מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כל הזמן חולה. זה קשור לשם?דיקלה22/10/2008
בני הבכור בן שנה ושלושה חודשים ,שמו עילאי נולד ב- 15.7.2007 בשעה 10:30 הוריו :דיקלה 10.6.77 ומיכאל 6.4.78 שם משפחה פלאש . עילאי כל הזמן חולה. כאשר נולד רציתי לקרוא לו יואב ולבסוף החלטנו על עילאי. האם השם מתאים לילד ? האם יש קשר בין השם לבין מצבו הבריאותי? תודה מראש על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקלה
ליאת יוגב24/10/2008דברי איתי ואנסה לענות לך מה לעשות ... התקשרי בצאת השבת 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק - דחוף בבקשה מחר הבריתשושי22/10/2008
בני נולד פג בתאריך 7/9/08 בשעה 22:37, אנו מתלבטים בין השמות טמיר, ונהוראי. \ מודה לך שושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם המשפחה הוא
שושי22/10/2008אלגזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשושי
ליאת יוגב23/10/2008מספר הגורל של בנך הוא 8-מספר המציין כוח , שאפתנות מטרתיות , גישה פרקטית לחיים . כאשר השם טמיר נותן מספר שם פרטי 7 (גם יום הלידה הוא 7) מרבית המספרים הם מספרים המייצגים צדדים פעלתניים , אקשן עניין היסחפות , מול זה קיים , מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה , חשיבה שיש בה , שיקול דעת זהירות שלא ללכת עם כל החלקים המאד פעלתניים שבי ...ואם כך מצבים שיקרו בתוך החיים, של איבוד שליטה . המפה של נהוראי נותנת מפה מרבית המספרים הם בכיוון פעלתני אקשן , צורך בגיוון עניין סקרנות , מול זה כלפי חוץ , חשוב יהיה לו להיראות מאד תבניתי מסגרתי , אחראי , ואם כך עד כמה ארשה לעצמי ללכת עם החלקים המלאי אקשן שבי ?? כי אם אני צריך להיראות כלפי העולם בצד המאד אחראי שבי , סימן שמאמץ זאת לדרכי , מה שנקרא - פחות קבלה עצמית . לשיקולך . ואם תצטרכי להעיזר מעבר לכך , דברי איתי 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילדאמא דואגת22/10/2008
שלום ילדתי את בני הבכור בתאריך 14.2.08 בשעה 21:30 (יום האהבה) ברצוני לדעת האם השם שנתנו לו "דביר-ישראל" הוא שם שטוב לו שמו השני הוא על שם אבי ז"ל "ישראל" - השם השני מצויין רק בת.ז. שם משפחתנו "אביגד" לי קוראים ליאורה ונולדתי בתאריך 21.10.81 ולבעלי קוראים רביד תאריך לידתו 28.3.82 כמו כן אשמח אם תפרטי על השם שלו תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאורה
ליאת יוגב25/10/2008ראשית האם התכוונתם לקרוא לילד בכל השם ? דביר ישראל , או שהשם ישראל כוון רק לת.ז.? במידה והשם דביר אביגד - אז ראשית , מספר הגורל של בינכם הוא 8 מספר המייצג - כוח שאפתנות מטרתיות , גישה מעשית פרקטית במיוחד . מול זה קיימים צדדים מאד ישירים , מאד בקלות יוכל להתחבר , מה שנקרא -קשר בלתי אמצעי . גם אם במהות שלו לא מאד פתוח , כי ב-8 יש מידה של סגירות , צדדים שיש בהם פעלתנות אקשן , עניין , מול זה שיקול דעת ובדיקה של דברים לפני שהולך אם כל האוהה ... צדדים של חוזק רב , מול צדדים מרככים פשרניים מאד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אמא דואגת26/10/2008תודה על התשובה לגבי השם השני אנחנו לא קוראים לו ישראל התכוונו רק בת.ז. אבל לפעמים פעם בחודש יוצא לי לקרוא לו גם ישראל אם בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם בנימיטל22/10/2008
היי ענת יש לי תינוק בין שנה, שמו שוהם דוד בן למיטל וערן זרזר, נולד בתאריך: 15/6/207. רציתי לדעת האם השם מתאים לו ומה מסמל? שאלה נוספת ברשותך אני לא משתמשת בשם דוד לעיתים קרובות האם זה בעייתי ועלי לקרוא לו כך? נ.ב: זה ע"ש סבי שנפטר תודה רבה על תשובתך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
