פורום בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• גאיה
    גבריאלה
    16/09/2008

שלום,רציתי לדעת אם השם גאיה טוב?! שם משפחה יהיה בר-לב ,גאיה בר-לב.נשמע לי טוב... היא אמורה להיוולד בדצמבר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גאיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבריאלה

ליאת יוגב
    17/09/2008

השם גאיה בר לב , מקבל מפה מאד יחודית שומרת חיץ והגנות שלא להתקרב , צדדים אינדבדואליים פרטיים מאד ... ועוד אוכל להשלים בהמשך לכשתיוולד , להשתמע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה טוב?????או רע..???

גבריאלה
    17/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה ליאת...

גבריאלה
    17/09/2008

בקשר אלי... אני חושבת לשנות את שם משפחתי ...ורציתי לדעת מה יותר טוב . נולדתי ב-18/04/1979 וחושבת לשנות את שמי מ -גבריאלה רוקנשטיין ל-גבריאלה בר-לב. תוכלי להדריך אותי בעניין....? תודה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבריאלה

ליאת יוגב
    18/09/2008

לגבי השם גאיה כששאלת האם טוב או רע ? אז ראשית חשוב לי יותר ובעיקר לציין את משמעות המספרים והצירופים ופחות מכך לתת ציונים , האם נראה לך אישית טוב העניין של פרטיות אינדבדואליות , ריחוק ? מה דעתך על שינוי שמך , צריך לבדוק יותר מהו השם הראשון שנולדת ? ובכלל למה לשנות ?? אבל אם תרצי , התקשרי 052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

גבריאלה
    18/09/2008

ליאת... לא נשמע לי משהו טוב ריחוק....רציתי משהו קליל ...חם,קשה מאוד לבחור שם...את חושבת שכדאי לחכות למועד הלידה ורק אז...?! לגביי...אני רציתי לשנות לשם משפחה של בן זוגי,אני מתחברת לשם בר-לב....זה נותן לי תחושה טובה,של טוב,של חמימות....השאלה אם זה יטיב לי??ולמה לדעתך לא לשנות? אני נולדתי עם השם גבריאלה.....והשם משפחה מאז ומתמיד -רוקנשטיין.כמו שכבר ציינתי אני נולדתי בתאריך 18/04/1979 בשעה 8:30 בבוקר בברזיל-סאן פאולו. אני אשמח מאוד אם תוכלי להעייץ לי.ואני מצטערת אם אני קצת נודניקית. לא נעים לי להציק לך בטלפון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבריאלה

ליאת יוגב
    18/09/2008

ראשית לגבי השם לביתך , את צודקת לגמרי ... א. כי לא נשמע טוב מספרי ריחוק , ב. מאחר שחשוב לחכות ללידה , כדי לדעת את כל המפה ואז להתייחס בצורה נכונה יותר , הכיני שמות נוספים שיכולים להתאים לך . לגבייך , בעובדה שלא נולדת בארץ אלא בשפה אחרת , שמך לא מקבל בספרדית אותם מספרים כמו בעברית ומשום כך אין לי את מפתך הראשונה , על כל פנים מספר הגורל שלך הוא 3 המייצג צדדים ילדיים , יכולת ביטוי וכו . מספר קליל במיוחד על פי השם גבריאלה בר לב , המפה הופכת להיות מאד נוקשה אובססיבית ומדחיקה את הצד של ה-3 הקליל זורם חברותי פתוח , חשוב לדעת האם גם ביום יום הולכת עם השם גבריאלה ? כשמזמינה לשוחח איתי טלפונית , אין סיבה שלא יהיה נעים ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לבת
    רחל
    16/09/2008

בתי נולדה ב 15.8.08 ועדיין אין לה שם אני מחפשת לה שם מיוח שאני אוהב אהבתי את השם קורל אך בעלי לא מתחבר לשם לכן אני מחפשת שם אחר שיהיה מקובל על שנינו תודה מראש רחל

לקביעת תור
    סגירה
    שם לבת

הוספת תגובה

• רחל

ליאת יוגב
    17/09/2008

צייני את שם המשפחה של התינוקת ואוכל לעזור לך , אבל חשוב שתצייני שמות נוספים שאליהם את מתחברת ואותם את אוהבת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לתינוקת
    דקלה
    15/09/2008

