה09/02/2009שם המשפחה הוא בן דיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאווה
ליאת יוגב10/02/2009השם רותם בן דיין מקבל מפה מאד מופנמת , כאשר מספר הגורל הינו 2 , שזהו מספר רגשי במיוחד , צורך בהרבה תמיכה ועידוד , וקיימת תחושה שדורשים במיוחד , מישהו מבין ההורים נוקשה , דורש ולא תמיד נותן דגש לעולם הצרכים של הילדה ,הכל כך רגישה השמות שהצעת עבור התינוקת - אריאל , וזיו נוצרות מפות קונפליקטיות בין ה-7 כמספר הגורל לבין ה-5 ואם כך הרבה בלבול , רגשות קשים , פחד מאיבוד שליטה ומצבים של איבוד שליטה - לא מומלץ השם מעיין יוצר גם כן מפה בעייתית , מספרים נוקשים במיוחד ... לגבי השם שקד , נוצרת מפה גברית נוקשה וסגורה גם כן , לסיכום , אם קיים שם אחר שמתחברת , הציעי ואעזור לכם .... מצטערת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
אווה12/02/2009תודה שחזרת אליי א לגבי רותם מה ניתן לעשות כדי לשפר? מספיק בשינוי התנהגותנו כהורים? ב לגבי שם לתינוקת חדשה יש עוד מס אופציות: יובל , שיר , שירה , ליאור ג שאלתי אותך גם לגבי הבת הגדולה שלי טל בן דיין נולדה ב 21/10/2001 ב 07:06 תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאווה
ליאת יוגב13/02/2009עבור התינוקת , בחירת השם יובל יכולה להיות נפלאה , כאשר מספר הגורל הינו 7 מול זה המספרים האחרים המתקבלים הינם מספרים יותר מרככים , פשרניים , 7 מספר נוקשה דורש שלמות , המספרים האחרים הינם מספרי 9 ו-3 משהו שמייצג רכות פשרנות , מידה של חברותיות ופתיחות ,כאשר מספר הגורל הינו 7 המוכיח על צורך מסויים להיות עם עצמה ובכל זאת בזכות השם יובל , יהיו כאן צדדים יותר פתוחים חברותיים זורמים . אוהבת . השם שיר יוצר מפה שלפיה המספרים הנוספים 3 ו-6 מספרים מרככים את ה-7 היותר נוקשה , אפשרות טובה גם כן ... יכולות בכיוון היותר הרמוני משפחתי ,מול עולם צרכים יותר אינדבדואלי , לפעמים גם יכול ליצור תחושת תסכול , בין הרצוי למצוי , בין עולם הצרכים המאד פרטי , לבין מציאות חיים היוצרת מצב שלפיו צריכה ונדרשת בחיים להיות יותר אחראית משפחתית ועוד .. מבין השמות השם יובל נראה לי יותר מומלץ , לגבי רותם , מה שניתן לעשות לדאוג להתחבר לעולם הצרכים שלה , בכיוון הרגשי , הזקוק כל כך לעידוד ותמיכה ולזכור זאת .... על טל בן דיין , מספר הגורל של טל הינו 7 , שוב מספר המציין צדדים מאד נוקשים , עומק חכמה ידע למידה , מול זה הצדדים האחרים הינם מספי 2 3 מספרים יותר מרככים ומפשרים , לומדת מהחברה סביבה הורים מורים , שחייבים ללכת עם מידה של ריכוך ופשרנות , היבט נוסף של המפה הינו , כאשר המספרים הם מספרים אי זוגיים , יחודיות פרטיות אינדבדואליות , מול זה צורת חשיבה האומרת - חייבת שיתוף פעולה , ולא ללכת בפרטיות יתר שבי , ואם כך פעם הולכת עם הצדדים המאד אינדבדואליים , ולעיתים עם הצורך בשיתוף פעולה , מה שנקרא מפת פחד מאיבוד שליטה , ואם כך מצבים בתוך החיים של איבוד שליטה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה לבחירת שם לביתנו הבכורהיצחק08/02/2009
שמי הבר יצחק ושם אשתי יפית ואנו לא יודעים איזה שם לבחור לביתנו הבכורה שנולדה ב4.2.09 בשעה 1200 בצהריים. אשמח לקבל הצעות תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצחק
ליאת יוגב09/02/2009אם תראה את תשובותי לאורך הדרך ,לא אני זו שבוחרת שמות לילדים , אלא מאשרת או מסבירה מדוע לא , על שמות שההורים מציעים . האמת שבחירת שם צריכה להעשות ע"י אמא , כך שחשוב שאתם תתחברו תציינו גם את שם המשפחה ואעזור לכם לבחור השם הטוב ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה הוא הבר