ליאת יוגב25/10/2008פחות חשוב לקרוא לילד בכל השם , רק השאלה האם הבחירה היתה שוהם דוד , או שהתכוונת לבחור לבנך , את השם שוהם ולהוסיף דוד , על שם ?? אתייחס לשם שוהם בניתוח המפה , אך תקני אותי אם טעיתי . מספר הגורל של בנך הוא 3 מספר המייצג , רגישות רבה צדדים ילדיים , מבטאים יצירתיות אפשרית במיוחד , נולד ליום לידה 6 -15 כמו לאמר הפנים שלו מאד רגיש , קיימים צדדים שהם מאד פעלתניים אקשן , עניין היסחפות , מול צד של שיקול דעת וזהירות , מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה , מה פתאום ללכת אם כל האוהה .. אפשרות אחרת בלהבין את מפתו , מי שיכירו מבחוץ , לא יכירו מבפנים , כאשר הפנים מאד רגיש פשרן , מול זה כלפי חוץ ישדר המון חוזק כוח , מטרתיות , שאפתנות , כמו לאמר , שתי פנים לאישיות . ושוב , תקני אותי האם הבחירה היא לשם שוהם דוד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוהם
מיטל26/10/2008קודם כול תודה רבה ענת, לא טעית הבחירה הינה שוהם והחלטנו להוסיף דוד (כבוד לאמא שלי...).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןאירנה22/10/2008
שלום נולד לנו בן ב-21.10.2008 בשעה 5:15 בבוקר שם משפחה: גורל מבקשים את עזרתך בבחירת שם תודה מראש אירנה ויפים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירנה
ליאת יוגב25/10/2008אני לא בוחרת שמות לתינוקות , בחירת שם נעשית ע"י אמא , הציעי שמות ואעזור לך לבחור מביניהם את השם המועדף .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמות מתאימים ?מאיה22/10/2008
שלום, בתאריך 30.04.08 ילדתי בניתוח קיסרי תאומים בן ובת (רציתי ללדת במאי אבל כשהגעתי לקבוע תור לניתוח הכניסו אותי באותו היום לניתוח בשבוע 37 ) אחרי התלבטות לבת בן מיה למאיה קראתי לה מאיה ( בגדול בגלל יום הולדת 30 שלי ) לבן התלבטנו בהריון בין איתי לגיא ואחרי שראינו אותו התאים לו איתי ואחרי מה שעברנו איתו בבית חולים החלטנו לקרוא לו ככה א ותנו י שמור ת מיד י חד גם א יתנו י ישאר ת מיד י חד האם השמות מתאימים להם? שם משפחתנו הוא כהן אני מתלבטת אם להוסיף שם משפחה כמו בר או זיו נגיד מאיה בר כהן איתי זיו כהן שם שיהיה יותר מיוחד מה דעתך? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא לתאומים
ליאת יוגב22/10/2008לשאלה האם להוסיף שם לשם המשפחה , התשובה היא לא , מאחר והוספת שם משנה לכל אחד מבני המשפחה את מפתו , והכי ובגדול לבן הזוג שלך ולילדים שכבר נולדו לשם המשפחה -כהן כאשר 80% מערך המפה , זו המפה שאליה נולדנו . לשאלה על שמות ילדיך , (תמיד אני תוהה, למה השאלה באה אחרי בחירת השם ולא לפני ) מספר הגורל של התאומים הוא 8 , מספר המציין חוזק כוח , פחות לאהוב סמכויות , גישה פרקטית מעשית , מטרות ועוד . מול זה המספרים במפתה של מאיה , הם 8 -5 -1 מיום לידה 3 ,אלה מספרים שיש בהם צדדים זורמים ,צורך בהרבה אקשן , עניין היסחפות פעלתנות , מידה רבה של יכולת הישרדותית , אבל החשיבה שאומרת , פחד מללכת עם הצדדים המאד זורמים ,חייבים לקחת אחריות , לתכנן קדימה , לדעת מה ילד יום ומה פתאום להיסחף ביתר , כלומר פחד מאיבוד שליטה ... מספרים קונפליקטיים שקיימים בין צורת החשיבה , הכל כך זקוקה לביטחון מול צד אחר החייב ריגוש עניין תנועתיות .. חשוב לשלוח אותה לספורט , אולי אף תחרותי ... לימים . איתי - מפה מאד חזקה עוצמתית , גישה מעשית שאפתנית פרקטית , מול זה כלפי חוץ , יראה יותר שקט ואפילו ביישן משהו . בהצלחה , לא להוסיף שום דבר ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת שנולדה ביום שישי 17/10/08טניה20/10/2008
שלום ,
נולדה לי בת - ב יום שישי 17/10/08 בשעה -18.30
היא ילדה שניה.