שלום נולדה לנו תינוקת ב 7.9.08,מתלבטים בין נויה, נועה או נעם

לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

• דקלה שלום

ליאת יוגב
    17/09/2008

מהו שם המשפחה של התינוקת ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בבחירת שם לתינוקת
    שרון מישר
    15/09/2008

ערב טוב, היום ה-15/9 בשעה 2:40 לפנות בוקר נולדה לנו בשעה טובה בת. אנחנו מתלבטים בין השמות הבאים (כל השמות הם שמות של בנים או בנות): שחר, סהר, סער, הראל, אראל נשמח לשמוע דעתכם, אם: שרון מישר אב: יובל כספי

הוספת תגובה

• שרון שלום

ליאת יוגב
    17/09/2008

האם שם המשפחה של התינוקת הוא כספי או מישר , מתוך הנחה שהשם הוא כספי , אם אני טועה , תקני אותי על כך , כי קיימת חשיבות ענקית לשם המשפחה . ואם כך על פי השם כספי , השם היותר מומלץ , הוא ס ה ר , זאת מאחר שמספר הגורל הוא 16-7 מספר המייצג עומק חכמה ידע למידה , רצינות , כובד ומידה של נוקשות , כאשר השם סהר בהמשך הדרך , יצור מידה רבה של פשרנות למקום הנוקשה שבה . שאר השמות פחות מומלצים , הראל כספי - יוצר מפה שם מלא קרמטי 19-1 בעייתי . השם סער יוצר בלבול בין ה-7 שאליו נולדה - מספר הגורל צמצום תאריך הלידה מול השם המלא שהוא 14-5 , בעייתי במיוחד .... מקווה שעזרתי ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלוקת בבחירת שם לתינוקת
    מיכל
    15/09/2008

שלום, אני צפוייה ללדת בחודש נובמבר (תל"מ 28.11) ובעלי נעול על שם מסויים "שקד". סבתי היקרה שהייתי קשורה אליה נפטרה לפני כ 3 חודשים ומאז חשתי צורך לקרוא לביתי על שמה. לסבתא קוראים שרה, ואני רוצה לקרוא לביתי שירה. אימי בטוחה שאני הולכת לקרוא לביתי על שם סבתי. בעלי לא אוהב את השם שירה ואומר שאני נעולה על השם הזה. סיפרתי לאימי על המחלוקת והיא אומרת לי לא לוותר. בעלי אמר שהוא לא יקרא לבת שלו בשם שהוא לא אוהב, הוא פתוח להצעות אך לא השם הזה. חשבנו על שם שני...שקד שרה..אבל אני אף פעם לא אהבתי שם שני, כי קוראים לה תמיד רק בשם אחד. מאוד חשוב לי להכניס את שמה של סבתי ולו רק בשביל אמא שלי. אנחנו במעין פלונטר, אשמח לקבל עצות. תודה, מיכל

לקביעת תור
    סגירה
    מחלוקת בבחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

• שכחתי לציין- שם המשפחה הוא "נבו"

מיכל
    15/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

ליאת יוגב
    17/09/2008

ראשית , קיימת טענה האומרת שבחירת שם לתינוק נעשית על ידי אמא , כאשר אמא שלא מתחברת לשם של התינוק , לא פעם נוצר מצב של דאגת יתר ורגשות אשם בתהליך הגידול של הילד... מעבר לכך , כאשר אני מתייחסת לבחירת השם , אם השם השני לא מתכוונים להשתמש בו , אין לו כל חשיבות , גם כי הרבה מאד אנשים נוהגים לכבד אדם קרוב כזה או אחר , ולציין את השם השני בת.ז מה שמאד אפשרי , ההתיחסות שלי היא מבחינה נומרולוגית לצירוף המספרים , שלא תיווצר מפה קונפליקטית כזו או אחרת , נכון לכרגע , מבלי לדעת עדיין תאריך לידה , שני השמות , גם שירה וגם שקד טובים , כך שחשוב שנשתמע לאחר הלידה כדי לדייק בבחירה . להשתמע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לתינוק
    שמרית אורבנט
    15/09/2008

אנו ההורים שמרית ויגאל אורבנט מחפשים שם לתינוק שנולד ב 8/9/08 והשם שעל הפרק הוא אלדר. מקווים שנספיק לקבל תשובה כי הברית היום.....

לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוק

הוספת תגובה

• שמרית שלום

ליאת יוגב
    17/09/2008

אני מצטערת שלא יכולתי להשיב קודם לכן , המחשב התקלקל לי ... על כל פנים השם אלדר לבנך - נפלא ... מפת מנהיגות תוך גישה פרקטית שאפתנית מטרתי , מספר הגורל של התינוק =9 יכולת להגיע ובגדול נתינה הבנה ולא פעם גם צדדים לוחמניים , הגיעו אליו דרך טוב הלב שבו "ועד חצי המלכות" .. צורך לתקן את העולם, ולא פעם דרמות ואקשן בתוך דרך החיים , ושוב, נפלא - בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות לתאומים
    אילן
    15/09/2008

שלום, בשעה טובה נולדו לנו תאומים (בן ובת) בתאריך 8.9.08 . שם המשפחה ברקוביץ מתלבטים במתן השמות ומבקשים את עזרתך בבדיקת התאמת השמות הבאים: דנה ורומי נדב ועידו בברכה, מיכל ואילן

לקביעת תור
    סגירה
    שמות לתאומים

הוספת תגובה

• אילן שלום

ליאת יוגב
    17/09/2008

אתחיל מהעובדה שמספר הגורל של התאומים הוא 9 מספר המציין יכולת הבנה נתינה , רצון לבגדול , להלחם על הדרך ולהשיג דברים , מאחר ומספר הגורל 9 בנוי מ-18 שיש מידה של וכחנות עם כוח ושליטה רבה , כאשר השם דנה יכול היה להיות לא רע מהסיבה שהמספרים הם מספרים אי זוגיים , מה שיוצר מפה הרמונית , אלא מאחר והשם המלא המתקבל הוא מספר 19 וזהו מספר קרמטי - תיקון על חיים קודמים , מה שאומר מצבים של תלות מסכנות וקורבנות , או תחושת עליונות ... ואם כך לא ממליצה על מפות שנוצרים בהם מספרים קרמטיים ... השם רומי יוצר שם פרטי 13-4 להבדיל ממספר הגורל , שיש בו צורך במרחבים , השם יוצר תחושה שתיקלוט מאמא , שרוצה אותה כילדה טובה .... מול ה-9 היותר פתוח ולא מגביל . כמו לאמר מרגישה הגבלה לא פעם .. נוצרת מפה שקיימים בה צדדים מאד פתוחים , עם צורך בחופש ריגושים ענין סקרנות מול עד כמה פחות מקבלת עצמי , כאשר חשוב לה להראות כלפי חוץ כמי שהולכת בתלם ... בעייתי משהו . השם נדב יוצר מספר קרמה 16-7 ולכן לא מומלץ לחלוטין . השם עידו יוצר מפה של מידה רבה של חופש וריגושים עניין סקרנות , שובבות מסויימת , אבל מפה ה ר מ ו נ י ת ונהדרת , הציעו שמות נוספים עבור הבת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות נוספים

אילן
    18/09/2008

תודה! שמות נוספים לבת: תמר, מאיה, הילה תבדקי בבקשה לבן: רועי אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילן

ליאת יוגב
    19/09/2008

מתוך השמות שהצעת השם האפשרי היחידי שגם הוא לא מושלם בעיני , גם כי זו שאלה איך מוצאים שם מושלם ?? השם הוא תמר , אלא שהשם יוצר מפה שמצד אחד יכולת הבנה נתינה , צד אחר שאומר מה פתאום צריך להיות בבקרה שלא להיסחף אם יתר טוב הלב שבי ... מה פתאום להקריב . צד אחר הוא ה-9 שיש בו מידה של פתיחות , צורך במרחבים , אלא שקיימים צדדים נוקשים יותר ולא מוותרים ,מתוך החינוך , חברה סביבה הורים מורים וכל השאר , ואז עד כמה נותנת ביטוי ל-9 המשחרר הפתוח יותר ? השם הילה יוצר מספר שם מלא 19-1 שזהו מספר קרמטי , שיעור על חיים קודמים שהנושא שלו מצבים קורבניים . ממש לא . השם מאיה יוצר קרמה 16-7 שיעור במערכות יחסים . לגבי השם רועי , נוצרת מפה שיכולה להיווצר בעיה תקשורתית , כאשר צורת החשיבה קלילה סתגלנית , צורך בלשנות מול זה אני חייב להראות לעולם את הצדדים הרציניים בוגרים מעמיקים שבי , ואם כך לא תמיד לאהוב את הדרך בה חושב , ואם כך בעיות תקשורת , שראיתי אותן באי אלו מפות כמצב מאד בעייתי ... אולי כדאי לשוחח טלפונית ?? 052-3431920 אני בהרצאה בצאת השבת , אבל אפשר אחרי 22.30 להשתמע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטים בין 2 שמות
    שירי
    14/09/2008