יצחק09/02/2009אנחנו חשבנו על ניצן או עופרי ואם יש לך הצעות נשמח לשמוע תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצחק
ליאת יוגב10/02/2009שני השמות שהצעת , יכולים להיות נפלאים , כאשר מספר הגורל הינו 8 - מספר המציין חוזק כוח סמכות , שאפתנות , פיסיות ,מול זה השם ניצן מקבל מפה מאד זוגית , כל המספרים הזוגיים , 2 4 6 8 מספרים המייצגים סטנדרטיות ללכת בתלם , אך לעומת זאת כלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות יותר תקשורתית קלילה זורמת , כמו פחות קבלה עצמית , למרות שיכולה להיות מידה של בעייתיות , זוהי הבעייתיות הקלה ביותר , כשמנתחים מפות ... השם עופרי יוצר מפה שיש בה חלקים של כוח חוזק ה-8 בגורל מול זה מידה של פשרנות רכות נועם ובקיצור מפה נפלאה . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יצחק10/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתעדנה08/02/2009
השמות : שוהם,שנהב ,חושן עדנה ודוד כהן -הורים ת.לידה 18/02/09 בניתוח קיסרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
עדנה08/02/2009היי ליאת כבר ייעצת לי לגבי שם אבל אני מבקשת לדעת על עוד שמות תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדנה
ליאת יוגב08/02/2009במידה ואכן זהו תאריך ההולדה , מבין השמות שהצעת , השם שנהב - נפלא מתקבלת מפת מנהיגות , יכולת עשיה בגדול , מפה נפלאה , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבחירת שם לתינוקעינב08/02/2009
שלום רב, האם רצוי ליצור איתך קשר לאחר הלידה כדי שתוכלי לבצע התאמת שם מול תאריך או שניתן להתייעץ של שם לתינוק כבר עכשיו? אנחנו בהתלבטות עצומה בנוגע לכמה שמות. בתודה מראש, אשמח לעזרתך, עינב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינב
ליאת יוגב08/02/2009עדיף בהחלט לבחור את השם רק לאחר שידוע גם תאריך הלידה , חשוב שתכינו לעצמכם כמה אופציות ,כדי שאפשר יהיה לבחור את השם "הנכון " ביותר . ואם כך היו איתי בקשר לאחר הלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להוסיף בת.ז. עוד שם בכדי לחזק ?רויטל08/02/2009
שלום לך ליאת אשמח אם תעזרי לי לצאת מה"פלונטר" שנכנסנו אליו. בנינו נולד בתאריך 19 בנובמבר 2008 וקראנו לו- אופק, הבנתי, שהשם אינו מתאים לתאריך הלידה, אבל גם בעלי וגם אני התחברנו לשם הזה מכל השמות בעולם וככל שניסינו להחליף לו את השם לא הצלחנו. זה פשוט מתאים לו מאד. מה עושים? עדיין לא רשמנו אותו בת.ז. ולכן אפשר להוסיף . האם כדאי להוסיף לו עוד שם שיאזן את המספרים . ? חשבנו על אור או זיו. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל
ליאת יוגב08/02/2009מהו שם המשפחה של אופק ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטרסברג
רויטל08/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרויטל
ליאת יוגב08/02/2009ומה אומר ? אני מניחה שכבר דנתי איתכם על השם , גם כי לא זכור לי , ובכל זאת קיימת בעייתיות על פי נתוני המפה אופק שטרסברג , מתקבלת מפה שיש בה מספרי 7 דומיננטי , כאשר מספר הגורל של התינוק הינו 5 , קיים קונפליקט מאד בעייתי בין ה-5 ל-7 כצירוף מספרים , שיוצר בלבול גדול , פחד מאיבוד שליטה , שמביא בחיים למצבים של איבוד שליטה , כעסים עצורים , רגשות קשים . ובכל זאת נראה שהשם נבחר , אז מה אומר ???? שם שני לא פותר את הקונפליקט . האם בעבר יעצתי לכם לגבי בחירת השם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כן
רויטל08/02/2009מכיוון שתאריך הלידה היה יזום והשם נבחר מזמן, ייעצת לי לחכות עד ללידה כי דברים יכולים להשתנות. אם נשמיט בת.ז. את האות ו' ונקרא לו אפק עם חולם חסר? מה דעתך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרויטל
ליאת יוגב09/02/2009אני מתנצלת , בעצם צמצום תאריך הלידה של בנך הינו 4 , מספר המייצג צורך בבטחון , מסגרות יציבות ,צדדים מאד אחראיים . אין ספק שעדיף השם אפק על פני אופק ,כי אז מוריד משהו מהנוקשות הקיימת במפה , אך כאשר מתכוונים לשם ובוחרים בו , זו ההתייחסות וניתוח השם , ואם כך לא נוכל להתעלם מהשם הנבחר אופק . ובכל זאת חושבת שנכון לעשות את השינוי , לא רק בת.ז אלא גם ביום יום , בלרשום את השם כך , אפק , כשיציג עצמו , לימים ... ושוב סליחה , על הטעות שלפיה טענתי שהגורל הינו 5 , ואם כך אפילו משהו שמיטיב עם המפה ... בעובדה שהינו 4 ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה
רויטל09/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףדניאלה08/02/2009
בשעה טובה נולד לנו בן בתאריך 1.2.09 בשעה 18:08 . השמות שאנו מתלבטים בינהם הם: בן, טל, גיא, דניאל ורואי. שם משפחתנו הוא וולף אבא מיקי אמא שגיא והאחות ליה. האם יש משמעות לשם שהוא קצר ? כולם אומרים שאותיות אהוי מאד חשובות בשם האדם, מה דעתך? אני מאד מתחברת לשם בן או טל, לתשובתך המהירה אודה מחר מתקיימת הברית !!! תודה, שגיא,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שגיא
ליאת יוגב08/02/2009מספר הגורל של בינכם , הינו 14-5 מספר המציין, צורך בחופש ריגוש, עניין סקרנות , חברה תקשורת תנועה , כאשר השם טל יכול להיות נפלא . המפה שמתקבלת הינה מפה הרמונית , מספרים של פעלתנות ,אקשן עניין היסחפות , מול יכולת תיפקוד פרקטית במיוחד מאד אוהבת את צירופי המספרים שבמפה , ואם כך בהצלחה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שם - איתןשרית וכליס07/02/2009
היי, רציתי להתייעץ לגבי השם של בני השני, איתן , איתן נולד ב 21.01.06 , בניתוח קיסרי בשעה 17:30 אחה"צ , בנוסף נתנו לו שם ע"ש סבי ז"ל - יצחק שמופיע אך ורק בת.ז. (לא בשימוש יומיומי) שם משפחתנו - וכליס. אב - הרמן פביו אם - שרית בהתחלה הייתי מאד מרוצה מבחירת השם , מאחר ואיתן היה תינוק חולני מאד ועד היום עוד סוחב בעיות בעיקר בדרכי הנשימה והריאות. בתחושה הפנימית שלי הרגשתי שעל ידי מתן שם חזק נתנו לו יותר כח , ואכן עם כל הבעיות הוא ילד מאד חזק, חייכן , שמח ועליז ובעיקר חביב הבנות! היום הוא בן 3 , וניכר כי יש עדיין עיכוב בשפה, וקושי בתקשורת עימו.... בנוסף להיותו עקשן מאד!!!! האם יש מקום להוסיף לו עוד שם למתן מזל טוב יותר.. או איזון כלשהו לקושי ...? תודה רבה שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית
ליאת יוגב08/02/2009לא ידוע לי במקרה הזה שאכן צריכים להוסיף שם נוסף ... לא רואה סיבה לעקשנות , כן אפשר לראות שמדובר בילד רגיש במיוחד , צורך בביטוי , או שיעור בנושא הביטוי , כמספר גורל 3 , כאשר ב-3 קיים גם צד מאד פשרני , רצון להישאר ילד , כאשר הסגנון של ילד הינו "בכאן ועכשיו" מה גם שנולד ליום לידה 3 -21 . מעבר לכך לא ברורה לי הסיבה לבעייתיות כלשהי ... ואם כך לא אוכל לראות האם צריך להוסיף שם . האם השם יצחק מצויין בת.ז. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שם- איתן
שרית08/02/2009היי ליאת, תודה רבה על התגובה המהירה , השם יצחק אכן מופיע בת.ז. - אנחנו לא משתמשים בו ביומיום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתן
ליאת יוגב08/02/2009הוספת השם יצחק , טובה במקרה זה , גם אם לא בשימוש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
שרית10/02/2009רציתי להודות לך על העזרה והייעוץ :) בקרוב יצטרף חבר חדש למשפחה אחזור להתייעצות :) ושוב תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליאלאנג'לה07/02/2009
