מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבחירת שם לתינוקתאורלי19/10/2008
שלום רב וחג שמח בשעה טובה נולדה לי אחיינית בשעה 10:10 היום 19/10/08 היא בת שניה. שם האב עופר פומרנץ 19.11.66 שם האם גלית גרץ פומרנץ 28.1.68 בתם הבכורה אליה פומרנץ 30.6.06. השמות שחשבו לתת לבתם החדשה הן: ליהי, ליהיא, אלמה ,שיראל אשמח לקבל את תשובתך. ... תודה אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי
ליאת יוגב19/10/2008האם שם המשפחה של התינוקת הוא פומרנץ ? השם ליהי ממש לא מומלץ , גם כי יוצר מפה קרמטית - תיקון על חיים קודמים , וכן מפת חנק . כאשר התינוקת נולדה למספר גורל 3 מספר המייצג ביטוי קלילות זרימה חברותיות , יצירתיות ואם כך חשוב לאפשר לה כל זאת ולחבר אותה למקום היותר קליל , ומה שנקרא להשאירה - ילדה לתמיד . ליהיא - מפה שיש בה חלקים זורמים יחודיים , חברותיים , מלאי אקשן ועניין , אלא שכלפי חוץ חשוב יהיה לה להיראות מאד סטנדרטית , מה שנקרא ילדה טובה , עד כדי שתאמץ זאת להיות חלק מדרכה , ואז יש כאן מפה שאפשר לומר עליה - פחות קבלה עצמית . ולכן בעייתי משהו . השם שיראל , יוצר מפת חנק , הפנים 3 ילדה מול המספרים האחרים שהם 8 , המייצג גישה פרקטית מעשית שאפתנות ואז עד כמה ניתן לי ללכת אם הילדה שבי ?? אבל מבין כל השמות - המועדף ... השם אלמה -מפה רכה רגישה , כשכלפי חוץ פחות רצון להראות לעולם את הצדדים הפגיעים ורגשיים , כמו לאמר אני חייבת להראות לעולם עד כמה אני חזקה עוצמתית , מרשימה , ושאף אחד לא יראה שאני כל כך ר ג י ש ה . אם קיימים עוד אפשרויות לשמות , הציעו ואעזור לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיעצות בבחירת שם לבת
אורלי20/10/2008ליאת בוקר טוב תודה על המענה. אכן, שם המשפחה של התינוקת פומרנץ!!! העברתי לאחותי את האינפורמציה. לאחותי מאוד חשוב לה שהיה קשר חזק וטוב בין האחיות. שוב תודה וחג שמח אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שםיוסף תמי19/10/2008
אני מבקשת עזרה בקבלת החלטה על שינוי שם. שם ביתי הוא לין נולדה ב כב תמוז תשנ"ז 26/7/07. במהלך השניםנתקלנו בהרבה קשיים שחלקם על רקע ADHD. הוספנו לה את השם קרן אור בעקבות המלצת רבשאמר שהשם לין אינו טוב. לאור אהבתינו את השם לין וחוסר התחברות לשם קרן אור אנו ממשיכיםלקרוא לה לין. האם לקרוא לה לין/קרן אור וחשבנו גם על השם ליאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמי
ליאת יוגב19/10/2008האם אפשר להבין ששם המשפחה של לין , הינו - יוסף .? בכל מקרה דברי איתי ואנסה להסביר לך את המפה של ביתך .. 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לרך הנולדלימור19/10/2008
ליאת שלום, בשעה טובה נולד לנו בן ביום ראשון 12/10/2008 בשעה 21:30. אנו מתלבטים איך לקרוא לו, נשמח אם תוכלי לייעץ לנו. שם ההורים: לימור ואברהם חובלשווילי. בנוסף, רצינו לדעת האם כדאי לקצר את שם המשפחה או להחליפו. אנו רוצים שהשם יתאים לכל המשפחה - כך שתהייה הרמוניה בבית :) אופסס, שכחתי. השמות שחשבנו עליהם: איתי, עילי / עילאי / איליי, עידו. אנו פתוחים להצעות נוספות. בברכה, לימור ואברהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור
ליאת יוגב19/10/2008ראשית אענה על שינוי שם משפחה , אפשרי אבל צריך לבדוק זאת לכל אחד מכם וזוהי "עבודה" שאם תמצאו לנכון לעשות זאת ,מוזמנים להגיע אלי ... לגבי בחירת השם לבינכם , ראשית - מספר הגורל של בינכם הוא 5 מיום לידה 3 -12 ואם כך מספרים מאד זורמים תקשורתיים פתוחים , השם איתי הוא היותר מתקבל , גם כי יש כאן עודף של מספר 5 - ובכל זאת לא רע - 5 מספר המציין חופש ריגוש עניין סקרנות , סתגלנות ועוד . מפה זורמת , גם אם השם הפרטי הוא 7 ואם כך ילד סקרן במיוחד . לא רע לגמרי , השמות האחרים קיימת בעייתיות בכל אחד מהם , עילי -מפה קונפליקטית , בעייתי עילאי ממש רע , פחד מאיבוד שליטה , מצבים של איבוד שליטה בתוך דרך החיים . איליי , בעייתי אחריות יתר למקום שנועד ללכת עם מידה רבה של חופש . עידו -מפה נשית ורגשית ומדובר בבן . יוצר בעיות באינטימיות , לימים , ובעייה בזהות המינית . ואם כך נראה שוב , שהשם איתי הוא המומלץ ביותר , אלא אם כן קיימים עוד שמות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה משמעות של השם שלי?הדר אשכנזי19/10/2008
היי קוראים לי הדר אשכנזי,ורציתי לדעת לפני הנומרולגיה מה אומר השם שלי, נולדתי ב-22.2.1991 ביום שישי לפנות בוקר ... רוצה לדעת על התכונות שלי וקצת יותר מה המשמעות של השם שלי,והאם הוא מתאים לי תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדר
ליאת יוגב19/10/2008האתר נועד לבחירת שם לתינוק , נכון שמידי פעם אני בהחלט עונה לשאלות , למי שנולדו בשנות ה-90 אתן מוזמנות לדבר איתי בטלפון , או אולי אף להפגש איתי, אם תבחרו בכך , כמובן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
הדר20/10/2008איך נוכל ליצור איתך קשר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר
ליאת יוגב20/10/2008מספר הפלאפון - 052-3431920 , להשתמע לאחר החג .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שם לתינוקמיטל הילף18/10/2008
שלום רב בני נולד ב20.01.08 בשעה 15:30 וקראנו לו: שלו . בני משפחתי טוענים שצריך להוסיף לשם י' כלומר שליו מה דעתך? תודה מראש מיטל הילף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
ליאת יוגב18/10/2008מתוך הנחה ששם המשפחה של בנך הוא הילף - תשובתי היא - מספר הגורל - (לא קשור לשם ) צמצום תאריך הלידה - נותן 4 מספר הזקוק לבטחון מסגרת יציבות. כאשר בבחירת השם שלו נוצרת מפה שיש בה חלקים רכים רגשיים מול צדדים יותר מעשיים . ה-4 מיצג את הצד המעשי , מספר השם המלא ויום הלידה , גם הוא 2 ואם כך צורך חזק בשיתוף זוגיות . ילד טוב במיוחד , תוך צורך בביטוי עניין , סקרנות . אני לא מוצאת סיבה להוסיף לשם את האות י , שם ראשון ממילא משמעותו 80% מערך המפה , גם אם נשנה שם ... כך שהשאירי השם כפי שהוא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם מתאים ליאסתר17/10/2008
שלום שמי אסתר ורציתי לדעת אם השם מתאים לי קוראים לי אסתר תאריך לידה הוא 15.6.1992
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתר
ליאת יוגב17/10/2008ראשית , אין לי ידיעה לשם משפחתך . מצד שני , אני פחות נוהגת לשנות שמות , שוב מתוך הטענה שהשם הראשון הוא המשמעותי, כמו לאמר 80% מערך מפתנו , זהו השם שאליו נולדנו .ואם כך גם אם השם לא בדיוק מתאים , צריך להבין יותר ובעיקר את מה שנוצר בעקבות השם ... איפה נולדת ? בארץ ? צייני את שם המשפחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אופי לפי שםאורלי17/10/2008
שלום, רציתי לבקש את עזרתך בניתוח אופיים של אחייני: יובל עבאדה נולד ב - 28.5.2002 רועי עבאדה נולד ב - 3.8.2003 נוי עבאדה נולדה ב - 5.4.2006 תודות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי
ליאת יוגב17/10/2008אורלי, מעניין מדוע את שואלת על 3 הילדים ? אציין כמה הערות , ולא מידי בהרחבה , כי זהו אתר לבחירת שם לתינוק יובל - מספר הגורל שלו הוא 1 , חשוב לתת לו את היחודיות שבו אינדבדואליות , מה שנקרא ללכת על פי דרכו ... כאשר אין ספק , שלא פעם קולט שצריך ללכת על פי נורמות , להיות ילד טוב, מה שנקרא "מפת חנק" לא תמיד נותנים לו את המקום שלו , מתוך הדרישות של החברה סביבה הורים , מורים .. רועי , מפה סגורה יותר נוקשה , ללא ספק , נועד להיות יחודי בדרכו , מה שנקרא לא סטנדרטי , אלא שהסביבה דורשת ממנו להיות מאד פרקטי , מעשי אחראי , ולא תמיד ניתן לו לבטא, את הצד המיוחד מצד אחד ופרטי מצד שני , 7 מיום לידה 3 מספרים אי זוגיים ,מול זה המספרים האחרים הם מספרי 4-8 מספרים זוגיים סטנדרטיים , אז עד כמה ניתן לי ללכת אם הצדדים המיוחדים שבי ??? נוי \ מפה פרקטית מעשית , סגירות רבה יותר , צורך בבטחון יציבות , כלפי חוץ תיראה הרבה יותר פתוחה , אלא שהפנים יותר סגור . תכליתי מטרתי , לשלושת הילדים , לא פעם קיים מאד הצורך בבטחון יציבות , עקשנות רבה שמאפיינת את כולם . לא פעם להינעל על דברים , צריך יהיה ללמדם , שככל שיקבלו את המציאות ולא ילכו אם הראש בקיר " - ירוויחו . בהצלחה אם רוצים יותר אפשר לפנות ליעוץ אישי . 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק איתמר בלומין האם רצויסיון16/10/2008
תאריך הלידה הצפוי 3/4/2009 מה משמעות השם איתמר בלומין בתאריך זה שם האם סיון שם האב יהושוע (שוקי) שם משפחה בלומין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיון
ליאת יוגב16/10/2008לא אוכל להתייחס לתאריך הלידה , עד אשר התינוק לא נולד . באשר לשם איתמר בלומין -וכרגע רק על פי השם המלא , מספרים , שיש בהם דרישה לנתינה הבנה , יופי אסתטיקה והרמוניה , מאד חשוב לראות את כל הנתונים - שם מלא ותאריך לידה , להשתמע באפריל ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם מתאיםאורחת16/10/2008
שלום הומלץ לי לשנות את השם. ורציתי לדעת איזה שם תואם את תאריך הלידה שלי. השמות: נופר, מעין, הדס, צהלה. שמי הפרטי מרסל חלבי תאריך לידה: 8.5.80 תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורחת
ליאת יוגב16/10/2008מספר הגורל שלך הוא 22-4 מספר המייצג ,מצד אחד צורך בבטחון יציבות , מידה רבה של אחריות , דגש לפרטים ועוד , מאחר ומדובר על מספר 22 - נאמר על מספר זה שקיימת באדם יכולת מימוש חלומות , עשיה בגדול וכריזמה , התחברי למקומות אלה והצליחי , לא מוצאת סיבה לשנות את שמך , ואם יש מי שממליץ לעשות זאת , שאלי מדוע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגלל
אורחת17/10/2008מצב ריגשי שגרם לבעיות, חרדות , ביישנות, שפוגע בתפקוד היומי. בדר"כ קוראים לי סלה (קיצור של השם הפרטי). אני מוכנה רק להוסיף שם. אני קרויה על שם סבתי , כאשר היתה חיה היא לא רצתה שאקרא על שמה. רב אמר לנו שחשוב לשנות שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורחת
ליאת יוגב17/10/2008אכן קיימים כאן מספרים חרדתיים , ובכל זאת השם הראשון הוא מרכיב חשוב באישיותנו , כמו לאמר 80% מערך המפה , זהו השם הראשון , שאליו נולדנו , אני אישית לא מוצאת סיבה להוסיף שם , יתכן שרב יוכל לייעץ לך טוב יותר ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אורחת18/10/2008תודה על היעוץ:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן שניליאת15/10/2008
שלום! אני נמצאת בהריון עם בן. לבן הגדול קוראים ליאם והוא נולד ב06/11/2004 וקודם כל רציתי לשלאול האם השם מתאים לו, בחרנו אותו מבלי להסס ושנינו (בעלי ואני מאוד אוהבים אותו). שם משפחה שלנו הוא מרקוב. כעת אנו מצפים לעוד בן והאמת שכמעט שום שם לא מוצא חן בעיניי.קיוויתי שתוכלי לכוון אותי קצת, תאריך לידה משוער 23/02/2009 וכמובן שלא ניתן לדעת בודאות מתי יוולד. השמות שחשבנו עליהם, הם: איתי , עידן , טום (תום), אילי או עילי, גיא אשמח לקבל יעוץ מה מביניהם מתאים יותר. תודה מראש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
ליאת יוגב15/10/2008מבין השמות שהצעת עבור הבן שעדיין לא נולד , השמות גיא או עילי נראים כרגע טובים . חשוב לדעת תאריך לידה , כמובן , ולכן נשתמע לאחר הלידה באשר לבנך ליאם , מספר הגורל שלו הוא 5 , מספר המציין צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , צורך בתנועה , מול זה קיימים צדדים של אחריות רצינות , דרישה לכך שיקח אחריות רבה , אולי מי מכם כהוריו , דורש ולא מעט ... תנו לו את מידת החופש שזקוק לה , מקום להתרגש לגוון ועוד . בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם מתאיםחופית15/10/2008
שלום לך שמי חופית ושם בעלי נתן, שם משפחתנו הוא סכס. נולד לנו בן מתוק ב 01/01/2008 ושמו עומר. הייתה לנו התלבטות רבה בין השמות עומר וליאור. בסופו של עניין הוחלט לקרוא לו עומר ולהוסיף בתעודת הזהות גם את השם ליאור. מה דעתך? השם עומר מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופית
ליאת יוגב15/10/2008השם עומר סכס , בצירוף עם תאריך הלידה - מתקבלת מפה מאד רגשית , הפנים מאד זקוק להשאר ילד , כי זהו מספר הגורל , אלא שהדרישות ממנו ליתר אחריות דאגנות . לאפשר לו את הצד היצירתי הביטויי , והקשבה לעולם הרגשות הכל כך מודגש . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת
חופית15/10/2008האם הוספה של שם נוסף בתעודת הזהות משנה את התמונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילדהאיילת15/10/2008
שמי איילת שם בעלי מוטי , מרדכי (בתעודת זהות) שם משפחתנו יעקב ביתי היקרה נולדה ב29.01.2007 בשעה 18:15 ונתנו לה את השם ליאור רציתי לדעת מה השם אומר עליה ומשמעותו לגביה להמשך חייה איילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת
ליאת יוגב15/10/2008המפה של ביתך , מאד הרמונית צדדים יצירתיים מבטאים אמנותיים מצד אחד . צד אחר הוא העובדה , שמספר הגורל שלה הוא 3 , מספר המדגיש צורך בביטוי , מילולי , או יצירתי , צדדים ילדיים מול זה , נדרשת להבנה ונתינה , מצד חברה סביבה הורים מורים ... כלומר עד כמה ניתן לי להישאר ילדה ? שימו דגש למקום הילדי שבה , כי לכך נועדה וכן למקום המבטא . מפה מאד נשית ורגשית ... בסה"כ נפלא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקרונית15/10/2008
שלום, שמי רונית ובעלי אלי שם משפחה גור, ב-25.9 בשעה 14:40 נולד לנו בן וקראנו לו יהב. למרות שכבר היתה ברית והכרזנו על השם הייתי שמחה לדעת אם השם מתאים לו ומידה ולא - מה זה אומר? תודה וגמר חתימה טובה רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
ליאת יוגב15/10/2008מספר הגורל של בינכם הוא 8 כאשר גם השם הפרטי 8 , מידה רבה של שאפתנות השגיות , צורך בעניין היסחפות , פרקטיות מעשיות רבה . שם פרטי 8 , נאמר עליו שגם אם מאד מצליחים , צריך להתאמץ , (קיימים אין סוף שמות פרטיים 8) השם יהב גור מקבל מפה שמצד אחד חלקים נוקשים רציניים בוגרים , מול זה עד כמה לא אוהב לראות עצמו כל כך רציני בוגר נוקשה , ואם כך פעם ילך עם הצד הזורם הקליל המבטא ופעם עם הצדדים היותר נוקשים ודורשים . היבט אחר- מפה שיש בה צורך באקשן עניין היסחפות , פעלתנות , מול זה , חשוב יהיה להראות כלפי חוץ , כאדם רציני איכותי מעמיק וחכם , ואם כך עד כמה אוהב ומקבל את החלקים הנמרצים שבי ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם נוסף
רונית19/10/2008תודה על תשובתך. הייתי רוצה לדעת אם כדאי להוסיף ליהב שם נוסף שיתן איזון ובמידה וכן איזה שם את ממליצה לנו. שוב תודה רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
ליאת יוגב19/10/2008אין שום סיבה להוסיף שם נוסף ליהב . השם שנבחר הוא השם וכל שנאמר זו מפתו לחיים , גם אם נוסיף נשנה וכו . המשמעות של השם הראשון שנבחר 80% מערך המפה , כאשר ממש אין כל סיבה, כאמור , להוסיף שם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רונית22/10/2008הי ליאת מודה לך על תשובתך. הרגעת אותי מאוד. רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כללית בבקשהא15/10/2008
שלום, אני צפוייה ללדת בעוד כחודשיים בע"ה רציתי לדעת מעט לגבי נומרולוגיה, האם זה קשור לקבלה? האם יש לתחום זה פאן דתי? בנוסף, האם זה משנה אם אתייעץ בע"ה עימך או עם רב קבליסטי? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ליאת יוגב15/10/2008את היא זו שתחליטי במי נכון לך להתייעץ בבחירת השם לילדך , יכולה להבטיח לך ,א. שהגישה של רבנים שונה לחלוטין מזו של הנומרולוגיה. מה גם שקיימות שיטות שונות מבחינה נומרולוגית , ב.אין לי ספק שלאחר שאני עוסקת בתחום כ-17 שנה , שמאד הוכיח עצמו בצורה המדוייקת והמפתיעה ביותר . ואם כך לשיקולך הבלעדי במי להיוועץ .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
א15/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפוש שם לתינוקתטלי15/10/2008
שלום רב!!! שמי טלי אבוטבול (ת.ל 27/1/78) ילדתי את בתי השניה בתאריך 24/9/08 אנו מתלבטים בין כמה שמות ואשמח לדעת איזה מבינהם הוא המתאים ביותר: יעל, עדן, עדי, אודל וירין. תודה מראש, טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
ליאת יוגב15/10/2008מספר הגורל של ביתך הוא 7 - מספר המציין עומק , ידע חכמה העמקה , צורך בלבדיות בצדדים פרטיים מאד , דרישה לשלמות ועוד . כאשר השמות יעל עדן עדי ואודל ממש ל א מומלצים , כל אחר מהשמות יוצר קונפליקט מאד משמעותי ורע , (אם תרצי אפרט מדוע לא לבחור בשמות אלו ), השם היחידי האפשרי הוא ירין , כאשר המספרים המתקבלים הם מספרים שיש בהם צדדים מופנמים , ועד כמה לא אוהבת לראות עצמה ככזו .. זה מצד אחד , מצד שני , מפה שיש בה צדדים אינדבדואליים מול צדדים הדורשים הקרבה , נתינה הבנה מול התרככות מול העולם , כאשר הפנים יותר נוקשה ודורש . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך
טלי16/10/2008תודה על תשובתך, גם אני מבחינת האיטואיציה לא ממש הרגשתי שהשמות האלו מתאימים לה מלבד השם ירין, האופציות הנוספות הם: יובל וליאם... האם משהו מהם מתאים?? אם לא - מה אני צריכה לחפש בשם כדי שיתאים לה??? ושוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי
ליאת יוגב16/10/2008בבחירת שם לתינוקת , חשוב שתאהבי השם ותתחברי אליו , ובהתאם לכך אענה לך ,מהו השם המועדף ... יובל -ממש לא מומלץ , בשל הקונפליקט בין מספר הגורל 7 , לבין השם המלא 5 . בעייתי במיוחד . ליאם יוצר מפה פחות טובה גם כן . אם תרצי התקשרי אלי 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)