שלום, אנו, ההורים, שירי ואוהד עמיחי, מתלבטים באיזה שם לקרוא לבתינו בת השבוע. תאריך לידה: 8.9.2008 והשמות שעל הפרק: אופיר או יובל. נשמח לקבל את עצתך!

לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטים בין 2 שמות

הוספת תגובה

• שירי

ליאת יוגב
    17/09/2008

מבין השמות אני מעדיפה את השם יובל , כאשר מספר הגורל של ביתכם הוא 9 - מספר המציין רצון לבגדול ,הבנה נתינה , לא פעם וכחנות , צורך במרחבים , השם יובל יוצר מידה רבה של הבנה נתינה , עזרה לאנשים , יופי הרמוניה , השם אופיר יוצר מפה שלפיה , קיים מצב של פחות קבלה עצמית , בעייה תקשורתית שיכולה אף היא להיות , כי צורת החשיבה היא עצמאית יחודית מול הצורך להראות יותר זוגית שותפה והרמונית ואם כך נוצר מצב של בעייה בתקשורת , אם מראה החוצה משהו אחר ממה שהכי רוצה , האידיאל שלי , סימן שקיימת בעייתיות ... ואם כך עדיף השם יובל בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי או עמית
    מעיין
    14/09/2008

שלום רב אנו מעיין ומיקי (מיכאל) אסא וביתנו נולדה ב20.08.2008.בשעה 06:45. אנו מתלבטים רבות בין השמות עדי ועמית ולא מצליחים להחליט. נשמח לשמוע את דעתך, איזה מהם יותר מתאים לה

לקביעת תור
    סגירה
    עדי או עמית

הוספת תגובה

• מעיין שלום

ליאת יוגב
    15/09/2008

מספר הגורל של ביתכם הוא - 11-2 מיום לידה 2 , כאשר ה-0 מקצין את ה-2 ואם כך קיימת רגישות רבה , צורך חזק בשיתוף אינטימיות עידוד ותמיכה . כאשר במקרה של השם עדי - מתקבל שם מלא שגם הוא 11-2 , שמדגיש את רגישות היתר , מצד אחד , ומצד שני מאפשר לבטא את הצד המאד יצירתי שקיים , אבל כלפי חוץ במפה של עדי אסא , מתקבל מספר שמראה שפחות תקבל ותאהב את עצמה , מאחר וקיים מספר המייצג כוח רושם סמכות , חוסן , כמו לאמר , למרות הצדדים המאד רגשיים הקיימים בי , למדה שהעולם פחות יאהב אותה בחלקים הכל כך רגשיים , ואם כך חשוב להראות החוצה את כל שציינתי . השם עמית לעומת זאת , מצד אחד בילדות מציין צדדים מופנמים , שממילא יכולים להיות קיימים בשל המספר 2 הכל כך דומיננטי , וב-2 קיים צד מופנם , מצד שני המפה מאד הרמונית ונותנת ביטוי לכל עולם הרגשות ,מפה נפלאה , אז בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה קטנה
    דנה
    14/09/2008

היי, שמי דנה ובעלי אבי אספנדי. אנחנו צריכים לקבל בשמחה רבה ב"ה תינוקת בסביבות ה-15.10 אני חשבתי על יהלי ועל ליהיא אבל יותר יהלי ורציתי לדעת מה דעתך. אודה לתגובתך, בתודה רבה, דנה.

