מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת שמה של בתישלי15/01/2009
שלום רב, הבת שלי נולדה בתאריך 15.12.2002 בשעה 04:40 השם שלה: אפק (לא אופק) שם משפחה: כהן שמי ימית 19.10.77 שם בעלי איציק 07.06.78 אפק היא ילדה מאוד עקשנית. רציתי לדעת האם השם שלה טוב עבורה? תודה, ימית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימית
ליאת יוגב15/01/2009מאחר ומספר הגורל של ביתך הינו 13-4 מספר המייצג צדדים מאד עקשניים , כמו לומר הולכת עם הראש בקיר , צריך ללמד אותה איך לדעת לקבל הגבלות ומסגרות , ודוקא כשתניח - תרוויח , אם לדוגמא חברה ביטלה פגישה והיא בטח תיקח זאת מאד קשה וכאילו תתעקש לא להיות איתה בקשר , להראות לה שאפשר גם אחרת , כך שזהו בעצם סוג של שיעור בעבורה , 13 - 4 מספר קרמטי , לדעת להניח , כנאמר ולהרוויח .... ואם כך המפה כולה מראה צדדים מאד אחראיים בוגרים רציניים , לא תמיד אוהבת לראות עצמה כל כך נוקשה , לא פעם רוצה יחסים טובים והרמוניה , מאד זקוקה לבטחון יציבות , ואת זה יש לתת לה ובגדול , כאשר 70% מערך מפתה הינו מספר 4 . בהצלחה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שםאבי15/01/2009
שלום נולדה לנו בת בתאריך 04.01.2009 שמה בישראל הוא מעיין לגבי השם לא היה לנו ספק רק לא ידענו אם מעיין עם שתי יי או מעין עם י אחת בבית החולים בשחרור היא נירשמה עם שתי יי שאלתי מה נכון ומתאים לה יותר . תודה אבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ליאת יוגב15/01/2009מהו שם המשפחה של מעיין - מעין ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה
אבי19/01/2009שלום שם המשפחה של מעיין הוא בוזגלו. 04.01.09 תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ליאת יוגב19/01/2009ראשית , מספר הגורל של התינוקת הינו 7 , מספר המייצג עומק רצינות , כובד , דרישה לשלמות , צורך בלבדיות , על פי השם מעין , עם י אחת , נוצרת מפת חנק , שמשמעותה , ה-7 הינו מספר לא סטנדרטי , מיוחד , צורך בזמנים עם עצמי , מול זה , המספרים האחרים במפה , מדגישים את העובדה , שתקלוט , מתוך החברה סביבה הורים מורים וכל השאר , שחייבים להיות מאד פרקטיים מעשיים וסטנדרטיים , כמו לומר , ללכת בתלם , להיות רצינית מעשית אחראית , ואם כך עד כמה נותנים לי את המקום המיוחד , שאליו נולדתי ?? את הפרטיות , את העולם שלי עם עצמי ? את העובדה שאני אחרת , שונה .... מעבר לכך ההגדרה של המפה , מעין בוזגלו , היא מפה עצורה רגשית , קושי בביטוי רגשי. על פי מעיין , עם שני י , המפה הופכת להיות מפה שמרבית המספרים שלה הם מספרים אי זוגיים , 7 5 9 מספרים שיש בהם סוג של מיוחדות מעוף , אלא שא. קיים הבלבול בעולם הצרכים , עם מה אני רוצה ללכת האם חשוב לי להיות מאד קלילה זורמת תקשורתית , או לחילופין , כובד רצינות ואיכות , ואם כך יש כאן בלבול , הבלבול שבין ה-5 ל-7 , ויתרה מזאת בין ה-14-5ל-16-7 שאלה מספרים קרמטיים ואם כך הקצנה לכל מספרים , מה שיוצר בלבול , ההורים הכי נפלאים , לא תמיד יכולים להבין ילדה שכזו . קיימת