מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נומרולוגיה לשם של ביתינוגה01/02/2009
שלום רב, אני מתכוונת לערוך טקס זבד הבת לביתי הקטנה ברצוני לקבל פירוש עבור השם שלה "יהלי" נולדה ב30.11.2008 תודה רבה "
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגה
ליאת יוגב01/02/2009חשוב לדעת את שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה הוא גואטה
נוגה02/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוגה
ליאת יוגב03/02/2009אני מניחה שכשפנית אלי לשאול מה משמעות השם יהלי , התכוונת לפירוש אחר מזה שהצד הנומרולוגי בא לתת , את משמעות השם תוכלי אולי לראות בספרים , אני אסביר נומרולוגית , ואם כך מספר הגורל של ביתכם הינו 6 מספר המראה על צורך בהרמוניה משפחתיות , א ה ב ה , דרישה לשלמות רגשית ועוד , מול זה המספרים האחרים הם מספרי 7 ו-1 מספרים שיוצרים מעין סוג של הגנות על העולם הרגשי , דאגו להגן עליה , מהסיבה שיש בה צדדים כל רגישים וזקוקים להמון אהבה , כי בתחושותיה , כאילו צריכים להתמודד לא פעם עם החיים בעצמאות רבה .... בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק על שם אדם שנפטראלית01/02/2009
שלום ליאת! יש לי שאלה שקצת מטרידה אותי. בעלי רוצה לקרוא לתינוק על שם אביו שנפטר אני מבינה את הרגישות שבדבר אך מנגד אני חושבת שכל תינוק מביא איתו חיים חדשים ומזל חדש ואני לא רוצה לקשור זה בזה. מה דעתך? אני רק רוצה לציין שהוא רוצה שהשם של אביו יהיה שם שני בתעודת זהות כלומר זה רק משהו על הנייר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלית
ליאת יוגב01/02/2009כאשר בוחרים את השם השני ,כשם שנקרא על שם מישהו שנפטר , לא נראה לי בעייתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתגילה31/01/2009
שלום רב נולדה לי בת ב 20/01/09 אני ובעלי מאוד מטלבטים בבחירת שם לתינוקת ישנם שמות שחשנו אלים זה: אליאן, קורל,אליס,אוולין. עזרו לנו בבקשה מה יותר מתאים לילדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תגובה?.......
גילה01/02/2009אפשר תגובה?.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תגובה?.......תודה
גילה01/02/2009אפשר תגובה בבקשה?....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילה
ליאת יוגב01/02/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילה
גילה01/02/2009שם משפחה -בקשייב
ליאת יוגב01/02/2009ראשית , מספר הגורל של ביתכם הינו 5-14 מספר המייצג , צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות חברה תנועה , כאשר מבין השמות שהצעתם , אפשר לחשוב שהשם אליאן הוא היותר מומלץ , גם כי נוצרת גם בו בעייתיות מסויימת , כל שאר השמות קורל אליס ואוולין , יוצרים מפה קונפליקטית , ומשום כך , ממש לא לבחור בהם . השם אליאן מקבל מפה מאד חברותית תקשורתית זורמת , מול זה כלפי חוץ , יכול להיות כאן , מה שנקרא , פחות קבלה עצמית , אם החוצה חשוב יהיה לה להיראות , יותר בוגרת רצינית איכותית , כמו לא לקבל את מי שאני , בחלקים המאד קלילים חברותיים וזורמים , כמו תלמד שהעולם לא מאד יאהב אותה בחלקים הזורמים , חייבים להיראות - עומק רצינות ואיכות ... מה שנקרא , מפה שיש בה , פחות קבלה עצמית , עד כמה אליאן אוהבת את אליאן ?? ובכל זאת , מכל השמות שהצעתם , זהו השם המועדף ..... האם קיימים שמות נוספים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי יש שם שאתם ממליצים ?
גילה02/02/2009תודה על התשובה זהו השמות שאהבנו אותם והתלבטנו איזה שם לתת מבין השמות אלו אולי יש שם שאתם ממליצים ? אשמח מאוד שתמליצו לנו איזה שם לתת תודה מראש
ליאת יוגב02/02/2009לא נוהגת להמליץ על שמות , בחירת שם נעשית ע"י אמא ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניראל
גילה03/02/2009ומה עם השם ניר אל האם הוא מתאים לתינוקת
ליאת יוגב03/02/2009השם ניראל בקשייב , ממש לא מתאים יוצר מפה קונפליקטית , בין מספר הגורל 6 לבין ה-4 , מה שיכול ליצור בעייתיות בכל תחומי החיים ,בין החופש למסגרתיות ... מפת חנק ..שיוצר מצבי חנק השם ניר יכול להיות הרבה יותר טוב , מספרים יותר הרמוניים הציעו שמות אחרים ...
גילה05/02/2009האם שם דניאלה יכול להתאים לתינוקת?
ליאת יוגב06/02/2009השם דניאלה יכול להתאים במיוחד , כאשר הגורל הינו 5 ,קיימים צדדים המדגישים חופש ריגוש עניין ,סקרנות , רחבות אופקים , מול זה קיימת היכולת בכיוון הזוגי , המאד שותפי, תדרש כנראה גם להבנה רבה , למען האחרים ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק - התלבטותגלית ואילן31/01/2009
שלום, אנחנו מתלבטים לגבי שם לתינוקנו, שנולד ביום 17.1.09 בשעה 02:05. שם משפחתו: מדן. 2 השמות האופציונליים: 1) איל; 2) ניל. אודה לך מאד על עזרתך. ממש קשה לנו להחליט ביניהם. תודה, גלית ואילן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית ואילן שלום
ליאת יוגב01/02/2009ובכן , מספר הגורל של בינכם הינו 2 , מספר המראה על רגישות מאד גדולה צורך בעידוד ותמיכה רבה בילדות , מספר של צורך באינטימיות שיתוף, כאשר השם איל מדן מקבל מפה שיש בה צדדים של הבנה , רגישות רבה , מספרים רכים משהו , מול זה כלפי חוץ , חשוב יהיה לו להיראות יותר בוגר רציני ופחות פגיע רגיש , יותר מעמיק ואיכותי ופחות תלותי ורגיש . מי שיכירו מבחוץ לא יכירו מבפנים , הפנים מדבר על מידה של תלות , שיתוף החוצה יהיה חשוב שיראו אותו יותר פרטי יחודי , מנטלי חכם ... ואם כך אפשר לראות , שכל אחד מכם כהוריו , מעביר לו מסר שונה ... השם ניל מקבל מפה קונפליקטית ומשום כך לא ממליצה עליו , הקונפליקט בין מספר 1 ל-2 שאומר לימים , את מי אני בוחר כבת זוגי? האם צריכה להיות מאד רגישה ושותפה ? או מאד עצמאית בדרכה ? ואם כך בעייתיות , שעדיף לא לבחור בזה השם . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ליאת. מנין המסקנה שאנו
גלית ואילן01/02/2009כהורים מעבירים מסר שונה? שם משפחתי אינו מדן כי אם פולצ'ק-מדן. ייתכן כי זה משנה את מסקנתך. שוב, תודה רבה ביותר. גלית ואילן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית אילן
ליאת יוגב01/02/2009חשוב לדעת את שם משפחתו של התינוק , ופחות מכך מהו שם המשפחה שלך ... כאשר לימים , תבחנו את אמירתי בעניין , מסר שונה ,של כל אחד מההורים ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתguy31/01/2009
שלום לך ליאת נולדה לנו בת בשעה טובה בתאריך 25/1/2009 אך עדיין לא מוצאים לה שם ההתלבטות היא בין השמות הבאים רומי עדי טופז הילה אנחנו די מבולבלים וכל יום חושבים שמצאנו את השם אבל מסתבר שלא מקווה שתוכלי לעזור הצעות לשמות נוספים יתקבלו בברכה תודה רבה תאריך לידה: 25/1/2009 שם משפחה: טל ההורים :טובה וגיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טובה
ליאת יוגב31/01/2009מספר הגורל של ביתכם הינו 1 מספר המייצג צדדים יחודיים אינדבדואליים פרטיים , צורך בעצמאות יחודיות ללכת בדרכה ולדעת להישען על האני שלה . כאשר השם רומי פחות מומלץ בשל המפה היותר מדי פרטית , גם כי יכולה להיות הרמונית ובכל זאת כאשר מתקבל שם מלא 16-7 מתוך השם רומי טל , נוצר שם מלא קרמטי , 16-7 האומר שיעור במערכות יחסים , לכן לא מממליצה על השם .. השם טופז , יוצר מפת חנק , מספרי 6 החונקים את ה-1 שאליו נועדה ואם כך ויתור רב על האני שלה ... כי צריך להיות יותר הרמונית משפחתית למען אחרים , ואם כך מצבים של חנק בתוך החיים ... אירועים חונקים גם בריאותית יכולה להיות בעיייתיות . השם עדי יכול להתאים כאשר קיים צד מאד פרטי מול צד אחר שהוא יותר הרמוני משפחתי . צד זורם מאד מול היכולת לקחת אחריות בדרך החיים . ואם כך עדי טל השם המועדף . הילה בעייתי גם כן . לא לבחור בו . בהצלחה , אלא אם כן קיימים שמות נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחים להחליט
guy07/02/2009ליאת שוב שלום לך כבר עברו שבועיים מאז הלידה ועדיין אין לנו שם למרות המלצתך הפנים של הקטנה והמסרים מהסביבה בעד השם רומי למרות שמבחינה נומרולוגית השם לא מתאים פתאום אני נתקלת בשם הזה המון ו"כתוב" לה על הפנים רומי אבל אני קצת חוששת לתת לה את השם יש דרך לאזן עם שם נוסף אולי ואם כן איזה מספר השם הנוסף אמור להיות ניסנו את השם עדי ליום אחד וזה פשוט לא היא מה את אומרת ? אני מתחילה להכנס לבאסה אצל בני הראשון זה לא היה כזה סיפור ...התאריך 25/01/2009 שם משפחה טל שעת לידה 8:35 דרך אגב זה נכון שלא טוב לחכות כל כך הרבה עם השם ? מה זה אומר ? סלחי לי שאני קצת נודניקית אבל שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
guy07/02/2009עוד משהו שחשבתי עליו אם אני יוסיף את שם משפחתי זה יעזור במשהו שם משפחתי ישעיהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשפחת טל
ליאת יוגב08/02/2009מכירה את המושג "ונתחכמה לו " כך נראה הרעיון בלהוסיף שם ישעיהו , הלו לא לזה התינוקת נולדה ואם כך , ממש לא זה הפתרון . כאשר השם רומי , ממש לא מומלץ , בשל המפה היותר מדי אינדבדולית ,פרטית , יחודית אבל גם בקטע של לבדיות , לא מומלץ , מעבר לכך נוצר כאן מספר שם מלא 16-7 ואם כך קרמה נוספת , שיוצרת שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים וכדו. השם האפשרי הינו רום , כפתרון , האם מתחברת אליו ?? במידה וכן , ללא ספק עדיף על השם רומי . אז לשיקולכם .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לפגית יקרהדורית31/01/2009
שלום רב, ב26/1/09 בשעה 17:24 נולדה לחבריי איריס וצביקה לזרוביץ פגית קטנה ויקרה וכרגע הם מאוד מתלבטים לגבי שמות היות ועברו חוויה מאוד קשה סביב לידתה. היות והאם ובתה עדיין בבית חולים, רציתי לשאול בשמן האם השם מאי טוב לתינוקת ואם לא האם ישנם קווים מנחים לבחירת שם מתאים יותר? בתודה גדולה, דורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורית
ליאת יוגב31/01/2009ובכן , מספר הגורל של התינוקת הינו 2 , מספר המדגיש צורך באינטימיות שיתוף, תמיכה , המון רגש , בילדות אף מידה של בישנות , גם כי לא בהכרח , חשוב לתת הרבה עידוד ותמיכה , מתוך השם מאי לזרוביץ מתקבל הסיפרה 9 כמאד דומיננטית ולדעתי , יכול להיות נפלא . אך אציין את המשמעות , המפה כולה בהתייחסות כוללת מדגישה צדדים של הבנה רבה ונתינה ה-2 בפנים הולך יותר עם הצורך המאד אינטימי , שותפי , ואילו ה-9 המספר המאד דומיננטי במפה , אפשר אף לומר שהוא ב-50% מערך המפה , כמו מתחרה ל-2 , הינו מספר אוניברסלי , למען אחרים , משהו שמתנגש באופן כזה או אחר עם הגורל , כמו לומר ה-2 הכל כך שותפי מול זה ה-9 הכל כך למען אחרים ופחות אינטימי , כמו לומר לה תהיי למען כולם , ופחות תשימי דגש לצרכייך הפנימיים המאד שותפיים זוגיים אינטימיים וכו . למרות שה-9 למען האחר וה-2 בשיתוף וזוגיות , אפשר בהחלט לבחור בשם ... ולהיות מודעים לצרכים האישיים והכל כך פנימיים שלה ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
דורית31/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקיהודית31/01/2009
ליאת שלום, אני מתלבטת בבחירת שם לבני(תאריך משוער 12.02.09),אך נראה לי שאלד עוד קודם. שם האם:יהודית שם האב:עידו שם המשפחה:זמיר. ההתלבטות בין השמות יהלי,גבע ושוהם. אשמח לקבל דעתך.כמו כן אני יודעת שרלוונטי להתייעץ אחרי תאריך הלידה,אך אשמח בכל זאת לשמוע דעתך.וכמובן אשמח אם יהיה אפשר להתייעץ אחרי הלידה. תודה ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודית
ליאת יוגב31/01/2009נכון לכרגע כל אחד מהשמות יכול להיות טוב , חשוב להתייחס כמובן גם לתאריך הלידה , כידוע לך ואם כך נשתמע לאחר הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת תודה,נשתמע לאחר הלידה
יהודית01/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות נומרולוגיתגיא30/01/2009
ליאת שלום, נהנתי מאוד לקרוא את תשובותייך בפורום. יש לנו שני ילדים קטנים, ועכשיו, שהקטן מתחיל להחצין את אישיותו, אשמח לקבל את דעתך על השמות המיוחדים של ילדינו: שיה, נודלה ב-21.6.2005, בשעה 08:40. לינתן, נולד ב-26.8.07 (יום לפני יום הנישואין שלנו, נשואים מ-2001), בשעה 08:50. שם המשפחה אלדר. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא
ליאת יוגב31/01/2009ראשית , תודה על הפירגון ... באשר לילדיך , שני הילדים נולדו למספר גורל 7 , מספר המייצג צדדים פרטיים , עומק איכות ידע חכמה למידה , מאד חשוב איכות על כמות , מספר המראה על רצינות בגרות , כובד המפה של שיה מפה שיש בה צדדים אינדואליים במיוחד , מספרי 7 ו-1 מול זה כלפי חוץ חשוב יהיה לה להיראות מאד חברותית , גם כי זהו גם יום לידה כך שקיים יהיה בה צד חברותי ובכל זאת מספרי 1 7 הם מספרים יותר המייצגים את הצד המאד פרטי בלבדיות , עד כדי כך שאכן תאמץ את הדרך החברתית בכל זאת , כי תבין שהעולם לא תמיד יאאהב בה את הלבדיות ,כבדו בכל אופן את הצד הזה שבה ... לינתן , מפתו היא גם מספרי 7 ו-1 במרבית מספרי המפה , מול זה קיים צד האומר עד כמה חשוב הזוגיות ושיתוף פעולה ,אז אם מה הולך ? האם עם הצד הפרטי מאד , או לחילופין עם הצד המאד זוגי ?. שני צדדים קיימים , קיים במפתו של לינתן צדדים מאד נוקשים מול זה החשיבה האומרת מפה פתאום חייב ללככת עם צד יותר רך , רגיש ופחות נוקשה . בהצלחה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות נוספתשלי30/01/2009