לקביעת תור
    סגירה
    עצה קטנה

הוספת תגובה

• דנה

ליאת יוגב
    17/09/2008

נכון לכרגע , כאשר לא ידוע תאריך הלידה , שני השמות טובים , חשוב כמובן לקשר עם תאריך הלידה ואם כך נשתמע לאחר הלידה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עילי לעיליי
    אורה
    14/09/2008

בוקר טוב נולד לי בן בתאריך 2.9.08 בשעה 20:30 שם משפחתי הוא גוטליב בעלי ואני מתבלטים בין עילי ,עיליי,עילאי אשמח לדעתי מה מבין האופציות הכי עדיף.

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עילי לעיליי

הוספת תגובה

• אורה שלום

ליאת יוגב
    14/09/2008

ראשית מספר הגורל של בינכם הוא 3 , צמצום תאריך לידה = מספר גורל , היעוד , שיעור של האדם . גורל 3 משמעותו יכולת ביטויית , שיעור בנושא אופטימיות ובא ללמוד איך להשאר ילד לתמיד . השם עילי הוא המומלץ ביותר , מאחר ונותן מפה הרמונית ונפלאה , יכולת מצד אחד ללכת עם יכולת הביטוי - יצירתיות , יכולת הבנה נתינה , מספר השם המלא הוא 9 ה-9 הופך להיות מספר דומיננטי , שמתאר גם צדדים בוגרים יותר , מנהיגותיים גם אם הנשמה בחרה להיות הכי ילד ... ובכל זאת יקלוט מהחברה סביבה הורים מורים , שעליו להיות יותר בוגר , ומשיג בגדול , האם מי מכם יש בו מהצד המנהיגותי ? בהצלחה . הערה השם עילאי או עיליי יוצר מפה קרמטית ומשום כך לא ממליצה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לתינוק- דחוף! מחר הברית.
    קרן חזן
    13/09/2008

אני מתלבטת לגבי שם לבן, נולד ב- 7.9.2008 ואנו מתלבטים בן השמות: רביד, מעיין ונועם. צחכה לתשובה, תודה רבה.

הוספת תגובה

• לקרן שלום

ליאת יוגב
    13/09/2008

מספר הגורל של בנך הוא 8 , המייצג מספר של שאפתנות מטרות , גישה פרקטית מעשית במיוחד . כאשר על פי האפשרויות שציינת רביד נועם או מעיין , ובכן השם רביד לא מומלץ בשל הקונפליקט שנוצר , בין מספרי 1 מול 2 ואם כך נוצר קונפליקט , שלימים כל נושא של בחירת מקצוע יכול להוות בעייתיות . השם נועם יוצר מפה שיש בה חלקים של כוח חוזק שאפתנות מטרות , מול זה המספרים האחרים הם 6 ו-9 מספרים רכים יותר הרמוניים נעימים , יוצרים משהו נעים במיוחד ואולי משום כך השם נועם כל כך יתאים , במקרה הזה . השם מעיין יוצר את מספרי ה-2 הדומיננטיים מול ה-8 בגורל , כאשר יוצר יכולת שיתוף טובה , אך יכול ליצור בעיית אפקטיביות , כלומר הפער שבין ה- 8 ל- 2 הוא של 6 מספרים ואם כך , לא פעם יהיה צורך לדחוף אותו למטרות ושאיפות וכן צורך למתוח את יכולותיו ... ואם כך השם נועם מבין השמות שהצעת הוא העדיף , ללא ספק . בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת שם לתינוקת
    יפעת
    12/09/2008

שלום! נולדה לנו בתאריך 10.9.08 בשעה 15:12 תינוקת חמודה. אנו מתלבטים בבחירת השם ,אנא סייעו לנו. השמות שבחרנו הם: מיכל, תמר, מעיין. שמות ההורים: צביקה ויפעת תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

• יפעת

ליאת יוגב
    13/09/2008

אעזור לכם בהחלטתכם , אך צרפו את שם המשפחה שלכם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם משפחה

יפעת
    13/09/2008

שם המשפחה שלנו הוא מנשקו. תאריך לידת הילדה: 10.9.08 שעה :15:12 (שלוש ושתיים עשרה דקות בצהריים). תודה מראש. יפעת- ( תאריך לידה שלי במידה וצריך- 2.5.72

