מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות לגבי כאב חזה בצד ימיןאורי09/05/2017
שלום רב,
לפני כשלושה חודשים החל לי כאב חלש באיזור החזה, הכאב מתחזק מעט כאשר אני מתכופף ומרים את הצוואר.
לאחר חודש התחלתי להשתעל (אינני יודע אם יש קשר) וכעת לאחר חודשיים עדיין יש לי כאב שלא גבר אך לא פחת ושיעול.
הייתי אצל רופאת המשפחה בבירורים, ניסיתי לקחת ברקסין, ללכת לאורתופד (במידה וזו בעיה בשריר) והבעיה לא נפתרה.
כרגע הרופאה רוצה שאעשה CT חזה. אני פחות מתלהב מהרעיון בגלל הקרינה הרבה. כשהצעתי MRI הרופאה אמרה שאולי אחרי הCT אוכל, דבר שנשמע לי מוזר מפני שהבדיקה ללא קרינה.
רציתי לדעת האם אתה חושב שכדאי לעבור את הCT או שבאמת עדיף MRI? או שלחלופין עדיף לי ללכת להתייעצות אצל מומחה ריאות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבית החזה
פרופ` אלון בן נון09/05/2017אורי שלום
בלי קשר לענייני הקרינה CT של בית החזה הינה הבדיקה הטובה ביותר שיש לנו לבירור כאב מסוג זה.
בבית החזה MRI מוגבל יחסית מסיבות פיזיקליות עקב האויר ותגובתו הירודה לשדה המגנטי שעליו מתבססת הבדיקה.
לאור זאת אם באמת מדובר בכאב מטריד ואתה רוצה לברר אותו עליך לעשות מה שהציעה רופאת המשפחה שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה שקלטה חומר בשרשרת האינטרנל ממרי.שר28/04/2017
האם ניתן לעשות ניתוח להוצאת בלוטה אינטרא ממרית שנמצאה חשודב בפט ct וחשודה להישנות מחלה בשד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת ממרית
פרופ` אלון בן נון01/05/2017צריך כמובן לראות את המיקום המדויק אך ברמה העקרונית זה בהחלט אפשרי.
צריך להבין שבמידה והבלוטה נגועה הניתוח אינו הפיתרון המלא ובעקבותיו יהיה חייב לבוא טיפול נוסף בתיאום עם האונקולוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר של מונח רפואייעל18/04/2017
שלום.בגלל אדנו קרצינומה בריאה עברתי עכשיו בדיקת סי טי חזה ללא הזרקה.שאלו אותי במכון אם אני בטוחה שזה בלי הזרקה?אמרתי שכן.השאלה שהאונקולוג רשם זה סיטי חזה LDC להשוואה. אני לא בטוחה לפי הכתב שבאות האחרונה זה C או אות L . או T האם אתה יכול לאמר לי מה הפרוש במונחים הרפואיים ? תודה בכל אופן.לפני מספר חודשים גם ביצעתי ללא הזרקה והיה רשום גם ככה והפקידה אמרה שהכוונה בלי הזרקה .תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LDCT
פרופ` אלון בן נון18/04/2017הכוונה לסיטי בקרינה נמוכה וזה תמיד ללא חומר ניגוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר למונח ררפואי
יעל18/04/2017תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצוע סיטי ריאה ללא הזרקהיעל14/04/2017
שלום. אני חולה של אדנו קרצינומה בריאה עברתי רק לובקטומי לפני 4 שנים והכל רגוע.לפני חצי שנה ביצעתי סיטי ריאות ללא הזרקה והיה בסדר לפני שלושה שבועות עברתי קולונוסקופיה וירטואלית שהיתה תקינה ויצא שיש לי תור אחרי החג לעשות סיטי ריאות ללא חומר ניגוד.הרופא שלי בחפש ואני לא יודעת אם מותר לעשות סיטי בהפרש כזה בגלל הקרינה.רופאת המשפחה אומרת לי שזה עם קרינה נמוכה בגלל שזה בלי הזרקה.מה דעתיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיטי חזה ביקורת
פרופ` אלון בן נון16/04/2017יעל שלום
אין בעיה מבחינת הקרבה לבצע עוד בדיקת סיטי.
כאשר יש צורך בהזרקת חומר ניגוד צריך לוודא שתפקודי הכליה תקינים ואם הם תקינים אין בעיה לבצע את הבדיקה בטווח של שלשה שבועות.
כאשר מדובר על בדיקה ללא הזרקה בוודאי שאין כל בעיה.
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRE בדיקת סי טי
יעל16/04/2017תודה רבה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרעפת ביפאפ צפצופים קוצר נשימהרעות28/02/2017
שלום וברכה
אתמול ביקרתי אצל רופא ריאות מטפל נאמר מתכולין שלילי יש שיתוק חלקי של סרעפת דו צדדי על רקע נוירופתיה בנוסף יש סוג של דלקת כרונית בסמפונות
הומלץ לי המשך ברלבר משאף
והומלץ bipap
אני רוצה לדעת האם יש מצב שבעיות אילו חולפות ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרעפת
פרופ` אלון בן נון01/03/2017שלום
זו שאלה שקשה מאוד לענות עליה בלי לדעת את כל הנתונים. יש סיבות הפיכות וסיבות בלתי הפיכות למצב זה. צריך להפנות את השאלה לרופא הריאות שבדק וראה את המצב באופן יסודי ומלא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרנולומה בריאות - מה המשמעות?יונה23/02/2017
שלום רב,
בצילום שעשיתי היום נמצא כי -
"בצילום צדדי הודגם מקוד רך קטן רטרוסטרנלי 7 ,מ"מ, ללא שינוי 13.07.15 - ייתכן גרנולומה ". (ד.א. - ב - 7.15 איש לא דיווח על כך. רק הרדיולוגית מהיום ראתה זאת)
מה המשמעות של הממצא... לאיזה רופא עלי לגשת להמשך ברור.
תודה. יונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרנולומה בריאה
פרופ` אלון בן נון01/03/2017ממצא מסוג זה במרבית המקרים ללא משמעות גדולה אך עליך לגשת למרפאת ריאות במקום מגוריך על מנת לוודא זאת עם רופא הריאות שייראה את הממצא ויקבע מדיניות סופית לבירור ומעקב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך.
יונה01/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
פרופ` אלון בן נון02/03/2017.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות סיטי ראותרוני22/02/2017
אשמח לעזרה בפענוח הממצאים הבאים
תפליטים פלויראלים דו צדדיים עם תמטים פאסיביים לא נצפים גושים ראתיים קשרית ראתית זעירה בסדק הקטן מימין קשריות לימפה במיצר ובשער הימני בקוטר גבולי -הממצא אינו ספציפי מומלץ שקילת ניקור פלוריאלי לדגימת התפליט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל פלאורלי
פרופ` אלון בן נון23/02/2017הממצאים העיקריים הינן נוזל במעטפת הריאה משני הצדדים.
ממצאם אלה מצדיקים בדיקה במכון ריאות על מנת להמשיך ולברר את הסיבה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן ראיה וסרטן שדמוא21/02/2017
שלום רב, לאמא שלי גילו במהלך החודשיים האחרונים סרטן שד בשלב מקומי מתקדם וסרטן ראיה (שתחילה נחשד כגרורה שלהשד אבל לאחר ביופסיה התברר שמדובר בסרטן ראיה) לפי חוות דעתם של הרופאים איתם התייעצה מדובר בגידול בשלב התחלתי בראיה. השאלה שלי מה עושים במצב הזה מה דחוף יותר לטיפול ואיך בכלל יש לנהוג הרי לכל תחום יש אונקולוג וכירוג שונה. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן שד וריאה
פרופ` אלון בן נון22/02/2017מצבים אלה אינם שכיחים אך בהחלט מוכרים.
הטיפול תלוי בשלב המחלה של כל אחד מהגידולים ומצריך דיון צוות משולב בין האונקולוגים והכירורגים מכל תחום.
בהתאם למצב המחלה נקבע טיפול משולב רב תחומי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן שד וראיה
מור22/02/2017תודה רציתי לקבל א דעתך אם אפשר הפד סיטי שלה שנעשה לפני שבועים אומר:קליטה בתהליך נרחב בשד ימין רב גושי מערב את רוב השד קליטה בבלוטות קטנות בבית השחי ורטרופקלטורליות מימין. קליטה בעוצמה גבוה בגוש ספקולרי 1.9 2/9 rul עם שלוחות סביבו חלקן מגיעות אל הפלאורה המדיאסטלית. בפועל אמא שלי נמצאת בבדיקות מתחילת ינואר ועדיין לא מקבלת טיפול בגלל שצריך מעורבות של הרבה מומחים שאלתי היא האם אתה חושב שיש מקום לניתוח והאם העובדה שהיא עדיין לא מטפולת משפיעה על סיכוייי הצלחת הטיפולים בהמשך תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לתשובתך סרעפת וצפצופים קוצר נשימהרעות19/02/2017
שלום
על מה מעידה בדיקת שרירי נשימה בתיפקודי ריאות כאשר קיימת חולשה שרירי נשימה והאם פיזוטרפיה זה הטיפול לבעיה זו הוסיף כי אני לא מסגולת ללכת כול ברגל בשל קשיי נשימה
והאם סונר סרעפת משלים את תיפקודו ריאות כאשר קיימת חולשה בשרירי נשימה כמו כן ניצפה גם תנועתיות מופחתת מאוד בשתי הסרעפות מדובר על בחורה בת 36מעולם לא סבלה מבעיות נשימה כלשהם
הכול התחיל מפנומוניה שהיתה בחודש נובמבר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות
פרופ` אלון בן נון20/02/2017רעות שלום
שאלותיך נכונות וברור לי כמה המצב מטריד אותך אבל אין אפשרות לתת תשובה מקצועית על פי תיאור הבדיקות.
עליך לפנות לרופא ריאות בכיר עם כל הנתונים והוא יוכל לענות לך וחשוב מכך לכוון אותך לטיפול הנכון ביותר למצבך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך צפצופים סרעפת קוצר נשימה
רעות20/02/2017בוקר טוב
אכן אני בתחילתו של בירור רופא ריאות בתל השומר
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעות
פרופ` אלון בן נון20/02/2017בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה צפצופים קוצר נשימה
רעות20/02/2017תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח סיטי חזהאבי19/02/2017
שלום בפענוח סיטי חזה שהופנתי אליו עקב כאבים בחזה ולפעמים דופק גבוהה חוץ מזה אני בן 29 בריא בדכ בשורה התחתונה בסיטי רשום ללא ממצא חריג ולשקול בדיקה עם בליעת בריום
יש בפענוח משפט : מלאות בשומן מדיאסטינלי במדיאסטינום הקדמי העליון. היפרפלזיה של התימוס קרוב לודאי
מה זה אומר והאם זה חריג והאם ממליץ לעשות בדיקה עם בליעת בריום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלאות במיצר
פרופ` אלון בן נון20/02/2017אבי שלום
מלאות במיצר מצריכהבדיקה של כירורג חזה והחלטה לגבי המשך הבירור או המעקב על פי הממצא. אין קשר לבליעת בארים.
פנה למרפאה כירורגית באזור מגוריך עם הדיסק והפענוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סונר סרעפת קוצר נשימה וצפצופיםרעות15/02/2017
שלום
נתבקשתי ע״י רופא ריאות לבצע בדיקות בינהם סונר סרעפת דו צדדי התוצאה היא הודגמה תנועתיות מופחתת מאוד בשתי הצדדים מה המשמעות בנוסף בבדיקת תיפקודו ראות נאמר שרירי נשימה חלשים כרגע מטופלת במשאף רלבר וסינגולר
אבקש הסבר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרעפת
פרופ` אלון בן נון16/02/2017רעות שלום
קשה לענות במדויק בלי לראות את כל התוצאות אך נראה כי יש בעיה בכוח הנשימה שלך ללא עדות לשיתוק.
על מנת לשפר את המצב יש לתרגל את שרירי הנשימה ונראה כי את צריכה סדנת שיקום וחיזוק ותרגילי פיזיותרפיה נשימתית על מנת לנסות לשפר את המצב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלעות בית החזה בולטותבחורה22/01/2017
שלום אני בת 28
שמתי לב לאחרונה שצלעות בית החזה בצד ימין בולטות יותר מצד שמאל רק אני מבחינה בזה אחרים לא רואים
האם זה משהו חריג ?
זה לא כאב רק מבחינת מראה אני מרגישה בעלי אומר שלא הוא לא מבחין בהבדל
האם באפון טביעי צד שמאל וימין בבית החזה לא דומות במאה אחוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוני בבית החזה
פרופ` אלון בן נון22/01/2017שלום
בית החזה אינו סימטרי ויכול בהחלט להיות הבדל בין הצדדים
לאור העובדה שבעלך אינו רואה ואין כאב כנראה שאין בעיה.
בכל מקרה במידה ואת רוצה להיות בטוחה פני לרופא המשפחה שיבדוק ויקבע האם יש צורך לבדוק הלאה או שהכל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בית החזה בצד ימיןבחורה22/01/2017
שלום אני בת 28
שמתי לב לאחרונה צלעות בית החזה בצד ימין בולטות יותר מצד שמאל רק אני מבחינה בזה אחרים לא רואים
האם זה משהו חריג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בית החזה בצד ימין עוד דבר
בחורה22/01/2017בנוסף זה לא כאב ולא נראה הרבה לעיין רק אם אני נוגעת אני מרגישה שיש שוני בין צד ימין לשמאול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחורה
פרופ` אלון בן נון22/01/2017השאלה אינה ברורה לי.
יתכן ויש בעיה טכנית ואני לא רואה את כל ההודעה.
מציע שתשלחי שוב את השאלה ואנסה להשיב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול משולב רב תחומיזיוה קליין18/01/2017
הייתי מעונינת לדעת מה זה טיפול משולב רב תחומי כמו כן היכן מבצעים את הבדיקה המולקולארית והאם קופת חולים כללית מבצעת זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול משולב
פרופ` אלון בן נון19/01/2017זיוה שלום
טיפול משולב רב תחומי הוא טיפול מורכב מיותר משיטת טיפול אחת ויש בו צורך כשיש מחלה בשלב מתקדם. לרוב הוא כולל טיפול כימי + קרינתי עם או ללא טיפול ניתוחי בהתאם למצב ולתוצאות השלב הראשון של הטיפול.
הבדיקות המולקולריות מבוצעות בהתאם לצורך על פי החלטת האונקולוג.
חלק מהבדיקות נמצאות בסל הבריאות וחלקן לא.
הבדיקות החשובות ובעלות המשמעות הטיפולית הגדולה ביותר נמצאות בסל הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדנו קרצינומה בריאה וזיהום בשתןרות16/01/2017
שלום.בת 72. בבדיקת שתן לכללית היום נמצא שיש לויקוציטים +++ואריטרוציטים +++ועקבות חלבון.השאלה שלי האם יכול להיות האדנו קרצינומה שלח גרורה לשלפוחית?המחלה אצלי כבר ארבע וחצי שנים מסוג nscl אדנו קרצינומה מהסוג הבלוטי עם תאים גדולים.הרופאה נתנה אנטיביוטיקה מסוג ciprodex אף פעם לא היה לי זהום בשתן וזה מעלה את חשדי.אני אצור קשר עם האונקולוג מחר אם זה יהיה אפשרי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום בדרכי השתן
פרופ` אלון בן נון16/01/2017רות שלום
לא נראה שיש קשר ישיר בין הזיהום ובין הגידול.
עליך להשלים את הטיפול כפי שניתן עי הרופאה ובמקביל לעדכן את האונקולוג.
לא נראה כי יש סיבה מיוחדת לדאגה כעת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)