שם האב מרט .
שם האם טניה.
לילד ראשון קוראים ארטיום .
שם המשפחה מכלין.
השמות שחשבנו לתת לבתנו : ליאת, זוי, מירה, מירית.
רצינו לדעת מה דעתך .
תודה
טניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טניה
ליאת יוגב20/10/2008מספר הגורל של ביתך הוא 9 , מספר המייצג יכולת עשיה בגדול , במיוחד כאשר יום הלידה הוא 17- המדבר על השגיות שאפתנות ושיאנות . מהמילה - שיא . 9 מספר המייצג אוניברסליות , יכולת הבנה נתינה ,ושליטה ממקום מנהיגותי . מול זה השם ליאת מכלין יוצר מפה מאד הרמונית ונהדרת , מספרי 3 6 9 המייצגים מספרים רגשיים נשיים , יכולת הבנה , ביטוי יצירתיות ואסטתיקה , פשוט נהדר . השם זוי - מפה של פחד מאיבוד שליטה ,כאשר מרבית המפה לכיוון מאד רגשי , מול זה צורת חשיבה האומרת -מה פתאום , חייבת להיות כל הזמן במקום של חוזק חוסן וכוח רב . השם מירה, מפה של חששות ופחדים בללכת עם הבגדול , שמיוצג על - ידי ה-9 מירית- גם שם אפשרי , כאשר צורת החשיבה היא בכיוון , ביטויי יצירתי , חברותי , זרימה , מול חלקים מאד משפחתיים והרמוניים . כך שלסיכום - השמות המועדפים הם - ליאת ומירית . כל זאת בהנחה , שבחירת השם היא מתוך חשיבה בשפה העברית ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקוניירה20/10/2008
שלום אני מבקשת ערה בבחירת שם לתינוק-בן.אני בהריון,הלידה צפוייה בתאריך 05.02.09 לא יכולה לבחור שם,כל השמות ניראים לי לא מתאיימים. רק שם טמיר כל הזמן מצלצל לי בעוזן אבל בעלי לא כל כך רוצה את השם. מה הפירושו של שם טמיר ואיזה שם היית ממליצה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וניירה
ליאת יוגב20/10/2008בחירת שם נעשית ע"י אמא , ומשום כך חשוב שאת היא שתתחברי לשם , כדי לדעת האם השם טמיר מתאים , חייבת גם את שם המשפחה וכן את תאריך הלידה , משמעות השם טמיר - נסתר , בלתי מוכר , סודי . להשתמע לאחר הלידה , כשחשוב לנסות להתחבר לשמות נוספים , כדי שאפשר יהיה להתאים השם הנכון ביותר ... שוב , לאחר הלידה נדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליאת שוב שלום (זו לימור מלמטה)לימור20/10/2008
הברית היא היום, אני מקווה שתספיקי לראות את זה... הבעיה שלנו היא שלא מצאנו שם שממש התחברנו אליו. אם יש לך רעיון כלשהו נשמח לשמוע :) ושוב תודה על התשובה המפורטת בברכה, וחג שמח לימור ואבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור
ליאת יוגב20/10/2008מבין כל השמות שהצעת , נראה לי שהשם המועדף הוא - שי . מספר הגורל של בינכם הוא 6 , מספר המציין צורך בבית משפחה אהבה , הרמוניה ,מספר 6 מייצג רגישות רבה במיוחד ודרישה לשלמות . מול זה השם חן יוצר מפה , שיש בה פחד מאיבוד שליטה ומפה חרדתית , בעייתי השם שגב יוצר מפה , של פחד מאיבוד שליטה ופחות קבלה עצמית , בעייתי השם דניאל יוצר מפה הרמונית - אך נשית מה שלימים יכול ליצור בעייה באינטימיות , ובלבול בזהות המינית , נועם יוצר מפה עם מספר קרמה 13-4 בעייתי , ואילו חן , למרות הרגישות העודפת שללא ספק גם יוצר בעייתיות מסויימת , כי קיימת מצד אחד רגישות רבה ומצד שני , מה פתאום - חייב להיות חזק בחשיבה רוצה הכי להיות בשליטה על הרגשות , ובכל זאת המועדף . דברי איתי אם צריך 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןאילנה19/10/2008