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפעת שלום

ליאת יוגב
    13/09/2008

מבין השמות שהצעת תמר מעיין או מיכל , ובכן מספר הגורל של התינוקת הוא 11-2 מה שמייצג רגישות רבה , צורך בשיתוף אינטימיות מצד אחד , לימים זהו מספר של יכולת להנחות להורות צד יצירתי , השראה רוחניות וכו. כאשר השם מיכל נותן גם שם מלא 2 שמייצג את הרגישות הרבה , אך מצד שני קיים במפה מצב של פחד מאיבוד שליטה ומספרים מאד חרדתיים שעדיף לא לבחור בשם זה . השם מעיין יוצר קונפליקט בין ה- 2 מספר הגורל לבין ה-1 כמספר השם המלא , ואז קיים קושי במיקוד לאן ללכת מה נכון לי לעשות , שאלה שתשאל לאורך הדרך , וכן מפה שקיים בה הדחקה לעולם הרגשות , כאשר ה-2 מדבר הכי ובגדול על צדדים רגשיים ... השם תמר , גם אם נותן 1 מול ה-2 בגורל , ואם כך סוג של קונפליקט ובכל זאת בהתייחס למפה של תמר - נוצרת מפה רגשית נשית יכולת להתחבר לעולם הרגשות צדדים מאד נעימים הרמוניים , מבפנים מידה של ביישנות , ה-2 מול זה כלפי חוץ יהיה חשוב להראות יותר קלילה זורמת תקשרותית , עד כדי שתאמץ זאת להיות כתכונה מסויימת בדרכה ... מסקנה השם תמר , ללא ספק , עדיף על שאר השמות בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לתינוק - יהלי
    נטלי אשכנזי
    12/09/2008

אני אמורה ללדת ב 25.10 אני ובעלי סוף סוף הסכמנו על השם יהלי האם השם הוא נכון לתינוק או שזה יותר שם לבנות?????? מה לעשות? זה שם טוב לפני תאריך הלידה?..... שם בעלי הוא שימי אני נטלי אשכנזי אשמח לקבל תשובה.... תודה (:

לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוק - יהלי

הוספת תגובה

• נטלי

ליאת יוגב
    13/09/2008

השם יהלי , לא נראה לי בעייתי , רק מאד חשוב להתאים אותו ביחס לתאריך הלידה ואם כך צרי קשר לאחר הלידה , להשתמע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאת יוגב שלום נא עצתך בבחירת שם
    ענת אפרים
    12/09/2008

היי ליאת ילדתי בת ב- 05.09.08 אנחנו מתלבטים בין השמות נוי לבין טל בעלי ממש מתחבר לשם נוי אני קצת פחות . אולי תוכלי לעזור לנו לקבל החלטה ? בתודה מראש שם משפחה אפרים

הוספת תגובה

• ענת שלום

ליאת יוגב
    12/09/2008

מבין שני השמות אין ספק , שהשם נוי עדיף , גם כי קיימת בעייתיות מסויימת , שחייבת לציין גם אותה , אז כך , מספר הגורל של ביתכם הוא 6 , צמצום כל תאריך הלידה , מה שאומר צורך בבית משפחה אהבה . רגישות רבה , צורך בהרמוניה ועוד . כאשר השם נוי מקבל שם פרטי 3 והצירוף עם שם המשפחה הוא 19-1 מספר קרמה -תיקון על חיים קודמים , מה שאומר לא פעם תחושת עליונות , או לחילופין תחושת נחיתות , קורבנות תלות ועוד . כך גם מתקבל מהשם טל כי גם הוא נותן 3 ואם כך הצירוף שוב נותן 19-1 כשם מלא . אלא שהשם טל יוצר קונפליקט במקום מסויים בין ה-2 ל-1 שיוצר בעייתיות בין מה אני רוצה, מבחינה מקצועית (לימים כמובן ) האם אני רוצה לנהל או שיתוף פעולה , אז מה בוחרת . השם נוי יוצר מפה שיש בה צדדים של טוב לב והבנה , מול עולם פרטי עצמאי יחודי , וכן קיימים מספרים מאד דומיננטיים , עד כדי שאפשר לנחש , שמישהו מבינכם כהורים הוא מאד דומיננטי , מנהיג , שירצה שהילדה , שכל מה שצריכה הוא א ה ב ה , ישלח אותה קדימה להצלחה מירבית ... לשיקולכם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה עזרת

ענת אפרים
    12/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה