מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שואלת שוב כי לא קיבלתי תשובהשלומית12/09/2008
אני אמורה ללדת בת בעוד כחודש וחצי. התאריך המשוער הוא 25 באוקטובר. שמות אפשריים: לו, סול, שירה, איילה, אביגיל, אן, דריה, רחל. אנו פתוחים לרעיונות נוספים. לנו קוראים שלומית ואיציק (יצחק). שם המשפחה: אגלר. לבתנו הבכורה בת השנתיים וחצי קוראים נעמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומית
ליאת יוגב12/09/2008מבין השמות שהצעת , בהחלט קיימים שמות מתאימים , אלא חשוב לדעת תאריך לידה , כמובן , בואי נחכה ללידה והיו איתי בקשר לאחריה , כך שאוכל להסביר את הצירוף כולו ... להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לשנות את שמי?לירי11/09/2008
שלום, שמי לירי ושם משפחתי ליפינר חשבתי לשנות את שמי הפרטי לא פעם.. האם זה נחוץ?האם תוכלי להסביר לי על המפה שלי? אודה לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי
לירי11/09/2008בהמשך לשאלתי.תאריך הלידה שלי הוא 21.5.85 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירי שלום
ליאת יוגב12/09/2008אני פחות נוהגת להמליץ על שינוי שם , כאשר בעיקר חשוב להבין מה נוצר בעקבות השם שאליו נולדת ,מספר הגורל שלך הוא 13-4 מה שאומר צורך חזק בבטחון מסגרת יציבות לא פעם דגש לפרטים , מידה רבה של אחריות כאשר משמעות המספר 13- אומר , שלא פעם יכולה להרגיש חוסר שביעות רצון , תחושה שדברים תקועים , ודוקא במקום שתדעי לקבל את ההגבלה והמסגרת ולא כמו לאמר , דלת אחת נסגרת , לדעת שתיפתחנה שתי דלתות אחרות , אבל לא ללכת עם הראש בקיר . ואם כך בדרך הזו יכולת להרוויח ... המספרים החיצוניים הם מספרים המייצגים פתיחות רבה יותר מול הצד הפנימי , כך שמי שמכיר אותך מבחוץ לא תמיד מכירך מבפנים ... המודעות לכמה הערות שציינתי , כבר יכולה לעזור בדרך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשאול
שלומית12/09/2008למה חשבת לשנות את שמך? כלומר, זה קשור לנומרולוגיה, או שהשם שלך לא מוצא חן בעינייך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת ושלומית
לירי13/09/2008ליאת- תודה רבה על ההסבר שלומית- אני אוהבת את שמי אבל שמעתי כמה פעמים דברים בקשר לנורמולוגיה ועניין אותי לדעת אם זה נכון.. אבל ליאת עזרה לי להבין שזה בסדר שאין צורך לשנות..חוץ מזה, זה שם מיוחד..אז למה לשנות.? :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לירי !
שקד18/10/2008גם אני חושבת שהשם שקד שפירא הוא שם מגוחח אבל בגלל שאני לא יכולה לשנות את שמי אני מציעה לכל מי שרוצה שיחליף את שמו רק אם זה נחוץ שמנו יכול לסמל מי אנחנו ולהחליף שם זהו תהליך שלוקח זמן ומשאבים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת - המשךשרון מישר11/09/2008
בהמשך להודעה הקודמת אבקש להוסיף כי שם משפחתה של התינוקת החדשה יהיה כספי - כשם משפחתו של האב (ולא מישר כשם משפחתי - האם). תודה, שרון מישר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ליאת יוגב11/09/2008אציין שלפי שעה כל השמות שהצעת יכולים להתאים , כאשר כידוע לך , קיימת חשיבות רבה לתאריך הלידה ומשום כך , אשמח שתיצרי קשר לאחר הלידה ואציין בפנייך מהו השם המועדף . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת שנולדה ב-05.09.08ענת10/09/2008
שלום רב נולדה לנו תינוקת ב-05.09.08 מתלבטים בין נוי לבין טל נודה על תשובתך המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
ליאת יוגב11/09/2008לא הבחנתי בשאלתך קודם לכן , צרפי את שם המשפחה ואענה על שאלתך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שם משפחהמאור10/09/2008
שלום, שמי מאור אבידן 09.03.1990 ברצוני לשנות את שם המשפחה מהשם אבידן לשם לוי (שם המשפחה הקודם של אימי). האם הדבר כדאי? במידה שלא, לאיזה שם להחליף? תודה, מאור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאור
ליאת יוגב11/09/2008יש לך מפה נפלאה ומשום כך לא הייתי משנה , מה גם שבעקבות שינוי השם למאור לוי מתקבל מספר קרמטי , שאין סיבה לקבל אותו , קרמה 13 שיוצרת , תחושת חוסר שביעות רצון תקיעות ועוד כיום מפתך היא מספר גורל 4 שם מלא 8 שמשמעות הדבר גישה מעשית פרקטית אחראית רצינית ובוגרת מול צדדים יותר פתוחים שקיימים , מפה שיש בה מידה רבה של שאפתנות יכולת מיומנות טובה , לימים תגלה זאת , כישורים מיוחדים שיבואו לידי ביטוי , משום כך , אני לא רואה כל סיבה לשינוי השם לפחות לא לשם לוי ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה...
מאור11/09/2008תחילה ברצוני להודות לך על היחס ועל הניתוח שנתת לי. מאוד שמחתי לקרוא שיש לי מפה טובה :P מסיבות אישיות אני מתכוון לשנות את שם המשפחה שלי בכל מצב מאבידן. היות ולוי אינו שם מתאים למפתי, עפ"י הניתוח שערכת לי, אשמח לקבל ממך יעוץ לשם משפחה אחר שכן מתאים לי. תודה מראש, מאור. נ.ב. פורום מדהים! תשובות לעניין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאור
ליאת יוגב11/09/2008תודה על הפירגון , מעבר לכך , הבא כמה הצעות לשמות משפחה ואנסה לעזור לך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי שם לתינוקת שכבר נבחרקרן שגן09/09/2008
ברצוני לדעת אם השם שבחרנו עבור ילדתנו מתאים וטוב, קוראים לה ליאור והיא נולדה בתאריך 16/07/07? האם יש צורך לשנות או להוסיף לה שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
ליאת יוגב09/09/2008האם ניתן להבין ששם המשפחה של התינוקת הוא שגן ? במידה ואכן כך ,ראשית מספר הגורל של ביתכם הוא 5 מספר המייצג צורך בחופש עניין סקרנות , תקשורת תנועה . כאשר קיימים דרישות נוקשות יותר , לעומת עולם הצרכים , הדרישות הכוונה , הורים מורים חברה סביבה . כלומר לדעת לאפשר לה את מידת החופש שזקוקה לה . צד אחר הוא שמי שיכיר אותה מבחוץ לא יכירה מבפנים , הפנים - מאד דינמי מול החוצה יותר בקצב איטי .. אחריות רבה מול הצד של החופש. ואת זה צריך לזכור בעבורה ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, אך יש לי עוד שאלה
קרן שגן11/09/2008לא הבנתי מהתשובה אם השם טוב או שצריך להוסיף שם, ולפי מה נקבע מספר גורל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן שלום
ליאת יוגב11/09/2008מספר גורל = צמצום כל תאריך הלידה , מה שמדגיש את יעוד , שיעור האדם , שאם יתחבר למשמעות המספר , ירוויח את הדרך ... כאשר ברור , שזה לא תמיד קל ... כי אמרנו שיעור . השם נבחר וכשאת שואלת אותי על משמעות השם , כל שנשאר לי להשיב זה , מה נוצר מכל הצירוף של השם המלא ותאריך הלידה ופחות מכך לאמר האם טוב או רע . ואם כך זה מה שציינתי בתשובתי ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שוב על תשובתך
קרן שגן11/09/2008אני מבינה, השם כבר נבחר נכון, אך המליצו לנו להוסיף שם או לשנות שם, ואני לא רוצה על סמך המלצה אחת לעשות זאת, לכן חשוב לי לדעת כי השם ליאור הוא מתאים לה. בכל מקרה תודה רבה על ההסבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
ליאת יוגב11/09/2008אני לא מוצאת כל סיבה להוסיף או לשנות שם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
קרן שגן13/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם - התלבטותורד08/09/2008
שלום, נולד לנו בן ביום 3.9.2008. שמי: ורד שמו של בעלי: ערן שם המשפחה: מזור אנו מתלבטים בין השמות: יהלי, עידו. נשמח לקבל עצתך . תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד
ליאת יוגב09/09/2008מספר הגורל של בינכם הוא 13-4 משמעות המספר שבעצם מעבר לעובדה שה-4 זקוק להרבה בטחון יציבות בתוך דרך החיים , מידה רבה של אחריות שקיימת , ה-13 שיעור קרמה - שמשמעו לא פעם תחושת חוסר שביעות רצון , יהיה צורך ללמדו שדוקא במקום שיניח - ירוויח , כמו לאמר לא ללכת עם הראש בקיר ... מה שקורה בבחירת שני השמות גם יהלי וגם עידו , נותן צורת חשיבה , שגם היא 13-4 = נעילות מחשבתית מדגיש עוד יותר את הצד הנוקשה הקיים במספר , והשאלה האם לא כדאי לוותר על השמות האלה ולהציע שמות אחרים ? המפה של יהלי מייצגת צדדים חרדתיים ,וקושי באינטימיות גם אם קיימות יכולות בכוון . המפה של עידו מייצגת צדדים הכל כך זקוקים לבטוח לסטנדרטי מול החיים הדורשים התמודדות עצמאית , מה שנקרא יש רצוי - יש מצוי ואם כך תחושת תסכול . חישבו על אופציות נוספות ואענה לכם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך - עצתך הדחופה, מחר הברית
דנית09/09/2008שמות נוספים הבאים בחשבון, על פי סדר עדיפות ואשמח לקבל הסבר על כל אחד מהם: אביב איתי נועם רב תודות, ורד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד
ליאת יוגב09/09/2008מבין השמות , המועדף הוא איתי , זאת מאחר ומספר הגורל 4 ומספר השם המלא במקרה של השם איתי הוא 8 , מה שיוצר מספרים הרמוניים , גישה מעשית פרקטית במיוחד , תוך יכולת הבנה ונתינה , בכלל קיימת מידה של שאפתנות , רצון לבגדול , מול הפנים הזקוק בעיקר לבטחון ויציבות , שחשוב יהיה להקנות לו זאת . בסה"כ המפה הרמונית ובהחלט טובה על פי השם איתי , השמות האחרים לא מומלצים , מבלי לפרט . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ואחרונה
דנית09/09/2008היי, מה לגבי השמות: גיא, יובל, רועי? יהלי + שם המשפחה שלנו מסתכם ב 2, שזה במשפחה עם 4 לא כן? תוכלי בבקשה להרחיב מדוע לא מסתדר? תודה, ורד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד
ליאת יוגב11/09/2008מפליא אותי שלא ראיתי את שאלתך קודם לכן , האם עוד רלוונטית תשובתי ? ואם כך מה נבחר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתיעלה08/09/2008
צלילה שלום, במזל טוב נולדה לו בת ב 31.8.08 ואנחנו עדיין מתלבטים לגבי שמות. האופציות הן: מיכאלה, דניאלה, נגה, זוהר, תמרה, מעיין, רונה או שחר. אני מאוד אשמח לשמוע את דעתך. תודה, יעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעלה
ליאת יוגב09/09/2008כדי שאוכל לענות לך , אנא צרפי את שם המשפחה של התינוק ?? ליאת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם מתאים וטוב?יוליה08/09/2008
שלום. בני נולד בתאריך 22/08/2008 בשעה 22:08 וקראנו לו "מאור". האם זהו שם מתאים וטוב? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידכון פרטים
יוליה08/09/2008שם המשפחה שלנו קובה ולבעלי קוראים מיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוליה
ליאת יוגב09/09/2008מספר הגורל של בינכם הוא 4 מיום לידה 4 ושם פרטי 4 , ידוע לי שיש שיטה האומרת שבמידה וכל המספרים 4 מייצג קושי עקשנות נוקשות , אני פחות הולכת על פי השיטה הזו , אלא שההצעה האפשרית במצב שכזה הוא להוסיף שם בת.ז התקשרי ואפנה אותך למישהי היודעת ומבינה בעניין הזה . כאשר מבחינת הניתוח שלי הייתי אומרת כך - מספר הגורל 4 המייצג צורך בבטחון מסגרות קרקע בטוחה , מול זה החיים דורשים עשיה בגדול , שאפתנות ללא ספק , של אחד ההורים האומרים יאללה צא לדרך ותגיע לבגדול ולא פחות מכך ... האם מי מכם מאד שאפתן ? כאשר זוהי מפה של רצון לבגדול גם אם ההתעסקות לא פעם מאד בפרטים , מפה מאד מצפונית . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה...
יוליה09/09/2008תודה רבה על ההתיחסות! יש לי שאלה נוספת - לא מחשבים את השם הפרטי ושם משפחה יחד? ולדעתך ממש חשוב שם נוסף במקרה כשלנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוליה
ליאת יוגב10/09/2008אכן החישוב הוא גם בהתייחסות לשם המלא , אבל קיים סוג נוסף של התייחסות ,ליום הלידה , גורל- צמצום תאריך הלידה ושם פרטי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
יוליה11/09/2008סליחה על הנודניקיות אך לא ענית לי - האם לפי דעתך מומלץ להוסיף שם נוסף במצב כשלנו? שכל הספרות 4...כי בהתחלה רשמת שאינך נוטה להאמין לשיטה זו, אז אני קצת מבולבלת... שוב תודה.
ליאת יוגב11/09/2008טענתי שאני אישית לא עוסקת באותה שיטה ,המתייחסת למצב שבו השם הגורל ויום הלידה הם 4 , ובכל זאת הצעתי להפנות אותך למישהי העוסקת בכך , אז אם תרצי צרי קשר 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף-שם לתינוקתימית08/09/2008
נולדה לי בת ביום חמישי 28/08/2008 בשעה 8:28 בבוקר שמי ימית ושם בעלי יובל שם משפחתנו קיבייקו אנו מתלבטים בן 3 שמות:יעל ,מעיין ואוריה איזה מבינהם מומלץ?בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימית
ליאת יוגב09/09/2008מספר הגורל של ביתכם הוא 10 המייצג קרמה חיובית , יכולת לצאת ממצבים קשים בדרך החיים והתמודדות ... 1 המייצג עצמאות יחודיות , מה גם שנולדה ביום לידה 1 -28 השם אוריה יורד מהפרק מהסיבה שנוצרת מפה קרמטית - קרמה 19 - תחושת עליונות או נחיתות , מפה גברית , כשמדובר בבת . השם מעיין , נוצרת מפת חנק מספרי 2 - 4 מספרים החונקים את ה-1 2 ו-4 מספרים זוגיים מול זה שאומרים שצריך ללכת בתלם להיות סטנדרטית מול זה , מי שנועדה להיות מאד עצמאית יחודית ובדרכה המיוחדת , מה גם שנוצר קונפליקט בין ה-1 ל-2 בין שיתוף לעצמאות מה שיכול ליצור בעייה בתחום בחירת בן זוג, כל נושאי הזוגיות יכול להיות כבעייתי . השם יעל יכול להיות לא רע ביחס לשאר השמות שהוצעו , מאחר ונותן מפה יחודית עצמאית זורמים במיוחד , מול צדדים משפחתיים , הרמוניים . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ו...
ימית09/09/2008האם את ממליצה לחשוב על שמות נוספים,או שהשם מספיק טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימית
ליאת יוגב10/09/2008אם את מתחברת לשם יעל , זה בסדר , אלא אם כן רוצה לנסות אפשרויות נוספות .. הציעי ואעזור לך בבחירה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותם יכול להתאים?ושוב המון תודות!!
ימית10/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימית
ליאת יוגב10/09/2008לשאלתך , האם השם רותם מתאים ? ובכן מה שמתקבל - מספר גורל 1 מיום לידה 1 מול זה השם המלא הוא 2-11 ואם כך נוצר קונפליקט בין ה-1 עצמאות יחודיות לבין ה-2 שיתוף רגישות , ואז גם השאלה שתשאל תמיד , עד כמה נותנת ביטוי לאני שלי ? ובכלל מהו המיקוד מה הרצון שלי? משום כך , פחות מומלץ .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה אחרונה אחרונה
ימית10/09/2008משנה את התמונה אם כותבים את השם רותם עם או בלי האות ו',כי אני ממש מתחברת לשם הזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימית
ליאת יוגב11/09/2008מכירה את המושג "קוצו של יוד" בודאי שקיימת משמעות האם השם יכתב רותם או רתם , על השם רתם - נפלא , מאחר ותקבלת מפה הרמונית במיוחד מספר גורל 1 יום לידה 1 שם מלא 5 ומספר 9 הקיים גם כן ואם כך מספרים אי זוגיים אינדבדואליות , יכולת נפלאה להתחבר למהות שלה , למקום היחודי שאליו נועדה , אם מידה של צורך בחופש ריגושים , סקרנות תקשרותיות וכו. נפלא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרת לנו מאוד מאוד...תודה :)
ימית11/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןריטה08/09/2008
שלום רב. ב- 01/06/07 ב 01:40 בלילה נלד לי בן. נתתי לו שם - ניקיטה. רציתי לבדוק האם בחירת השם הייתה מוצלחת. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריטה
ליאת יוגב08/09/2008ראשית צייני בפני מהו שם המשפחה , וכאן גם השאלה באיזה שפה חשבת , כשבחרת לבנך את שמו , מאחר וקיימת משמעות מאד גדולה לשם , בהתאם לשפה בה נולד , עברית רוסית ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
ריטה08/09/2008שם משפחה : צ'שב (CHESHEV ) רוסית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקגלית07/09/2008
ילדתי בן ב-23/8/08 יום שבת בשעה 19:02 מתלבטת בין השמות: ענבר, שחר, רועי, רום יש לי שני בנים נוספים בשם: עומר ועידו מהו השם שיכול להיות מוצלח מבין שמות אילו? תודה- גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית
ליאת יוגב08/09/2008מבין השמות השם המועדף הוא רועי , כאשר מספר הגורל של בינכם הוא 14-5 מה שמדגיש , צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , תנועה ועוד . מול זה השמות ענבר ושחר נותנים מספרים קונפליקטיים ובעייתיים במיוחד , מה שלא מומלץ השם רום יוצר מפת חנק , מה שאומר לא מאפשר לילד להתחבר למה שנועד .. כאשר גם יום לידה 5 וגם גורל 5 מה שמדגיש את היתר חופש וריגושים , מול הצד האחר שסוגר עליו ולא מאפשר ללכת עם האמת הזו שלו . השם רועי יוצר מפה יותר הרמונית , מידה רבה של סקרנות , עניין חופש כדבר מודגש , ואולי גם שובבות. כאשר השם המלא הוא 6 יוצר היבטים משפחתיים ואחראיים במידת מה . אז מבין כל השמות השם הוא רועי , אלא אם כן קיימים שמות נוספים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתמירב07/09/2008
נולדה לי בת ביום שני ה-1.9.2008 בשעה 12:15 עם שם משפחה מרקוביץ השמות שחשבתי: יהלי שכבר שמעתי שהוא לא טוב כרמי הללי תהלי אשמח לתשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב
ליאת יוגב08/09/2008מספר הגורל של ביתכם הוא 11-2 שמדגיש רגישות רבה יכולת הבנה , צורך גדול בשיתוף ואינטימיות , מה גם שזהו השיעור שלשמו הגיעה לכאן , ה-11 בהמשך הדרך היכולת להתחבר לצדדים יצירתיים , רוחניים , להנחות להורות וכך הלאה. כאשר מבין השמות , השם יהלי הוא המומלץ , גם אם שמעת שהוא לא מומלץ , לי לא ידוע דבר בעניין , המפה במקרה של יהלי היא ההרמונית ביותר , מפה שיש בה מידה רבה של צורך בעניין היסחפות מול הצדדים היותר שלווים מבפנים , המפה של כרמי יוצר קרמה 16-7 שיעור במערכות יחסים הללי , יוצר מפה קונפליקטית וקרמה 13- נעילות מחשבתית , תחושת תקיעות וחוסר שביעות רצון תהלי - מפה חרדתית , ושוב קרמה 13 ואם כך השם יהלי ללא ספק הוא המומלץ ביותר . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקשירן07/09/2008
אחותי ילדה בן ב 1.9.2008 בניתוח קיסרי בשעה 11:15 מחר הברית היא מתלבתט בין מאור , בן ,אליאל. השם משפחה : יהודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירן
ליאת יוגב07/09/2008אני מאד מקווה שהתשובה תגיע לאחותך ... מאחר ואם הייתי מסכמת את הסתכלות והאם מי מהשם מתאים , אז , סליחה , אבל אף אחד מהשמות ממש לא מומלץ ואפרט , מאור יוצר מפה שנוצר בה מספר קרמה 16-7 מצבים של ניתוקים , שיעור במערכות יחסים , מפה שיש בה עוצמות רגשיות מאד חזקות וממש לא קל ... השם בן יוצר מפה קונפליקטית ומודחקת , גורל 11-2 מייצג צדדים מאד רגשיים , צורך בהמון הבנה מול החיים דורשים התמודדות בעצמאות יתר ולא נותנים לגעת בעולם האמיתי שאליו נועד , רגש , ה-11 בהמשך קיים בעבורו היעוד שיש בו התחברות לרוחניות , או לחילופין צדדים יצירתיים , להנחות להורות ללמד ... מול זה המציאות דורשת פרקטיות תיפקוד עצמאי מאד , מפה שיש בה קונפליקט בין ה-2 ל-1 כשם המלא ה-2 גורל ה-1 שם מלא - ציר גיבוש האשיות , קונפליקט שיוצר סדק ... אליאל , מפה נשית ורגשית כאשר מדובר ב ב ן ולא בבת .. ואז בהמשך בעייה באינטמיות או בלבול בזהות המינית . אז ממש לא הייתי ממליצה , כאמור , על אף אחד מהשמות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירן
ליאת יוגב07/09/2008במידה ותבחרו להתייעץ על אפשרויות אחרות ודחוף לכם , אפשר להתקשר 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקוה לעצה!!ענבר קפלן07/09/2008
שמי ענבר ושם בעלי הוא דיויד -הוא אמריקאי ושמו העברי הוא יחזקאל אפרים (הוא רק השתמש בשם הזה בבר המצווה ובחתונה). אני הולכת לעבור זירוז בע"ה ביום שני ה8 לחודש כשרוב הסיכויים שהלידה עצמה תהיה ב9. איננו יודעים את מין הילוד אבל אנו מתלבטים ביו השמות ירדן ליונתן אם זה בן ולבת ביו השמות ליה למיכאלה. אודה לך מאוד אם תוכלי לעזור לנו בבחירת השם המתאים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבר
ליאת יוגב07/09/2008בואי נחכה עוד יומיים , נדע מהו מין הילוד ואז גם אעזור לך בבחירת השם , האם אפשר להבין ששם המשפחה של התינוק הוא קפלן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)