שלום . ב4/10/2008 בשעה 18.15 נולד אח לנועה בת 4 ו4 חודשים טרם החלטנו על שם ומאוד קשה לנו לחליט על שם (טרם עבר ברית בשל משקל נמוך ) אבקש את עזרתכם . בן השמות הבאים נועם חן שגב דניאל שי עלי לצין שאני מתחברת לשם נועם ורציתי לדעת האם זה לא מתנגש עם השם של הילדה תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנה
ליאת יוגב19/10/2008מהו שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
אילנה20/10/2008בהמשך לשאלתך שם המשפחה בר נוי תודה רבה מראש אשמח לשמע אם יש אופציות אחרות שלא ציונו ע"י ואכן יוכלים מאוד להתאים לתינוק (לילד ) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה
ליאת יוגב20/10/2008תשובתי ניתנה בטעות ללימור , התשובה היא בעבורך , אז קיראי אותה בבקשה , אם צריכה אותי דברי איתי , מקווה שלא מאוחר מדי מבחינת הברית . להשתמע . ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
אילנה20/10/2008תודה אני אשמח מאוד לדבר אך אנני רוצה להפרע לך בחג בבקשה רשמי את הזמן שהיה נח לך שאני יצור קשר . תודה רבה מראש אילנה . נ.ב אם השם נועם היה בלי ו זה יכול לשנות משהוא ולהפך את השלוב ליותר טוב לרשם נעם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה
ליאת יוגב20/10/2008דברי איתי מחר , יום ג , משעה 18 ואילך ... השם נעם בעייתי , לא לבחור בו
ליאת יוגב21/10/2008אם זקוקים לייעוץ אפשר להתקשר מחר בבוקר ... להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת ראשונהעירית סויסה19/10/2008
שלום לי קוראים עירית נבט סויסה וכמו שאתם רואים קשה לי קצת לקבל את שם משפחתו של בעלי אבל לילדיי לא תהינה ברירה בכל אופן אני בחודש השישי להריוני יש לי בת בבטן ואני חושבת מעכשיו על שמות לבנות.....והאמת חשבנו על שם ששנינו נאהב ואז אמרתי לעצמי ש"נאהב" זה שם מיוחד גם מלשון אהבה גם מדבר עתידית שכל החיים נאהב לאו דווקא אני ובן זוגי אלא כל העולם יתרה מזאת זה שם חיובי שמשרה עליי הרגשה טובה אבל משפחתי היא סויסה ופה הבעיה כמו כן אני לא יודעת אם השם בסדר מבחינת נומרולוגיה וכו אשמח אם אקבל את תשובתכם תודה רבה עירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עירית
ליאת יוגב19/10/2008כל שם שתבחרי יכול להתקבל , אם את שלמה עם השם , רק חישבי על הילד , האם יסתדר עם השם? על כל פנים כיתבי לי מהו שם המשפחה שאליו התינוק אמור להיוולד , והכי נכון לבדוק הכל כאשר יוולד , חשוב להכין יותר מאשר שם אחד , כי לפעמים קורה והמפות הן קרמטיות (תיקון על חיים קודמים) מה שיוצר קושי , לחיים אלה . או מפות קונפליקטיות , ולכן כדאי להתחבר ,כאמור , יותר מאשר לשם אחד ... להשתמע לאחר הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץר19/10/2008
שלום רב ! רצינו לקבל ממך דעה ייעוץ לגביי שמו של ילדנו שנולד 25/9/2008 בשעה 12:12 שם משפחה מנגשה והשם שנבחר בברית הוא לירן אך יש לנו ספק קטן לגביי שם זה חשבנו גם על הראל האם עשינו בחירה נכונה בבחירת השם ? תודה לך על ההכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר שלום