שמי אנג'לה, אני נולדתי בתאריך 9 למרץ 1970. ב-3 ל-2 1996 עשו לי החייאה והצילו אותי. אני רוצה להוסיף שם לשם שלי, ליאל, אני אוהבת את השם הזה ורציתי לדעת אם זה מתאים לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמואל
ליאת יוגב08/02/2009מבין השמות נועה נעה או קרן , נראה שהשם המועדף הינו קרן . מספר הגורל של התינוקת הינו 13-4 - מדגיש את הצורך בבטחון מסגרות יציבות , מספר המייצג מידה רבה של נוקשות , כאשר המספרים האחרים על פי השם קרן גריידי , הינם מספרים פשרניים , רכים במידה רבה ומחברים לנשיות , כאשר מדובר בבת - זה מאד חשוב , שלא יווצרו מספרים מדי נוקשים , גבריים וכו. לכן מבין השמות זהו השם היותר מוצלח , יכולות בכיוון הדרכה , השראה יצירתיות , רעיונות , צורך בביטוי ועוד . השם נועה יוצר מפה קונפליקטית - ממש לא לבחור . השם נעה , גם הוא יכול להיות לא רע , ובכל זאת אעדיף את השם קרן ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנגלה
ליאת יוגב08/02/2009מהו שם המשפחה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנגלה
ליאת יוגב08/02/2009בהחלט אפשרי להוסיף השם ליאל . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה:
ert08/02/2009נ ד ו ב ה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת שם לילדטל07/02/2009
שלום אני מעוניינת להוסיף שם ילדי איתי אביטל נולד ב 26.5.05 בשעה 3.00 לפנות בוקר בלידה רגילה - לא קלה השם אותו אני מעוניינת להוסיףלשמו הפרטי הוא אברהם האם מתאים? ומהם ההשלכות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
ליאת יוגב08/02/2009מדוע החלטת שצריך להוסיף שם לבנך ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
ליאת יוגב08/02/2009ברור שהשם אברהם כשם שני , זו לא ההמלצה שהייתי עושה . אולי הייתי נותנת דגש לבחירת השם איתי אביטל , מתקבלת מפה שיש בה מספר 5 דומיננטי מאד , ואם כך הייתי שואלת , מי מכם כהוריו מאד לא רגוע ?? האם קיימת אופציה שכזו ? כאשר ה-5 זהו מספר שקולט מתוך חברה סביבה הורים וכו . חשוב להפנות את איתי , לכיוון ספורטיבי , כדי ליצור יותר רוגע . כאשר מספר הגורל שלו הינו 2 , מדגיש צדדים שמאד זקוקים לשלווה רוגע תמיכה ועידוד , וה-5 זהו המספר ,שכפי שציינתי , קולט מתוך הסובבים אותו . לא בטוח שהוספת שם זהו הפתרון לעניין , קודם הבינו את הילד , ואת ניתוח מפתו .... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקגילה07/02/2009
בתי ילדה והם עדיין מתלבטים לגבי השםץ קבלתי את אישורם לבדוק. הילד נולד ב-3ץ2ץ09 בשעה שתיים וחמשה בצהריים. לאחותו קוראים טליה. שם המשפחה אלפסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילה
ליאת יוגב07/02/2009חשוב שאמא תציע שם ובהתאם לכך אציין בפניכם איזהו השם המומלץ . אז הציעו השמות המועדפים ואעזור לכם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך להתייעצות קודמת: לאחר לידהמשפחת יום טוב06/02/2009
התייעצנו איתך לפני הלידה אולם בנינו החליט להקדים והניתוח בוצע ב-3/2. ראשית רצינו לשאול לגבי התאריך (התאריך המתוכנן היה ב-8/2 ועל פיו נעשו כל החישובים). בנוסף רצינו לשאול לגבי השם עידו/עדו. השם הנוסף עליו המלצת הוא ארבל שפחות מועדף מבחינתנו. כייצד הדברים בראים בתאריך לידה הסופי? תודה על הסבלנות, משפחת יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משפחת יום טוב