הי ליאת, בתאריך 04/01/09 נולד בני. שמי שלי ושם בעלי ערן (בת.ז רשום עירן). שם משפחתנו דבדבני. מאחר ואהבנו מאוד את השם איתי וקראנו כך לבננו בסופו של דבר. מאחר ויש בליבי עדיין לבטים לגבי השם בפרט נוכח חוות דעתך. אבקש לשאול האם השם יהלי שלפתע מאוד מצא חן בעיני טוב יותר מאיתי או להשאיר שם זה. בתודה מראש וסליחה על הפניה החוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי
ליאת יוגב30/01/2009אני תמיד תוהה איך עלי לענות על בחירת שם , כאשר השם כבר נבחר ... אז מה לומר , שהמפה שנוצרה בעקבות השם איתי , הינה מפה נוקשה מדי .... כאשר עברו 3 שבועות ועכשיו האם לשנות ???? 80% מערך המפה הראשונה ,היא המפה . כלומר אחרי 3 שבועות מאז התחברתם לשם איתי , בעצם נראה שזהו השם ... גם בשם יהלי קיימות בעיות , שאציג אותן , צדדים מאד אינדבדואליסטיים מול מה פתאום , מה שנקרא מפת , פחד מאיבוד שליטה , מפה שיש בה חלקים שאומרים לא רוצה לראות עצמי יותר מדי בפרטיות בלבדיות , ואז אם מה הולך , אם החלק המאד פרטי , או אם החלק המאד זוגי , אירועים שיגיעו ויהיו בחיים ויאבדו שליטה , האם להמליץ על השם ? בעייתי קיים גם צד נוקשה במיוחד , מול עד כמה ילמד שהעולם לא יאהב אותו בחלקים המאד נוקשים , ואם כך חייב להיראות כלפי חוץ כמי שמאד רגיש זוגי , שותף אינטימי , מה שנקרא - פחות קבלה עצמית , לא לאהוב להראות לעולם את הצדדים המאד נוקשים שבי .... שוב , לא בטוח שאייעץ לשנות למפה בעייתית , במיוחד אחרי שכבר התחברתם ובחרתם בשם איתי מה גם שלא פשוט במיוחד בשם יהלי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדיין מתלבטים :-)אלון30/01/2009
היי ליאת, אלון וליאת פילדוס, הבת נולדה ב 23/01/2009. מה מבין השמות הבאים יכולים להתאים: עדן, ליאל, מעיין, מיאל, רעות, ליאל. תודה רבה לך, אלון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלון
ליאת יוגב30/01/2009מבין השמות השמות המועדפים , ליאל ומיאל . המפה של ליאל , יוצרת מספרים מאד השגיים , פרקטיים , מאחר וזהו מספר הגורל 8 - אך גם יכולת הבנה נתינה למען האחרים . המפה של מילא , יוצרת מספרים אינדבדולאיסטיים , פרטיים יחודיים , מספרי 1 ו-9 מספרים שיש בהם צד מיוחד מעוף , עם יום הלידה 5 , כישורים ניהוליים , עצמאיים , ביני לבין האחרים .... בקיצור , שני השמות נפלאים , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםלתינוקתשמואל גריידי29/01/2009
בתאריך 28/01/2009 בשעה 14:44 נולדה לנו במזל טוב תינוקת שם האם סבטלנה שם האב שמואל משפחה גריידי שמות שנבחנו: נועה , שובל, שרון, שוהם, נטע ברצוננו להתייעץ לגבי בחירת שם לתינוקת בתודה ובברכה סבטלנה ושמואל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמואל
ליאת יוגב30/01/2009מבין השמות שהצעת , השם נ ט ע , ללא ספק הוא המומלץ ביותר ראשית , מספר הגורל של התינוקת הינו 13-4 מספר המייצג - צורך בבטחון יציבות , לא פעם צדדים נוקשים , השם נטע גריידי , יוצר מפה מרככת למקום הנוקשה , שבמספר הגורל מספרים מבטאים רגשיים מרככים , כאמור ופשוט נפלא . כל שאר השמות , כל אחד מסיבותיו הוא - לא מתאימים , בשל מפה קונפליקטית , גברית , כשמדובר בבת ואם כך בהצלחה עם השם נ ט ע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לבןיעל29/01/2009
שלום, בעלי ואני מאד מתלבטים לגבי שם לבן שלנו שאמור להיוולד בע"ה ב8.6.09 אני מודעת לכך שיש צורך לדעת את תאריך הלידה אך אודה מאד אם תוכלו בבקשה לייעץ לי איזה מבין השמות מתאימים לשם המשפחה שהוא: שמואל שם האם: יעל שם האב: אייל השמות שאנו מתלבטים לגביהם הנם: אורן אלעד עידו אשמח לשמוע את חוות דעתך על אף שעוד לא ידוע תאריך הלידה תודה רבה! יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ליאת יוגב30/01/2009מבין השמות , השמות אלעד ועידו הם היותר מומלצים , זה במידה ולא יוולד למספר גורל 4 , כי אז יווצר קונפליקט . מעניין לראות שבכל אחד מהשמות , גם אורן ,וכן אלעד ועידו , מתקבל מספר קרמה 14-5 המדגיש צדדים שזקוקים לריגושים עניין סקרנות , הצורך בלשנות ולעבור כל פעם לדבר הבא.... חשוב מאד לבחון שמספר הגורל לא יצור קונפליקט עם המספר 5 המתקבל בכל אחת מהמפות , של אלעד ועידו . השם אורן לא מתאים , מאחר וקיים קונפליקט בין ה-5 ל-4 ומשום כך לא מומלץ ..... להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת תודה רבה!
יעל30/01/2009לאית תודה רבה ואהיה בקשר לאחר הלידה כל טוב יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתילנה29/01/2009
שלום רב. נולדה לנו בת ב 03.01.2009 שקראנו לה ליאל, רציתי בבקשה לדעת את חוות דעתך לגבי התאמה בין תאריך לשם. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילנה
ליאת יוגב30/01/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ילנה30/01/2009אימחניצקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילנה
ליאת יוגב30/01/2009מספר הגורל של התינוקת הינו 6 , מספר המייצג רגישות רבה , צורך באהבה משפחה הרמוניה , כאשר כל מפתה הולכת על מספרים 3 ו-6 מספרים המייצגים צדדים רגשיים במיוחד , נכון שהשם הפרטי הינו 8 , מה שאומר מספר פרקטי מעשי (גדי ) , כך לפחות תקלוט שאת כאימה , רוצה אותה , תכלס , מטרות שאיפות , אך כל המפה מוכיחה על צדדים רגישים , קיים צד אחראי , מול יכולות בכיוון הקליל מבטא ילדי משהו . בהצלחה , נפלא כי המפה הרמונית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אותיות אהויהדר29/01/2009
שלום רב שמי הדר בתי נולדה בשבת 24.1.09 אנו מתלבטים בשם נוה (מס' 7)או נווה (מס' 4) בשל כפל וו וגם בין המספר הנומרולגי של השם 7 או 4 אשמח להמלצה או הכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדר
ליאת יוגב30/01/2009צייני מהו שם המשפחה של התינוקת ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפי בקשתך
הדר30/01/2009שם המשפחה גלזרמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר
ליאת יוגב30/01/2009ראשית , מספר הגורל של ביתכם הינו 9 , מיום לידה 6 ,מספרים המייצגים הבנה נתינה , ה-9 משמעותו , ללכת בגדול , הבנה נתינה , למען האחר , תוך צורך לתקן העולם , מספרים של הסתכלות על הבגדול ופחות מכך להצטמצם בקטנות . מתוך שתי האפשרויות ,נווה או נוה , התשובה היא לבחור בשם נווה , מאחר ומתקבלת מפת מנהיגות . מפה עוצמתית חזקה ,שאפתנית במיוחד , כאשר כלפי חוץ חשוב יהיה לה דוקא להיראות יותר , שקטה רגשית , זוגית , כמו לומר פחות לקבל את הצדדים המאד חזקים , הקיימים בי , פירוש הדבר , שתלמד שהעולם לא תמיד כל כך יאהב את החלקים המנהיגותיים שבה , ואם כך עד כמה חשוב להיראות יותר רגש , זוגיות שותפות ועדינות מסויימת . אפשר גם לראות המפה בכיוון , שכולו מנהיגות .... השם נוה יוצר מפת חנק ומשום כך פחות ממליצה , כאשר הגורל הינו 9 לעומת זאת המספרים האחרים הינם 2 4 או נכון יותר 22 ו-11 כמו לראות מצד אחד , אבל רק לימים חלקים מאד מנהיגותיים , אבל אפשרות אחרת היא ללכת בתלם 2 -4 מספרים שהולכים מאד על הבקטן מול מה שנועדה , ה-9 הבגדול , ה-4 שיכול ליצור תחושת הגבלה , ל-9 שנועדה אליו נראה לי , משום כך שעדיף בין שני השמות לבחור בשם נ ו ו ה . בהצלחה . הערה נוספת , מפת חנק יוצרת , אירועים חונקים בחיים ...עד כדי ניתוץ באחד הימים .... בעיות בריאות אפשריות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה , ועוד שאלה קטנה
הדר31/01/2009האם את ממליצה לבחור שם אחר? השם נעמה הייתה האפשרות השניה, או להישאר נווה. פשוט אני יודעת שאין שם כזה נווה (עם שני וו) והבנתי שלא מומלץ כמו כן עיניין השני ווים בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר
ליאת יוגב31/01/2009לשאלתך האם השם נווה עם שני ו בסדר ? בעיני כן , מלבד העובדה שבכל פעם שתציגו את השם תאלצו לומר , כותבים בשני ו , לא פעם יוצר בעייה תקשורתית , אין סוף שמות כאלה , כידוע , באשר לשם נעמה גלזרמן , מספר הגורל הינו 9 וכן השם המלא , מה שמדגיש יכולות מנהיגותיות ,הבנה רבה , נתינה , אוניברסליות , למען אחרים צורך במרחבים ועוד , מול זה קיימים מספרי 5 ו-4 ה-5 זוהי צורת חשיבה המייצגת , סקרנות , צורך בחופש עניין סקרנות , מה שמדגיש במפה את הצדדים המאד חייבים בחופש ריגושים עניין סקרנות , כך לגבי מספרי 5ו-9 מול זה , קיים גם את מספר 4 - שזהו המספר של איך יהיה חשוב לה להיראות כלפי העולם . מספר המראה , על כך שכלפי חוץ פחות קבלה עצמית , כמו לומר יהיה חשוב לה להיראות כלפי חוץ כמי שמאד הולכת בתלם ,סטנדרטית מסגרתית להבדיל מכל המפה המדגישה צדדים מאד פתוחים= , של חופש וצדדים מאד אינדבדואליים , פרטיים , ואם כך , פחות קבלה עצמית , ובכל זאת השם נעמה יכול להתאים , גם אם קיים ליקוי מסויים , אבל גם בשם נווה קיים את אותו צד של פחות קבלה עצמית , כך שזוהי שאלה איזה מהשמות עדיף , לשיקולכם .. אין כמעט מפות מושלמות , ובכל זאת מבין כל האפשרויות דוקא בעייתיות של פחות קבלה עצמית היא הבעיה הפחות חמורה ... לשיקולכם . מקווה שתשובתי ברורה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
הדר01/02/2009תודה הבנתי את הרוב , בעיקר חשוב לי נושא בעיות בריאות (כפי שציינת עבורנו קודם בשם נוה) והשם נעמה בפני עצמו הוא 3 זה לא מקל לעומת 4 נווה?
ליאת יוגב01/02/2009כאשר נוצרת מפת חנק , כמו במקרה של נוה , יכול ליצור בעיות בריאות , ובכל מקרה השם לא מומלץ כך שאין ויכוח לגביו ... השם נעמה אופציה נהדרת , כאשר אני לא מתייחסת לעניין שם פרטי 3 או 4 , אלא לשם המלא, (ידוע לי שיש נומרולוגים העוסקים ברעיון של מספר השם הפרטי , כמשהו מאד דומיננטי , הגישה והשיטה שלמדתי שונה לגמרי ) כך שאת היא זו שתחליטי על מי לסמוך בעניין , יכולה להבטיח לך , שהשיטה שלמדתי מוכיחה עצמה להפליא .... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
הדר01/02/2009אם היית יכולה להמליץ מבין שני השמות נווה או נעמה מה מומלץ יותר? וסילחה אם אני גורמת לך לחזור יכול להיות שלא הבנתי עד הסוף... הבנתי שעם שניהם יש בעיה של לקבל את עצמה" אבל לא הבנתי מה עדיף , אם את בכלל ממצילה לחפש שם אחר אשמח לשמוע
ליאת יוגב01/02/2009אין לי מושג , מהו השם שנכון להמליץ עליו, כתבתי את ניתוח שתי המפות וזה אומר שאתם הם אלה , שצריכים לקבל את ההחלטה . האם להוסיף עוד שמות ? נסו , אהיה בשבילכם , הערה - אין כמעט מפות מושלמות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
הדר02/02/2009תודה רבה לך על התשובות המהירות והסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםמירב28/01/2009
שלום רב, ב21.01.09 ילדתי את בתי. רציתי בבקשה עזרה בהחלטה לגבי השם. אנו מתלבטים בין יעל ליהל. מה יותר מתאים מבחינה נומרולוגית? שם המשפחה שלנו הינו נפוסי. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב
ליאת יוגב28/01/2009האם סגורים על אחד משני השמות , מאחר וקיימת בעייתיות בכל אחד מהשמות , ואני יודעת שאני מקשה , כשאני משיבה כך ובכל זאת כששואלים אותי , חייבת לענות ורק א מ ת ... ואם כך מספר הגורל של התינוקת הינו 6 מיום לידה 3 -21 מה שמדגיש צדדים מאד רגשיים , נשיים , המספר 6- מדגיש , צורך חזק באהבה הרמוניה , ביתיות משפחתיות , דרישה לשלמות רגשית , ומה שמתקבל בעקבות השם יעל , מפה שיש בה חלקים המדחיקים את עולם הרגשות ,כמו שולחים אותי לעצמאות מתחילת הדרך ,ולא תמיד מגינים על אותם רגשי הקיים בי , מספרי 1 ו-8 הם המספרים הנוספים , מעבר לעובדה שנוצר כאן מספר קרמה 19-1 מספר המייצג , מצבים שבהם תוכל להרגיש או במקום של עליונות או נחיתות , מסכנות תלות . לא פעם קושי תקשורתי , לא תמיד יקלטו נכון . השם יהל יוצר מפה שיש בה גם כן מידה רבה של הדחקות לעולם הרגשות ,גם אם המספרים כולם הינם מספרים זוגיים מספרי 6 4 8 , ובכל זאת ה-4 8 המספרים המודגשים במפה , יוצרים מצבים של הדחקה לעולם הרגשי הקיים בה, כמו לומר , תקלוט שחשוב יותר להיות מעשי פרקטי , אחראי , ומה פתאום לתת מקום לעולם הרגשות ? מעבר לכך נוצר כאן מספר קרמטי , קרמה , תיקון על חיים קודמים , כשבחיים האלה הרגשה של תקיעות , חוסר שביעות רצון , נעילות מחשבתית ועוד . אז כמובן לשיקולכם .... ובכל זאת אם תציעו אופציות נוספות , אעזור לכם בבחירה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב
ליאת יוגב28/01/2009הערה נוספת , משהו שלא נוהגת לעשות ובכל זאת , האם השם תהל , זו אופציה אפשרית ??? כי אז המפה נפלאה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
מירב28/01/2009קודם כל תודה. אני מאוד אוהבת את תהל אך בעלי פחות . מה לגבי שמות: נועה ונטע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב
ליאת יוגב28/01/2009השם נועה מקבל מפה קרמטית ,כלומר השם המלא המתקבל הינו 13-4 מה שאומר ,מצבים של תקיעות , חוסר שביעות רצון ועוד . לכן פחות ממליצה עליו השם נטע מקבל מפה שיש בה צדדים מאד רגשיים מספרי 6 2 3 מול זה הצד של החשיבה האומר , מה פתאום להיסחף בעולם הרגשות , מה שנקרא - מפת פחד מאיבוד שליטה , ואם כך בתוך החיים יקרו מצבים של איבוד שליטה , משום כך , לא מומלץ , לבחור השם , מה גם שקיימים מספרים חרדתיים . הציעו שמות נוספים ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)