מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאוד אוהב גבינות טובותגבי14/05/2012
אני לא יכול שלא לאכול גבינות.. אני תמיד מתפתה לקנות ואף פעם לא מכניס לפה גבינות מתחת ל22% שומן.. בזמן האחרון, ממש השמנתי.. העליתי 8 ק"ג בחודשיים.. אבל אני לא יכול להפסיק עם זה. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד אוהב גבינות טובות - תגובה
ד״ר חדוה בן משה14/05/2012גבי שלום
עליה של 8 קילו בחודשיים היא באמת מוגזמת מאד. האם בחודשיים האחרונים אכלת יותר גבינות שמנות מאשר באופן רגיל או שאכלת יותר מהכל?
חשוב להבין שניתן לאכול מעט גם מגבינה 22% . לדוגמה אם אתה אוכל פרוסה של 20 גרם גבינה 22% אתה אוכל רק 4.5 גרם שומן וזה יכול להיות חלק מתפריט נכון דל שומן.
גם 100 גרם של קוטג יכילו 5 גרם שומן , אז הכל יחסי לכמויות ולכן אינך חייב להפסיק לגמרי לאכול גבינה 22% אלא לקבל הדרכה תזונתית על כל האכילה היומית ולהתייעץ עם דיאטנית כיצד לשלב את הדברים שאתה אוהב בכמויות שלא תשמין ואפילו תרזה.
אם התזונה שלך דלת שומן ואינך מגזים בבשר שמן עוגות גלידות וכו תוכל להנות ממעט גבינה שמנה בהנחה שבריאותך תקינה.
בהצלחה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)