ליאת יוגב06/02/2009יכולתי אולי להמליץ על השם עדו , כאשר המספרים הם מספרים הרמוניים , מפה שכל המספרים הינם מספרים - פרטיים 7 1 ו -9 מספרים מאד יחודיים ,צדדים מנטלים יחודיים , כאשר כלפי חוץ יהיה חשוב להיראות מאד פרקטי מעשי , ובכל זאת המפה יכולה להיות לא רעה , אלא שאז נוצר מספר קרמה 19-1 שמשמעותו , תחושת עליונות , או לחילופין - נחיתות מסכנות תלות השם עידו יוצר מפה קונפליקטית בין מספרי 2 לבין 1 , בעייתי במיוחד , לא לבחור בזה השם השם ארבל יוצר מפה קונפליקטית בין מספר 7 ל-5 בעייתי , בלבול , מצבים של איבוד שליטה ועוד . ואולי השם עדו הוא המועדף , למרות הכל ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה ושאלה קטנה נוספת
משפחת יום טוב07/02/2009תודה רבה על התשובה המהירה, שאלה קטנה נוספת, האם הוספת השם שלמה כשם שני (לשם עדו) מהווה תוספת חיובית למפה? בתודה מראש על עזרתך, משפחת יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשפחת יום טוב
ליאת יוגב07/02/2009השם שלמה כשם שני יכול להיות בהחלט מתאים , כאשר מתקבל גם צירוף י ע ש י ש ע , יום טוב , שלמה , עדו . נפלא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןאינה06/02/2009
שלום, בני נולד ב-26/10/08 בשעה 14:37. נתנו לו שם כפול: איתי דוד. שם משפחה: קונדזלה. מעוניינים בחוות דעתך על השם נבחר. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינה
ליאת יוגב06/02/2009האם כאשר בחרת בשם לבנך התכוונת ששני השמות יהיו בשימוש , או שהשם דוד , הוא השם השני הרשום בת.ז. ?? על פי השם איתי דוד קונדזלה , מתקבלת מפה שלפיה מספר הגורל , צמצום תאריך הלידה הינו 1 מספר המדגיש צדדים יחודיים , אינדבדואלים , עצמאיים ועם זה צריך לתת לו ללכת , מידה רבה של יחודיות פרטיות וכו . המספרים האחרים במפה , מוכיחים על צדדים שיש בהם מה שנקרא "על פי ישק 'דבר" , אני מחליט קובע מנהל וכו . כאשר קיים פחד בללכת עם הצדדים הכל כך מנהיגותיים שבו . מצד אחד , מצד שני המפה מדגישה , צדדים מאד יחודיים פרטיים ומה פתאום חשוב לי ללכת עם הצד השותפי , זוגי , ומה יקרה אם אהיה יותר מדי בפרטיות שלי , כי הרי האידיאל שלי הינו 2 , מה שאומר שותפות אבל הגורל 1 , אז אם מה הולך ? שותפות? לבדיות??יחודיות ? לשים דגש למיוחדות שבו , לצדדים המיוחדים , מה שנקרא , לתת לו את המקום הפרטי , ודרכו בזכות עצמו , בהצלחה . במידה והתכוונתם לשם איתי , ציינו זאת ?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיוק
אינה07/02/2009תודה רבה על התגובה. אכן התכוונו שהשם המלא יופיע בת.ז. (דוד זה על שם אבי ז"ל). התכוונו שהשם הראשי יהיה איתי. מצטערת שלא ציינתי מלחתחילה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינה
ליאת יוגב07/02/2009ואם כך , מתקבלת מפה שונה לחלוטין ,כאשר מספר הגורל הינו 1 , מספר המציין ,כאמור , יחודיות פרטיות , מול זה השם המלא במקרה זה הינו 2 , ואם כך נוצר מעין קונפליקט בין ה-1 לבין ה-2 המדבר על יכולת שיתופית , תלות , החשוב במיוחד לחבר אותו ליחודיות אינדבדואליות עצמאות ועוד . המפה מציינת חלקים שאליהם נולד והינם עצמאיים חזקים מנהיגותיים , מול צדדים מאד רכים יותר , שבעצם כך יקלוט שאתם כהוריו והסביבה , רוצה אותו , מה שנקרא , תוותר על האני שלך , סוג של מפת חנק , ואם כך שוב הקפידו להדגיש את המקום המיוחד שבו , שלא תמיד יאהב שיחליטו ינהלו ויקבעו לו .... אין ספק שיהיה ילד מאד סקרן , ומי שיכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים , הפנים יותר קליל זורם החוצה , יראה מאד רגשי סטנדרטי ... ואולי יש כאן מה שנקרא מסרים כפולים מצד ההורים ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעות בשם משפחהיוליה06/02/2009
השם המשפחה של הוא קופרשמידט במקום קופרמידט כמו שכתבתי לפני זה. האם זה משנה? ומה את אומרת על השמות נאוה, נילי, נויה, נוגה, נועה, נופר, נוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה תשובה..