מפה של פחד מאיבוד שליטה , מצבים בתוך החיים של איבוד שליטה . בקיצור לא פשוט . אז על מה ממליצים , אין לי מושג ..... קיימת במפה של מעיין , מפה של פחות קבלה עצמית , כי יהיה חשוב לה להיראות כלפי חוץ מאד שיגרתית נורמטיבית מסודרת , אחראית (זו כנראה הדרישה של אבא אבי ) ואם כך תלמד שהעולם לא יאהב אותה בחלקים המאד שונים מיוחדים ואחרת , כמו לומר , פחות קבלה עצמית ... לא יכולה להמליץ על אף אחת משתי האפשרויות , כל מפה והבעייתיות שלה ... מצטערת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ליאת יוגב19/01/2009על פי המפה של מ ע י י ן , חשוב להפנות אותה לכיוון יצירתי , או רוחני , במהלך הדרך בחיים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם המשפחהמרים14/01/2009
ליאת שלום! של המשפחה הוא הנמן, שם האם הוא מאור. תודה על תשובתך. מחר הברית. תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרים
ליאת יוגב15/01/2009מקווה שעדיין לא סגרתם סופית ... על כל פנים מבין שני השמות שהצעת השם מיטב הוא המועדף , ללא ספק , זאת מאחר והמפה יותר הרמונית , גם כי קיימת כאן מפת חנק לילד שנולד למספר גורל 1 , והצורך לדעת להתחבר לצדדים המיוחדים אינדבדואליים שבו , מול צדדים מאד זוגיים , כמו לומר , ילמד מהחברה סביבה הורים מורים , שחייבים ללכת בתלם ומה פתאום לעשות את שבא לי? ובכל זאת כבדו את הצד היחודי שבו . השם בן עמי יוצר מפה שיש בה קונפליקט מאד בעייתי , על ציר גיבוש האישיות , כמו לומר על הציר החשוב ביותר , גורל מול שם מלא , קיים מצד אחד מספר הגורל 1 , מול שם מלא 2 , ואז לאן ומה רוצה ועד כמה מממש את מה שנועדתי להיות ולהתחבר אליו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה בבחירת שםמנו14/01/2009
בשעה טובה נולדה לנו בת ואנו מעוניינים להעניק לה את השם שיר, מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנו
ליאת יוגב14/01/2009מהו תאריך הלידה של התינוקת ? מהו שם המשפחה שלה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
מנו14/01/2009תאריך הלידה הוא 07.01.09 ושם המשפחה הוא קבלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנו
ליאת יוגב14/01/2009כפי שאני מבינה השם נבחר , ואתה רק רוצה לאמת את בחירת השם . ובכן מספר הגורל של התינוקת הינו 1 , מספר המייצג צדדים אינדבדואליים עצמאיים , מול זה נולדה ביום לידה 7 מספרים פרטיים במיוחד ואינדבדואליים , אלא שבעקבות השם המלא , נוצרת מפה שנקראת מפת חנק , מה שנקרא מספרים זוגיים 2 6 8 האומרים צריך ללכת בתלם , אין מקום ליחודיות שבך , תהיי ילדה טובה סטנדרטית משפחתית וזוגית . ואם כך מצבים בתוך החיים יכולים להביא למצבים בהם תרגיש חנק . האם זהו השם היחיד שקיים ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
מנו14/01/2009יש לך הצעות אחרות שמתאימות למפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנו
ליאת יוגב15/01/2009אני לא בוחרת שמות , אני יכולה אך ורק להמליץ מבין בחירת השמות שלכם על השם המועדף וכמובן להסביר מדוע מומלץ , או פחות מכך .... הצע שמות ואעזור לכם להחליט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם טוב לה??!אמא של גאיה14/01/2009
שלום, סוףסוף גאיה נולדה.... גאיה המתוקה נולדה בתאריך 26/12/2008 בשעה 18:28 כאמור קראנו לה גאיה בר-לב ....רציתי לדעת אם השם טוב לה?! אשמח לקבל תשובה בהקדם, תודה רבה... והמשך יום מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא של גאיה
ליאת יוגב14/01/2009מספר הגורל של ביתך הינו 3 , מספר המייצג פתיחות זרימה יצירתיות ביטוי , חברותיות , מול זה קיימים מספרים הרמוניים , בעובדה שכל המפה הינה מפה אי- זוגית , מספרי 1 3 7 מספרים המייצגים יחודיות אינדבדואליות , מול זה ה-3-1 מספרים שמראים על הכאן והעכשיו , מול זה החשיבה האומרת , חשוב עומק איכות למידה , , הצד הלימודי יכול להיות נהדר , צדדים ישירים , יצירתיים , מוסיקה .... קיים צד רגשי מאד , מול זה זהירות שלא להיפגע ולכן הרבה פעמים שמירת חיץ והגנות . שימו דגש על המקום של הילדה שבה , הבנה לרגישות הרבה הקיימת בה ותמיכה בצד היצירתי . ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתלירון14/01/2009
שלום, אנו מצפים לבת בכורה, תאריך הלידה המשוער הינו ה 1.3.09, אנחנו מתלבטים בין השמות עמית, אביב, זיו ונועה ואובדים עצות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירון
ליאת יוגב14/01/2009צרפי את שם המשפחה של התינוקת ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
לירון14/01/2009סליחה... בניון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשפחת בניון
ליאת יוגב15/01/2009מבין השמות שהצעתם , כאשר תשובתי עדיין לא סופית , אין ידיעה ודאית לתאריך הלידה (ומשום כך) השם עמית יוצר מפה מדי חזקה מטרתית כוחנית , מדובר בכל זאת בבת .... השם אביב מייצג מספרים מנטליים , מאד חשוב לראות גם את התאריך כמובן , השמות נועה וזיו אלה שמות שקיימים כאן מספרים רכים ותואמים לעובדה שאת הולכת ללדת בת ... ואם כך היו איתי בקשר לאחר הלידה , להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
לירון15/01/2009תודה רבה נשתמע לאחר הלידה בע"ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין שני שמותמרים14/01/2009
נולד לי נכד בתאריך 7/1/09. הוריו מתלבטים בין שני שמות: מיטב או בן-עמי.הברית מחר, אודה לתשובתך המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרים
ליאת יוגב14/01/2009מהו שם המשפחה של התינוק ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילמה בבחירת שמות לבןקרן13/01/2009
שלום, שמי קרן סוקולובסקי ואני אמורה ללדת בן בתחילת מרץ (בעיקרון התאריך המשוער הוא 22/3 אבל אני אלד בשבוע 38 הווה אומר תחילת מרץ) , אח לאיה שנולדה ב- 22/07/07 ב- 03:15. אנחנו בדילמה לגבי בחירת השם ולאחר צמצומים רבים השמות הרלוונטים הם: אילון ינאי. (בעלי מתעקש על אילון למרות שאני לא סגורה על השם הזה). אודה לחוות דעתך לגבי השמות הללו. תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין מענה לשאלתי??
קרן15/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
ליאת יוגב15/01/2009אין ספק שתשובתי לא סופית , אין תאריך לידה מדוייק , ואם כך השם אילון יכול להיות נפלא , כאשר המספרים הם מספרים חברותיים פשרניים , אך אנא היי איתי בקשר לאחר הלידה . השם ינאי סוקולובסקי , לא מומלץ , יוצר מספרים קרמטיים גם 16 וגם 19 הימנעו מלבחור בזה השם . הכינו עוד שמות, כדי שאפשר יהיה לתמרן בין מספר שמות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדיין בהריוןקרן12/01/2009
שלום רב, אני בתחילת שישי זה נורא שאני כבר מתעניינת? רציתי לדעת בכלליות לגבי השם אלי או עלמה לבת איזה מהם הוא שם חזק יותר, טוב יותר תודה מראש קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
ליאת יוגב12/01/2009אין לי מושג איזה שם טוב יותר , ההתיחסות שלי לשם היא בהקשר לשם המשפחה ולתאריך הלידה , וכשקיימים כל הנתונים צריך לראות עד כמה המפה הרמונית ועוד ... אז כשיהיו הנתונים כולם אוכל בהחלט לעזור לך להחליט , מהו השם המועדף. להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לדעת אם השמות שבחרתי מתאימיםשרון דרמן12/01/2009
בתאריך: 14:01 אני אמורה ללדת בניתוח קיסרי חשבתי על שני שמות: גאיה, נועה הייתי רוצה לדעת איזה מתאים יותר אשמח לכל תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ליאת יוגב12/01/2009מתוך הנחה ששם המשפחה של התינוקת הינו דרמן , מבין השמות שהצעת , השם נועה עדיף , ללא ספק , מאחר ומתקבלת מפה רכה יותר ביחס למספר הגורל 8 , שהינו מספר יותר חזק , כוח , שאפתנות , פחות הצורך לקבל סמכויות ,ה-2 שמתקבל בעקבות השם המלא , מרכך את מספר הגורל, שוב , אני מתייחסת לתאריך הלידה המשוער , ובמידה ותלדי בתאריך אחר , התייעצי שוב .... כדי שתהיה התאמה עם השם המלא . בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם - יונתן או יהונתןלודמילה11/01/2009
שלום ,
איזה שם עדיף :יונתן או יהונתן.
הבן שלנו נולד ב 06.01.09 ב 11:30~
מבקשים את העצה שלך .
תודה
מיכאל ו לודמילה סימברג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לודמילה
ליאת יוגב11/01/2009מספר הגורל של בינכם הינו 9 , מספר המדגיש צדדים של יכולת הבנה נתינה , רצון לבגדול , צורך במרחבים , ועוד . מול זה מבין השמות שהצעת השם יונתן סימברג , עדיף , וזאת כדי למנוע מספר קרמה 13-4 המתקבל מתוך השם יהונתן . 13-4 מספר של הגבלה , חרדה לעומת ה-9 שבא ללמוד לשחרר ולסמוך על היקום .... השם יונתן מאפשר יותר זרימה , קלילות ביטוי , מול חלקים פרקטיים מעשיים , שאפתניים מטרתיים וכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקימית11/01/2009
שלום שמי ימית ושם בעלי הלל שם המשפחה קורן, בעזרת השם אני אמורה ללדת באמצע פברואר תאריך משוער 17/2 חשבנו על 2 שמות: פלג או אפק,,( יש לציין שארצה לתת שם נוסף לשם שייבחר על שמו של אבי משה ז"ל), אשמח לדעת מהי דעתך בעיניין איזה שם מומלץ יותר ואשמח לקבל הלצות ממך תודה רבה ימית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימית
ליאת יוגב11/01/2009פחות רוצה להתייחס לתאריך המשוער , ואם כך אין זה חד משמעי לגבי התשובה על בחירת השמות אפק או פלג , קיימים דברים טובים בשמות וגם בעייתיות , נהיה חכמים יותר לאחר הלידה , בכל מקרה , נסו להתחבר לשמות נוספים , כדי שנוכל למצוא את השם המועדף . להשתמע לאחר הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת שםאיילת11/01/2009