ליאת יוגב19/10/2008השם לירן מנגשה נותן , שם מלא 13-4 שמשמעותו מספר קרמה -תיקון על חיים קודמים , מה שאומר מצבים שלפיהם , לא פעם תחושת תקיעות , חוסר שביעות רצון . מעניין שגם השם הראל יוצר ,שם מלא 11-2 , גם כי בעובדה שבחרתם בשם לירן - זהו השם , גם אם אחרי שבוע " לדוגמא " ואתם בספק על הבחירה , ואם כך המפה של לירן , יוצרת מפה שיש בה מצד אחד חלקים פרקטיים מעשיים , ילד טוב במיוחד , הולך בתלם , מספרי 2 4 6 8 , מספר הגורל הוא 8 - המייצג צדדים פרקטיים מעשיים , תכליתיים מטרתיים ושאפתניים , בשילוב הרבה כוח חוזק . המפה במרביתה מפה יותר סגורה , פחות קל בביטוי רגשי , מספרים רציניים דורשים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זאת אני מלמטה אסתר תיקון להודעהאסתר19/10/2008
התאריך לידה הוא 15.6.1992
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתר
ליאת יוגב19/10/2008ועכשיו הבנתי , שהתאריך הוא 15.6 ואם כך מפה מאד הרמונית נעימה , רגישה יכולת הבנה רבה , נפלא . אם כל החלקים המאד זוגיים משפחתיים והרמוניים , צורך גדול באהבה ומשפחתיות ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם מתאים לי?אסתר19/10/2008
היי אורלי תודה על התגובה אז ככה קוראים לי אסתר שם משפחה מרי נולדתי בארץ תאריך לידה16.6.1992 האם השם מתאים לי ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתר
ליאת יוגב19/10/2008האם אפשר להבין שתאריך הלידה שלך הוא 16.6. בתחילה כתבת 15.6 , לגבי ה-16.6 מפתך מוכיחה על מספר גורל 7 מיום לידה 7 , מה שמדגיש עומק , חכמה ידע למידה , זהו היעוד והשיעור שאליו צריכה להתחבר , כדי להרגיש מאושרת ... מספרי המפה מראים על צדדים חרדתיים מצד אחד . מתוך מקום של דרישה לשלמות מצד אחד ורגישות אדירה ,כשהכל כל כך פגיע ורגיש ... מפה שיש בה צדדים מופנמים , מול זה עד כמה לא אוהבת להראות לעולם את הצדדים הכל כך סגורים ואם כך , הולכת עם החלקים היותר פתוחים ,ומאמצת זאת לדרכך . צדדים אחרים , החלק הפנימי הכל כך זקוק לפרטיות לאינדבדואליות , מול זה נדרשת מהסביבה כולה להבנה נתינה עד כדי הקרבה , ואז עד כמה ניתן לך המקום שלך אם העולם הפנימי יותר ? התחברת לניתוח ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקיפעת קמר19/10/2008
רציתי לבקש עזרה ולדעת האם טל הוא שם מתאים לתינוק שלי. הוא נולד ב 15.10.08 בשעה 21:55 שמי הוא יפעת קמר ושם בעלי משה קמר. הוא ילד רביעי ואח לסהר, עדי-אביב ולליה. תודה רבה יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפעת
ליאת יוגב19/10/2008יפעת , את שואלת האם לבחור בשם ? או שכבר בחרת ? אם עדיין לא בחרת , הרימי אלי טלפון 052-3431920 וגם אם בחרת ... ואז אוכל להסביר בפירוט . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
יפעת קמר20/10/2008עדיין לא בחרנו אנחנו רוצים לקרוא לו טל. האם זה מתאים? אם לא האם זה יכול להתאים עם שם שני? תודה רבה יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יפעת קמר20/10/2008תודה על מסירת הטלפון האישי ועל הזמן שהקדשת לנו בערב החג. עזרת לנו מאד ופתחת לנו הרבה קווים למחשבה חג שמח משפחת קמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)