יוליה07/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקאסף רפאלי06/02/2009
בשעה טובה נולד לנו בן בכור ביום ראשון האחרון ב 1 לפברואר 09 בשעה 21:46 האם יש למישהו המלצה לשם, חשבנו על כיוון של שם שקשור לטו בשבט או שמות כללים כמו אביב או עמית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי בר
יוליה06/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבר רפאלי...מצחיק.....:-)
אסף רפאלי06/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסף
ליאת יוגב06/02/2009ראשית מספר הגורל של התינוק הינו 14-5 מספר המראה על צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות תקשורת חברה תנועה . כאשר בכל אחד מהשמות שהצעת , נוצרת מפה קונפליקטית בין ה-4 ל-5 ה-5 הוא הגורל ה4 , שקיים במקום כזה או אחר במפה יוצר בעייתיות , לאיזה כיוון ללכת ?? האם מסגרתי אחראי רציני או צדדים מאד פתוחים קלילים זורמים , שאליהם נועד ... ואם כך לא ממליצה על אף אחד מהשמות , הציעו שמות נוספים ואלווה אתכם בבחירה הנכונה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופציות נוספות
אסף רפאלי06/02/2009תודה רבה על תגובתך, שמות נוספים שחשבנו הם: נדב או שקד (קשור לטו בשבט- השקדייה פורחת)....מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפאלי
ליאת יוגב06/02/2009השם נדב , מקבל מפה שלפיה אפשר לראות צדדים מאד זוגיים סטנדרטיים כאשר , נולד ליום לידה 1 וגורל 5 מספרים מאד יחודיים פרטיים זורמים , ובעצם המספרים האחרים , שיוצרים מפת חנק , הם מספרי 2 8 6 , כמו לסגור על מי שנועדתי , כמו לומר ,מצבים בתוך החיים שיצרו מצבי חנק . אפשרות לבעיית בריאות?? כאשר אפשר לקחת את המפה גם למקום של חלקים פעלתניים מאד , מול צד זהיר ובודק שוקל , לא נסחף ביתר , מה שנקרא מפת פחד מאיבוד שליטה שקל יוצר מפה רכה מדי , כאשר מדובר בבן ולא בבת . מפה תלותית , וכן מפה של פחד מאיבוד שליטה , מספרי 5 כל כך דומיננטיים , מה שמדגיש צד מאד פעלתן , שובבי , תקשורתי , חסר שקט , אך צורת חשיבה המוכיחה על כך שצריך ללכת בשיקול דעת ולהיות יותר מאופק משהו , מה שנקרא שוב מפת פחד מאיבוד שליטה . אז לשיקולכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
אסף רפאלי07/02/2009היי- אם בכל זאת שמות שקשורים לטו בשבט - אלון, אורן או ארז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסף
ליאת יוגב08/02/2009מבין השמות הנוספים שהצעת ,השם אורן - נפלא , מאחר ומתקבלת מפה הרמונית במיוחד , צדדים יחודיים אינדבדואליים , מעוף תעוזה , חברותיות , זרימה יזמות ויכולת ניהולית , לימים .... פשוט נ פ ל א . ועוד - צדדים שיש בהם צורך בחופש ,מול יכולת תיפקוד נפלאה . המפה במקרה של אלון , יותר שקולה זהירה , בודקת , ושותפית , אין ספק שהשם אורן עדיף על השם אלון , במקרה של הנתונים הקיימים .... בהצלחה עדכנו אותי במה בחרתם לבסוף ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפלה החלטה
אסף רפאלי09/02/2009היי, היום היתה הברית, החלטנו לבסוף על עמית כי אשתי מאד התחברה לזה כבר מתחילת ההריון תודה רבה על העזרה וההדרכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)