שלום יש לי תאומות שנולדו ב 1.8.1999 שבגימטריה זה 1 . השמות שלהן (בלי תכנון) בגימטריה של התאומה הגדולה 100 שזה 1. ושל התאומה הקטנה זה 91 שזה גם 1. הבעיה שלי ששמה של הגדולה הוא צרוף של שני שמות על שם אמו של בעלי שנפטרה בגיל 36 ממחלה קשה ועל של אמי ששנפטרה לא מכבר בגיל 62חייה היו קשים. בשבוע האחרון אני מוטרדת שאני מושכת אנרגיות שליליות לביתי . אני שוקלת להוסיף לה שם. היא ילדה מדהימה עם המון נתינה הבנה אחריות אך מופנמת. איזה משקל גימטרי עלי להוסיף לשם נוסף עבורה?. מלבד התאומות יש לי ילדה נוספת צעירה שנולדב ב 5.7.2001 שבגימטריה זה 6. ושמה בגימטריה גם 6, שוב לא מתוכנן. היא בחינוך המיוחד, עם איחור התפתחותי ניכר , כבדת פה ובעיות קוגנטיביות. האם מומלץ להוסיף גם לה שם? . ושאלה נוספת, אולי טיפשית, אם אני מוסיפה שמות לשתיים מבנותי לא כדאי להוסיף גם לתאומה ההקטנה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת
ליאת יוגב11/01/2009נתת המון נתונים ולמרות זאת לא יכולה להבין הרבה , כדי לענות נכון אני חייבת לראות את השם המלא , ותאריך הלידה ולא מצב בו את מחשבת את מספרי השם .... ואם כך אם ברצונך לקבל תשובה כלשהי , מיסרי יותר נתונים ,או שתדברי איתי בשיחת טלפונית 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם דחוף דחוףדפנה11/01/2009
בני נולד ב- 5/1/09 ואני מתלבטת בן איתי, אייל או אמיר מה עדיף? שם המשפחה הוא ביטון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפנה
ליאת יוגב11/01/2009מספר הגורל של בנך הינו 8 , מספר המציין גישה פרקטית מעשיות תכלס , שאפתנות , מטרות וכו. מול זה מתוך השמות שהצעת , אין ספק שדוקא השם א י ל , עם י אחת בלבד הוא השם הנפלא בעבורו , כי אז מתקבלת מפה חזקה מנהיגותית , עצמאית , והחשוב מכל - הרמונית , השם איתי , מקבל בעייתיות מסויימת ,הקשורה בפחות קבלה עצמית , כי כלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות - רגיש זוגי שותפי , אך מי שהוא , יותר שאפתני חזק ועוצמתי אז למה אני צריך להראות לעולם משהו אחר מכפי שאני , סימן שאני לא תמיד אוהב את מי שאני , מה שנקרא פחות קבלה עצמית ... השם אמיר יוצר מפה קרמטית שם מלא 13-4 , הרגשת תקיעות וחוסר שביעות רצון.. השם אייל , מקבל קונפליקט בין מספרי ה-1 ל-2 מה רוצה לנהל , לא מה פתאום לשתף פעולה . ומכאן בעייתיות מסויימת , ואם כך כפי שהצעתי השם א י ל - נפלא . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןטלי10/01/2009
שלום, בשעה טובה נולד לנו בן בתאריך 7.1.09. בשעה 12:01 אחה"צ שמות אפשריים שעולים בדעתנו הם: עומרי נועם או שניהם ביחד(ראשון עומרי) שם משפחה: אלימלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
ליאת יוגב11/01/2009אין ספק שהשם נועם נפלא ,מתקבלת מפה הרמונית , צדדים מנהיגותיים , לימים כמובן , כאשר מספר הגורל הינו 1-19 מספר המציין צדדים יחודיים אינדבדואליות , יש לתת דגש למיוחדות שבו , בכל היבט ,פחות יאהב שיחליטו ינהלו ויקבעו לו ... כאשר השם המלא מקבל 9 , הרמוני עם ה-1 וה-7 יום לידה , צורך להחליט , כשמצד אחד אני חשוב ,מצד שני חשובים גם אתם ... מה שנקרא למען האחרים וטוב לב . תוך דגש למטרות שאפתנות וגישה פרקטית . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
טלי11/01/2009תודה רבה. ומה לגבי השם עומרי? או שניהם יחדיו (מי ראשון)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי
ליאת יוגב11/01/2009מאחר והשם המלא של עומרי אלימלך מקבל 16-7 ומשמעות הדבר מספר קרמה , תיקון על חיים קודמים , מה שאומר שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים הפתעות וכו. ומשום כך ל א התייחסתי לשם עומרי , ולא ממליצה עליו . השם נועם ורק נועם הוא השם ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)